Sanctimony 2.dec. @ A Nice Place
+5
So!!! Beidzot viss ir noskaidrojies un mēs varam paziņot koncerta datumu.
Kā zināms grupa „Sanctimony” savu jubileju svin rudenī. Bet - labāk vēlāk nekā nekad. Esam nolēmuši nedaudz pasvinēt 2.decembrī klubā „A Nice Place”. Protams, ka ne ar sēdēšanu pie galda, bet ar mūsu 17.jubilejas atzīmēšanu uz skatuves. Plāns sekojošs- iedzert alu, nospēlēt konci un turpināt svinēt (hahaha!!!).
Kā vakara muzikālais papildinājums būs trash metal grupa „Stagnant Project”.
Nu tad vēlreiz! 2.decembra vakarā gaidīsim Jūs visus klubā „A Nice Place” (Rīgā, Citadeles ielā 2), lai kopā tukšotu bāru un svinētu kopā ar mums.
Koncerta sākums pl.22.00. Ieejas maksa- simboliski demokrātiskais 1Ls.

www.facebook.com/pages/Sanctimony/22...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Izklausās pēc "bāra gāzšanas apkrāt"
+1
he he, pēc bildēm spriežot tāds drusku snobisks tas iestādijums. jamie maz zin uz ko parakstijušies? >:)
0
Kas tur snobisks? arī apskatīju drauģeļos kaut kādas bildes no tās iestādes, neko sevišķi snobisku nemanīju. Varbūt tu domā bildes no atklāšanas, kur pāris cilvēki ar vīna glāzēm rokā redzami?
+2
tas iestādījums ir pa pirmo!!! no snobisma tur nav ne smakas. es gan pēdējo reiz tur biju kaut kad martā, bet atmosfēra tur bija pa laba, bārmenis bija no r'n'r tas garais. kamēr nespēlēja grupas kā fona mūzika bija visādi a ļa whitesnake un tml oldscool rock. un nogāzām riktīgi, stallis pielēja visu grīdu ar alu un ūdeni savas slapjo krekliņu atrakcijas rīkodams, tā, ka krogs nav pirmo reizi ar pīpi uz jumta :)
+6
Kad iemācīsimies rakstīt "thrash metal" ? Vai tā patiešām ir kaut kāda miskastes grupa ?
:))
+2
Yep. Heard that Stagnant Project twice, and it ain't trash!

0
Varbūt Intars uzskata, ka viņi ir no miskastes ?
0
Kāpēc uzreiz no miskastes? Vai tad ir tikai divas galējības? Es tos cilvēkus mepazīstu, nezinu, cik lielā mērā viņi ir vai nav snobi, bet tur bildēs neredzu nekā tāda, kas liecinātu par manāmu snobismu. Iedomājies tik, man arī reizēm patīk iedzert sauso sarkanvīnu, un turklāt no vīna glāzes.
0
instoryan, laikam, iedomājis, ka Intars pats sacerējis no tekstu :D
+1
A kā gan citādi ? Intars tak Santehniķos trombonu spēlē.
0
Ā, nu man ar pieleca :D :D :D
+2
Šito jau ar varēja izkarināt Aktualitātēs.

Kopš pirms gadiem entiem Sanctimony pirmo reizi redzēju (šķiet ka ''Kabatā''), cenšos garām nelaist iepēju paskatīt dzīvajā, jo ne reizi nav likuši vilties un spārdījuši pēcpusi plakanu, lai gan ar labiem albumiem sen jau nepriecē ....
-2
Intar, nu tad jau neesi true, tu drīksti dzert tikai kagoru un tikai pa taisno no pudeles! :@ SNOBS TĀDS! :@
+2
Kādu vēl kagoru, Agdams ir īstu vīru vīns.
0
Ak, šas dam po golove!
+5
Saņķiki ar publiku veiksmīgi lauza klubā pieejamo inventāru - nonesa priekšas kā rezultātā ar skaņu gadījās visādi triki, bet uz beigām bija tāds troksnis, ka es vēl šorīt visu dzirdu kā caur vati. Improvizēts kraudsērfings gandrīz salauza gaismas prožektoru, kas palika karājamies vadā kā rotējoša diskogaisma :D
Un šķiet, ka klubs galīgi nebija gatavs tādam cilvēku pieplūdumam. Pie savas jakas tiku 5 minūšu laikā, jo ierados vēlāk uz garderobes džeks gādīgi to pakāra pie lodziņa, kamēr no pārējiem rindā stāvošajiem cilvēkiem ik pa laikam dzirdēju idejas, ka varēja vienkārši sākt dalīt visas jakas, jo tā meklēšana pēc kaut kādiem mistiskiem numuriņiem galīgi nevedās.
+2
True paldies vieism kas atnāca un noblieza kopā ar Sanctimony / Extra thanks to Mr. BladeOfDark'n'roll un Liega
+1
Čaļi (kā vienmēr) nomauca pa pirmo ar pilnu atdevi kādas 60min \m/

Uz skatuves DD tika apsveikts šodienas dzimenē !!!

Vieta laba, skatuves priekša lielāka nekā RnR, kautgan 100 cilvēkiem ir pašauri un smacīgi, bet pēc alus dižā rindā nebija jāgaida un arī vēl 2:00 bija Tērvete nopērkama. Skaņa, 10m no skatuves, bija necerēti laba - cita lieta, ka uz brīžiem vokāls galīgi nozudu un laikam citi fakapi notikās, tā ka Jānim nācās skaņotāju palamāt ;)

aniceplace.lv/
+3
nu un es- lielā gājēja, paliku mājās. sīkai t, nebija prātīgi viņu atstāt ar 3 bārdainām bērnu auklēm, kas jau sasēdušas ap alus maisu :D
bet nu gan jau citu reizi :)
+3
vakar (šorīt) baigo diskrimināciju piedzīvoju - ievelkos ar divām daiļavām ''Space Dog'' ekskursijā - viņām darbiniece palūdz doķus uzrādīt, bet uz mani paskatās un nomurmina ''ai, šitam jau neprasīsim'' ... nu tas ir pizģec šitā pateikt !

''Skābene'' jau 3:30 klapējās ciet un tur alus nebija, ja neskaita ''Vareno'' pa latu pudelē, kurš nebija diži auksts un tāpēc šķita visai mazgaršīgs.
+8
''ai, šitam jau neprasīsim'' - ta jau esi pavisam oficiāli iecelts vecpiržu kārtā :D
+1
vai arī biji tik "ieķmmējis", ka bija uzskatāmi redzams, ka tev ir 21, jo citā krogū tev ir pārdots alkohols :)
+3
Nu tas, ka ir iešvillējis, jau nevar būt par pamatu uzskatīt, ka ir attiecīgais vecums (18, starp citu) - nav jau nekāda garantija, ka nav ar viltībām pie saldenās pudeles ticis.

BoD, ta tev jādzen bārda nost, ja gribi saglabāt cerības, ka Latvijā tev kāds vēl kādreiz doķus šai sakarā paprasīs... :D
+3
Man, kopš samērā regulāri patstāvīgi sāku pirkt alu (no kādiem 15-16 gadiem) ne reizi Latvijā nav paprasīti doķi. Arī tad, kad es tajos 16 gados vēl izskatījos pēc tipiskas tikko pamateni beigušas kārnas nūdeles. :)

Savukārt Igaunijā, jau 20 gadu vecumā, nedēļnieces bārdas noaugušu seju, ar ierastu kustību uzlieku uz veikala letes četrpaku un turpinu sarunu ar blakusstāvošajiem čomiem, vilkdams ārā naudu. Ar kādu trešo reizi līdz manai apziņai izlauzās tomēr pārdevējas uzstājīgais "Tokumentii?" No sākuma es nespēju aptvert - kā? :)
0
jā, man arī somijā prasīja, kad man vēl gara bārda bija. ziemeļu vals'tis laikam tā diezgan štengri tas likums ddarbojas.
+1
manā galā ar doķiem jautri - var paprasīt papīru pērkot vsadu šņagu: balinātāju, virtuves nazi, peļu lamatas vai lotrijas biļeti :D

Viens klubs/krogs vispār izceļas ar ID idiotismu. Piekāpj pie durvīm normāls krabis gados. Nu šaubu nav - 50 točna ir, apsargs vienalga šim prasa doķus. "Sorry, mate, I didn't invent the rules..."
0
Forši, kad pēc garas, smagas dienas , ar smaidu uz sejas rikšo uz veici pēc pāris alēniem un tev paprasa dočus, kurus tu , protams, neesi paņēmis. Origo rimčukā vispār vienreiz uzrāvos uz kaut kādu peteni, kurai laikam sūdīga dzimumdzīve, jo nepieņēma studenta apliecību. Es saprotu, ka pēc likuma kā ID der pase un kas tur vēl , bet nu visu cieņu , uz apliecības ir printētā bilde un skaidri redzams dzimšanas gads.
0
Man ar, kopš no gadiem 15 sāku aļākus un liķierīšus pirkt pieskolas veicī (Jouds virs tā dzīvoja vienu brīdi) tikai 1x prasījuši - Zviedru Systembolaget pirms gadiem 5 :)

Bet ja šorīt paprasītu, tad tik velobraucēja apliecība būtu ko parādīt un pēc pāris gadiem no tās ar nebūtru jēgas nekādas, jo taisās diskriminējošos personas kodus nomainīt.
+1
^^ LV laikam tikai pase der
0
Bankās tikai pase, bet citās vietās pase vai vadītāja apliecība.
0
^ Likumā ir teikts, ka arī personas apliecība ir personu apliecinošs dokuments, bet, cik saprotu, tās vēl netiek izsniegtas.
0
Autovadītāja aplieciba neskaitās personu apliecinošs dokuments, bet man arī bankā to ir ņēmuši pretī.
0
Nu tur jau tā lieta, cik pretīmnākošs darbonis trāpās.
0
Koncis kā jau koncis, nu bet elpot ko tur nebija. circle pit patika. garīgā nebija, bet tā labs pasākums, neko sliktu nevar teikt. Jā kad tās priekšas nodega, viss klubs pēc deguma vonija :D
+1
personu apliecinošs dokuments ir pase, tikai un vienīgi, uz doto brīdi LV. bankām ir iekšējie noteikumi, manuprāt, kas pieļauj arī autovadītāja apliecību.
ar manu institūciju vispār ir ļoti demokrātiski :D - ir vienkārši jēdziens " personība noskaidrota" līdz ar to, to var stiept līdz bezsamaņai. tu vari vnk ieiet datubāzē un salīdzināt. vari pieņemt jebkuru dokumentu, kuru uzskati par pietiekamu, un vari spītīgi ieciklēties, ka tev nepieciešama augstāk minētā ļautiņa pase, pretējā gadījumā nākas viņu aizturēt "personības noskaidrošanai", kas būtu šī te pati datu bāze, tikai ne jau tā uzreiz. ir taču milzums daudz citu sīku darbiņu sakrājies :)
0
Taisnība, ka pase ir vienīgais «īstais» dokuments (kamēr nākamgad stāsies spēkā noteikumi par ES ID karšu izsniegšanu). Ar autovadītāju apliecībām ir tā, ka tās patiesībā nemaz nav valsts institūcijas izdots plastmasas gabaliņš (jo CSDD ir valsts akciju sabiedrība, nevis valdības institūciju sastāvdaļa, lai arī tai deleģētas valstiskas funkcijas). Nevis CSDD izdotais plastikāts ir dokuments, kas uzrāda tavas tiesības vadīt transportlīdzekļus; primārais ir ieraksts CSDD datubāzē, ka tev tiešām ir tiesības vadīt mašīnu. Tāpēc CP, apturot šoferus, parasti pārbauda (ja vien nesaņem 20-nieku jau laicīgi), vai personas uzrādītais plastikāts sakrīt ar ierakstu datubāzē — agrāk vadītāja apliecību viltošana bija stipri populāra. Tagad vairs nav liela jēga.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas