NASTA,KISS OF THE DOLLS,SACRAMENTAL,TAIZELS!
+3
27. Aprīlī mēs sākam mini-festu sēriju “Kiss Of The Dolls & Friends” ar pirmo koncertu nesen aklātajā Rīgas rokklubā “ZIGGY“, un turpinām pēc nedēļas Jēkabpils mūzikas klubā “KONTRABASS“. Skatuvi tricinās hārdroka apvienība NASTA, rokenrola skaņās izglītotie TAIZELS, un kārtīgu metāla devu sniegs SACRAMENTAL, kas jau veiksmīgi nesuši Latvijas un metāla vārdu arī ārpus tēvzemes robežām. Un, protams, arī jūsu uzticamie KISS OF THE DOLLS.

Tātad vēlreiz īsumā: mini-fests “Kiss Of The Dolls & Friends”

NASTA
TAIZELS
SACRAMENTAL
KISS OF THE DOLLS

27.Aprīlis – Rīga Rokklubs “ZIGGY” – Maskavas iela 12
5.Maijs – Jēkabpils mūzikas klubs “KONTRABASS” - Pils Rajons
www.kontrabass.tk
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kontrabass.tk/
Pareizais links.

+1
..kaut kāda pensionāru ballīte..
+4
+ vēl tas nelaimīgais Ziggy...
-5
kaut kāda pensionāru ballīte..

jaa jaa bled, labaakie pasaakumi ir tad kad peec 4.pakas Aldara ala izdzersanas savaacas bars ar pumpainiem tiiniem.:) bet nu tev to taapat nesaprast.
+4
Es tiešām nesapratu :D
-2
neviens veel tur nav bijis (27.apriili) bet vajag gudri muldeet,vai nesaprast kas arii te ir normaali.
+1
Nav te nekāda sakara ne ar pensionāriem,ne ar ballītēm.Tas ir Rokmūzikas pasākums,kurā spēlēs četras Rokgrupas,kuras savstarpēji protams ,ka atšķiras,un tāpēc,ja vispār interesē Hard N Heavy,var atnākt,ievērtēt,un tad jau var spriest,kas patika,kas nē.Protams,ja vairāk patīk citi žanri,vai varbūt tieši citas grupas,tad jau var nenākt.
+2
Sacramental vietā vajadzēja ColdFlame - tad būtu vēl īstāka penžu ballīte ;)
+4
Nav jau nekādas vainas tām grupām un rokam, bet es vienreiz aizvilkos uz to Ziggy, uz Monro un no tā man trauma.
+4
^ Trauma Moralis? :)
+9
:D
Man gan līdz pensijai vēl tālu, taču Ok = ja muzonā gadu ir jo vairāk jo sūdīgāk, un ir fucking doma, ka, metālmūzikā jo mazāk pieredzes, jo labāk = var droši nenākt uz nelaimīgo "Zigi"....
Protams, ka mēs ar KISS of the DOLLS esam praktiski šlāgers priekš šī saita, taču priekš manis viss roks ir pačotā - sūkā tikai hrenovaja mūzika labai = un Rock ir LABA Mūzika. (rock)

P.S. Par pensionāriem - būdams gurķis 90'jos gados domāju, ka esmu vnk karalis, kamēr atrāvu pāris reizes ar bitu pa seju, un sapratu, ka autoritātes nav "pensionāri" bet ļaudis, no kuriem vēl jāpamācās .. (hug)

P.S.2 - ZIGGY ir 12 KW jauda, un darīts viss no sirds = un, ja klubam neiet, tad par to nav jāpriecājas = pa manam Rīgā roku tājau maz saprot - bez Zigīša būtu vnk pa vienu Rock točku mazāk..
+1
Šekspīr, labāk saliec linkus uz saviem video. Tev tie ir profesionāli taisīti un stilam atbilst!
+2
O - Paldies par labiem vārdiem Brāl ! (hug)
Te būs atsevišķie :
"Ziemassvētku Rokenrols" : www.youtube.com/watch?v=m986XCR3ASg...
"Summerrain Blues" : www.youtube.com/watch?v=n_D2GUSJuB8...
"I Wanna BE" /LIVE/ : www.youtube.com/watch?v=q4H-d2g36Rk...

Un te visi kopā ar -aizkadriem komplektā- iekš pašu lapas :
www.kissofthedolls.com/faili/video/...

Vēlu Mūsu Zemītei, lai Rokmūzikas karogs plīvotu ne vājāk kā citūr pasaulē (kas protams nav viegli, ja masoviki strādā tikai uz "mažoru") !
;)
+4
fpezdu.
+1
fpezdu ? :D
Tev tā ir, un niez ??
Forši - prieks iepazīties - ganjau esi smuka ... ;D
+3
LOLzzz :D
+1
Šekspīr, gribi iepazīties? Vienmēr laipni - lai nezaudētu laiku neauglīgu bultiņu sasišanā vienmēr esmu satiekams MP pie ieejas, kad tur kāds pasāciens notiekās.
+4
:)) Tad jau mēs esam pazīstami ! (hug)
Atvaino, es nezinu te tos nikus, tāpēc arī neslēpjos pats = uzskatu, ka vismaz rokā jābūt godīgiem.
Brāl, labi zināms, ka pie Mums daudzkas ir "fpezdu", bet nedrīkstam padoties = ja neesi Anglijā bet pie MP durvīm, tad pats esi tam paraugs ! ;)
+1
Vot būtu gadījums, ja šamais koncis notiktu MP! Sametis pēc tam rakstītu karametālā: Kiss of the Dolls tā arī neuzstājās, tāpēc ka Werwolfs sūtīja Šekspīru bekot un nelaida iekšā pa durīm! :D
+3
hehehehe :D Da lab, Šekspīr, neņem aubē, nu netīkās man tās bandas, bet tas jau i tikai mans viedoklis, tā teikt, kurš nav jāuztver kā absolūtā patiesība.
P.S.
Uz UK - just over my dead body. ;)
+3
:D
Ganjau ka tā būtu = nekad neesam līduši spēlēt tur, kur to nevēlās tauta = katrai videi ir savas tiesības = un šajā ziņā KotD ir ļoti sūdīga bozīcija - pa vieglu (itkā) MP - pa smagu tiem, kas nav MP ... ;D
Savukārt Radio mūs neņem pretī tāpat kā smagākos Brāļus - tas ir bezcers.
+1
werwolf - 11.maijā polšs no manis vienalga = jo MP pa manam ir viena no mūzikas "oāzēm" popsas tuksnesī - neliekuļojot. (hug)
0
Nu tad gaidu polšu. :)
-2
a man?
+1
Norunāts .))
+1
A murgonim nevajag. :)
+3
Vispār jāatzīst, ka Šekspīrs atbilst savam nikam. Kā parādījās, tā ne no kā sakruķīja šekspīriskas kaislības! :D

(Iesaku nākamreiz pemēģināt palekties ar Deathblow.)
+2
werwolfs ir krietni demokrātiskāks par Deathblow. :D
0
Kā tur bi - es parasti situ tikai divas reizes - pirmoreiz pa purnu, otrreiz pa zārka vāku. :D
+2
Starp citu: mēs, šeitan sapulcējušies, kas visu redzējām, turēsim tevi, Šekspīr, pie vārda attiecībā uz to polšu! (Ļauni smiekliņi.)
0
11. maijā būšu īpaši kašķīgs. :D
0
Un tu tik nedomā to polšu pa slepeno nobēdzināt un iekšā nest. :)
+3
:D
Veči, ja situāciju Mūsu rokmūzikas atbalsta jomā varētu uzlabot ar polšiem, es tos vestu kastēm = herņa ir citūr - un dziļāk - diemžēl....
Polšs protams būs - un ne viens vien ... (hug)

Par atbalstu :
Dethecrator pozitīvi ieminējās par KotD klipiem -tad lūk- mana mūzika var patikt un ne, bet es varu palīdzēt smagajiem vīriem sabūvēt daudz tādus klipus, jo esam noslēguši ar studiju vienošanos par apjomu, ko 1 bandai nereāli aizpildīt.

Izmaksas : tāds kā Z/S Rokenrols pa brālīgo (tikai roka cilvēkiem protams) izmaksātu ap 700 Ls..
Tas nav daudz, ja ņem vērā, ka izskatās uz divīti K..)

Scenārijus domāju es pats - taču arī mierīgi to var atstāt pašas nākamās grupas iniciatoru ziņā.

Arī metālā vajag klipus -un daudz- lai vienreiz arī TV kko no smagā gala sāk ēst = ja video kvalitāte ir, viņiem grūti atteikt (Radio sukas atsaka, jo vnk pa smagu muzons).

Ja ir interese, daudzi zin, kā mani uzmeklēt .. ;)
0
Shakespeare, šodien, plkst. 00:52

"Atvaino, es nezinu te tos nikus, tāpēc arī neslēpjos pats = uzskatu, ka vismaz rokā jābūt godīgiem."

Vecāki bija lieli angļu literatūras fani ?
+2
BladeOfDarkness
:D
Nē - stāsts ir nedaudz cits :
90'tajos strādāju pie "autoriem", kas piedzina kredītus = tākā viņi zināja, ka māku nospelēt "murku", bet nezināja, ka Šekspīrs ir dramaturgs ne komponists, tad nokristīja mani šitā = neko nemainīju.
Pie iesaukas pārāk pierasts.)
+3
ā, tas džeks, kas mobilajiem meldiņus raksta ... nu tas, kā viņu tur ... Hamlets, ja ?
0
:D Jā - no tās sērijas .))
+2
Hmm, bet šitais jau ir labs stāsts: no reketiera deviņdesmitajos par glam rokeri divtūkstošajos!

Tad arī skaidrs, ka vienā otrā «kiss kiss bling bling» sižets laikam nemaz nav tik izdomāts :D
+1
:D Jā - tas sižets ir iz dzīves...

P.S. Tagad jau ir ok - pati herņa bija tad, kad puišelim no mūziķa bija jāpaliek pa reketieri = tā var notikt tikai filmās vai Mūsuzemē ..)
0
Nu lab, ka vismaz tiki arī apakaļ, nevis ar cauršautu galvaskausu kādā pierīgas mežā guli. :)

P.S.
Polšu neaizmirsti! :D
0
Nav tirgus = polšs būs jau šoSvētdien - mums tur 29. ar jāuzspēlē.. (hug)
Un arī 11., jo tad būs jāsveic Jūs tā pa riktīgo.. ;D
0
P.S. tas kungs, kas klipā bitu cilā un staigā pakaļ Fēliksam Ķ., ir viens no maniem tālaika Brāļiem, kam arī paveicās "negulēt mežā" = tagad pa lēto sargā Zigiju no Maskačkas bomžiem.... ;D
+6
ok, varat man likt mīnusus, bet man tas ir jāpasaka -

cik man nācies saskarties ar Šekspīru, viņš vienmēr atstājis lādzīga un gana jēdzīga vīra iespaidu, bet nu piedodiet man un atvainojiet - tā mūzika, ko spēlē Kiss of the Dolls, ir pilnīgs ārprāts. manā skatījumā tur nav ne jēgas, ne satura. turklāt koncerti (un es patiešām esmu redzējusi vairākas KotD uzstāšanās) parasti izvēršas par nekvalitatīvu karnevālu, pie visa katrreiz savā sastāvā. Ja tās ir labākās roka tradīcijas, tad lai tā būtu, bet es rokmūziku izprotu savādāk.
un arī par klipiem - jā, tie ir labas kvalitātes, super-duper filmēti un veidoti, bet nu man pilnīgi nav skaidrs, kāds, piemēram, Ziemassvētkiem sakars ar Šekspīra krūšu muskuļiem..

prieks, protams, ka vispār ir tādi fanāti, turklāt ar kāpostu, kas cenšas bīdīt savu bandu, nerēķinot un pakaļ neskaitot, bet es pilnīgi noteikti nezinu, kādai mērķauditorijai tas tiek radīts..
+6
:) Personīgi es MegGriffin teiktajam ieliku plusu, tākā tajā ir ļoti daudz taisnības.. Mēs dzīvojam eksperimentā = kā izdarīt tā, lai ar Roku klausītāju nevis vēl dziļāk iegruzītu pārdomās par sērīgo dzīvi, bet uzjautrinātu = un te parādās risks ātri iemantot "cirkaču" lomu ..))
Es pats klausos krietni smagāku mūziku par paša radīto - gan vecās skolas, bet vienalga (piem.ACCEPT vai "Judas Priest") - tākā pilnībā piekrītu arī faktam, ka "dziļo jēgu" vēl tālu neesam atraduši.
Tomēr vienu gan varu pateikt droši : mums patīk tas, ko darām, spēlējam ar dvēseli, un ,kamēr būs kaut viens cilvēks, kam patiks mūsu rezultāti, redzēsim tajā visā pamatojumu.
Vieglāk būtu atkāpties, taču vērtīgāk -turpināt meklēt "zelta vidusceļu" starp traģisko un smieklīgo = tad iznākums varētu būt "neviegls" rokenrols ar "vieglām" un laimīgām beigām..)
Katrā ziņā - esam no Sirds Jūsu, lai kādi nebūtu. (hug)
+3
Atsaucoties uz MegGriffin teikto, karnevāls izvēršas parasti tāpēc, ka es sadzeros un sāku spēlēt kaut kādu h**ņu uz ģitāras :D

Nāk prātā Pīlādzis uzreizām... Un Saldus Saule ...

Vispār, cheers visiem, tiekamies MP!
-pundurs, kotd smērģitārists
+5
Hmmm - spams savu ir panacis :)
Nekad neko nebiju dzirdejis no tiem Dolliem un ari neko nevelejos, tachu kad tagad izlasiju visu shamo sagoshanu, sasparojos un - noskatijos tos 3 video, kas te tika ieposteti.

Oki, tas galigi nav mans muzikas stils, bet varu pateikt ka nav nekadas vainas, par ko te dazhi cepas, ka muzika neatbilst klipiem un tada gara - da vispar kam un cik klipu atbilst muzikairealitate?!?!

Chalji normali pieduras "Ziemassvētku Rokenrolaa" un kada starpiba vai tur tika krutis pumpetas vai loceklis, kuru tas krata? Vinjiem ta gribejas un ta uztaisija :)

Un no sevis piebildishu, ka tas latviskais klips, oki dziema - ta bus pareizak, man patika daudz labak, neka angliskie varijanti, jo zud origjinalitate, jebkura nozime.

Un tagad visi droshi varat ienjirgt par mani, chubriku, kursh izauga 90-to sakuma uz graindkora un agrina bleka :)
0
Ko mēs lasām! Šekspīra gabaliem esot slepenais līdzautors, bļe! Atradies te glam rokeris… kultura.delfi.lv/news/books/atklats-...
0
:D Tas jau mans Kļikuhas'bratiņš Viljams aparafiņilsja ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Liega
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas