RŪSA @ Nabaklab, 08.03.2012.
+2
Jau pavasaris klāt – tā bij’ un būs... tieši tāpat kā ikgadējais grupas „RŪSA” koncerts, kas īpaši veltīts visbrīnišķīgākajām pasaules būtnēm – sievietēm

„Lai dzīvo 8. marts!”

KUR? - „ Nabaklab” Zigfrīda Annas Meirovica bulvārī 12, Rīgā

CIKOS? – oficiāli 21:00, bet sāksim, kad būs beidzies hoķis (kurš sākas 19:30)

KAD? – 8. martā, protams

CIK? - bezmaksas

Kungi, dariet savām dāmām to prieku un uzlūdziet viņas uz vienu labu rock’n’roll kopā ar mums!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-2
8. marta svinēšana ir sovdepijas atrauga.
+7
Pohuj. Metāls.
+1
Mhm, un sievietes arī vispār ir padomijas atrauga.
-4
Kāds sakars žīdu - boļševiku "svētkiem" ar sievietēm?
+7
Es personīgi nepazīstu NEVIENU sievieti, kas būtu pret šitiem svētkiem :D

Neaizmirsīsim, ka ne visās valstīs un sabiedrībās ir tā kā Latvijā, kur sievietēm ir bijušas balsstiesības kopš valsts dibināšanas (piemēram, vienā otrā demokrātijas paraugzemes Šveices kantonā tādas ieviesa tikai 1992. gadā), ne visur daiļās būtnes var ieņemt augstākos amatus valstī un taisīt karjeru. Nav brīnums, ka pirms kādiem 100 gadiem sieviešu jautājumu sāka cilāt tieši strādnieku kustības dāmas. Latviešiem nekad nav gribējies sievietes pa lielam pazemot — diemžēl tas nenozīmē, ka citās kultūrās tāda lieta nebūtu raksturīga, kaut vai visās Arābijās kas mūsdienās notiek?

Tā kā uzticēsimies šajā jautājumā pašām sievietēm! Un pie dirsas žīdus un padomiju.
-1
Kautkā baigi daudz tā Rūsa redzēta pēdējā laikā...
+7
iespējams ka werewolf negatīvajai attieksmei ir pavisam vienkārš izskaidrojums, piem. nevēlēšanās izdot kādu rubli buntes un kompekškastes iegādei, jo dziļi sirdī jau tāds pads žīds vien i :D
-6
Nedirs. :)
0
Par Sieviešu Dienu.

Šobrīd oficiāli valsts svētki šī diena ir: Albānijā, Armēnijā, Azerbaidžānā, Baltkrievijā, Bosnijā un Hercegovinā, Bulgārijā, Kamerūnā, Ķīnā, Kubā, Itālijā, Kazahstānā, Kirgizstānā, Maķedonijā, Moldovā, Mongolijā, Melnkalnē, Krievijā, Serbijā, Tadžikistānā, Ukrainā, Uzbekistānā (sasaistot to ar Mātes dienu) un Vjetnamā.

Līdz 2008. gadam Latvijā Starptautisko sieviešu dienu nesvinēja ideoloģisku apsvērumu dēļ, saistot to tikai un vienīgi ar PSRS okupācijas mantojumu, tomēr kopš 2008. gada tā oficiāli atzīta par atzīmējamu dienu, taču ne brīvdienu. Tradicionāli 8. martā sievietes tiek sveiktas ar ziediem un laba vēlējumiem.

Info:lv.wikipedia.org/wiki/Starptautisk%C...
0
Protams, ir 2 dienas gadā, kad jāapsveic sievietes. 8. martā un kurā tur februārī. Pie dirsas pārējas dienas, jo tās nav kalendārā rakstītas. Obligāti puķu pušķi šajās dienās un tu, krietnais vīrs, esi savu pienākumu izpildījis...
+2
^ Šķiet, tu nedaudz kļūdies - kā tad sastāv ar dzimšanas un vārda dienām? Vai tik nebūs 4 dienas tad? :)
-2
iespējams viņam vienkārši ir žīdi senčos, kas rada viņā vēlmi par to izteikties katrā otrajā tēmā, neatkarīgi no tā, vai tai ir ar to kaut kāds sakars, vai arī nē. latentās vēlmes vienkārši
0
nu re, 2x gadā iespringsti un dzīvo laimīgs, tak jau labāk nekā ar pannu dabūt pa galvu, vai ne werewolf? :D
0
kāpēc mīnuss par tik ticamu teoriju? vēl jau tā diena varētu ļoti nepatikt tiem, kam ar sievietēm mīlas <3 jomā neveicas. (nevar gan teikt, ka man baigi labi tajā būtu gājis, bet nu pret visiem tiem svētkiem pagaidām vēl neprotestēju tā, it kā būtu rebel nazi tīnis ar sinagogas apmeklējumu pieredzi bērnībā, haha). bet es nemēģinu pateikt neko nopietnu, vienkārši mēģinu būt kaitinošs ^___________^
0
p.s. BUČAS VISĀM DAIĻAJĀM TRŪMETĀLA LĒDIJĀM ARĪ VIENKĀRŠI TĀPAT, BET PUĶES BŪS 8. MARTĀ (sūtīšu uz visām adresēm, kuras atstātas komentos, arī uz prērijām ASV), SIEG HAIL, NĀVI VISPASAULES CIONISTU BANDAI, VIŅI ATŅEM MUMS PĒDĒJO NAUDIŅU UN PIESĀRŅO MŪSU RASI :(((( !!!!!
-7
Iesaku ieviest līdztekus 8. marta (Starptautiskā sieviešu solidaritātes diena) arī pārējos svinamos datumus:
23. februāri (Padomju armijas un jūras kara flotes diena)
9. maiju (PSRS uzvaras diena Lielājā Tēvijas karā)
7. oktobri (PSRS konstitūcijas diena)
7. novembri (Lielās Oktobra Sociālistiskās revolūcijas gadadiena)
un pārējos datumus. Neaizmīrsīsim arī 22. aprīlī atzīmēt visas pasaules proletariāta vadoņa Vladimira Iļjiča Ļeņina dzimšanas dienu.
+5
8.marts un 1.maijs jau nav PSRS izdomājums - daudzmaz starptautisks pasākums
+4
werwolf man šķiet Tu i biki apsēsts ar PSRS ;)
0
Nav runa par PSRS, man vienkārši šķērmi metas, ka visādus komuņagu prazņikus mēģina uzprišināt uz jaunu šniti.
0
tad es tā saprotu ka uz Rūsas konci Tu neiesi?
0
Neiešu. Bet ne dēļ Cetkinas dienas. :)
+5
Attiecībā uz svētkiem jau jāskatās būtu, ko tie simbolizē/kas tiek atzīmēts, nevis kas tos ir sākotnēji ieviesis. No šāda aspekta raugoties, nav nekāda iemesla 8. martu pielīdzināt citām werwolf minētajām dienām, jo primāri jau tā nesimbolizē sociālistu režīmu, bet gan dzimumu līdztiesību.
+3
Puķu bunti jau var arī rīt nopirkt un savai dāmai pasniegt, tāpēc jau nav jāgaida oficiālais 8.marts ne tā ?! :)
0
8. marts tak nav puķu bunšu pasniegšanas diena?
0
^ kā ta nav... Vismaz 95% no večiem domā gan, ka ir. Vismaz tāda sajūta rodas, staigājot pa ielām šajā datumā. Katram vecim rokā liela tūte ar visai viegli atminamu saturu.

mSPW, puķi tu vari nopirkt arī 5. aprīlī, 9.jūnijā vai 12. decembrī - vismaz meitenei būs paītkama pārsteiguma moments, kas pilnīgi noteikti izpaliks 8. martā (ja esi no tiem, kas katru gadu dāmai nes puķes).
0
es tūtas uz darbu nenesīšu.
-1
Pārpublicēšu kādas dāmas ierakstu no Purnagrāmatas:

"8. marta svētki jau kopš mazotnes man ir likušies kā tāda teatrāla māžošanās un vēl viens iemesls vīriem legāli pasvinēt, lietojot alkoholiskos dzērienus. Mēs mājās nekad šos svētkus neesam svinējuši. Pastāstīšu situāciju iz dzīves, kas precīzi raksturo manu 8. marta sajūtu.
Man bija kādi septiņi vai astoņi gadi un es nācu no skolas, pretim man nāca, pareizāk sakot - streipuļoja ļoti piedzēries krievu tautības vīrietis, kurš turpat pa ceļam piemāju dobēs (tolaik marts bija pavarasis, nevis ziema) bija saplūcis dažādu krāsu un garumu tulpes un narcises (dažas bija vēl ar sīpoliem galā). Viņš piestreipuļoja un, censdamies izskatīties cik vien iespējams svinīgi, man šīs tulpes pasniedza, novervelējot apsveikuma runu. Es, protams, zināju, ka ir 8. marts, bet nejutos ne šīs puķes pelnījusi, ne arī šī dzērāja pagodināta. 8 marts man ir aizkavējušies Padomju laika svētki, kuri man personīgi asocējas ar pārspīlēti sakrāsotām, plati smaidošām krievu tautības sievietēm un ļoti iereibušiem, "svinīgiem" vīriešiem ar puķēm rokās, pārspīlēti augstām puķu cenām un kaut kādu nerakstītu pienākuma sajūtu katram nejauši satiktam vīrietim novervelēt man" "Apsveicu sieviešu dienā!" :D.
Mūsmājās 8, martu nesvin, mēs svinam Mātes dienu."
0
Тваю Мать !

Man 8.marts ar dzeršanu neasociējas
+2
Man gan, parasti ir divas dienas gadā, kad nodzērušos krievu mūļus visvairāk redzu - 8. marts un 9. maijs, tiesa, 9. maijā vairāk vecos pirdienus.
+3
^^ Nav gan īsti korekti aiz ausīm pievilkt kāda bērnības traumu guvuša cilvēka teikto. Ar tādiem pat panākumiem un katru nosacīti svinamodienu varētu sasēņot kādu kam ir kāda trauma, piem. 1. Aprīļa trauma vai valentīndienas trauma. Pa svētku dienām iedzīvoties traumās nav tak liela māka, vot piem. Ziemsvētku vecīts - ( ziemassvētkus takš svini, vai arī šeit tev ir kautkas ko teikt?) atnāca pie mums bērnībā sadzēries kaimiņu opis sarkanā halātā kurš visupirms apgāza egli, tad pievēma līdzpaņemto maisu un vēl piečurāja istabas stūri. A mamma pirms tam teica ka būšot ziemsvētku vecīts kurš dāvanas atnesa un pie klauvējiena pa durvīm priecīgi mudināja mums visiem saukt – sa-la-tē-ti! sa-la-tē-ti!
Pēc šitāda man nu i nah nevajag visādus ērmus lai nāk mājā decembrī. Bet es jau nesaku ka šitas pasāciens ir nosodāms un nesvinams. Katram savs.
Piem. Valentīndiena. Vot šito megakomerciālo pasācienu es nesvinu. Vienk. ne tapēc ka man būtu trauma, nebūtu legāli dabījis kniebienu šai dienā vai kā, vienk. nesaprotu šito pasācienu. Bet ja masām patīk močīt sirdis uz vaigiem un īrēt viesnīcas numurus 14. februārī – uz priekšu.
A Tavs šitas cepiens par cetkindienu u.t.t. vairāk izskatās pēc kautkādas jau apzinātā vecumā gūtas traumas vai vienkārši pozerismu :D
+6
drīkst, drīkst?! savu, kā sievietes, viedokli :)
pirmkārt, uzjautrina, ka šis jautājums tiek dīrāts jau dienas pirms paša 8.marta. tak gribiet sveiciet, negribiet nesveiciet, kas te ko ņemties.
otrkārt, Dethecrator, ja mēs būtu pazīstami, tad droši vien, tu varētu teikt, ka pazīsti vismaz vienu sievieti, kas ir pret šiem svētkiem. paskaidrošu kāpēc- policija ir vieta, kurā ļoti dziļi ir iezīdušās visu laiku tradīcijas, vienlīdz labi tiek svinēts 5.decembris, kas ir oficiālie svētki, kā arī "djenj miļiciji' un "djenj ugolovnovo roziska" utt. tieši tas pats attiecas arī uz tā saucamo vīriešu dienu un 8.martu. Tā kā es esmu kategoriski pret "djenj miļiciji", psrs armijas dienu utml. svētkiem un 100% tos boikotēju no savas puses, tad loģiski ne reizi vien, ir nācies dzirdēt: "bet sieviešu dienā, gan jūs gribiet, lai jūs sveic!" Sūdu- nekad nevienam neesmu lūgusi, lai mani sveic sieviešu dienā un ja jau tas nonāk tiktāl, tad vismaz darbā, ir bijuši gadi, kad esmu nonākusi līdz bez maz oficiālam paziņojumam- mani nemaz nemēģināt sveikt, jo nekādi ziedi netiks pieņemti un darbs ir saplānots tā, ka nemaz nebūs laiks tos ielikt vāzē.
treškārt, īstenībā pagājušo gad izdarīju secinājumu. kad sievietei ir attiecības viņai rūp vismazāk, kad ir kaut kādas valentīna dienas, astotie marti un pat dzimšanas diena- svētki var būt jebkurā citā dienā arī. bet kad sieviete ir viena.. ir visnotaļ patīkami saņemt apsveikumu vismaz no kāda. turklāt tā ir diena, kad jūs vīrieši variet vienkārši parādīt sevi no labās puses. dzīve reizēm izspēlē ļoti dīvainas situācijas. reizēm tāds apsveikums, šādos ne visai atzītos svētkos, ir iespēja izcelties no pelēkās nesveicēju masas:) es varbūt nekad nebūtu iedomājusies piekrist kārtējam no piedāvājumiem satikties, ja pirms tam nebūtu pārsteigta ar vienkāršu sms 8.martā, kas man lika padomāt- ei, nemaz jau tāds mūdzis viņš nav :)

domāju, ka nevajag rakt tik dziļi- klāras un rozas, lai atpūšas. neviens nav jāsveic obligāti, savas sievas drīkst sveikt arī citās dienās, bet ja kādu vienkārši gribas iepriecināt, tad šī diena ir lielisks iemesls :)
0
Tontoon, par tām bērnības traumām runājot, gribējās pilnīgi parpublicēt savu pērnā gada facebook piezīmi ar visiem komentāriem šajā sakarā :D www.facebook.com/note.php?note_id=19...
0
Es pat to biju piemirsis. :)
0
^^ Vot i es par to pašu.
0
Spurains un nepieradināts. :D
+5
Nu kāda atšķirība kas to sieviešu dienu ieviesa. Varbūt turpmāk arī dzert tikai šņabi ar 38, 42 vai nez cik vēl abarotiem, galvenais tik ne ar 40, jo tos 40% taču krievs ieviesa, šausmas!
Un pat ja neinteresē cīņa par sieviešu tiesībām un nu nav tak grūti iepricināt kādu daiļā dzimuma pārstāvi ar tik vienkāršu lietu kā puķe un varbūt vēl kaut kas pēc katra paša ieskatiem un varēšanas.

Un vismaz man kā neromantiskam un visādi citādi viduvējam vīrietim tomēr ir vajadzīgs kāds pamudinājums, iemesls vai atgādinājums, lai iepricinātu savu vai vienkārši kādu tuvumā esošu sievieti - vai nu savārīti sūdi, kāds īpašs notikums, kaut vienkārši attiecīgais datums kalendārā.
+1
Tāpēc jau vēlāk daiļajam dzimumam veidojas aizspriedumi, ka mīļošie vīrieši domā tikai par vienu, ir tādi un šitādi, ja jau šamie spolējot vien 8.martā rikšo pēc puķēm un tad baigi dāsni tās pasniedz. Beigās var aizdomāties pat līdz tam - kāpēc tās puķes vispār tiek pirktas un pasniegtas ?! Dienas datuma dēļ vai arī tāpēc, ka lūk vismaz kaut kā esi novērtējis cilvēka darīto ?! Es saprotu, neatkarības diena ir neatkarības diena, bet nu savu mīļoto jau nu gan pēc grafika apsveikt ir pilnīgs pizģec. :D
+2
Es ar īsti nesaprotu to 8 marta svinēšanas jēgu. Dāvāt puķes sievietēm un apliecināt viņām cieņu taču var cauru gadu...
-1
^
Protams, ka var, bet šī diena ir tā kā šo visu dienu kulminācija... If you know what i mean...
+1
Diena, kurā sievietei teikt "nē" vērtējams kā noziegums ! :D
0
^^^ bļa, nu nav tā diena puķu dāvināšanas diena, ko tur nesaprast?
+1
^
nu labi, cieņas apliecināšanas diena, ja tā labpatīk....
+3
Viss. Gaidu, kad pienāks 21. decembris, ja 8. marts ir ŠĀDS!!! www.atlaide24.lv/index.php?content=c...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
Viskas