Laimīgu Melnā Pūķa gadu!
+13
Laimīgu jums visiem Jauno gadu!
Veselību,daudz draugus,labus pasākumus un mazliet naudiņas,lai to visu varētu ar gardu alu papildināt!!!!
Lai labi svinās šovakar!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Mazliet naudiņas, lai nav škrobe, ka tava banka ar visu tavu lielo piķi noburbuļō ? :D
+1
Lai ir un izdodass viss, ko vajag.
0
ir šonakt Rīgā kur atpūsties un iedzert jaukas mūzikas pavadībā pēc pusnakts?
0
mani savukārt interesē pasākumi ārpus Rīgas - 50 km rādiusā.
0
Lai visiem nauda un bauda vairojas!!!
+4
bet vispār, šogad baigais Ļeņins uz visiem Jaungada pasākumiem un burziņiem...gribās paslēpties dziļi, dziļi Kurlandes mežos un tēlot Vargu Vikernesu:)
0
^ izklausās, ka tas tāds izplatīts noskaņojums.
+3
Kategoriski pievienojos sveicējiem! \\m/ Lai labi garšo un rīt nav smagi!
+3
Bet es esmu reāls (teju) Varga Vikerness, sēžu viens - tuvākie kaimiņi nav redzami aiz krūmu audzēm un egļu mežiem. ;) DEHIDRATED GOATS (par ko runa citā diskusijā) - var nākt pie manis pačalot par dzīvnieku labturību (arī šovakar man taču absolūti reālās aitas jāsabaro, nedrīkstu aizmirst 8 vistas un 1 gaili, kā arī pašu suni..., kuriem interesē vēderā ko ielikt nevis tur Jaunais Gads ar atbaidošajiem petaržu šāvieniem)...hehe. Bet visiem novēlu Karametālisku 2012to (tāds tas būs) ! ps. varu lepoties- šīs dullās tradīcijas (turklāt krustnešu ievazātās...) pēc jau 4 reizi Saules riņķu nomaiņā neesmu nogalinājis nevienu egļu bērniņu ...
+1
Lai izdodas viss iecerētais un arī šis tas labs neiecerētais :)

Un šodien lai šmiga pludo!
+5
Trūmetālam laikam vairāk gan derētu "Zaļā pūķa gads".
+2
Jā! Raženu, bagātu un promiļainu Zaļā Pūķa gadu! Visiem un visām!

+3
Četri varianti JG svinēšanai:

ru.fishki.net/picsw/122011/30/pos...

Nu, bet vispār - laimīgu tad jums visiem ar to nākamo 2012 gadu. Lai asteroiīdi nekrīt uz galvas, Nibiru neaizēno Sauli un Ktulhu netraucē dzert alu :D
+3
Sametis, kā teju reāls Vikerness, kādu božņicu arī pūķim par godu nokurinās? :)
+1
hm, es jau pirms stundas sāku smelt ...
0
Man vēl jāstūrē šovakar, smelt varēšu sākt ap desmitiem.
+2
Šoreiz arī Kas ļauns? ielikuši visumā interesantu lasāmgabalu - Kā Jauno gadu sagaidīja pirms 100 gadiem.

www.kasjauns.lv/lv/zinas/66924/ka-j...
0
tad nekādu pasākumu šonakt smagās mūzikas pavadībā?
+2
Kāpec ne - es izdomāšu, kuru kompaktdisku uzlikt un būš JG smagās mūzikas skaņās :D
0
Ir varbūt vēl kāds, kas vēl nezin ko iesākt ar JG sagaidīšanu? Es, piemēram, ar vēl nezinu. Varbūt sanāk kas "ekspromtom"? :D
0
^^^^ laps rakstelis.

Zvilnes māj un nikā nedarīs.
0
Bļāviens-un es domāju ka vienīgais pagaidām mājās sēžu!Bleids vismaz smeļ.....
0
es gandrīz katru sestdienu iesmeļu
0
Vispār šogad visi kaut kādi suckeri - tik mājās vien tupēt.
0
Intar, ja vēlies vari šaut uz pirti.
0
tad jau es būtu devis ziņu, ja vēlētos...
0
Nu tad - kā kungs vēlas. ;)
0
Hehe, man ar' šodien pirts plānā. Jumts tiks noplēsts godam. :)
0
Pičiņu
Pačiņu
Nā na na :)
+1
Ar pičiņu pa pačiņu, na na na...
+1
Vēsi, karstā pirtiņā
+1
Mazā šmigiņā...
+2
Lai Pūķa gadā Zaļais Pūķis Jūs Visus un Visas nepadara par saviem upuriem - neiedragā veselību un saprātu! Ar Zaļo pūķi var cīnīties un pat vajag! Galvenais, lai cīņa nekaitē pašiem, bet tikai pūķim :D Lai iespējas saskan ar vēlmēm!!! PRIEKĀ!!!
+4
Uzdrīkstēšanos, veiksmi, utt

youtu.be/P9XmQathfas...
+1
Kā ōmes mēdz sacīt: "Gālvenais jau veselība, ta jau viss būs!" Bet vispār veiksmīgu, radošu, pozitīvu un visādi citādi izdevušos topošo gadu..
0
^ Lai visiem turas veselība, kuru aktīvi bojāt… un nesabojāt! ;)
+3
Pirms kātot uz salūtu, tosts par truemetālu.lv un tā biedriem! Vispirms jau veselību, bez tās nekur... Ja nu vienīgi uz kapiem, bet tos atstāsim gõtu bērniem! :D Orkārt, visu to, kas nu katram svarīgs - naudu, baudu, laimi, prieku, alu par brīvu, nu, un visu pārējo! Treškārt, lai arī 2012. metāls nerūs, pačka kratās un iemīļotākās bandas koncerts nepaiet garām nepamanīts! Priekā!
+2
Ja es teiktu, ka Dainītis un Hopkins ar dāmām tagad dejo pie 2Unlimited - No limit, vai kāds ticētu?
*zizii
+3
A Neonz tagad suukaa savu pimpi virtuvee
0
Nedirs, čirkainīt!!! Viņš spēlē serenādes Evijai!
0
Vai Odrijai?
0
Nē, Odrija nevienam citam neinteresēja, tāpēc viņa netika šonakt izsaukta :D
0
Sākums cerīgs:

Kā ziņots, nelaime notikusi ap plkst. 3.30 Krāslavas novadā Izvaltas pagastā. Automašīna "Mazda 626", kurā brauca septiņi cilvēki, nobraukusi no ceļa, iegāzusies Rudnas upē un noslīkusi. Viens no jauniešiem atradies automašīnas bagāžas nodalījumā. Visi braucēji gājuši bojā.

Bojāgājušie jaunieši bijuši 16-19 gadus veci, liecina Valsts policijas sniegtā informācija. Avārijā gājis bojā viens 1992.gadā dzimis puisis, divi 1993.gadā dzimuši puiši, viena 1994.gadā dzimusi meitene, viens 1995.gadā dzimis puisis un divas tāda paša vecuma meitenes.

Valsts policijas preses pārstāve Sintija Virse teica, ka, iespējams, negadījums noticis slidena ceļa dēļ, taču tas patlaban ir tikai pieņēmums.

Pēc sākotnējās informācijas, jaunieši braukuši no Jaungada balles. Pagaidām nav zināms, vai jaunieši bija alkohola reibumā.
0
Tas ir baigi bēdīgi...briesmīgi!!!
Uz slidena ceļa (ejot pagriezienā) neviens Subaru nepalīdzēs noturēties uz ceļa, ja nav attiecīgo iemaņu, izpratnes par drošu ātrumu un, protams, skaidra saprāta.
0
Mjā. Drausmīgāks gada sākums bojā gājušo jauniešu tuviniekiem laikam nav iedomājams.
Lieku reizi atgādina, cik šaura ir tā robeža starp ballīti/priekiem un galēju postu.
0
Riepas - lisaks + apledojis ceļš.
0
Bēdīgi, bet lisjēns + slidenais ceļš man domāt ir tikai blakus momenti, vairāk šķiet, ka ātrums + šmiga + braukt prasme.
0
Skumji, protams, taču var cerēt, ka varbūt kāds no tā mācīsies un tādā veidā novērsīs kādu potenciālo traģēdiju nākotnē.
0
^ tja, kā ta.
0
^^^ esot bijušas vasarenes. o_O
-4
"Bojāgājušie jaunieši bijuši 16-19 gadus veci"

Jauniesi lohtroni

0
Vasaras riepas ar lisaku, vāģis bez apskates, šņabis galvā — prāts dirsā, plus tāds bars mašīnā, ka vienam jābrauc bagāžniekā. Ko tur var vēl piebilst? Nu tiešām «cerīgs» gada iesākums mūsu valstī. :(
0
pajat kadi bija brauceji, beigas jau vainigs tas pats vaditajs.
+2
Ne pirmā , ne pēdējā reize. Kad sanča nokļūt pirms vairākiem gadiem bērnu slimnīcā , tur kā reiz blakus gultā gulēja viens čalis, kam sanāca "līdzīgs sižets" , tikai ar veiksmīgām beigām. Nezinu un nez vai uzzināsim, kas īsti notika šajā situācija , bet šis čalis stāstīja , ka vienkārši - vienam 18 gadi, piektais bembis , pārējiem pa 16 , aliņi , šņabītis , ziema , ātrums , tik močīja un močīja uz kaut kādu pirti un šoferītis (18 gadi, nu ahuena skillots šoferis noteikti , pietam ar piekto bembi ziemā) , protams, ārdījās uz ceļa , visi līksmoja un galu galā iepisa eglē tā, ka priekšējie divi beigti uz vietas , trešajam bija dahujaše galvas kausa lūzumi un šim , kas man stāstīja , kaut kādi gūžas loc. lūzumi , kāja lauzta , karoče paveicies.

Līdz ar to es nesaprotu, kāpēc CSDD nevar normāu reklāmu/klipiņu uzcept ar tādiem jauniešiem, kas lūk paši ir pālī sūdus tādus darījuši , brīnumainā kārtā izdzīvojuši , kuri spēj izstāstīt un varbūt vēl vismaz daļa sadzirdēs un tomēr aizdomāsies par to.
+2
Tos video klipiņus sīkie tāpat skatīsies kā no smagas tālienes, kā uz viņiem neattiecošos. Sak - tas jau televizōrā, esmu pārāk tālu. Reāli sīčiem jau baiisi viegli nokļūt tādos "bembjos". Neies tak viens sēdēt mā, vai palikt uz ielas, kad Visi brauks Tusēt.
+1
tiešām ir šausmīgi bēdīgi, ka šitā. vienmēr trīsas pārskrien, kad kaut kādi jaunieši šitā aiziet, jo nu tas tiešām ir pizģets, kad ir vienā brīdī visi priecīgi utt, bet pēkšņi tā dzīvība beidzās.
bet ko nu par to, pēc kara jau visi gudri. :(

tātad - labākais jaungads ever forever :D tiešām nekad mūžā vēl nebiju tik labi sagaidījis. ar visu pirti, nenormālu kvantumu alko un šausmīgi garšīgu ēdienu. pa muti ar beidzot kādam sadevu, ne tā kā parasti. :D laikam jāsāk domāt par gulētiešanu, savādāk vēl nav sanācis kopš 31. dec. aiziet. noteikti tik vēl pēc alus jāaiziet un tā lieta jānobeidz, savādāk nesen tik mājās pārrados.
-4
CSDD savus "dzer un nebrauc" klipiņus katru gadu cep dučiem, bet jēgas tāpat nav, tikai bezjēdzīgi nomesta nauda.. Kas grib braukt dzērumā, tam tāds klipiņš pie vienas vietas.
+2
Tā jau nav, ka nav jēgas. Kopā ar CP aktivitātēm jau rezultāts patiesībā ir visai ievērojams, ja salīdzina, cik pālī braucošo bija pirms gadiem 10, un cik bojāgājušo tā dēļ. Kopš tās reizes, kad pa Jāņiem tur bariem apsitās un tad arī CSDD sasparojās uz tām aktivitātēm, šķiet, ka vismaz Jāņos vairs neviens pālī nosities nav.
+4
Apnika, cik cilvēki mums vieglprātīgi attiecas uz savu veselību un dzīvību.
Somu kolēģis vēl gadi 10 atpakaļ brīnījās, kāpēc Latvijā tik daudzi auto vadītāji nelieto drošības jostas. Tas tā.
Iesaku vēl palielināt sodus, lai būtu nauda, par ko reklamēt CSDD reklāmas rullīšus (arī mobīlajos telefonos).
Apnika, ka katram "krutākam auto" par Honda Civic ir pašsaprotama lieta mani apdzīt (es nebraucu zemāk par likuma atļauto ātrumu).
Protams, ASV arī dzer un brauc, bet tādi mērkaķi, kas brauc pa Latvijas ceļiem ir unikāla parādība pasaules mērogā (sevišķi padsmitnieki ar saviem "naļivaj")...
Sargājiet SEVI!!!
0
izskatās, ka šoreiz bijis nevis alkahols pie vainas traģiskajā avārijā, bet gan pārlieku lielā pārgalvība.
0
+4
+1
Ko tad būtu devis tas, ja visi tagad zākātu tos jauniešus, lādētu pašvaldību un visus citus rakstā pieminētos faktorus? Neviens nav ideāls un būt par kritiķi visiem...arī baigi viegli
0
tagad mums ir pašiem savs ''Lielais Septiņnieks''
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas