Atvadu vēstule
-3
Dārgie klausītāji, atbalstītāji,

vēlamies paziņot, ka Katalepsija ir nolēmusi izbeigt savu darbību. Neilgu laiku atpakaļ kopā izrunājām dažādus faktorus, kas ietekmē mūsu darba produktivitāti un nonācām pie secinājuma, ka esam nokļuvuši krustcelēs un ka mums jāšķiras. Vēlamies pateikt lielu paldies tiem, kas mūs atbalstīja, tiem, kas nāca uz koncertiem mūs klausīties un mūs novērtēja.Tie bija jauki laiki un mums bija liels prieks būt kopā ar jums. Viss, kas notiek, notiek uz labu!

ar cieņu,
Katalepsija

wtf>?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Kas tās pa krustcelēm?
-1
Krīze.
-2
kas ir katalepsija?
-1
nu manuprāt izvēle bija starp katalepsiju un heaven grey, bet kā patiesībā grūti spriest, Nekādi paskadrojumi nav bijuši,
0
+6
Bļāviens, ateja kaut kāda! Viena no pašlaik baudāmākajām puslīdz jaunajām grupām.

Kā vairāk vai mazāk zinoši ļautiņi runā, īstais iemesls esot bijis dažādu lēmumu pieņemšanā iegājies solista… hmm… kā lai pasaka… vienpersoniskums?
+3
Autoritārisms?
+1
Papildinājums. Pastāv arī iespēja vai variants, ka šis paziņojums patiesībā neatspoguļo visas grupas nostāju, bet gan vienas personas fikso domu — «ja nevaru uzspiest citiem savu viedokli, tad labāk izjaukšu visu. Vai, kur labi, ka tieši es uzturu grupas profilu drauģelī, tūlīt uzrakstīšu, ka pizģec ir!» Tāpēc esot iespējams, ka pārējie dalībnieki turpinās darbību, pirms tam pārgrupējoties. Bet tas ir variants.

P.S. Katalepsijas nosaukumu piesist pie nagiem neviens konkrēti nevar, jo tas ir vispārējs latviešu valodas vārds, apzīmē medicīnisku stāvokli.
+3
Da labi, citi grupu nosaukumi jau arī vārdi vien ir.
-1
tagad saprotu kāpēc pajuka vecā katalepsija.
0
pie dirsas šo katalepsiju
+4
Un es tā gribēju vēlreiz dzirdēt dziesmas "Dvēselīte" kaverversiju.
+7
Katalepsija izbeidz darbību, turpina Catalepsia :D
0
Kaverversija galīgi nebija zemē metama, bet es labāk dzirdētu oriģinālo izpildījumu.
0
attention whore
+3
Slikti (taču arī nekas neparasts - jo sevišķi LV apstākļos), kad pat tīri sakarīgas grupas jūk ārā. Šādu problēmu esu pie sevis atrisinājis jau saknē -> kad nu MŪŽAMEŽA savējā projektā nevienu citu neņemšu (muzamess.blogspot.com/ - jau šodien te gaidāmi atjaunojumi).
+6
Tas jau nenozīmē, ka "grupa" nevar izjukt :P
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas