Ievērtējam Asphyx “Deathhammer” (stream)
0
Dodamies uz zemāk norādīto saiti un ievertējam jauno Asphyx relīzi.
www.decibelmagazine.com/featured/streaming-...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Metalārijā jau ir rips ar bonusiņiem
0
Hmm , varbūt kāds, kas nodarbojies ar disku ierakstīšanu/izplatīša... varētu man apskaidrot, kā īsti ir ar tiem Pre-order ? Respektīvi , kaut vai šis Asphyx disks , es iečekoju Metal-Archives, teikts, ka 27.februārī būs tas release date , tad kā var pirms tā datuma tikt pie tā diska ? Man vienmēr šķitis, ka pre-order nozīmē to, ka vienkārši kolīdz disks iznāks, man viņu atsūtīs. Sanāk, ka pre-order diski tiek ķepās vēl pirms tiem release dates ?
0
reizēm promo diski nearko neatšķiras no retail, turklāt fiziski tie tiek izgatavoti daudz ātrāk nekā parādās veikalu plauktos (kur tie parādās nedaudz ātrāk, nekā tiek sākta to tirdzniecība)
0
Nu pirms iznākšanas datuma diez vai sanāks saņemt. Izsūta gan kādas pāris dienas iepriekš bet kamēr atbrauc vai atlido līdz mūszemei protams laiciņš paiet. Pre-order vismaz Century Media gadījumā nozīmē ka tu vari jau iepriekš nopirkt un būs garantija ka arī saņemsi. Naudu gan viņi noskaita jau tad kad ir veikts pasūtījums, tieši šo albumu jau kādas pāris nedēļas atpakaļ pasūtīju, izsūtīts gan vēl nav.
0
^^ bļin, nedaudz nesapratu tavu jautājumu. Nu ir tā kā teica - var pasūtīt, tiklīdz dzelžaini zināms, ka iznāks tas produkts.
0
Ahā , skaidrāka top bilde. Vienkārši , tajā pašā metalarea čalis it kā iepostējis cd-ripu , pat flacā ir , bet vēl tak 24.februāris , trīs dienas līdz release date. Tāpēc arī tāds jautājums uzradās, kā tad šamais ticis pie diska trīs dienas pirms tā it kā oficiālā iznākšanas laika.
0
"reizēm promo diski nearko neatšķiras no retail" - vismaz UK ir tā, ka uz promo diska ir jābūt bļembai "for promotional purposes only" un tos nedrīkst tirgot. Tejienes KAKKA uz LAIPAS ar i mēren pasajāta ar savu pieeju
0
^ tā jau visusr, bet es saturu domāju

Ir klips vienam gabalam - tāds oldskūls Death/Thrash \m/

ASPHYX - Deathhammer (2012)
www.youtube.com/watch?v=IXhyzGc7_pc...
0
tas ka relīze pieejama "vietējā lielveikalā" sen jau skaidrs, bet ir daži "attapīgi" eksemplāri kuri nemāk izmantot tādas iespējas ;)

26-30 aprīlī jādodas uz Portugāli baudīt šos dzīvajā - www.swr-fest.com/
0
Tas tīseris tik fakin labs :D

www.youtube.com/watch?v=xGCnRnHqhKY...
0
Headbangistāna — tas ir kaut kas jauns!
0
Tas vokālists Martins van Drunens iepārda!
0
Tā gan, lai arī Van Drunena vokāls ne visiem patīk, ko nav arī grūti saprast, bet diez vai var noliegt, ka spēcīgs un uzreiz atpazīstams.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
vainamoinen
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas