genocīds.lv
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Agresivi/ciniska paterina sabiedriba (kada patreiz pa lielam ir visi baltie Rietumi) berni ir trauceklis, nevis prieks. Lidz ar to balta civilizacija izmirs un tiks nomainita ar melnu, brunu vai dzeltenu. Sad but true.
+4
interesanti jau ir, drusku nomācoši arī, bet nosaukums atkal jau pretīgi tendenciozs. genocīds ir tad, kad kkas iznīcina kādu citu tautu. bet te situācija tāda, ka visi var vainot paši sevi šite. autogenocīds? nez.

also, ja melnie, brūnie, dzeltenie sasniegs tādu dzīves līmeni/apstākļus kā baltie, tad arī viņi sāks izmirt. tur bērni vēl dzimst, jo viņi ir līdzeklis, kā vecākiem izdzīvot, gan darbaspēks uz lauka, piemēram, gan apgādnieki vecumdienās utt. pie baltajiem bērniem dzimst, jo ģimene, mīlestība, kādam moš pienākuma sajūta. bet tgd, kad grūti arī baltajiem, kas pieraduši strādāt algotu darbu, ne uz sava lauka, bērni ir tikai naudas un laika tēriņi, kaprīze, ne nepieciešamība.
+1
Nu ja, kā jau 33 minēja, agrākos laikos jau arī bērni bija vairāk vajadzīgi kā darbaspēks (t.sk. arī militārais), ne jau nu prieks bija pamatiemesls to radīšanai.
+1
"(kada patreiz pa lielam ir visi baltie Rietumi)"

baigi jau nu balti tie Rietumi šodien.
0
...nu, vismaz, man rados ir visi baltie :D
0
Baltie Rietumi ir tie, kas nav ne-baltie :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
M (jauniņais)
Viskas