Jauns okupantu "hīts"
+4
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
^ plaģiāts
+6
Nu arī man sāk šķist, taisnība vien ir - kāds viņus bērnībā uščemil durvīs.
0
Žeņka Osipovs repera karjeru uzsācis. :D
0
Pirms gadiem desmitiem utaiņiem bija šitāds grāvējs:

rutube.ru/tracks/4886439.html...
0
Vispār nabadzīgi šiem ar tiem mūzikas resursiem. Mums jebkurā brīdī ir visāda vecuma dziesmas — sākot ar streļķu dziesmām, turpinot ar Līvu gabaliem, tā caur Skyforger līdz mūsdienām — Relicseed un SIA Radikal. Toties «krievvalodīgajiem», kā viņiem sevi patīk saukt? Nekā. Tāpēc arī jātaisa tādi brīnumi augšā.

P.S. Starpspēlē pie 1:30 ir lažas.
+4
Jākoppē, ne jātaisa :)

youtu.be/zb9NO5CMZfY...

Glorifikacia? Glorifikacia!
+3
+2
Vēl labāk. Pat nospert nevar bez lažām.
+11
Cik labi man dzivot Austrijas derevnja, te joprojam vietejie sava starpa sasveicinas ar "sieg hail" zhestu.
+13
^ Varbūt tur vietējie vēl nemaz nezina, ka fīrers ir kritis? Un par viesstrādniekiem no Austrumeiropas domā, ka tie ir kaŗagūstekņi? :D
0
^^mošk mūslaiku ostarbeiteri ir tie, kas patiesībā atjaunojuši sveiciena tradīciju… vietējie uzreiz atcerējās jaunību… ;)
0
bet tā jau foršais gabals. Lindux uztaisīs nevis 8 mile, bet 9 may :D
0
^ bet absolūts plaģiāts. Rekur bigijs jau ielika linku uz oriģinālu. Cik saprotu, Nautilus Pompilius laikam ir autori.
0
"Cik labi man dzivot Austrijas derevnja, te joprojam vietejie sava starpa sasveicinas ar "sieg hail" zhestu. "

nopietni? cik daudzi no viņiem tā sveicinās un kādā vecuma grupā? un vai tas ir automātiski iegājies, vai arī tās ir reālas atsauces uz nacistisko režīmu? pārsvarā jau tajās zemēs kā reiz šīš ir riktīgās tabu tēmas.
+1
nu ti, vai tas ir vienkārši kā folklorizējies joks, tipifikācija, vai arī tas tiek domāts nopietni - tā laikam būtu korektāk paprasīts
+6
a par klipu - nu riktīgs patoss, Kravcovs ir vispār kaut kas ģeniāls. tā blondā kuce arī ir spīdoša. diemžēl kaut kā māc baigās aizdomas, ka nekas šiem Latvijas draugiem ar sarkanbaltsarkanu karodziņu piespraudušo Ušakofu priekšgalā īsti nesanāks ar to likumu maiņu :(
0
Austrijā jau ne tik ļoti tā ir tabu tēma. Viņiem jau bija arī valdībā bija (varbūt vēl ir?) labējā partija ar Jorgu Haideru priekšgalā, kurš gan pirms 3 gadiem gāja bojā autoavārijā*. Tāpat Austrijā un Šveicē arī tīri atklāti tiek pausti iebildumi pret musulmaņu imigrāciju un ar to saistītām problēmām.

* Wikitantes versijā - braucot dzērumā ar >140km/h pa kalnu ceļu, no geju bāra uz savas mātes 90. gadu jubilejas svinībām....
+2
Kaut ko tādu reti gadījies redzēt — Ušakovs izvedis no pacietības ļoti pieredzējušo žurnālisti Mediņu:

zinas.nra.lv/latvija/riga/rigas-...
+1
^ "Gan 2010., gan 2011. gadā Rīgas budžets pildījies labāk, nekā bija plānots. Tas nozīmē, ka šo gadu pabeigsim, nosedzot pilnīgi visu deficītu. Reāli uzkrājums būs 40–50 miljoni latu. Gada sākumā plānotie tēriņi sociālajiem pabalstiem bija 70 miljonu, gada beigās būs iztērēti 29 miljoni, kaut arī trūcīgo personu skaits Rīgā palielinājies četras reizes (pret 2009. gadu).

– Sociālā programma palikšot iepriekšējā gada līmenī, kaut arī trūcīgo skaits Rīgā četrreiz pieaudzis. Kā nodrošināsiet pabalstus, kur ņemsiet tiem naudu?

– No tiem 40–50 miljoniem, kas mums glabājas tumbučkā."

Tātad sanāk, ka vienkārši neizmaksāja pabalstus 40 miljonu apmērā, un uz tā rēķina arī ir izveidojies uzkrājums. Varens sasniegums, neko teikt.
+5
^ Lūk šādi fakti par SC būtu jāskaidro tiem mūsu pamuļķajiem tautiešiem, kam nacionālais jautājums ir pie kājas, un kas, propogandas un aģitācijas apmāti, iet par jamajiem balsot, cerot uz zelta kalniem.
+5
Dauņiem jau neko nav iesējams skaidrot. Tikai bāzt batonus (solīt labumus) vai dauzīt pret betonu.
+3
Bet nu tāda mauka. Pats skaidri un gaiši pasaka, ka referendums jāveido no valsts budžeta un tajā pašā laikā apgalvo un ir pārliecināts, ka viņu izvirzītais par to otro valsts valodu negūs panākumus. Tad nahujam viņš vienkārši tupi tērē mūsu naudu un vēlāk kaut ko dirš , ka mūsējie latviešu politiķi gremdē valsts ekonomiku un mēs paliekam trūcīgāki. Gatavais ībalds.
+2
Viens čoms to pirmo video ar Lindermanu un Osipovu pārpublicēja ar atbilstošāku nosaukumu: "Lindermans ar Osipovu nevar ceļu mājup atrast (Maskava 917 km, Jeruzaleme 2930 km)." :)
0
Nē , vispār tā "intervija" ar Nilu lika vairāk aizdomāties. Sanāk , ka ir pofig par ko tu lasi parakstus un kolīdz būs tie 10k (ja pareizi sapratu) salasīti , tad valstij nekas cits neatliek , kā to izskatīt caur visiem tiem birokrātijas līmeņiem , kas tikai rij nost naudu. Kaut kāds paradokss , šitā jau var valsti bankrotā dzīt , izveidos lohatroni community un spirināsies vislaik.
+2
Nu ko var pisties par to naudu - tas te nav un nebūs svarīgākais. Uz valsts IKP (12miljr) tie 2 ļimoni pazūd, ka neredz. Pat uz budžeta fōna 4,7miljr pazūd. Tas ir 0.042% no budžeta!!!!
+2
mincīts:
nopietni? cik daudzi no viņiem tā sveicinās un kādā vecuma grupā? un vai tas ir automātiski iegājies, vai arī tās ir reālas atsauces uz nacistisko režīmu? pārsvarā jau tajās zemēs kā reiz šīš ir riktīgās tabu tēmas.

Japs, ta ir taisniba, protams, ka roka netiek 90 gradu lenkji pret sauli, bet tiek pacelta sveicienam, tas ir jaredz dzivaja, jo gruti noticet, bet fakts...
Vecums, pamata tie, kam pari 30 gadiem, jaunieshu un pusaudzu te ir pamaz, jo pamata apkaime dzivo fermeri, kas gjimenes cilveki ar berniem vecuma lidz 10 gadiem.
Krasainos un gejus te vienkarshi neieredz, un ari isteniba vinju nav. Mana ciema un apkaime ir tikai etniskie austrieshi, dazhas gjimenes no slovakijas un es, kas te uzturas un dzivo oficiali.
Tauta reali dalas 2 kategorijas - "brunie un sarkanie", kas ari atsaucas uz politisko nostaju.
0
Tev ir paveicies nonākt pie brūnās kategorijas.
+4
Tas klips ir kautkas apkaunojos pasiem krieviem.Divpirkstu pierites.
+1
Sorosoīti tādu akciju bij uzveidojuši  — pielaiko partiju.lv vai ķip uz to pusi (precizi vairs neatceros). Ja pirms 9. Saeima svēlēšanām aptuja vedināja cilvēkus balsot par konkrētiem politiskajiem spēkiem, kas atbilst attiecīgās personas uzskatiem, tad šogad aicināja piemērīt, kādi politiskie uzskati pa ģenerālo katram piemīt — tipa kreisais/centrists/labēja... merenais/radikālis, sociālists/kapitālists utt.

Tagad tests pārtasīts tā, lai uzradītu personu atbilstību nevis konkrētām prtijām, bet gan vispārējiem politikas zinātnes postulātiem. Un kas nu sanāk? Man sanāca, ka ekonomiskajos jautājumos esmu sociālists (iestājos par valstisku rīcību saimniecības jautājumos, vietējo mazo uzņēmēju aizstāvību, stipru valsts lomu korporāciju un banku alkatības ierobežošanā, darbinieku sociālo garantiju stiprināšanu), savukārt valstiskajos jautajumos atbilstu nacionālista (un nevis liberasta) profilam.

Ja saliekam kopā, kas sanāk no nacionālista un sociālista? ;)

iesaku arī visiem citiem reizēm aizpildīt šādus tādus testus un aptaujas! Moška arī ko labu uzzināsiet! Tajā skaitā paši par sevi! \m/
0
Iemet kadu linku ja vari ieks tiem testiem, ludzu.
+1
Tad, kad pildīju to poltisko figņu, tā bija šite: gudrasgalvas.lv/

tagad gan nemeklēju — dzērumā ar politiku nodabroties nav īstā reize…

līdz ar to HVZ, vai konkrētā štelle tur vēl atrodas vai arī nē.
0
Skaidrs, tomer - paldies.
+1
Dethecrator, pie tādas valsts rīcības tas fiksi un ātri rezultēsies pie tāda paša scenārija kā, piemēram, Lībijā.
0
galvenais, ka aizsardzības ministram atļāva tikai zvanu paskandināt :D
+5
reps tiesām nožēlojams, bīts garlaicīgs, un tā blondā sievieta, hvz kas viņa ir, ķērc takā drāzta kuce. māklsinieki atradušies.
+12
Gadījumam, ja kāds sāk kaut ko baigi korsīt par fašistiem — latviešiem, mums tagad ir viens neapgāžams stāstiņš, BTW. Atceramies — pirms mēnešiem diviem kļuva zināms, ka divi «saskaņieši» (krievi, protams) tika arestēti par ebreju kapu apgānīšanu (kāškrustu saķēpāšanu pa nakti uz kapakmeņiem).

Abi aizturētie nopratināšanā vaļsirdīgi atzinās, ka esot apcūkojuši kapus, lai ar to izraisītu neslavu latviešu patriotiem un raisītu runas par «fašisma atdzimšanu». Abi vainīgie tika notiesāti ar nosacītu cietumsodu un naudas sodu, kā arī paši novērsa kaitējumu — notīrīja apcūkotos kapa pieminekļus, lai varētu tikt pie nosacīta, nevis reāla cietumsoda.

Vot šo der atcerēties, kad kāds atkal bļauj par latviešu nacionālsociālismu: vienīgie, kas ir atzīti par vainīgiem fašisma propagandā un notiesāti par ebreju kapu apgānīšanu, ir… divi krievi — saskaņieši.
0
www.youtube.com/watch?v=X8-B4O264nU...
bla, bla, bla . Rāda savu lasītprasi .
+1
Okupantu samazgu propoganda.
+2
Tik aizkustinoši, ka izturēju vien nepilnu minūti.
+7
Хуяк! Хуя нахуевертили! Хули нахуй, хуилы, нахуярили дохуя хуецкой хуевины? Охуели нахуй, хуеплеты хуевы? Нехуй хуевничать, расхуяривайте нахуй хуетень!
+1
Ā...
+14
Vēlies krievu valodu par valsts valodu? Nekādu problēmu:

www.valstsvaloda.info/
+2
klauns lindermanis (speciāl ar mazo burtu) izgāzīsies tā vai šādi . Bet ir iespēja padarīt viņa kritienu nedaudz sāpīgāku un pielikt savu pirkstu .
Vārdu sakot centrā tiek līmētas uzlīmes apm 10x 15 cm
ar šādu te attēlu www.za-rodnoj-jazik.lv/plakat.jpg...
PLĒŠAT to dranķību nost .
visvairāk manītas tuneļos un GC rajonā
0
nevajag plēst nost. Vajag oriģinālu karināt blakus: upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2...

en.wikipedia.org/wiki/Lord_Kitchener...
+2
Esmu gatavs parakstīties par krievu valodu — Krievijā!!!
0
Kaut kāds stulbums...

Kas, nevar laicīgi tam pīlādzim sulu izspiest, lai nesākās nevajadzīgi nemieri. Prezidents arī pārāk aizņemts , viņam taču jāslimo.
+6
Par karināšanu blakus apzviedzos - tur tiešām derētu upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4...
+5
Bija šitāds pats plakāts arī krieviem savulaik par pieteikšanos brīvprātīgajos ar bargu sarkanarmieti virsū; tam arī eksistēja modernās versijas ar izmainītu tekstu, bet nevaru vairs nekur atrast tagad. Bet šitas ar derēs blakus līmēšanai:

ru.memegenerator.net/cache/instances/400...
+4
Vēl variācija par tēmu:

img.artlebedev.ru/kovodstvo/sections/...
-4
Heavy Metal Jesus :D
+5
kad vienreiz tos sharikovus izsutiis Zilupes virzien???
0
Dienu pirms parakstu vākšanas beigām par Satversmes grozījumu ierosināšanu, lai krievu valodai piešķirtu valsts valodas statusu, parakstījušies 130 678 cilvēki.

Savāktajiem 130 678 parakstiem jāpieskaita 12 533 paraksti, kas savākti pirmajā parakstu vākšanas kārtā. Tādējādi kopējais jau savākto parakstu skaits ir 143 211 un Satversmes grozījumu par krievu valodas atzīšanu par otru valsts valodu iesniegšanai parlamentā nepieciešami vien 11 168 paraksti.
+3
ak jell,, , tik daudz te to salašņu :@
+3
Njā... kur mēs viņus visus apraksim?
+2
^ Mūsu valsts vidēji ir mazapdzīvota, vietas pietiek daudz līķiem!
-3
+1
Debilosi
+2
^^ Džeki čista pa latviski iehujārīja!
0
Tā nu gan ir naida kurināšana. Turklāt ož pēc apķēpātiem žīdu kapakmeņiem.
+1
:D сука un НАХУЙ ir kādā valodā?
+3
^ suka — tīri latvisks vārds. Apzīmē matu ķemmējamo rīku!

0
Osipova un Lindermana “patriotiskā” klipa režisors uzņem arī pornofilmas: irliepaja.lv/lv/raksti/liepajnie...
0
^ tas ir labi.
+2
люби родину, мать твою ...
+3
^^ tas izskaidro blondās kuces parādīšanos klipā .
+1
nu sudaina pornoaktrise varetu but no ta klipa blondine... :)
0
kas tev ir pret blondīnēm un pornoaktrisēm? :D
+6
Nekas, ja šī aktrise saucas Silvia Saint :D
+1
Psc atminēties vārdu uzvārdu kaut kādām kucēm :P
+1
Tā ir ļoti slavena porno aktrise.

imgusr.celebscentral.net/images/users/21299/...
+1
Bigij, beidz izlikties !
0
Kota?
+2
un vēl nesāc stāstīt: ''a es nedročīju" :D
+2
Tontoons, -

man nekas nav pret blondam pornoaktrisem, un jebkuram "pro", kas pieprot savu darbu - bet ta kuce klipa bija/ir vienkarshi nekada, visas shi varda iespejamas nozimes.
0
nu neņem tik ļoti pie sirds, varētu padomāt ka dziļi personiski aizskāru ar savu komentāru... :D
+3
skatos, ka dažas klipiņā redzamās personas būtu tā kā jāizraida no valsts uz visiem laikiem.
0
Nav jau kur viņus raidīt.
+1
nevienam zoo tak tie pērtiķi nav vajadzīgi.
0
Nu tak.
+4
Netik sen redzēju krievu raidījumi par sieriem Londonā, kuri dzīvo savā geto uz pabalsta (laikam 300 mārciņas + apmaksāts dzīvoklis un komunālie). Nav nekāda stimula stāties darbā, jo tad pabalsta nav un komunālie pašam jāmaksā. Patika viena urlas atbilde uz jautājumu, vai nedomā atgriezties Dzimtenē: "Labāk svešu valsti ar sevi piesārņot, nevis savējo ..."
+6
Kā māca somu sakāmvārds - "krievs paliek krievs, kaut vai sviestā apcepts".
+1
Video: Novodvorska: krieviem jānožēlo grēki Latvijas priekšā

rus.tvnet.lv/novosti/kommjentari...

Varbūt tas kādu slāvu daļu arī uzrunās. Mazums
0
^ Žēl tikai, ka lielākā daļa pie šī raksta komentējošo Novodvorsku uzskata par psihenes cienīgu pacienti...
+12
Un vispār, tas vnk ir veselam saprātam neapjēdzami, ko tie mērgļi Osipovs un Lindermans sarīkoja! :@

Es pati esmu krieviete, un man ir, maigi izsakoties, kauns par tiem lohiem, kuri gāja un parakstījās par šito nejēdzību!
Tagad es tik tiešām pasakos saviem vecākiem, kuriem pietika smadzeņu sūtīt mani latviešu skolā (P.S. - es kā otro svešvalodu mācījos vācu, ne krievu). Man ir prieks par to, ka es latviešu valodu zinu perfekti, bet krievu valodā jau sāku runāt ar akcentu (tajā runāju tikai ar ģimeni, plus dažiem kolēģiem darbā), jo visu laiku uzturos latviskā vidē.

Tagad dēļ šitiem lohiem provokatoriem man jāsāk domāt par precēšanos ar no tā izrietošo uzvārda maiņu, jo man jau sāk besīt tas jautājums, ko pēdējā laikā arvien biežāk tiek adresēts manā virzienā: "A tu tam Osipovam kāda radiniece esi?"

:@ :@ :@
0
Kaut kādi pornogrāfi tajā krievu valodas biedrībā novākušies - Žeņkas Osipova bračka filmas filmē, žīds Lindermans savā laikā izdeva pornoavīzi "Ещчо".
0
Atvainojos - "Ещё" :)
+1
pēc nosaukuma spriežot, tikpat labi tas varēja būt arī šņabja cienītāju mēnešraksts :D
+3
Es reāli nesaprotu, kur skatās LV dienesti. Nu jopcik, vai tiešām to mauku nevar izsūtīt laukā par pretvalstiskajiem uzskatiem. Tikai demokrātija var pieļauj nacbolu partijas veidošanos.
Kaut vai sarakstes uzhakot, kurās viņi izpaužas pilnā sparā savā starpā, nopludināt infu un būtu ok materiāls, lai sāktu izmeklēšanu. Un izmeklēšanas process arī varētu kalpot kā aizliegums balotēties.

Patiesībā ,ums pat non grata nestrādā, jo mauka Žirinovskis caur EU viesa statusu iebrauca, tādā veidā sejā spļaudams.
+4
Patīkams sīkums — sākusies parakstu vākšana virtuāli par to, lai aizliegtu Jūrmalā Jaunā Viļņa «slavas aleju»: manabalss.lv/aizliegt-jaun-vil-a...

Tur kā iemesls norādīts, ka konkursu rīko Krievijas puse, bet varētu piebilst — arī tāpēc, ka tur tiek atražota pretīga, senila, atkritumu vērtē esoša «mūzika».
+1
^^^^^^ Xena, VISU CIEŅU tev un taviem vecākiem! Man gan ir iespaids, ka, diemžēl, tādu krievu, kā tu, Latvijā ir visai maz, bet, patīkami, ka IR. osipovs un lindermans, visdrīzāk, ir tikai sīkas marionetes.
+2
^ Paldies! :)
0
^^ Lindermans vispār ir žīds. Bet tas jau ierasts - pie mums žīdi ir lielākie krievu "tiesību" "aizstāvji". :)
+2
Nu hz vai to slavas zāli vajag , bet nu jau atkal vērts padomāt no žīdiskā gēna - "Jaunais Vilnis" diezgan pozitīvi iesūc LV naudiņu no Krievijas tūristiem utml. . Vai tas ir slikti - domāju , ka nē , jo tak visi raud , ka valsts bomzīga utt. . Uzskatu, ka Pauls labu darbu darījis izveidojot šādu pasākumu. Tas jau tik un tā ir tikai pasākums/koncerts , pietam nekāds naidu kurinošs , lai dzied kādā valodā grib , svarīgi, ka tūrisms tajā laikā ir. Varbūt arī to slavas zāli nevajadzētu celt , ne man par to spriest , bet vai tas būtu apkaunojums - kāpēc gan ? Tā vien šķiet , ka drīz pat visas , slavenu krievu rakstnieku , ielas arī tiks pārsauktas , kaut gan patiesībā nedz Ļermontovs , Turgeņevs u.c. nav ne pie kā vainīgi , tie ir vienkārši sava aroda meistari.
0
Varu tev tikai piekrist.
0
Da ne sūda tas Vilnis neiesūc, Jūrmalas dome vēl paši šogad piepiķoja kaut ko klāt.
0
Nu jā - Jomas un Jūras ielu krodznieki un viesnīcnieki gan ir ieguvēji, tas fakts.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas