steidzami kulturāli
+11
hail satan! man ir 2 liekas biļetes uz baletu ''sapnis vasaras naktī'' šovakar 19;00 nac.operā. kāds vēlas? rakstiet uz e-pastu, kas norādīts pie mana profila vai zvaniet 20249393.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-11
Šīvakara vēlmju sarakstā neietilpst lēkājoši čaļi apspilētos triko.
-3
Varat man arī likt mīnusus, bet piekrītu Diarētiķim - es labprāt apmeklēju teātra izrādes un arī šad un tad arī operu, bet nu balets priekš manis līdzinās mērenām zobu sāpēm.
+2
^ paldies par viedokli.
-4
Vispar kadreiz varetu aizet, ka neka nesmu nekad pieljurbajies tada veida pasakuma..
lab ne, nepatik man tie diega biksi.
-9
Balets ir prieks gejiem :aiwa:
+3
bljaaa, mana darba kolegje ir geijs?
+2
Nezinu , nac.opera tomēr ir nac.opera. Reizīti jau jāaiziet ir. Neesmu baletu spečuks , bet vai tad tajā pamatā nedejo tieši skuķi apspīlētos triko ? Divas reizes ir būts uz baletiem , abas reizes dancinājās skuķi. Dažādi tie baleti. Un nac.operā baleta laikā jau nav obligāti jāvēro pats balets. Family Guy neesi redzējis ? :D
-1
Es uz operu eju tikai tai gadījumā, kad tur kāda Vāgnera opera tiek rādīta, it sevišķi, ja no Nībelungu gredzena cikla. Balets gan mani atbaida.
+2
O jā "Valkīru lidojums" vien ir ko vērts :)

www.youtube.com/watch?v=7AlEvy0fJto...
+3
Vai arī Zigfrīda nāve un bēru maršs...

www.youtube.com/watch?v=Zn4Iuxy0X4I...
-1
Es par Valkīras lidojumu.

Vjetnama,napalms,ķeskas..... Metāls.
+2
ir buuts uz shito un nepavisam nav suudiigs
+7
nu nezinu, tad es arī esmu gejs. kamēr man nebija sīkā gāju gandrīz uz visām repertuārā esošajām operas un arī baleta izrādēm. kaut vai operas orķestra dē;l, kas mums ir ļoti labs. nepatīk veči zeķubiksēs, aizver acis un izbaudi mūziku. žēl, ka pēdējā brīdī piedāvāja :(
-2
Deathperado, šodien, plkst. 00:08
Es uz operu eju tikai tai gadījumā, kad tur kāda Vāgnera opera tiek rādīta, it sevišķi, ja no Nībelungu gredzena cikla.

^ Vai tik Tu neesi nacists un revizionists? :)
+1
Kāreiz uz baletu man nav sanācis būt, bet kaut kad būs jāpamēģina. Piekrītu u teiktajam - sliktākā gadījumā jau var neskatīties, tikai klausīties.
-1
Esmu uz baletu kādas 3 bijis un tieši tā arī esmu darījis. :)
+1
Izlasīju rūpīgi visus komentātus, un man radās jautājums - vai piedāvājums ir vēl spēkā?
-1
Laikam nepietiekoši rūpīgi lasīji:
"murgonis667, vakar, plkst. 16:01
hail satan! man ir 2 liekas biļetes uz baletu ''sapnis vasaras naktī'' šovakar 19;00 nac.operā. kāds vēlas? rakstiet uz e-pastu, kas norādīts pie mana profila vai zvaniet 20249393."
+2
Ārprāts, ārprāts, it kā veča skatīšanās uz vīriešiem zeķubiksēs uzreiz pataisītu par zilīti. Jāskatās uz deju, nevis uz TO vietu. :p
+1
uz vīriešiem zeķubiksēs nav būts. dziļā bērnībā apmeklēju opereti ''Riekstkodis''. operā būts 2x pirms gadiem, hm, 6 ? teātra izrādes apmeklētas 2-3x. šogad pēc briesmīgi ilga pārtraukuma apmeklēju leļļu teātri :) vienreiz būts uz kino šogad (Harijs Poters spārda dirsu !)
+2
Nav jau runa, ka tas kādu pataisītu par zilīti, bet par to, ka večiem citi veči zeķubiksēs varētu nešķist sevišķi pievilcīgi :D
+5
un tās džuses pārsvarā sīkas un kaulainas
+2
^ Kā tas nāk, ka "nav būts", bet ir skaidri zināms, kurš tur kā ģērbts un kādā svarā?
0
^ TV? :)
-1
Skolas laikā vienreiz biju uz operu. Pat nosaukumu vēl atceros - "Pajaco". No operas atceros vienu ainu, kur džeks dūra otru, nazi virzot apmēram pusmetra attālumā no otra ķermeņa. Otrs krita un abi tajā laikā skaļi dziedāja. Nu nezinu, es laikam esmu neglābjami nekulturāls lauķis, bet man tāda māksla šķiet galīgi pretdabiska. Par baletu. Pret vīriešiem zeķubiksēs man lielu iebildumu nav, bet lēkāšanā pa skatuvi uz purngaliem es nekādu mākslu nesaskatu. Pāķiskā izcelsme liek sevi manīt un tik lielā vecumā jau vairs neko nemainīsi.
+1
Māksla jau mēdz būt mākslīga, ne dabiska.
-1
Nu nez, dažreiz spiežot brūno dabīgi sanāk tāda māksla, ka varētu uz jebkuru avantgarda un modeernās mākslas muzeju sūtīt. Bet par to šeit nerunāsim, tam mums ir speciālā tēma.
0
Cik liela daļu cilvēku iet uz operām/baletiem, lai patiesi baudītu izrādi un cik liela, lai parādītu savu stāvokli sabiedrībā un izliktos savās un citu acīs par baigi kulturāliem?
Neuzskatu sevi par kulturāli aprobežotu cilvēku, bet līdz operām un baletim mans kultūras līmenis neaizstiepjas, tai pašā laikā ar lielāko prieku apmeklēju labas teātra izrādes un šobrīd sev pārmetu to, ka kopš pēdējā teātra apmeklējuma ir pagājis pārāk liels laiks.
+1
Man savulaik bija draugaļa, liela operas un baleta cienītāja. Tad nu es, kā jau cilvēks bez rakstura, gāju līdzi. Nekāda vaina. Vajag tomēr aiziet reizītes piecas, pirms spriest, ka tas domāts snobu gejiem un viss.
0
Es tīri labi zinu, kas man patīk un nepatīk. Un ķeksīša pēc apmeklēt kautko, ko saujiņa cilvēku uzskata par labas gaumes / kultūras rādītāju, neuzskatu par vajadzīgu. Man patīk čupa seriālu, bet filmas lielākoties atstāj vienaldzīgu. Muzikālā gaume arī sen jau ir noskaidrota, lai mocītu ausis ar operu ārijām un orķestra dunoņu. Motosporta pasākumus arī netaisos apmeklēt, jo ir visai vienaldzīgi tie gaisa smirdinātāji. Pajāt, ka tā ir pieņemts vai tamlīdzīgs buļkaks.
+1
Man šķiet, ka neviens (neviens) šeit neteica, ka uz baletu būtu jāiet, jo tā ir pieņemts. Bet nu labi, Tu laikam vienkārši iemeti savu viedokli šai jautājumā, un tur nu man nekas nav iebilstams.
+1
man atkal tiesi pretēji, teātris nepatīk. man tur liekas viss mākslīgs. bet opera. tā skaņa.. tur tik spēcīga, visām iekšām cauri iziet tirpas. uz atsevišķām operām par esmu gājusi vairākas reizes, kad piemēram piedalās kāds viesmākslinieks. piemēram, Verdi Nabucco (par žīdiņiem :D)
0
Nebūtu es šodien tādā pālī, nudien, lūgtu Murgonim tās biļetes. Uzvilka mani šī diskusija.
+6
Ej izgulies - balets vakar bija. :)
+3
Bļa! Tiešām. Paldies. Tagad nomierinājos.
+2
Bet varbūt balets un opera ir kaut kas līdzīgs, piemēram, dārgajiem vīniem? Kāds dzer, jo garšo, kāds, jo grib izskatīties kruts, kāds nopērk pudeli pa 4ls un jūtas pilnībā apmierināts, bet citam neko vairāk par agdamu nemaz nevajag.
0
A citam vispār viskijs garšo.
-1
vai alus. un par Ls4 var tādu alu nopirkt, ka visi vīni var skābt stūrī.

''Jelgab, šodien, plkst. 12:13

Vajag tomēr aiziet reizītes piecas, pirms spriest, ka tas domāts snobu gejiem un viss.

Jelgab, šodien, plkst. 12:48

Man šķiet, ka neviens (neviens) šeit neteica, ka uz baletu būtu jāiet, jo tā ir pieņemts''

Bet ka 5x jāiet gan teici ....
0
Nu bet vai tad es teicu, ka jāiet, jo tā pieņemts? Es teicu, ka, lai vērtētu, derētu iepazīt.
-1
man tas ir pārāk pofig, lai vēl mēģinātu novērtēt
+4
kas grib palielīties darbā (vai atskaitīties seņčiem), ka apmeklējuši operu, iesaku jamo:

Opera „Stokholmas sindroms” NABAKLAB

* šodien 13:25

3.oktobrī NABAKLAB būs pagaidām vienīgā un iespējams pēdējā iespēja dzirdēt Kaspara Rolšteina un Regnāra Vaivara operu "Stokholmas Sindroms" koncertversijā. Deviņi solisti, pieci mūziķi, zemas frekvences un viss pa īstam.

Augusta beigās Andrejsalā notika komponista Kaspara Rolšteina un režisora Regnāra Vaivara avangarda operas "Stokholmas Sindroms" pirmizrāde. Tie bija jauki brīži visiem, kam tuva drone, doom, avangarda metāla un postpanka mūzika, jo tieši šo stilu sintēze ir pamats "Stokholmas Sindroma" kompozīcijām.

Jāatgādina, ka tehnisku iemeslu dēļ operas autori koncerta apmeklētājiem iesaka katram gadījumam nodrošināties ar ausu aizbāžņiem. Šis pasākums nav ieteicams maziem bērniem un personām ar akūtu iekšējo orgānu saslimšanu.

Operas mūziku un libretu K. Rolšteins sarakstījis pēdējo trīs gadu laikā, „Stokholmas sindroms” vēsta par mūsdienām, īpaši atsedzot t. s. Rietumu pasaules uzskata bojāeju. Operas darbība risinās Stendē, Rīgā un Kosmosā, un, līdztekus citiem varoņiem, skatītājiem būs iespēja just līdzi arī, piemēram, pusdievu Abasa un Volfovica piedzīvojumiem Latvijā.

Izrādes sākums 3. oktobrī plkst. 20:30, biļetes pieejamas klubā pirms koncerta sākuma un to cena būs 3 lati studentiem un 5 lati visiem pārējiem.
0
Nu uz tādu operu es droši vien aizietu, ja dzīvotu tuvāk galvaspilsētai. Cits jautājums, vai operas spečuki šo pasākumu atzīst par operu?
0
nu paga paga, šoreiz tā tik tiešām nebūs opera, jo būs jau tikai koncerts. ti - koncerts ar mūziku, kura paredzēta operai.
0
bet nu jā, tā kā uz pilno versiju nesanāca aiziet, un atsauksmes par muzikālo daļu bija ļoti labas, tad jau aizies arī.
+1
tas, ka jāņem līdzi ausu aizbāžņi un nevar iet slimie attiecas uz visiem? vai tikai uz parastajiem mirstīgajiem, bet metālistu ausis pat prasīs vēl?
0
Man pat prasījās vēl skaļāk. Reku mans apskats pēc šī iestudējuma noskatīšanās, kad bija pirmās izrādes pagājušomēnes:

karametals.lv/zinas/600/no-limes-...

Lai arī tur esmu norādījis uz vienu pašķību elementu, es noteikti rekomendēju aiziet uz šo Rollšteina šizo-mazo drone-operu!
0
Nac. Operas bāriņš gan mani visvairāk saista :)
0
ar ko tad ? ar šampiņa glāzi pudeles cenā?
0
Vo vo. Tā jau nu toč ir vieta, kur "uz citiem paskatīties, sevi parādīt". Nē, nu var jau saprast arī cilvēkus, kam oparas un teātru bufetes nostaļģiskā kārtā saistās ar laikiem, kad tās bija vienas no retajām vietām, kur varēja dabūt ieraut, un ka tādēļ tas tiešām arī bija viens no iemesliem, kādēļ attiecīgās iestādes tika apmeklētas. Tomēr, ja nu mākslas baudīšanai vajadzīgs čakru atvēršanai piepalīdzēt ar ko grādīgāku, to tomēr ir pulka izdevīgāk izdarīt pirms izrādes kādā citā krogā.
+2
vai ar savu kočiņu atnākt
+2
^ Tas varētu būt kāds jauns "*ings" - iešana uz operu, lai iešautu līdzatnesto.
0
- Paskat vecais, sieva ar mobilo nobildēja, kā es Rigoletto laikā šampiņu zālē atrauju. Uz tās bļaušanas fona ne viens pat nepiefiksēja (giggle)
0
Ložā jau var test uz nebēdu...
0
kočiņings - test kočiņus?
+3
Un tad, kad arī operā apsargi smokingos pie ieejas zālē sāks čamdīt apmeklētājus, lai tie neienes šmigu, augstākā pilotāža būs overtīres laikā, atšaujot mazo pirkstiņu, strēbt apinīti no divlitrīgās pudeles.
+1
Kamēr apsargi smokingos, tiem nesanāks apčamdingot apmeklētājus, tādēļ pēdējie varēs mierīgi strēbingot apinīti >:D
+3
Okej - strēbings izklausās labi. It sevišķi man patīk kārtējās, šķietami ar alkoholu sākotnēji nekādīgi nesaistītas tēmas pārvēršana dzeršanas topikā.
Anonīmie alkoholiķi, kas dzīves laikā slikti uzvedušies - pēc nāves nonāk trūmetālā. Alkoholulja!
+4
Strēbingu varētu vēl ekstremizēt - nofočēties strēbjot no kakliņa tā, ka poličus kadrā var redzēt. Jo tuvāk poličiem, jo krutāgs strēbings !

Strēbinga lōģisks turpinājums šķiet pissings. Bet ne tik nīkulīgi kā britiem, kuriem jānofočējas čurājam noteiktās vietās - kadrā jābūt redamiem poličiem !
0
Pissings varētu būt nākamā dienā remdējot hormonus >:) Mīzings, vot.
0
jādomā globāli, lai terminu arī Austrāļi saprastu.
+2
Globālists!!
+2
Kosmopoļīts!
0
+6
Ir arī šitāds balets (nu izskatās kind of balets:

www.youtube.com/watch?v=A3A1nprfuJs...
+1
Oi, visas tās a ļa rokoperas vispār ir mana vājā vieta- esmu redzējusi šķiet visas. varu pateikt, ka Sfinks ir sūds, bet Buša neieliktā, Indriķa hronika /lūsēs, zālīte/ gan bija ok
+2
Šķiet, ka Indriķa hronika jūtūbē nav, toties ir šis:

www.youtube.com/watch?v=r084Wka-1Ys...
+1
Eu, man patīk balets un patīk arī meičas! Bet ne tādas kā tā CorpseBride, es viņu pazīstu, tā mana anorektiskā bērnības kaimiņiene no Pārogres. Zili riņķi zem acīm, vienmēr šmigā, vemj, spļaudās- šitādas nav manā gaumē. Ja kāda meiča grib aiziet uz baletu ar mani, atsaucas, kontaktus te nelikšu, vēl sāks sūtīt pornospamu.
+1
^ Bigijs saspatrojies uz profilu bloķēšanu ?
0
ņemot vērā, ka šie abi troļļprofili uzradās reizē ar Nefolka agtgriešanos...
+1
Nav ko troļļoties no dažādiem profiliem.
0
ābla, nepiefiksēju. Kad Nefolks ar Edenbeast troļļojās, forumu nelasīju.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas