Šodienas dzeltenākā ziņa
+1
ej.uz/74zk

"Šķiršanās emocionāli bija ļoti grūta, un tās dēļ man šogad sanāca pamatīgi iekavēt arī mācības." - dzēru.

"Meklēju darbu un mēģinu mācīties, jo šogad man vajadzētu beidzot pabeigt vakarskolu, bet izskatās, ka tas nenotiks" - dzeršu vēl
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
dzeltenajiem nudien nav par ko rakstīt ... :D
+1
Peksi par prezidentu! Padzers vēl 10 gadus un tad jau kvalificēsies vecuma kritērijam.
+1
Ja neaizies ar aknu cirozi, infarktu vai insultu + vēl dažām jaukām kaitēm, kuras ir kā blaknes pārlieku bohēmiskam dzīvesveidam (šeit mūs boks varētu gana labi apgaismot no mediciniskā viedokļa),ko gan protams nenovēlu.
0
Pa ko ta mīnuss man? Es jau Peksim vēlu daudz baltu dieniņu un garu mūžu, un arī skolu pabeigt arīdzen.
+3
Vai tik bildē blakus Peksim nav redzams pats Mr Venoma kungs!?
+4
Nesen drauģelī nostrīdējos ar duročkām vienā diskusiju kopā par tēmu — kāda jēga studēt sociālās zinātnes un iegūt akadēmisko izglītību, ja tā vietā tu vari četrus gadus strādāt un taisīt karjeru (tas no paša pieredzes tak jau jemts). Tikmēr ar bakalaura grādu no universitātes iznākušais konstatēs, ka viņam ir jāsacenšas ar kādu, kurš jau pēc videnes uzsācis strādāt un kuram tagad ir gan iekrājusies pieredze, gan šādi tādi sakari, gan draudzīgi noskaņoto kolēģu atbalsts utt., pret ko nabaga absolvents pretī var likt tikai papīru. Protams, ka duročkas nenoticēja un apgalvoja, ka labāk studēšot, «lai iegūtu profesiju» (kaut arī es šīm piedāvāju to profesiju apgūt darbā, par kuru vēl naudu maksā, nevis tev jāmaksā par studijām). Vot tagad domāju — lai nākamreiz Peksis šito visu raksta! Ka var kļūt par cienījamu sabiedrības locekli, strādāt, apprecēties, izšķirties un tā tālāk, pat ja nav vakarene nemaz pabeigta.
0
Savulaik viens no pasniedzējs bij pametis tādu doma: "ja students mācās otrā kursā un vēl nekur nestrādā, tad ar viņu kaut kas nav kārtībā" protams nav jāuztver burtiski un gan jau, ka nevar attiecināt uz visām mācību programmām, bet ideja +/- tā pati.

+ tagad izglītības reformatori jau ar diskutēja par tādu iespēju, ka ja kāds ir nostrādājis profesijā N gadus, ber nav ieguvis augstāko izglītību, tad varēs pieteikties uz eksāmenu un ja veiksmīgi nokārto eksāmenu vai aizstāv darbu, tad var iegūt diplomu. Es gan nezinu cik tālu viņi ir tikuši ar to ideju un vai būda uz priekšu, bet tādas runas klīda apkārt.
0
Kāds profesionālais sertifikāts būtu laba lieta. Ir pietiekami daudz cilvēku, kuri kādā darbā gadiem ilgi strādā un ieguvuši pietiekami daudz zināšanu un guvuši pieredzi. Ne jau visām profesijām bija / ir sava apmācības programma. Es ar katru gadu esmu arvien vairāk attālinājies no savas iegūtās specialitātes un šobrīd ar to ir minimāls sakars. Ja neplāno strādāt valsts darbā un diploms vajadzīgs tikai ķekša, nevis zināšanu dēļ, tad uz priekšu.

P.S. Vakar Peksi redzēju riksinam pa Baronielu - drīzāk nevis no dzeršanas atliksies, bet gan no smadzeņu atsaldēšanas
+9
Grebenei jau cepuri pa virsu grūti uzvilkt
+2
Tie, kas gadiem ilgi strādā savā profesijā un cērt zivi, nevis rullē gurķi, tāpat tiek vilināti uz citām darba vietām solot lielākas algas, smukākas kolēģes un citādus labumus. Par kaut kādiem sūda sertifikātiem neviens neko nezina un nejautā vai vnk piemirsuši pajautāt.
+1
Tas ir tad, ja zina ...

Tā grebene viņam bija ''mīksta'' :D
+7
Viena tante teica, ka pankiem grebene tikai stav kad vini ir uzbudinati..
-2
katru reizi, kad lasu par šo leģendāro dīkdieni, tiešām gribas teikt- Miljons iemeslu kāpēc Latvija ir labākā valsts pasaulē- jo mums leģendas, par ko rakstīt presē, ir panki, kas nekas nav- nulle.
+3
bet labāk, nekā par Kombulieni ...
-2
komuliene vismaz mēģina kaut ko darīt savā dzīvē, pieļauju, ka ir cilvēki kam tā kombuļi šlāgermūzika pat patīk.
+6
Kāpēc tad uzreiz dīkdienis - pastāvīgs darbs jau viņam bija, vismaz agrāk; vidējās izglītības trūkums jau vēl automātiski nenozīmē dīkdienību.

Nu bet tas, ka par viņu raksta dzeltenā prese, jau nav sliktāk kā rakstīt par kaut kādiem talantu fabrikas/o kartes akadēmijas/ utt. "zvaigznēm".

Savukārt par sūda sertifikātiem runājot - ir jau nozares, kur bez tā sūda sertifikāta tu neko daudz nevari pasākt, piemēram, mērniecība vai visāda veida būvniecība.
+2
par sertifikātiem piekrītu viņi ir vajadzīgi tikai, lai dabūtu atļauju, partnerību utt utml
0
Q: Kā Peksim nomaskēties tā, lai neviens viņu nepazītu?
A: Nolaist grebeni, izmazgāt matu krāsu, saķemmēties kā pilsonim parastajam!
0
^^ tie, manās acīs, ir vairāk kā atļaujas, nevis sertifikāti... Vai, attiecībā uz auto vadīšanu, kā vadītāja apliecība.
0
Nu sauc kā gribi, fakts ir, ka kaut kāds papīrs vajadzīgs.
-1
Nu ja, isti nezinu ko daritu bez papira toalete kad vajadzetu slaucit dups.
-7
dtarpcitu, ja nav fors miksts toaletes papirs var ari nodaret saburzita avizres lapa. nav jau parak patikam,i bet var noslaucit.
+10
Es redzu, ka tev ir sertifikāts šajā jomā...
+4
decapitated, tas vārds pareizi jāraksta "tualete". :)
+5
Super attīstība tēmai: no Pekša apsmaidīšanas līdz anālās atveres slaucīšanai ar avīzi un diplomu.
+4
Trūmetāls.
+7
Trūmetāls būtu dirsas slaucīšana ar pupiem :D
-4
Vins nonstopa klist pa visadam izgastuvem un slauc smigu/cigaretes ka un kur vien var, cik sapratu nekas ari nav mainijies, dzivojas tada bomzatnika tai Upisa pasaza.

Vispar brinos, ka kada dam var preceties ar pankiem, tur tak nav kas kartibam, ne jau tas ssaucamas "slavas" del?
+1
Paveij, paveij: rekur ir nodzērušamies, nekur nederīgais, nekur nestrādājošais Peksis. sv.lv/sergallery/show.php...
-3
Tak vinam ta Leninugrada ir otras majas, gan jau ielaist uz fotosesiju + 4 gadus vecas bildes...
+4
Nu piemēram mana profesija nav iedomājama bez tā saucamā papīra (sertifikāta), kā te daži nievājoši izsakās.
Sertifikāts apliecina to, ka esi tiesīgs strādāt attiecīgajā profesijā un esi profesionālis (cik labs, tas jau cits jautājums, bet `papīrs` paliek `papīrs`). Nevaru iedomāties, teiksim, arhitektu šā vārda tiešā nozīmē bez diploma vai sertifikāta (kas nu viņiem tur ir).
Skaidrs, ka nevajag jaukt profesionālās izglītības no akadēmiskajām...tur jā- cilvēks var darboties plašā spektrā.
Uzskatu, ka tie, kas lepojas ar to, ka nav `velti` deldējuši augstskolas solu, bet jau no 3 gadu vecuma attīstījuši sevī augstu un pieredzējušu profesionāli kādā jomā, tomēr kļūdās savā pārliecībā. Darba tirgū tomēr augstāk kotēsies tāds pats super frukts, kam plus vēl `papīrs` azotē :)
p.s.
tas ka Peksis ir populārs, tad tas tāpēc, ka viņš ir trū pa īstam, nevis mietpilsonis, kā lielākā daļa mūsu.
Un nekāds bezdelnieks viņš nav. Priekš bezdelnieka viņš ir pārāk laba barojuma :)) Paēdis viņš ir.
-1
Zinot vinu ipasi ilgi, zinu +/- ka vins dzivo, nu sitadu truu dzivosanu nenoveletu pat launakajam ienaidniekam, hvz varbut pedejo gadu laika kas ir mainijies, bet saubos...
+2
Kā es savus bakalaura un maģistra papīrus ieliku atvilktnē, tā ārā neesmu ņēmis. Taču nožēlot tos gadus gan nevaru. Varbūt pats interesantākais un garīgi intensīvākais laiks manā dzīvē.
0
Ziņa nav gluži dzeltena, bet tuvs sakars ir :-)
-atkal lv maz dzer!!!
www.livejournal.ru/travel/themes/id/36...

0
A no smēķēšanas 5.5mlj gadā atmetas ...

Izskatās, ka tur arī eksports pieķerts klāt, tāpēc arī Moldāvija pirmajā vietā. Andorā jau vispār nav akcīzes - tur pēc lētās šmigas brauc. Ja nelegālo un mājāsbrūvēto pieskaitītu, tad būtu nedaudz citāds sadalījums - Slovākija stabiuli būtu augstāk :D
0
Tas pats jau ar Igauniju - somu četrkājainie draugi uzdarbojas ;)

P.S. Pie Portugāles ielikuši bildi ar skotu aliņu ...
0
Ja būtu ņemts vērā absolūtā alkohola daudzums nevis tikai vidējais izdzertā alko tilpums, tad gan jau mēs būtu augstāk. :)
0
Tas tak ir absolūtā alko tilpums. Reku dati par 2005.gadu (nu dikti līdzīgi)

en.wikipedia.org/wiki/List_of_countr...
+3
Vai kāds jel kādreiz būtu iedomājies, ka tēma par Peksi aizies oftopikā par augstākās izglītības nozīmi darba tirgū! :D
0
Tā kā viņš meklē darbu, tad to puslīdz varēja paredzēt. Bet ka uzpeldēs offtopiks par patērēto alko varēja daudz drošāk paredzēt :D
0
Nepārmetiet man, ka es maz daru, lai Latvijas reitingu celtu - pēc līdzšinējās šīgada uzskaites rādās, ka caur manu filtraparātu kādi 30 litri etanola gadā iziet...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas