RUSSIAN CIRCLES 12/04/2012 Rīga
+7
RUSSIAN CIRCLES 12/04/2012 Rīga

Čikāgas post / rock trio piekāps Rīgā

šaurā lokā labi zināmi, plašā lokā poh.
www.russiancirclesband.com
www.facebook.com/russiancirclesmusic...

Audio:
russiancircles.bandcamp.com/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Beidzot kaut kas uz kārā zoba. Ļoti ceru, ka nenotiks kaut kādā ūķī. Lab, īstenībā pahaj, es tāpat tur būšu, kaut man zibens iespertu!
0
Neraugoties uz pavājo un nekādo pēdējo albumu, pārējie griežas regulāri un uz urrā. Gaidām, gaidām!
0
Būs vien jāievērtē , nav tādi klausīti. Pārmaiņas pēc uz kādu post beidzot jāaiziet.
0
krievu apļi
0
tagad tīri vai jāsāk pārdomāt — vai darīju pareizi, ka ieliku jamos šajā kompānijā pirms kāda mēneša: karametals.lv/zinas/pieci-s-digak...
0
Nezin, ko visi cepas par to jauno albumu. Labi, vienīgā dziesma, ko tā ar nolūku ik pa laikam uzlieku ir "309", pretēji tam, ka agrākos "Enter" un "Carpe" sagribējās dzirdēt teju ik pēc pusstundas. Bet nu albis stāv pleilistē un ik pa laikam ieskanās, seja no tā nesaviebjas.
0
baranciņas no Čikāgas
0
Visai viduvēja grupa, interese ir tuva nullei.
0
hmm, igauņos šie būšot kopā ar Deafheaven un vēl apvienojumā ar Wolves Like Us un Junius, kas Rīgā būs 14. datumā
varbūt labāk tad labāk uz vienu superkonci aizlaist
0
a tie Deafheaven ir tāds foršs post/black kkas
www.youtube.com/watch?v=IE6EXBJjliQ...
0
Jap , deafheaven nav ne vainas.
+2
a es nezinu vai nabaklabs to zin, bet rādās, ka deafheaven 14tajā aprīlī būšot tur \m/
0
SVĒTĀ JĒZUS NEMAZGĀTIE KĀJAUTI, kur tu dabūji tādu infu? :O Ja Deafheaven būs Nabagklabā, es no mājas izeju jau rīt. Kaut nu būtu, kaut nu būtu...
+2
SVĒTĀ JĒZUS NEMAZGĀTIE KĀJAUTI - nebūs gan, iesildīs kāds cits,
Deafheaven būs gan
0
^ iesildīs SVĒTĀ JĒZUS NEMAZGĀTIE KĀJAUTI? Ko ta šie spēlē? Post-industrial?
0
Vispār, tīri tā neko tas russian circles. Ja ieeja būs pāris laši , tad jau iešanas vērts būs.
+1
Nu psc , psc , Station vienkārši negribas slēgt ārā , jau piekto reizi tas pats songs pa riņķi. \m/
+1
pāris laši? es minētu, ka drīzāk 8-10
0
Tomēr no amerikānijas atkūlušies, sametīsimies tak pa visiem bendžai!
0
Ja būs biļete 10 laši un tikai 1 grupa (bez vietējiem iesildītājiem), tad būs baigi jāpārdomā, vai iet! Līdz Rammsteinam šiem tomēr patālu vēl. Cenu nosist varētu arī fakts, ka Russian Circles pēdējais albums tāds nekāds padevies.
+1
Pirmās 30 biļetes bija pa 7ls ( nokavēju bļad) un pārējās jau pa 10Ls. Notiks Ģertrūdes ielas teātrī.
+2
Čiriks... Nu nē , šitie netur līdzi Nile/Melechesh , lai maksātu čiriku.
+2
P*******zģec. Plēsēju kārtas dzīvnieki, nevis organizatori.
+3
bļā kas ir čiriks ? daži aliņi + viens tulamors MP. Labāk lai biļete maksā 25 un katru mēnesi brauc kaut kas jēdzīgs ciemos, nevis jātērē Ls 1 un jāiet vietējie iesācēji lūrēt

p.s. ne velti man ir četras acis, ar divām skatoties deafheaven ne tikai Rīgā var ieraudzīt :D Tallinn, I am on my way :D
0
šitie ir tīri interesanti, ir doma apmeklēt, cerams ka doma materializēsies.
0
Vispār drīzāk sliecos uz variantu aizšaut road-tripā uz Eesti.
0
Paklausīju jauno albumu vēl pāris reizes un sāku mainīt viedokli. Nemaz galu galā nav tāds draņķis, kā sākumā likās. Papildus arguments šī pasākuma apmeklēšanai!
+1
0
Oho , nu tad jau tas un kā vēl ir čirika vērts. :)
+1
russian circles playlists jūķūbe ir viena no mīļākajām nodarbēm netā pēdējā laikā
0
Idritvaj, nu tā ir tīrākā maucība es jums teikšu. Sākumā škrobējos, ka pa 8ls izpirkts un ir tikai par čiriku. Tad nu sanāca tikt pie tā liekā čirika un hops, jau biļetens 12ls. Pa virsu šim visam seko ziņa, ka BLS būs pa 15ls, nu pīdžets. Kā var šitādu underground par 12ls tirgot, ja šitādi stāri iet par 15ls. Šādus organizatorus nah uz Buhenvaldi, lai iet ziemā sēņot ibio.
0
Acīmredzot, negrib lai tu nāktu pie viņiem ;)
+2
^^viens no pēdējās desmitgades populārākajiem žanriem un vieni no populārākājiem tā pārstāvjiem - baigais jau nu underground
+1
Neaizmirsti, ka šeit ir Latvija un šeit tas ir un vēl kāds underground. Ja reiz viņi ir tik pūkaini un slaveni, tad nez vai organizētu kaut kādā teātri, bet plašākā auditorijā. Runa jau ir vairāk vai mazāk par to vērtību novērtēšanu, kas ir neadekvāta, neapšaubu, ka čaļi kapā kvalitatīvi un tā, iespējams, ka būs i pa visiem 12ls jāiet, piķi jau vienmēr var nopelnīt, grupas var arī vairs neredzēt, bet ne jau tur tā šaize.
0
^^ a kas tad ir pēdējās desmitgades populārākais žanrs ?
+5
^ Lady Gaga.
+2
Tesa un Soundarcade tajā pašā vietā nesen spēlēja pa brīvu, mani toč neviens nepierunās par šito dot 15 ls
0
^ Lūk, es tieši par to pašu runāju ! Ok , Tesa , Soundarcade nav tik advancēts PR un, iespējams, arī tehniskajā izpildījumā nav vēl tā izaugušu (par ko gan es neko neteikšu, jo neesmu pētījis kas un kā), bet nu tie 12ls (15ls es savā komentārā minēju par Black Label Society, mazliet misējās ar uzrakstīšanu).
0
Pieradinājos pie Russian Circles pēdējā albuma, patlaban pielipa pirmais. Ta jau būs jāiet. Deafheaven gan neklausīšos, lai ir pārsteigums.
0
Savukārt par tēmu LADY GAGA IST KRIEG: louderthanwar.com/the-darkness-to-sup...
+1
Gāga arī būs Rīgā. Augustā, Mežaparkā.
0
^ biļetes jau var nopirkt ? moška varētu pat fan-zonā paņemt
-1
bāc, Lady Gaga, uz šito gan pat tos 40 ls laikam nežēlos :)
+1
^ Laikam sākšu gaidīt 21. decembri…
+3
^^ tu ko, fan zonā būs kādi 125 Ls, plus vēl jaunās glamūrīgās klozītes jāpaņem peek & klopfenburg, moet chandon šampīts. Plus vēl Gāgas aseksuāri koncī jāpaņem visi ko var paņemt. Labi, ka banka ir saprotoša, šodien biju aizgājis - iedošot man mērķa kredītu Lady Gaga koncerta glamūrīgajam apmeklējumam LVL 950 uz 3 gadiem ar procentu likmi Euribor +4%. Ir OK ! Gaidam.
0
kaut kur vispār lasīju, ka deafheaven principā neuzstāšoties lielās auditorijās. besījot komercija. tāpēc ģetrūdes teātris man liekas, ka iederās šajā koncī. Labākais albuma gabals Unrequited ir post šedevrs.
0
^ bļa, nafig trve nav opcija editēt savus komentus ;/ ? bija domāts - iederas šajā koncepcijā
+3
^^^ ne tik sen kādā aizokeāna forumā vīrelis posās uz Black Sabbath reunion konci - biļetes fanu zonā/pirmajā rindā, limuzīns, šampanietis utt. Budžets bija paredzēts ~3000 USD, kur iekļauts apmeklējums arī kādam "trūcīgākam draugam"; izmaksas segt viņš plānoja, izņemot piķi no sava pensijas fonda... Un pie visa tā vēl sūkstījās par to, ka noteikti būšot baigi overpriced T-krekli.
-1
Īsumā.
Deafheaven ir ārprātīgs sūds.
Russian Circles bunģieris bliež tā, ka bikses krīt nost.
+1
Arī īsumā

Deafheaven norāva jumtu - augstākās raudzes post bleķis. Protams, ka tā nav mūzika pie kuras piederās headbangs vai mošpits, tāpēc klasiskajam trve vecim uzdzīs tikai vēmas ^
Russian Circles iemočīja ne pa jokam, daudz enerģiskāk nekā redzams video jūķūbē.

Pārsteigts biju par apmeklētāju skaitu. Varētu teikt, ka bija pilnīgs anšlags - kādi 200 - 250 toč bija
-1
Deafheaven ir sūds. RC , gandrīz bija ok, visu sabojāja un neļāva pilnvērtīgi izbaudīt sniegumu, vai nu sliktā zāles akustika, vai kurlie skaņotāji (pirmo rizi bija jāmūk no pirmās rindas, likās ka ausīm būs tu-tū), bungas pārmāca visu pārējo, tāpec praktiski tās ari varēja ievērtēt, pārējais vienkārši sagāja sviestā un pazuda vienā blāķi un viss izklausījās vienādi. Tāpēc saku ka bundzinieki abam grupām rūllē. DH nūģi, vispār bija smieklīgi, paipusīšu ģimjiem un outfitiem, mēģināja taisīt skarbus ģimjus un attieksmi, izskatījās diezgan smieklīgi, dziesmas vidū izdomā skaņot ģitāras, nepietiek ka to dara pēc katras dziesmas, izskatās nesagatavojušies. Nebija nekāda augstāka raudze. Pati vieta ari sucks. Principā gribētu redzēt šos normālā vietā un normāli apskaņotus, savādāk man ir aizdomas, ka šie ir no tiem kas studijā un ierakstā izklausās izcili a dzīvajā ne sūda nespēj izvilkt.
+1
^ te jau vienmēr jautājums, kurā vietā biji. Es biju tieši blakus skaņotājam melnim un par skaņu, ja ņem vērā vietu kur notika, nevarēju īpaši sūdzēties - abas gičas varēja izšķirt (nu tas, ka skaņoja dziesmas vidū, protams, nav pačotīgi), bass ari nekur īsti nenomira, džordža spiedzieni neņēma virsroku.
0
^piekrītu,bet zini izēģināju vairākārt mainīt dislokāciju, no sākuma uz beigām un vidu, tā arī nepaveicās atrast. es jau nesaku ka basi un auri būtu kur miruši , tie vienkārši bija klucī, bet var jau būt ka man vienkārši nepaveicās un pirmās dziesmas laikā, izblieza ausis, ja neveiksmīgi trāpijos pie pašas tumbas. Jeb kurā gadījumā tas nemazina manu patiku pre RC, bet vakardienas pasākumā es vīlos, tieši skaņas dēļ. Bet prieks ka tev patika, nu tad sanaķ ka palielam viss bija ok. Kā saka katram savs...
+2
a ko var gribēt no skolas aktu zāles tipa telpas
bet blieziens bija labs, līmenī. Citreiz pēc končiem ir tāds tā kā nogurums, bet pēc šitā bija reāli pacilājošs garīgais, bet tas jau laikam no pudelīšu cilāšanas :)
+1
A vispār, par to pudelīšu cilināšanu. Uz pasākumiem ĢIT esmu bijis diezgan daudz, un vienmēr varēja ienest savu alkoholu. Tagad bez nekāda brīdinājuma, stāv pie durvīm resnis un viss. Čomam lauzta kāja, ar kruķiem iet iekšā, apsargs satausta alu žaketē un saka, ka ja vēl tas atkārtosies, salauzīs arī otru kāju.

Deafheaven skaņa bija ellīgi slikta, viss vienā lielā putrā. Priekšpēdējās dziesmas sākums ļoti atgādināja Cult of Luna, tagad gan nepateikšu, kuru tieši dziesmu. Bet kad sāka bombīt "pa īstam", tad atkal viss pilnīgā biezputrā. Un tās solista "niknās sejas" un mikrofona glāstīšana ar kreiso roku bija pilnīga hohma. Laikam pirmā reize, kad koncertā stāvu un smejos.

Pēc koncerta čomi pierunāja uziet augšā, patēlot grūpijas un parunāt ar grupu. Bundzinieks tāds lāga čalis izrādījās, pastāstīja, ka koncerts tāds īss (un gandrīz arī tika atcelts), jo ģitārists īkšķi salauzis, un knapi giču var noturēt. Tā kā jāpriecājas - varēja koncerts nenotikt vispār. Un solīja obligāti kaut kad atgriezties, bet tā jau viņi visi saka.
0
^Tas pēdējais par Russian Circles, acīmredzot.
0
Kā jau te teica, katram savs.

DH patika, RC bija mazāk klausīts, taču nesmādēju arī to. Skaņa bija ciešama, cik nu no tādas aktu zāles var izspiest.

Apsargs foršs čalis, pēc trešās garāmiešanas reizes somu vairs nepārbaudīja un arī nemaz neko netaisījos stiept iekšā, lejasstāvā Valmiermuiža Ls 1,50, dzer un priecājies. Ar apsargu parunājām par šo un līdzīgiem pasākumiem, par to kā šim Metalšovā gājis un vēl par visādiem sīkumiem - inčīgi bija.
Nu un solists DH defaultā tāds jancīgs, bet ne jau uz viņa ģīmi gāju skatīties, bet gan mūziku klausīties. Drīzāk ierēcu par dažiem flaneļkrekliem, kas nebija sevi apgrūtinājuši ar iesildošās grupas paklausīšanos, tāpēc pēc pirmajiem blāstbītiem kaut ko tur ņirdza un ķēmojās. Nepatīk, neskaties.

Un Russian Circles gičists vismaz man, kad pēc plakāta parakstīšanas jautāju, vai nav grūti spēlēt ar traumētu īkšķi teica, ka sākumā juties sūdīgāk, bet tad iedzēris pretsāpju tabletes un bliezis vaļā, nekādu problēmu.
0
Var palasīties — Russian Circles tūres stāsti. lineout.thestranger.com/lineout/archives/20...
0
Otrā daļa tūres dienasgrāmatai no RUSSIAN CIRCLES: lineout.thestranger.com/lineout/archives/20...

Par ģitārista hroniski savainoto īkšķi pirms koncerta Rīgā:

Tomas calls the [Latvian] promoter for tonight to confirm the cancellation. The promoter is a little freaked out. There are 300 pre-sale tickets for the show and he doesn’t know how to refund the buyers. He’s also already paid for the venue, so the show still has to go on, even if it’s only with Deafheaven. He says people will kill him if he cancels the show. I assume he’s exaggerating, but this is a Baltic state, so who knows.
0
He says people will kill him if he cancels the show. I assume he’s exaggerating, but this is a Baltic state, so who knows.

Cik viņi tomēr ir neizglītoti. Un aizspriedumaini. Fuken Amerikuy.
-2
^ Protams. Izlasot no mūžam piedzērušā hipstertirliņa stāstu (kurā, BTW, šis arī bija interesantākais elements), liekas vien pareizi, ka tomēr pažēloju piķi un neaizgāju. (Tas neattiecas uz Defheaven.)
-2
Pirkstiņš sāp? Gibas mā...
Hipsterdauns.
+2
Mācība - jāsēž uz beņķa, nevis īkšķa.... Toč hipsterdauns
+1
26.oct / Durbe / Zemlika klāt:
Helēna Naudiņa un Russian Circles
www.facebook.com/events/295238624200...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [3]
Dethecrator
PeterisP
BladeOfDarkness
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas