23.03 NightStar Ep prezentācija
+4
23.martā grupa „NightStar” (Saldus) uzstāsies klubā „Melnā Piektdiena” sava pirmā EP prezentācijas koncerta „PERCEPT tour” ietvaros. Pasākuma viesi būs grupas „Overburn” (Liepāja) un „VARAT” (Rīga)

Klubs atvērts no pl. 19, koncerta sākums pl. 20.00.
Ieeja Ls 2.

Grupas „NightStar” pirmsākumi atrodami 2010. gadā turpat Saldū. Kā puiši vēsta –„Spēlējam Hard rock/ Metal stilā, bet arī mēdzam iespaidoties no daudziem dažādiem mūzikas stiliem.”
Grupa kopš tās pirmsākumiem ir spēlējusi dažādos festivālos, konkursos un pasākumos.
Klausītāji dzirdēs grupas komponētās dziesmas, kā arī EP jauno singlu „Blood Red Blues”, kas ir atrodams grupas mājas lapā www.draugiem.lv/nightstar.
Par grupas „NightStar” tālākajām aktivitātēm un pasākumiem skatīt:
www.twitter.com/bandNightS...
www.myspace.com/bandnights...

Grupa „VARAT” savu aktīvu darbību ārpus mēģinājumu telpām ir uzsākusi 2011. gada 30. decembrī. Paši pirmsākumi meklējami gadu nesenā pagātnē, kas atsijāšanās kārtībā ir apvienojusi 4 kaut nedaudz līdzīgi domājošus puišus ar vēlmi pasniegt savu, nedaudz citādo interpretāciju par mūziku. Grupa sava stila meklējumos ir ietekmējušies no daudziem grupas biedru elkiem un varoņiem, nonākot pie pāris vārdos aprakstāmā žanra: Post Rock un Space Rock.

Kad uzdevām jautājumu grupai „Overburn” sava īsa raksturojuma izklāstā, tad grupa arī īsi un kodolīgi stāsta: „Nav daudz, ko teikt, čaļi no Liepājas ar instrumentiem. Žāģē kā māk un kā tīk!”
www.draugiem.lv/overburn/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Skaidrs. Kurzemes atbilde uz latgaļu «Sacramental»! :)
+1
No puslīdz drošiem avotiem tapis zināms, ka šajā koncertā uzstāsies arī grupa Apēdājs.
+1
No puslīdz drošiem avotiem tapis zināms arī tas, ka grupa Apēdājs aktīvi rosās pa skaņu ierakstu studiju.
0
Tā viš i. + Apēdājs.
0
Drošie, pārbaudītie avoti atrodas pie Tukuma — Milzkalna — Smārdes ceļa, pie Tīnes vietā, kur šoseja met līkumu ap Slocenes gravu asā leņķī. Tauta brauc uz turieni smelties avota ūdeni, jo šie avoti ir droši un pārbaudīti — nekad neaizsalst un ir vienmēr tīri!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas