Sovvaļnīks "Sasper zibini besus" dzīvais video
+4
www.youtube.com/watch?feature=playe...

"Brīvajos brīžos Ingus Amatnieks (13mm) samontēja videoversiju dziesmai Sasper zibini besus, versijas pamatā Līksnas koncerts 2011.g. jūlijā, kad Sovvaļnīks spēlēja koncertu slims ar temperatūru 38,6, bet izturēja, pateicoties siltajam publikas atbalstam. Paldies visiem! Tad nu ņemiet par labu!"
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
hm..a man patīk
tas Sovvaļnīks, kā lai pasaka- īsts, patiess..kkā tā.
Viņš un vēl vairāki Latgales smagā gala kolektīvi dara labu darbu, nesdami roku un metālu Latgales (un pārējā Latvijā) laukos, visādos pagastos, kultūras namos u.c. zaļumballēs, kur līdz šim neko citu ,kā Pamatinstinktu ar Tranzītu (90tajos) un Reiniku ar Šomasi u.c. šitu (mūsdienās) nezin.
+4
Ar to Sovvaļņīku ir tā - patikt man tas muzons diez kā nepatīk un reizēm reizēm jau parauj hohma, ka džeks sevi par metālu pozicionē...
BET, kā jau boks teica, veči vismaz ņemas ar dzīvu mūziku, nevis viens pidars tirinās uz fonogrammas ar midi pavadījumu un dara to krajos, kur citādi tautai īsti saskarsmes ar to lāga nav. Protams naivi cerēt, ka kāds tur sāks peč šitā izsvilpt visus tor tranzītus hujanzītus un kombuļus, bet varbūt ar laiku mazuliet sāks savu smadzeni kustināt.
Lai vai kā - lai labāk šitādi Sovvaļņīki vairojas, ne fonopeņi un krepotāji
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas