Jauna dzertne
0
Drauģelī sekojoša info.

Sveiki, esi dziedošs ģitārists, vai tev ir grupa vai tikai kāds domu biedrs ar ko kopā varat un vēlaties uzstāties, bet lielajām skatuvēm vel neesat gatavi vai arī nemaz uz tam netēmējat, šī ir laba iespēja jums uzspēlēt pie mums bāra CELSIUS muzikālaja pagrabiņā, kas durvis vērs jau nākamajā nedēļā. 3dienas plānojam veltīt jau spēlējušiem un pazīstamākiem māksliniekiem, savukārt 4dienās ļausim pierādīt sevi publikai jaunajiem talantiem - jeb kā sacīt jāsaka " Brīvā Skatuve". Ja ir interese droši raksti mums uz e-pastu bars.celsius@gmail.com un tad sarunāsim visu precīzāk par tavu iespējamo koncertu pie mums!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-7
cik var dzert
+3
kā var ienākt prātā tāds jautājums ?
0
Es šitos jaunos talantus jau līdz brošai esmu atskatījies. Nu i nah, labāk tad lai krogā uzliek kādu CD vai kauč klusumā sēdēt.
+1
^ Werwolf, ne visi piehaltūrē tādā klubā, kur tev gribot negribot jāklausās The Bloody Dolphin un citi jaunie, talantīgie, oriģinālie, perspektīvie (pēdiņas vēlamajiem vārdiem apkārt ielieciet paši) kolektīvi…
+2
Tāpēc es jau izteicu tikai savu viedokli un tikai par sevi, tas nebūt nebija uzbrauciens. ;)
+4
Šāds piedāvājums vismaz rada kaut nelielu stimulu jaunām grupām darboties vēl uzcītīgāk, jo paveras iespējas arī iznākt uz steidža un gūt arī tur pieredzi. Tak nesen bija tēma, ka nav vietējo mūziķu. Mūziķu ta noteikti ir, tikai iespējas uzspēlēt tiem nav pietiekoši labas. Nelīdīs taču bez kaut cik jēdzīgas skatuves pieredzes uz MP skatuvi ne tā ?! :)
0
^ Taisnība. Cik ta var tai Depo pagrabā spēlēt katru mēnesi. Diemžēl ne visiem pietiek ar tādiem stimuliem — nu nekādi klubi, lieli — mazi, pagrīdes — virsgrīdas utt. nespēs no Aizkraukles izvilkt Sun Devoured Earth un uzlikt uz skatuves :)
+3
piekrītu vervolfam
ja eju uz krogu, kur spēlē kāds kolektīvs, tad eju ar mēŗķi to skatīties/klausīties. Un uz komandu, kurai jau ir zināms svars.
Visi (arī Skyforger) savā laikā sākuši, kā jauna komanda, kas vēl mācās spēlēt štrumus un bija priecīgi, ja bez 10-15 draugiem uz koncertu atnāk vēl tikpat.
Tas viss ir normāli un pareizi.
Visas šīs `brīvās skatuves` Rīgas klubos: sakasafonā, depo, rockabilly u.c. savu laik tiešām apmeklētas un likās interesantas. Bet tas bija trakajos tusētāja gados..fonā kkas, pofig, grabināja un bija zjbs:)
Man kaimiņos esošais Corsairs Rock Cafe uz Bruņinieku (tagad, skatos, izbeidzies, kas bija arī paredzams) noteikti tāds pats vien CELSIUS ir , kas noturēsies varbūt vienu sezonu.
Pa vakariem tur grabināja visādas grupiņas un jauni neformāļi tusēja...vid.vecumā 16-20. Atceros sevi tajā vecumā- jā tad tas bija interesanti.
Tagad citas vērtības..bet tas jau cita tēma:)
+1
Pag, tas ir mārketings, kā Tu nesaproti...

Par tēmu - ka tik skaņu vīrs kaut kāds puslīdz sakarīgs. Grupas ta grupas, bet normālu skaņotāju Latvijā vajag kā ēst. Tātad skaņas kvalitātei kā pagājušonedēļ Skyforger iekš "Sapņu Fabrikas" vajadzētu būt normai.
+1
Corsairs nav izbeidzies, ir uz Vecrīgu pārvācies.
+1
Corsairs ir viens šaušalīgs dirsas caurums :)
+8
^ Tad jau būs jāuzbliež kārtējais šaušalīgais dirsas caurums un tā arī jānosauc — krogs ar skatuvi «Šaušalīgais Dirsas Caurums». Pieder SIA «Tur, Kur Saule Neiespīd».
+9
Heresy - nebūs kaut kādā ūķītī normāls skaņotājs, nu nebūs. Labs skaņotājs zin savu vērtību un attiecīgi arī prasa. Otrkārt, no laba skaņotāja ir jēga, ja ir laba tehnika - tādām brīvajām skatuvēm paredzētos divus skaļruņus un vienu miķi var pieregulēt arī trenēta peruāņu cūka. Treškārt, tādās vietās spēlējošiem un to klausītājiem bieži vien ir pohuj kā skan, galvenais, ka skan. Tā šo uzskaitījumu varētu turpināt...
0
^^ :D :D :D
0
Jaunajā Corsairā nav būts, vecajā allaž sanāca lēti forši padzert līdz pieciem sešiem rītā.
+2
"Corsairs ir viens šaušalīgs dirsas caurums :)"

man šķiet, ka pat dirsas caurums 99% cilvēku būs augstākā estētiskajā kvalitātē nekā Corsairs Rokkafē
0
Mjā, lielāku gadūzi par Corsairs būs grūti atrast. :))
+9
vai vai... nu pepec panesās kalsiskais "šitas slikti, tas ir slikti".... agrajos 90'tajos kad šitādu iestādijumu nebij, ta gaudās "vai vai, konči tik reti, krogos sūdīgs muzons, a bi biežāk tādus pasākumus, nav jau tematisko krogu bla bla bla...” un skaidrs ka tad kad tas pats mad mix vēra durvis tur ar visādi brīnumi bij atliku likām, bet tauta mudžēja un skaņa bij pakaļā, bet kad sadzērās tad tāpat visiem bij pohuj. Ka tik ir jautri un ir tuss.
Skaidra lieta, tam laikam savs šarms, toreiz zāle bij zaļāka un saule spīdēja spožāk. Tik nevajag aizmirst ka ar mūsu paaudzi ta viss nebeidzas. Tagad jaunajiem gurķiem ar noteikti ir kautkāds savs šarms jamo tusēšanā kas mums veciem perdeļiem liek tik pakratīt galvu un purpināt "kad mēs augām...."
Vienk. smagi attēdušies esam, tapēc arī dažs labs skatās no kautkādiem mistiskiem augstumiem uz to visu :D kapitaļisms paņimaješ.
manuprāt ir apsveicama lieta ka šitādveidīgie iestādijumi parādās (uz ilgu vai neilgu laikau), priekš sevis zinu ka nez vai es tur kārdeiz ies uz kādu dzīvmūzikas vakaru, bet teikt ka tas i sūds un jau saknē nolikt, nez, roka neceļas.
+2
Tur jau tā lieta, ka toreiz nekā cita nebija, bet tagad ir izvēles iespēja un ar smaržīgu sūdu tik mušas pievilināsi.

A par to skaņotāju - Depo jau tīri normāls (ņemot vērā vietu), Nabagklabā pilnīgs līkrocis - kā citu, normālu pieliek, tā skaņa 3x labāka kļūst. Ja ūķītim ir savs skaņotājs, kas nav bezausains cirvis, tad jau ar nelielu fiškas ciršanu un uzcītību var iepazīt aparatūras un telpas nianses un max izspiest, nevis: ''aibla, te jau tāpat ņehuj neskanēs, pabakstīšu pogas skata pēc un iešu pēc alus ..."
+1
^ Mans ar pa šito brīnās, kā Nabā (kur ir taisnstūrveida zāle ar velvētiem griestiem — nu kur vēl ideālāki apstākļi?) var pamanīties sajāt skaņu. Tikmēr, piemēram, Tallinas «Rockstars» plānojums atgādina govs gremošanas traktu, tomēr visur skaņa ir, jo skaņotājs ir cienījams.
+4
Ja Gintu sauc par "Mēmo", tad Nabagklaba skaņotāja vajadzētu vienkārši saukt par ''Kurlo'' :D
+1
Drīzak par Amanvisspo
+8
uz "Kurlā" godu vairāk gan pretendē Trendkill Method skaņotājs.
0
Oujē, tas čalis lika manām abām bungādiņām apkampties kauč kur paura vidū
+1
PH,Celsijaa baarmenei pupi forshi.
+2
^
nu ta jau jāiet!
0
Man gan tā tetovētā Depo bārmene vienmēr acis priecē. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas