DEGRADEAD (Zviedrija) akustiskais koncerts
+4
30.oktobrī Rīgā viesosies smagā metāla apvienība DEGRADEAD no Zviedrijas. Daudz dzirdējuši par Latviju, beidzot ceļš viņus atvedīs līdz šejienei. Vienīgā nelaime, ka ciemošanās šoreiz nesanāks pārāk ilga. Piecas stundas un viņu prāmis jau dosies uz ziemeļu krastu, uz viņu pašu mājām. Šīs piecas stundas uz Latvijas zemes DEGRADEAD vēlētos pavadīt lietderīgi un tuvāk iepazīties ar Latvijas smagās mūzikas cienītājiem. Un, lai šī sapazīšanās reize būtu savādāka un atmiņā paliekoša, viņi vēlās nospēlēt Jums akustisko koncertu.

Tas ir ne visai raksturīgi grupai, kas nāk no Stokholmas un spēlē melodisko Death Metal grupu In Flames un Dark Tranquillity stilā. Muzikālajam kolektīvam nesen ir iznācis jau trešais albums "World Destroyer", kura tapšanā kā producents savā Abyss Studio piedalījās tāda pazīstama persona kā Peter Tägtgren (Hypocrisy, Pain). "World Destroyer" ir turpinājums 2009.gada mūzikas kritiķu izslavētajam "Out Of Body Experience" albumam, kas bija tīra konfekte melodiskā Death Metal cienītāju ausīm. Albums ir pārpildīts ar solīdiem blastbītiem, lielisku tehnisko izpildījumu un agresīvām melodijām. Nav brīnums, ka In Flames ģitārists Jesper Strömblad sauc DEGRADEAD par "metāla nākotni".

Bet neskatoties uz to visu, paši mūziķi cer, ka viņu dziesmu akustiskās versijas kļūs par pirmo soli grupas daiļrades iepazīšanai un ilgai draudzībai, un sirsnīgi aicina visus svētdien 30.oktobrī uz folkklubu ALA (Rīga, Smilšu 16) uz grupas DEGRADEAD akustisko koncertu.

Ieeja brīva, sākums no plkst. 12:00

www.youtube.com/watch?v=0NW9n16gZpc...

www.degradead.com
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+11
Bezmaz izklausās, ka džeki vienkārši grib ieraut ("Šīs piecas stundas uz Latvijas zemes DEGRADEAD vēlētos pavadīt lietderīgi un tuvāk iepazīties ar Latvijas smagās mūzikas cienītājiem") bet naudas nav, tad nu atpelnīs pastrinkšķinot :D
+2
Õ, noteikti jāievētē, pēdējais viņu laidiens man tīri vai patika, vienīgi tas iekrīt pašā svētdienas rītā, gājiens uz baznīcu būs jāizlaiž.
+2
Akustiskais vēl varētu būt interesanti, jo parastais materiāls ir standarta piemodernā huiņa ar kōres piešprici.
+2
Vel pie tam ieeja par brivu, kapec gan neaizbraukt izdzert "dazus alus" un beigas nezinat, ka tikt majas un atapties HUIJ VINS ZIN KUR? kapec gan nee..
+3
^ Decapitated tak ir galva nost, kā tev var reibt? :D

Sakarā ar konci: karametals.lv/albumi/49/AWorldDes...
+1
Kā viesi šajā pasākumā piedalīsies Latvijas grupa SACRAMENTAL no Rēzeknes, kas piedāvās noklausīties arī savas dziesmas akustiskā skanējumā. Apvienība SACRAMENTAL pārstāvēja Latviju starptautiskajā konkursā "Wacken Metal Battle", kas notika šogad Vācijā. Konkursa fināls, katru gadu norisinājās pasaules lielākā smagas mūzikas festivāla "Wacken Open Air" laikā, kur pēc žūrijas balsojuma punktiem, 30 grupu konkurencē no visas pasaules, SACRAMENTAL ieguva godpilno 3. vietu.

Grupas līderis Aleksandrs saka par svētdienas paredzēto pasākumu tā: "Mums pašiem būtu interesanti redzēt kā cilvēki uztvers dzirdēto. Kāda reakcija tiem būs no noklausītā. Šādus eksperimentus ar akustiskam lietam jau esam taisījuši, bet ar to neaizraujamies, jo spēlējam taču metālu. Jebkurā gadījumā tā ir laba ideja. Mēs gribam dot iespēju cilvēkiem kuri mūs vēl nav dzirdējuši - iepazīt mūs, kā arī faniem dzirdēt mūsu dziesmas savādāka skanējumā."

www.draugiem.lv/sacramental...
0
0
tad tieši 12 sāks dārdināt ?
0
Neaizmirstam pārstellēt pulksteņus, telefonus uz ziemas laiku un pamosties laicīgi, ja jau pasākums sākas 12:00!
+1
Tieši 12:00 nesāks spēlēt.... Pirma grupa varētu sākt kaut kur ap 12:30-13:00....
-8
Da zajbal :D Atkal tikai sodien ieraugu to!
0
Koncerts bija zajebimas: Sacramental skanēja drusku pa klusu, bet Degradead viss pirmšķirīgi — gan savu miroņnieku sataisījuši spēlējamu akustiskajā versijā, gan beigās uzblieza blūza improvizāciju kopā ar kaut kādu vietējo Armandu. Vienīgā šaize — tumšais alus bija beidzies vispār. (Rītā būs lielāks apskatiņš.)
0
man ar stāstīja, ka labais bijis, tik zviedri visus savus čomus ciemos bija saaicinājuši un maz vietas bijis
+2
vietas nebija maz... bet arzemnieki pret letiņiem proporcionāli bija 70/30. Ja kas, tad klubā rokas stiepienā varēja satikt un čomiski parunāt ar Ralfu Santollu (obituary), kas tur skraidīja un dzērstījas. Bija arī daudz citu mūziķu no zviedru pazīstamām (un ne tik pazīstamām) grupām... kopumā pasākums izskatījas par neformālo pasēdešanu "beksteidža"... bija jautri.
0
Jap, bija labs, Sacramental gan varēja iztikt bez tiem diviem jēlajiem koveriem.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas