Boikots Elkoram!
+6
Nekad vairs neapmeklēšu šo krievžīdu kantori.

www.kasjauns.lv/lv/zinas/78761/elko...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
^ a viņiem pohuj, jo latviešu valodu elkorā nevar dzirdēt ne pircēju, ne pārdevēju pusē
+1
Pievienojos! Mēneša sākumā iepirku pēdējās interesējošās plates no šiem, tagad lai iet, kur grib. Moška repatriēties.

Vairāk — nekad!
+2
tāpatām tur uzcenojums 3x vairāk kā citās bodēs . Pārdevēji pilnīgi lašaras . Kādreiz tur pirku dažas spēles priekš pc . Bet tagat visus vāciņus rotā uzlīme "polnasti na ruskom" . Nu i nevajag ar ! TPB FTW
0
Dēļ neadekvātā uzcenojuma neiepirkos tur, tagad ir spēcīgs papildu stimuls neapmeklēt elkoru. vomit!
+4
krievžīdu kantoris = precīzs apzīmējums.
bija man tas negods
tur veselu mēnesi strādāt
kādi +/- 5 gadi atpakaļ,
kā aizgāju ,
tā kāju tur vairs nespēru. :D

+2
A norīkojumu nahuj ar 11% atlaidi šie negrib?
0
Es arī tur pastrādāju pirms kādiem gadiem 5-6,izvilku gan kādu pusgadu! Lieki piebilst, ka biju vienīgais latvietis kolektīvā -_-
+2
Kā tur bija tai dziesmā? "Kad granātu tur iemeta, tad sūdi pajuka..."
+4
Kaverversija (Trūmetāla Apvienotais Patriotu Ansamblis):

Reiz bija Elkors — 13, kur žīdi preci tirgoja,
Kad granātu tur iemeta, tad sūdi pajuka!
0
nu tad aizej un iemet arī vienreiz, nevis tikai raksti forumā
+9
Mincīts varētu jamējiem duravas apšpricēt.
+3
Bojāt svešu īpašumu — tas tam Elkoram neko daudz neskādēs. Noķers bojātājus un vēl piedzīs zaudējumus. Toties boikots — ja pilsoņu naudiņa ies garām Elkoram, tad tas šim zāģēs daudz stiprāk!
+3
^ Tas tak labākais veids, kā žīdam iezāģēt.
+1
Interesanti, kāda viņiem ir nostāja pret krieviem, kam ir LV pilsoņa pase?
+4
Normāla akcija patiesībā sanāk
Vajag kaut kādu bling bling mēslu (iphone ar saulespuķu raksta ietvaru) un dalīt ar smagu atlaidi nepilsoņiem. Akcija paiet, un tad truba detonējas.
+5
Elkora plazā strādā izpalīdzīgs, gana zinošs latviešu onka, tāds maza auguma, jancīgs. Agrāk strādāja Orbītā un neilgu brīdi arī Alfas Elkorā. Gandrīz var teikt - prieks iepirkties. Pēdējo reizi, kad tur biju, redzēju viņu TV nodaļā.
Pārējie gan vienmēr bijuši tur slāvi.

Bet šādas akcijas dēļ, es domāju, būtu grēks neboikotēt...
+1
Bla, būtu zinājis par šo pasākumu laicīgāk, būtu prancūžus paņēmis un aizgājis. :)
+3
tb - ja jau reiz ar importa pasi atlaidi dod, tad jau lai dod arī ne tikai divgalvainajai vistai :)
+2
:D mēs burtiski pirms nedēļas, garām braucot ar tekstu "neesmu tur nekad bijis. es arī nē", iebraucām un nopirkām kaut ko, bļ.... dzīves ironija :D
0
Laba disku izvēle tur, varēja lētas labas lietas atrast, bet nu tagad tur vairāk nepirkšu. Šodien kāreiz esot Record Store Day, būtu bijis labs iemesls tur aizdoties un kaut ko iepirkt.
0
Lūk, kur Elkora viedoklis — tā esot «pozitīvā diskriminācija». Liekas, šie pelnās masveida nosodījumu arvien nopietnāk…! www.ves.lv/article/212694...
+5
pozitīvā diskriminācija ??? jūs sakāt?
ellē dillē ko vel neizdomās?
ja ko tādu izdarītu LV uzņēmums,
tb - atlaide tiem, kas runā Latviski / Pilsoņiem ..
Traci saceltu pa visu pagastu . :@ un tad, pa visiem k-anāliem rādītu kādi Letiņi fašisti,
skuju atpirktos un iestāstītu, ka tā tak ir pozitīvā diskriminācija ,
viss bodričkom,, pozitīvā tak.
-5
Es gan noturu neitrālu pozīciju, jo tas īsti mani neskar, bet ēm , elkor lieliski parādījis, kāpēc būt nepilsonim, bet valdība ir izveidojusi "programmu" , kas liek būt par pilsoni ?
+4
slayerman, es tieši gribēju teikt, kas nez būtu, ja veikals piedāvātu atlaidi pircējam, kurš, piemēram, preci pajautājis latviski? varu saderēt ka visādi lindermani un ben jākovas bļautu kā aizkauti.
-10
Nu bet vai tad tā nav, pizģec. Valstī ir reāli daudz nepilsoņu, bet uz sitiena vienīgais arguments nāk prātā ir - balss tiešibas, kas ļautas tikai pilsonim, bet visādi citādi, nah viņam būt par pilsoni ? Ja latvietis aizbrauc uz Lielbritāniju , viņam automātiski nav jāiegūst pilsonība, lai gūtu daudzus valsts labumus. Ar to es gribu teikt tikai to, ka valsts pati neizstrādā normālu argumentāciju, lai valstī nepilsoņu nebūtu tik daudz, cik ir šobrīd. Nemaz nerunāsim par daļu nepilsoņu, kuriem vienkārši neizsniedza pilsonību pēc PSRS sabrukšanas. Man ir daži negluži radinieki, bet tuvi ģimenes draugi, kuriem vienkārši neizsniedza pilsonība, kaut arī viņa vecāki bija latvieši. Tas ir normāli ?! Ko tad tagad čalim pašam jāiet pazemoties, lai redz mīļā valstiņa šim izsniedz pilsonību ?! S kuju , viņam tāpat ir labi, un tādu gadījumu 100 punkt ir daudz. Nav jau problēmu aiziet uz kantori, visu tur nokārtot un tā, bet kāpēc viņam tas ir jādara, ja viņš ir latvietis, bet valsts vienkārši , kļūmes vai kādas citas lietas dēļ, pēc PSRS sabrukuma nav izsniegusi latvieša pilsonību.
+6
Tu jau te piepisies pie izņēmuma gadījuma (ja pareizi sapratu). Gadās arī iesēsties par slepkavību, kur pat tuvumā neesi bijis.

Un pamēģini aizlaist uz UK un aurojot latviešu valodā prasīt labumus. Veiksmi! Ja pats ir dauns un nevar dabūt pilsonību, man ar' nevajag vēl papildus dauņus pie balsojamā aparāta. Vēl jau ir masa, kas vnk "ņehuj" (haha) negrib to polsonību - daudz izdevīgāk ir aurot pēc labumiem svešvalodā.
+1
Maniem radiem ir konkrēta pieredze ar briesmīgo naturalizēšanās problēmu, ko jau te pieminēju vienā citā tēmā: /forum/123190-asinis-uzsita-sc-grib-krievu-valodu-kā-oficiālu-pašvaldīb?hl=Baikāla#comment210099
+1
Un reku atzinums no krievvalodīgā, kas izmēģinājis naturalizēties gan pie mums, gan UK: rus.tvnet.lv/novosti/obschjestvo...
0
^^^ Principā , tas ir iespējams, uk kantoros piedāvā tulkus, lai nokārtotu visādus sociālus sūdus, pabalstus utt. .
+6
^^^^^ mSPW: "Ko tad tagad čalim pašam jāiet pazemoties, lai redz mīļā valstiņa šim izsniedz pilsonību ?!"

Tu esi labi ilustrējis lielāko nepilsoņu problēmu - viņuprāt pieteikšanās Latvijas pilsonības iegūšanai ir pazemojums.
+4
nu paldies jēzum, ka viņi nekļūst par pilsoņiem, priekš kam vajag saskaņas centram mākslīgi procentus uz augšu bīdīt?
+7
Tipisks tarakānu piegājiens - pilsonība domāta tam, "lai gūtu daudzus valsts labumus".
0
Žēl, ka vairs nav obligātais militārais dienests :)
+3
pirmkārt tāds jēdziens kā "nepilsonis" vispār ir mākslīgi radīts par godu psrs sabrukumam, priekš tiem kurus māte krievija nevēlējās paņemt zem sava spārna, bet atstāt bijušajās okupētajās teritorijās, tālejošiem mērķiem. ok, izklausās nenormāli paranoiski, bet vienkārši nekur citur nav šāda jēdziena vispār. var būt bezvalstnieki, ārvalstnieki, kam ir vai nav citu valstu pilsonības un viņi savukārt kārto uzturēšanās atļaujas, lai iegūt kaut kādu statusu valstī (sauksim par statusu nevis labumiem:)) šeit arī ir atšķirība starp aizbraucēju un uk, kas kārto formalitātes, lai varēt strādāt, maksāt nodokļus, saņemt pabalstus, un cilvēku, kas faktiski ir ieguvis juridiski nekorektu statusu, bet tā vietā, lai risinātu situāciju (piemēram, ja sabrūkot psrs visi tiktu vai nu sadalīti pēc izcelsmes valstīm pa pilsonībām, vai arī visiem būtu piešķirts bezvalstnieka status) un izejot pēc savām vēlmēm/ spējām censtos iegūt kādas valsts pilsonību un 'labumus"
no vienas puses, ja tev "naher' nevajag tās balstiesības, lauksaimniecības zemi utml. tad kāpēc mums tevi jāpielīdzina pilsoņiem? nu tad arī nemaksā nodokļus, neej skolā un par ātro izsaukumu tev piestādīs rēķinu Ls 60, kā jebkuram citam ārzemniekam.

+1
baigi murgaini sarakstīju, cerams var saprast. vnk dusma :)
0
Ir ok :)
+5
Nepilsoņiem ir dota iespēja iegūt pilsonību.
Manuprāt tie, kas ir Latvijas valstij lojāli, lielākoties pilsonību jau ir ieguvuši.
Daļai ir pofig, dzīvo kā ir.
Pārējie ir Valsts ienaidnieki, piektā kolonna, kas gaida Krievijas armijas ienākšanu un varas maiņu, kā arī bauda elkora sniegtos labumus :)
+4
Automātiski pilsonība pienācās tikai "pirmās" Latvijas republikas pilsoņiem un to pēctečiem. Tautībai še nebija nozīmes. Pats pazīstu vēl cara laikā uz Sibīriju aizbraukušo latviešu atvases, kas pieteicās un ieguva Latvijas pilsonību.
"Maita krieva", kas uzspļāva latviešu tantītei pie brīvības pieminekļa ar teicās latviete esam. Varbūt arī viņai tagad pilsonību piešķirt?
0
Starp citu, jautājums zinošākiem, ja , piemēram, cilvēks no Latvijas ar nepilsoņa pasi grib, nu es nezinu, aizbraukt uz Dublinu vai kādu citu R-eiropas pilsētu. Vai tad viņš skaitās kā EU pilsonis un līdz ar to viegli ceļot pa R-eiropu bez čakara ?
0
^ Viņš neskaitās EU pilsonis, bet ''lavian alien''. Nāksies vien pačakarēties ar Šengenas vīzām.

Precīzāk lasīt šeit: www.rs.gov.lv/index.php?id=804&to...
+1
sorry, ''latvian alien''.
0
Eiropas lidostās, tiem kas ierodas, ejot cauri kontroles postenim, ir divas rindas: tie, kas ir EU pilsoņi, tie iet cauri kontrolpunktam ātrāk(stāv īsākajā rindā); tie kas nav EU pilsoņi, tie dabū ar savām Šengenas vīzām dirnēt garajā rindā. Šāda izprieca tiek arī Krievijas pilsoņiem.
+1
^ Es parasti stāstu saviem ārzemju viesiem kā baigo prikolu, ka pie mums nepilsoņiem izdod speciālas «Svešo» pases. Par ko ne mazums no viņiem ir apvainojušies, bet nekas jau neliedz iegūt pilsonību!

www.youtube.com/watch?v=zkgwwWPU_C8...
+2
Valstij pilsonība nav pakaļ jāmet.
Pietam Latvijā to iegūt ir pat pārāk vienkārši un tiem makakiem jebkurā laikā ir iespēja to dabūt.
Un tā pati attieksme, ka kādam pienākas, ir pilnīgā dirsā. Arī bāreņiem pienākas, bet tad, kad valsts viņiem visu nepilngadības laiku slauka dirsu, no lielas daļas izaug "likteņa apdalītie" ļaudis, kuriem vienmēr pienākas.
Un par elektoriātu arī jāpadomā - kāds būtu partiju sadalījums un valodas referenduma procentuālā starpība, ja visi tie maugļi dabūtu pilsoņu pasi. Šajā gadījumā stagnācija ir labākais variants, pietam viņiem piedāvā bezmaksas valdou kursus tā kā pietiek liekties.
0
"visi tie maugļi..." :D :D

Daudziem pēc PSRS sabrukšanas automātiski tieši arī tika "izsniegtas" un ne visi tie, kam tās izsniedza bija ahūnie Latvijas patrioti, ahūnie Latvijas vēstures zinātāji, patrioti utt. , par to jau tas joks ir. Tajā pašā laikā tie , kuri "automātiski" neieguva, nebija ne ar ko sliktāki, bet redz viņiem pašiem jāiet un jākārto viss. Pietam pāris ģimenes draugi ir bijuši tajos kantoros un ir stāstījuši, cik "draudzīga" ir tā attieksme un komunikācija, vēlme radīt jaunus pilsoņus. Nekā tāda nav, viņiem ir pie dirsas, viņi vēl papildus ņirgājas par to, ja tu kaut ko redz neesi paguvis iemācīties. Senčiem darbā bija vetārsts, kurš perfekti pārzina latviešu valodu, ir ieguvis vetārsta izglītību Latvijā, bet viņu kā uzskatīja par nepilsoni, tā arī uzskata, čalis dzimis kaut kādā 86. vai 87. gadā Cilvēks ir apvainojies par tādu situāciju un viņš saprot, ka var iet pats un visu izdarīt, bet tā attieksme viņam gaužām nepatīk, tāpēc viņam ir labi kā ir tagad.

+5
Attieksme nepatīk, ja..? Joprojām izklausēs pēc "man pienākas" sindroma. Kad ta no ierēdņiem ir saņemta ieinteresētība vai palīdzība/konsultācija pēc būtības? Baisi baisi reti. Tie maukas nešķiro pēc etniskā - viņi neieredz visus vienādi ;) Es nesaku, ka man tas patīk.
+1
ja tas būtu tik šausmīgi grūti un neiespējami, attieksme drausmīga, eksāmeni līdzvērtīgi nagu maukšanai, tad to, kas ir naturalizējušies, būtu par procentiem 80 mazāk. nav jau tas vidējais iedzīvotājs nemaz tik apdāvināts. vienkārši tie, kas grib, to arī var izdarīt. vienkārši šis jēdziens nepilsonis, uz kā pamata kaut ko paģērēt no valsts, ir pilnīgs murgs juridiski!!! ja, tavas valsts nav, tu esi bezvalstnieks. tev ir cilvēktiesības, tiesības ceļot, lūgt citās valstīs bēgļu statusu, kārtot uzturēšanās atļaujas, iegūt citu valstu pilsonību, tajā skaitā arī LV utml. bet ne jau prasīt kaut kādus "labumus" kas irziet no šī murgainā jēdziena 'nepilsonis'
0
Atsaucoties uz viena RSEBAA pasniedzēju, šobrīd krievu izcelsmes studenti pilnībā runā latviešu valodā bez jūtama akcenta. Tie, kam šobrīd ir līdz 25 un kas auguši neatkarīgās Latvijas laikā. Divtūkstošo sākumā tik labi neesot bijis, kad vēl studējuši padomju laika produkti, un esot bijis pat gadījums, kad viens kurss atteicies no viena profesora, kurš spiedis runāt latviski nodarbību laikā un tēlojis, ka krieviski nesaprot.

Tā kā tiem pensijā esošajiem krieviem, kam grūti latviešu valodu apgūt vecuma galā, jāļauj mierīgi nodzīvot līdz galam, un viss. Lai viņš ir un paliek nepilsonis. Savukārt ar jauniešiem pa lielam viss kārtībā.
0
nepiekritīšu, manuprāt viņi dalās nevis pēc vecuma, bet gan inteliģences. ir krievi, kas saprot, kur dzīvo, un kādā valodā jārunā un kāda ir viņu nākotne iekļaujoties sabiedrībā. un ir vienkārši "šaurās pierītes', kas neatkarīgi no vecuma ir pārliecināti tīrasiņu "ruki proč at ruskih skolas" produkti.
0
^ Jā, piekrītu — inteliģence un saprātīguma līmenis ir faktors. Urlām neko nepadarīsi, neatkarīgi no viņu vecuma.

Vispār man tomēr prieks, ka mūsu nacionālistu līderi ir tādi mierīgi un inteliģenti (Dzintars, Cilinskis, Rasnačs) pretstatā kuriem bļaurīgie krievu šovinistu līderi (Lindermans, Kabanovs, Elkins, Osipovs) brīžiem izskatās tā, ka viņi ir tie īstie neofašisti :D
+1
Pastās, cik šogad "jaunie cīnītāji" brauks uz Berlīni >:E
+3
Bļin. Viena no retajām vietām Rīgā, kur Desigual šmotkas varēja bez baisākā uzcenojuma dabūt, turklāt, kad bija lielās atlaides, tad brendotās lupatas bija par tādām cenām, kādas pat "vecajā Eiropā" grūti atrast. Neko darīt. Šodien tieši bija žopinga tūre, iegājām Spices Elkorā paskatīties, kas tur notiek, izcilāju sev ieinteresējošās drēbītes, vairākkārt skaļi pabubināju, ka tā jau varētu pirkt, bet man jau LV pilsoņa pase & aizgājām prom :D
Par platēm škrobe. Black_Data tur kaut kad nopirka Venom "Black Metal" vinilu par kaut kādām ne pārāk lielām naudām.
+2
Ā, atcerējos, vēl viens potenciāls boikota objekts - "Salas Zivis". Nezinu, cik 100% droša informācija, nāk no draudzenes, kas tur strādāja, līdz tika atlaista par to, ka latviete. Viņi pēc referenduma laida vaļā kaudzi latviešu, kuru vietā parādījās krievvalodīgie izstrādājumi.
+2
Slayerman, aizvakar, plkst. 18:27

"ja ko tādu izdarītu LV uzņēmums,
tb - atlaide tiem, kas runā Latviski / Pilsoņiem ..
Traci saceltu pa visu pagastu . :@ un tad, pa visiem k-anāliem rādītu kādi Letiņi fašisti,
skuju atpirktos un iestāstītu, ka tā tak ir pozitīvā diskriminācija"

Es nemaz nebrīnītos, ka apmēram tāds arī ir plāns - izprovocēt atbildes gājienu, par ko tad varētu skaļā nebalsī piekliegt puspasauli. Ja saceļ pietiekami lielu jezgu, tad jau faktu, kurš to visu sācis, var arī pieklusināt. Kāds to katlu grib maisīt aizvien vairāk.
+1
"brīžiem izskatās tā, ka viņi ir tie īstie neofašisti :D "
www.zemessargs.lv/forums/viewtopic.ph...
www.youtube.com/watch?v=Q4SE3J21yjo...
0
Lielākā bēda varbūt ir tur, ka šeit ir tik daudz uzņēmumu ar krieviem vadībā. Drīzāk to būtu jācenšas mainīt.
+1
+2
+3
^ AG :D :D :D
0
Bļe, apkritu gandrīz par AG :D
0
:D :D :D
AG rūpnīcas!
Psc, āāaaa
0
Rīt būs čupiņa ar skaistām tematiskajām sietspiedē drukātām uzlīmēm gatava :) Biš dusmu maukuri uzrāva. :)
+4
+2
pareizi, vispirms 2 mēnešu akcija nepilsoņiem… un tad 2 dienu akcija pilsoņiem…

lai labāk pameditē ar šito info acu priekšā: reporter.delfi.lv/news/witness/svasti...
0
Nav jau teikts, ka pilsoņiem, bet gan iedzīvotājiem - visiem pēc kārtas.
+1
Lai iesprauž sev to atlaidi tur, kur saule neiespīd.
+10
Ka Elkōrs ir draņķis, var jau pēc nosaukuma: beidzas ar -core.
+1
:D :D :D
čūskulēna divkosīgums , visā tā krāšņumā.
nu nē, lai ieskrienās ar savām atlaidēm un lēto ieņurāšānu.
ar šito beigās, arī 5tās kolonas acīs zaudēs cieņu.
0
galvenais, ka tās akcija afišā Brīvibas pieminekļa fotogrāfija ir no padomju laikiem
+2
^ labāk saki — no okupācijas laikiem ;)
0
Labākais, ka liela daļa aizskries dirsas vien čūpstinātami :D
0
Elkor turpina taisnoties: www.elkor.lv/lat/zinas/preses_re...
+2
"R.Feldmanis uzsver: “Latvijas valsts un uzņēmums Elkor ir teju vienaudži [..]"
"Akcija ilgs no 27.aprīļa līdz 4.maijam – “Deklarācijas Par Latvijas Republikas neatkarības atjaunošanu” pieņemšanas 22. gadadienai."
"Elkor ir 100% Latvijas uzņēmums, kas dibināts 1990.gadā, Rīgā."

Atvainojiet, Feldmaņa kungs, nerunājot par elementārām Latvijas valsts vēstures zināšanām, vai vispār filtrējam? atslēgas vārdi - vienaudži, atjaunošana, 1990.
-1
+4
un ne tikai Elkoram.
aculiecinieks.delfi.lv/news/riga/aculiecin...

Es neesmu histērisks nacionālists un nenīstu krievus kā sugu. Bet es izvēlos ignorēt tās vietas, kur šādas lentītes ir atrodamas, un balsošu ar savu maku. Teiksim, es nekāptu taksometrā, kuram pie antenas ir šāda lentīte.
+1
Āā, sieva stāstīja - vakar ar bērnu gājuši garām uz ielas stāvošai mašīnai un abi nopriecājošies par Rīgas Dinamo atribūtikas klātbūtni tajā - te uzlīme, te pie stikla piesprausts kaut kas, karodziņš arī. Tātad mūsējais.
Paejot garām, atskatījusies un ieraudzījusi Georga lentīti. Drusku sajūta it kā ar slapju lupatu pa seju.
+2
Nu Dinamo, lai arī Latvijas klubs, tomēr grūti uzskatīt par nacionālu padarīšanu: spēlētāji dažādu tautību, galvenais treneris vēl neviens nav bijis latvietis, piķis ar lielākoties no Krievijas nāk utt.
0
Protams, ir krievi, kas fano par RD un Krievijas izlasi. Tā nu tas ir.
Bet tomēr lauvas tiesa spēlētāju ir mūsējie (un cietiem nacionāļiem par prieku - gandrīz tikai latvieši). Treneri arī, personāls arī.
0
WrongTale, es par to bildi no delfiem. pilnīgas muļķības ir tās, ka vakar visi mego veikali būtu bijuši ar lentītēm. Vismaz pļavniekos vakar iepirkos un nevienu tādu neredzēju. tā nav uzņēmuma oficiālā politika, bet acīm redzot viens konkrēts veikals un ta vadība vai pat vienkārši kolektīvs. pie mums daudzas kasieres ir latvietes, valodu saprot un ar veikalu viss ir ok, labāks nekā maximas utml. nevajag taisīt arī normālam veikalam antireklāmu.
+1
Ne WT, ne tai rakstā jau nesaka, ka visos Mego tas tā būtu bijis. Nezin gan, vai var teikt, ka Mego būtu labāks par maksimām, vismaz pēdējos pāris gados ar diezgan tāds bomzīgs palicis.
+1
Es akal manīnju vienu pārdevēju, kas strādāja RIMI tagad sēžam aiz MAXIMA aizgalda. Nez, mož labāk, mož vnk pašai ērtāk.

Bet MĒGO tikai krieviski dzird.
-1
vismaz preču ziņā Maxima ieliek Rimi
+2
kvalitātes ziņā RIMI savukārt pārspēj MAXIMU:)
+2
Nu, ja reiz mēs novirzāmies no tēmas un sākam runāt par Maxima vs. RIMI, tad par Jelgavas abiem veikaliem varu pateikt tikai to, ka Rimītī atrodu visu, ko vajag, īpaši ņemot vērā faktu, ka man pēdējā laikā veselības problēmu dēļ strauji bija jāmaina ēšanas paradumi...

Par Maximas kvalitāti es arī labāk paklusēšu. Viens labs, tā teikt, kvalitātes barometrs ir mans kaķis - Rimi cepto maizi un bulciņas ēd kā traks, pat ir gadījies tā, ka nopizģī kādu smalkmaizīti iz maisiņa, bet no Maximas maizes izstrādājumiem viņai ne silts, ne auksts... Tas pats attiecināms uz vistu (ne jau sapakoto, bet no vitrīnas) - Rimi vistu ēd, Maximas nē.

Moš arī Rīgā ar Maximas preču klāstu ir krietni vien savādāk, nezinu, sen nav būts, bet par Jelgavu izstāstīju. ;)

P.S. Vēl viens iemesls, kāpēc man RIMI labāk patīk, jo tur ir krietni lielāka alus izvēle.
0
Nu gan pateici - Rimi alus izvēla iesūkā. Es gan nerunāju par MaXimām, (kautgan tajās, neskatoties uz to, ka aizņem parsti 2x mazāk vietas nekā parastais Rimi, izvēla nav nemaz tik niecīga). MaXXimai jau lielāka nekā Rimi, bet ja salīdzina HyperRimi ar MaXXXimu, tad Rimčika izvēle ir visai nožēlojama - nekā interesanta.

Par kulināriju / ceptuvi grūti spriest, jo pārāk reti ko pērku, lai spētu salīdzināt, turklāt katram veikalam / maiņai jau savādāk sanāk.
0
P.S. Igauņu Rimčiki gan ir pavisam cita lieta.
0
Bleid, es takš par Jelgavu runāju ;)
0
pesec rādītājs "Rimi vistu ēd, Maximas nē" :D varētu padomāt tie vekali jamās ražo turpat aizgaldā.
Gan vienā gan otrā, ij trešā bodē ir savi labumi un sliktumi. piem. tai pašā maximā uz atlaidēm vienas zortes alum vienmēr būs zemāks cipars kā rimi, un ko, garšos sūdīgāk tikai tapēc ka maximas plauktā pastāvējis? :D
a gatavo paiku, kuru pērku ļooooti reti, dēļ rimi pirkšu vēl retāk. vot kā var umudrīties 3x pēc kārtas sadirst elementārus ēdamos...
0
Redz, Tontoon, ražot ta aizgaldā neražo (pareizāk jau būtu teikt audzē), bet ir vērts aizdomāties, kā tā vista tiek realizēta, t.i., cik svaiga gaļa tiek tirgota attiecīgajā vietā.

Ir man dažas paziņas, kas strādājuši i Maximā, i Rimi, un tie, kas strādā vai strādāja Maximā, nekad neiesaka pirkt Maximā tirgoto sieru, it īpaši to, kas ir uz atlaidēm, jo Maximas politika ir tāda - sācis pūt, nekas, griežam nost pelējumu, pārpakojam un liekam atlaidi! Līdzīgs stāstiņš attiecas arī uz citiem produktiem. Savukārt Rimi, tiklīdz ir beidzies derīguma termiņš, viss tiek utilizēts.

OK, ko tur daudz ņemties, katram cilvēkam takš ir savas iecienītākās iepirkšanās vietas, un tā tas lai arī paliek! :)
+1
Visas tās pārtikas lielveikalu ķēdes pie mums ir metamas vienā sūdu čupā. Tās minimālās atšķirības var atrast katram, bet novienādojot - visi vienādi.
0
Tontoons, šodien, plkst. 10:44

"piem. tai pašā maximā uz atlaidēm vienas zortes alum vienmēr būs zemāks cipars kā rimi, un ko, garšos sūdīgāk tikai tapēc ka maximas plauktā pastāvējis?"

Tādu atlaižu politiku neesmu piefiksējis, turklāt manā piemājas žīdbodē daži ali ikdienā ir lētāki, nekā citur uz atlaidēm. Un tas, kādā plauktā stāvējis ir no svara, jo alu jāuzglabā tumšā un vēsā vietā ar konstantu temp.. Ja kādai bodei ir sūdīga noliktava, tad arī prece būs pasūdīga.

Sierus pārsvarā uz atlaidēm pērku un ar noteiktas šķirnes - zajebala samaksāt pusotru latu par kautkādu siera izstrādājumu, kurš garšo pēc sāļa, presēta biezpiena. Iet runa galvenokārt par vietējiem sieriem, jo Maximas leišu / Rimi vācu arī pa Ls3 kg ir labi, atšķirībā no dažiem mūsējiem pa Ls5-6 kg.
+1
Tos sūdus jāsauc nevis par sieriem, bet par ūdeņieriem.
0
kā ta, varētu padomāt ka visādiem rimi, maximaam un kasnuturtveel traki interesee kaa tad tam alum buutu labaak. a ja atlaide, tad piem. cēsu nefiltrētais ar atlaidi maximaa 0,55 - 0,59, rimi 0,69, lai gan taas atlaides biezhi vien izskataas ka pashas bodes savaa starpaa sacenshas kuram ta leetaak, iebrauc vienaa, taads cipars, peec dienas jau lokālajā bodē vēl zemāks.
Bet ir jau visādi brīnumi dzirdēti ij no tā paša rimi gala ar, lai gan nevar noliegt ka maxima jo īpaši izceļas ar savu drausmīgo nesakārtotību gan cenu izvietošanas ziņā gan preču realizācijas termiņa ziņā, kad ble pienam šodien termiņš beidzas a stāv plauktā pa pilnu cenu. Skaidrs ka visās bodēs jālūr līdz visam ko pērc.
0
Nu nezin nezin, vai tas rīmi tā nu visu ņem un uzreiz utilizē. Cik dzirdēts, savulaik City Market, kuru tīklu Rīmi aprija, tā sākumā esot darījuši, bet gan jau krīzes laikos utilizācija nozīmē pagatvošanu salātos, pildītās pankūkās un citos gatvaos un pusgatavos ēdienos. Bet kulinārija Rimi ir pašvaka, tas tiesa. Maksimā vimaz garšo labāk, bet vecs gan jau ir visos :D
0
Mahimā tortes ir zaibis - tiramisu, ķiršu.
0
Nez vai bushu origjinals - bet man savulaiku bija ienakusi tada infa, no dazheim kartigiem zhidiem, kas pa lieliem biznesiem njemas, ka gan Maximas gan Rimi lielais papucis ir viena persona. Tapat bija ari ar LMT un Tele2 ...
Taka domajiet pashi, kursh veikals ir labaks, kapec letaks un parejo hernju. Un par to ta saucamo "zeipja burbulja" konkurenci.
0
^^ gan jau ka no tiem pašiem utilizētajiem produktiem :D bet jā, tas gals jamiem labi padevies.
0
Man po no kā taisa, ka tik garšo un nemetas pumpas vai caurejas. Problēma jau tajā, ka parasti sūds vien sanāk, labākajā gadījumā garšo nepēc kā.
0
^^^ Maximas īpašnieki ir leišu oligarhi. Savukārt Rimi kontrolē biržā kotētā Kroninlijke Ahold N.V. en.wikipedia.org/wiki/Ahold... par 60% un Hakon Invest (atlikušās daļas). Varner Hakon, kā zināms, ir Šlesera draugs un investors Latvijā jau kopš 1991. gada.

Kas attiecas uz Tele2 un LMT, tad Tele2 izcelsme ir tajā pašā zviedru uzņēmēju grupā, kur TV3 koncerns. Savukārt LMT pastarpinātajos īpašniekos ir TeliaSonera, tātad Zviedrijas un Somijas valdību kontrolētais telekoms. Ņemot vērā TV3 un Tele2 vēsturisko naidošanos ar Zviedrijas valdību, žīdeļu tekstiem jau kārtējo reizi var ticēt, jā jā ;)
0
tāpēc jau tiem RIMI rasoliem ir derīguma termiņš viena diena
0
who knows, who knows :)
+1
patriotisms darbībā! miljons.com/lv/14478/
+1
^ droši vien patriotiem derētu no sākuma pašiem iemācīties rakstīt latviski
+3
man laba draudzene ir strādājusi kā savulaik narvesen, pēc tam maximā tagad rimi noliktavās par vadītāju. cik no viņas zinu, tā vecās preces kapāšana salātos ir basņas. atšķirība ir tāda, ka maxima ir lojālāka un veco produkciju pamatīgi noceno, vai arī atļauj pirkt pašu darbiniekiem, tai pat laikā rimi patiešām met visu ārā. burtiski sagriež, piemēram, desu vakuumā gabalos, lai pat no miskastes neviens tādu nevilktu ārā. un drakoniski stingri noteikumi darbiniekiem, vakardienas termiņu pat viņi nedrīkst atpirkt, kas miskastē, tas miskastē un ja rodas šaubas apsardze pārbaudīs ne tikai tavu somu, bet pat nepaslinkos aiziet līdz stāvvietai un pārbaudīt tavu mašīnu un pasarg dies, tur būs kāds apēsta saldējuma papīrs, bet nebūs čeks par viņu vai apsardzes marķējums.
p.s. lūk narvesens gan no desiņām tārpus noskalo un tik grillē augšā:)
0
^ Varu vien mest plusus par Maximu - pats esmu strādājis tādā iestādē savulaik, un nekas netiek pārstrādāts salātos - vai nu pārdod par santīmiem darbiniekiem vai pēc vēl dienas vai divām met nafig miskastē. Vienīgais, par ko bija pretenzijas - sieru (vismaz Ogrē, iepretim dz. stacijai) bieži vien griež tā saucamie gruzčiki. Pie tam - ar nemazgātām rokām (par nažiem nerunājot), bez cimdiņiem un bez tām aizsargcepurītēm, vai sauc kā gribi.
0
Ja ja ja... tikai tad man tagad līdzu recepti studijā. Kā var pagatavot tik nesmeķīgus zalātus? Piemēram, man būtu REĀLI jāsapūlas, lai dabūt kaut ko tādu gatavu. Nav pat jausmaz ar kuru piegājienu kaut ko tādu var dacept. Viendien kvasījām un sagrābos čupām rosolu, karbonādi un vēl kaut kādus zalātus iekš Elvi (ja pareiz atminos) - ā psc ku laps rosolls bi (objektīvi, tas te nav norakstāmz uz šmigas badu). Es gan nav nekāds patstāvīgais Elvi klients, tāpē nemācēs teikst vai tā ir vienmēr un katrā veicī.

iBiomāte nemīl RIMI un MAXIMAs zalātus - vē :E
0
Hz, maximā nekad neesmu gatavo paiku pircis, bet rimi karbonāde gan bij tāda, ka naglas varēj dzīt ar to pazoli
0
Salāti Maximā lielākoties ir garšīgi, lai gan mājās, protams, var uztaisit labākus. Rimi gan pašvaki. Elvi - vismaz tai konkrētā veikalā, kurā šad tad iepērkos (Pārogrē), ir ok.

Kā dabūt negaršīgu rosolu? - sūdīgas izejvielas sūdīgās proporcijās.
0
elementāri, mājās taisi ar labu desu, veikals ar desas izstrādājumu utml.
0
Viņi jau neliek klāt desu, kura piķo pie divi lati, bet gan kaut kādu lētā gala, kuru īpaši nepērk, tāpat arī visu pārējo.

Ir nācies maximā pirkt gatavās vistas kotletes un šniceles. Nez, likās tīri ok. Labāk jau nu bija to ēst pārtraukumā nekā kaut kādus burgerus maķītī vai hesītī.
0
Iesim tad uz hipsteru — sorosītu uteni Kalnciema ielā un pirksim šo: woman.delfi.lv/dzivesveids/atputa/...
0
Pasūdzēšos šeit.
Sūda kantoris, precīzāk viņu vairumtirdzniecības sūda kantoris, šodien ne pirmo reizi jau darba lietās uzmeta, zb tie krievu sukas. Es pat iedomāties nevaru cik lieliem apjomiem netīras naudas tur jāiet cauri, lai viņi ar šitādu darba ētiku vispār virs ūdens turētos, sukas ibio.
0
^^ Es jau citā tēmā esmu rakstījis - labi sagatavoti lopu pauti ir zajebis ņamma.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas