Skyforger Positivusā
0
MANIC STREET PREACHERS, DAMIEN RICE, WILD BEASTS, HOUSSE DE RACKET un SKYFORGER papildina Positivus programmu!

:metal: :pozors:
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+6
:aiwa: :veiksme: :zaķi: :kojoti:
+3
ka tik beigās vīlušies nebūs visi…

Protams, neviena grupa nav pagrīdnieku kopienas īpašums — lai spēlē ļautiņiem parastajiem un piegriež viņu dvēseles Spēka Tumsas pusei!
+2
:satan:
+4
Ja :maniakālie ielu sludinātāji: un :debesu kalēji: būs vienā vakarā, tad varētu arī :aizbraukt: (ja būs :pieejama: biļete tikai uz :1: dienu).

Un pie Damien Rice bļaut: SKAI-FŌ-DŽĒ!
+3
"Un pie Damien Rice bļaut: SKAI-FŌ-DŽĒ!"

O, jā... tā ir ideja. Estragonam tātad jāorganizē buss.
+5
Pla, izlasīju :desu kalēji:
>:D
+2
nu...ar Skyforger galīgi par maz, lai mani aizvilinātu uz šo poprock pasākumu.
0
bet visi, kas tur ir bijuši, saka, ka baigi labais tusiņš
ja man kāds uzdāvinātu biļeti, es točna brauktu
+1
Priekš normāliem, izglītotiem cilvēkiem līdz 40, Positivus ir kvalitātīvi labākais mūzikas festivāls, kas LV ir. Uz to brauc mani draugi, kas neklausās metālu un ir ļoti apmierināti. Vienīgi, viņiem būs tāds wtf, ko te dara Skyforger? :D
+2
Nu un ar ko sliktāks tusiņš ir, piemēram, KŽ?
+5
Positivus ir balto apkaklīšu nodzeršanās un atrādīšanās fests. Tieši kā reiz cilvēkiem pēc 30, kam gribas būt dikteni gaumīgiem.

Nemūžam necienīšu pasākumus, kur par gulēšanu pļavā jāmaksā 5 Ls no galviņas - nu pretīgi, ka var kāst naudu par neko. Un es to saku kā cilvēks, kas ir bez atlīdzības strādājis, lai ļautu notikt rokfestivāliem un koncertiem - ir zemiski prasīt no apmeklētājiem kaut par santīmu vairāk nekā to summu, ko nu nekādu nevar neprasīt lai neieietu mīnusos.

Vilšanās par Skyforger - tiešām principa pēc nevarēja iztikt bez piedalīšanās šajā pasākumā?
+1
pozitīva piedzeršanās...
+3
Uz KŽ nebrauc "stilīgie" ļautiņi, tieši tāpēc arī ir tik forši, jo tie visi pirž uz savu Pozitivus ^^
0
Liekas ka pagājušogad rakstīja ka positivus sāk jau līdzināties baltic beach party pēc dažiem aspektiem.

Te www.diena.lv/diena-tv/dienas-rit... (kaut kur no 07:45) Zirgs nedaudz izsakās par šo iespējamo uzstāšanos, tad gan tas vēl bija tikai varbūtības variantā.
+2
Vienā no Pozitivusiem kā tāds baltais zvirbulis starp pārējiem izpildītājiem arī Inokentijs Mārpls uzstājās...
0
HRL par telšvietu ar jāmaksā - bet tā ir atdalīta un apsargājama. Kāpēc lai tie, kas netaisās nakšņot uz vietas, pārmaksātu ?
0
"Vilšanās par Skyforger - tiešām principa pēc nevarēja iztikt bez piedalīšanās šajā pasākumā?"

tu vari pati braukt vai nebraukt, bet šitais par grupu principiem šajā gadījumā ir figņa, it sevišķi jau nu LV līmenī. ja grupai, kas ir ieguldījusi savā mūzikā lielu darbu ir iespēja par to beidzot saņemt kādu summiņu no kāda, kas tādu ir arī spējīgs iedot, tad kāpēc gan viņiem to nedarīt? ja es būtu Skyforger sastāvā, es būtu priecīgs par iespēju tur spēlēt, jo kvalitātes ziņā jau tur viss ir pārsvarā ok, izņemot, ja spēlē kaut ko akustisku un no apkārtnes nāk tuc tucs iekšā, vieta arī forša, var iet peldēties, gulēt šūpuļtīklos, skatīties kino, iet uz teātru un visādu deju kopu, utt performancēm, utt, ko darīt jau tur ir ko.
es neesmu baigais Positivus fans, bet it kā pagājušais gads, kas arī man likās riktīgi pārāk piepildīts, bijis pirmais viņiem pašiem ar plusiem, jo visiem tiem mīkstajiem indī rokiem jau normāls piķis jāmaksā. protams, ar to, ka tur spēlēs Skyforger, arī viņu mērķis noteikti ir lielākas publikas piesaistīšana, ti, tādas, kas uz iepriekšējiem visticamāk nav braukusi, atvilkt kaut kādus kreisos metaļorus, ga ga. man pašam arī ir sanācis būt pēdējos 3 gadus (biš tur pafilmēt un tā), katru gadu it kā ir palicis tizlāk, tā kā nevaru prognozēt kā tur kopumā šogad būs. un tur es pievienojos Heresy, ka tā 5 ls piķa kāšana par telšu pilsētiņu ir ļoti debila, kur ir "par brīvu" kafija (varbūt es, piem., esmu veselīga dzīvesveida piekritējs), uz kuru arī jāstāv normālās rindās, un atrašanās telšu pilsētiņā, protams, nenodrošina nekādu klusumu arī naktī. pārbaudes tur arī ir debili monstrozas, bet kaut kā jau to visu var apiet. enivei, vienreiz tur aizbraukt gan jau ka vajadzētu būt interesanti. vienas dienas biļetes tur parasti ir, bet, protams, gana dārgas un līdzīgā cenā ar 2 dienu biļetēm.

+5
Visi tie, kuri ir tik ļoti vīlušies (lai gan es esmu pārliecināts ka lielākajai daļai no jums nav neviena oriģināla albuma!) - parādiet - kur Latvijā ir tie daudzie un kvalitatīvie metāla festivali, kur tādā gadījumā tās metāla grupas lai spēlē? Jo mums nav neviena paša jau pāris gadus. Pilnigi 100% visas metāla bandas spēlē citu stilu festos (punk, hc, indie, pop, rock).
0
Nekad īpaši nav vilcis uz Positivus braukt. Es nez, kam tur būtu jāspēlē, lai es aizbrauktu...
+1
Pohuj kas spēle, la tik free entrance (labāk VIP) un savi dzērieni (:giggle)
0
Igaunijā HRL telts vieta maksāja 4 EUR.
A Fordžeri nu skaidrs, ka nopelnīt grib, ko viņiem arī novēlu. Galvenais, lai galējībās nesāk iet, kā piem., Mielavs 9.maijā, Freimanis ar Tumsu savulaik PCTVL priekšvēlēšanu kampaņā (vinš tad atklāti uz pārmetumiem ar teica- iespēja labi nopelnīt)...
+3
tiesaam, virinam uz pozitivus, ja būs :skyforger: no magja skan :aiwa: blakus :shura: un uz konci :vip_ieeja: bla, galvenais labi izaardiities :mosh: :paalis: un peec tam pa briivu ar dailavam teltii :paalis: no riita pamostos :joprojaam_paalis: divas gluj blakus teltii :abas_slapjas: :pozors: :paalis: blakus teltii arii :slapjas: :paalis: :tusons_labs: :VIP: :skyforger: :positivus:
+10
Skyforger savu pilsonisko attieksmi ir parādījuši ar savu darbību kā arī 11.novembra un 16.marta koncertos, drīzāk Daugava sāks otrādi tecēt nevis viņi rīkosies kā mielavs vai tumsa.
-1
nu diez vai Skyforger spēlēs 9. maija pasākumos. tam arī šajā gadījumā nav nekāda sakara ar Positivus, protams, patiesībā jau, lai arī popsa un 'baltās apkaklītes', tur LV tomēr var lepoties ar pasaules līmeņa festivālu, uz ko biju šogad solījies mēģināt nebraukt, bet patiesībā, ja uz to nedēļas nogali jebkurā gadījumā būšu LV, un būs, piem., vienā vakarā Skyforger un MSP, tiešām varētu aizšaut. un tas būtu baigi inovatīvi, trakojoši metaļori pozitīvajā festiņā. varētu vazāties apkārt un bļaut :skai fo dže: nu krc, tas pat varētu būt jautri, bet nu vienas dienas biļete maksā 25 ls www.positivusfestival.com/lv/biletes-1/... kas nav lēti un jā, vispār diez vai, hahui to sūdu
+2
un jā, msp un skyforger ir vienā dienā www.positivusfestival.com/lv/line-up/day2...
+5
Tad jau repertuāru - tikai no "Semigalls' Warchant"! Ar to Pētera vecas omes stila krekšķi!
0
SUICIDE IS PAINLESS
-5
+1
Vajag Latvijaa taada veida festu, kaa Sweden Rock festival!
-5
www.youtube.com/watch?v=-iwC7cL-jbk...

pašnāvība ir normz, zach
-1
Paradoksālā kārtā es vienmēr esmu nodirsis Positivus, bet bijis visos, cik bijuši - parasti kaut kādā veidā uzrodas haļavnās biļetes. Varu teikt, ka visforšākais likās pirmais, kurš finišēja ar lielākajiem mīnusiem, bet losīgākie pāris pēdējie, kas beidzot ar plusiem strādāja. Varbūt tāds ir skumjais lielo, plašākais publikai paredzēto festu liktenis.
Mārpls toreiz skanēja labi. Hospitāļu Iela pāris reizes spēlēja un žēlojās, ka besīgi, nah, nepatīk. Bet SF jau ir tāda mūzikas personība, ka viņiem nekas nedraud.
+2
Tieši loģiski - tā kā esi bijis visos, tad esi viens no retajiem trūmetālistiem, kuram ir visas tiesības (un pienākums) nodirst Positivus. Es ne reizi neesmu tur bijis, tāpēc klusēju šajā sakarā.
+6
Kadta klāt nebūšana ir traucējusi kaut ko apdirst? :D
-1
Nevaru saprast, vai nu tas ir kāds leibla uzstādījums, vai čaļiem veinkārši ir ēst sagribējies
+3
Jelgab, kad parādīsies haļavnās biļetes, paņem man divas. Pretī došu kasti alus :)
+4
Biju uz vienu Positivusu. Nesapratu. Aizbraucu prom.
0
Nu jā.
Man patīk, ka viņi uz turieni brauc.
Vismaz būs vienā no LV festivāliem. Būs interesanti :)
+1
Šī man būs pirmā reize, kad braukšu uz Positivusi :D
Bet vis dēļ Skyforger :D
-4
kādā sakarā postam ar manic street preachers vienu no labākajiem klipiem ir četri mīnusi? jūs jau vienkārši paši parādat savu slikto gaumi, man jau ta nekas! turpiniet klausīties Slayer!
+13
Turpināsim ar!
+1
+26
Tēvocis Ādijs ir sadusmots!!! www.youtube.com/watch?v=tAYxKXcPMiU...
+3
Uj laps, pa ilgiem laikiem laps.
-1
haha, es jau biju iedomājies, ka tāds laiks skyforgeriem tur arī varētu tikt dots :D nu biezie metālisti var braukt apgānīt pozitīvusu.

par klipu - ir tiešām labs, tikai jāpiebilst, ka Hitlers pats bija veģetārietis
+3
Tāpēc jau viņš zina viņu paradumus.
+1
diez vai to tā bija domājis klipa veidotājs, enivei paldies par mīnusiņiem :*
+1
Vajag uztaisīt metāla festu un uzaicināt Prāta Vētru (šie tak dabūja reiz balvu "labākā rock grupa vienreiz)" un likt šiem arī spēlēt 45 minūtes sestdienas rītā :D
+4
^ Bet viņus tak vienreiz sajauca ar Brainstorm (DE), un viņi dabūja kaut kādā metlfestā spēlēt, ja nešaubos, 2000. sākumā :D
-2
Bļin Brainstorm veselus 7 gadus nav redzēti. Šaize.
+3
+2
Prāta Vētra angliski ir Mindstorm, ja kas.
+3
Lai saucas par Mindcrime tad, tas šiem labāk brīžam piestāvētu. Tās pedosalduma dziesmiņas… brrr.
+1
gan jau trūmetāla meitenes pa kluso klausās latviešu Brainstorm...par spogulīti, piemēram. :)
+2
diez vai nav tāds žanrs — pedograinds? «Spogulīt, spogulīt, saki man tā: kura te, bļe, ir viskrutākā?! Ja neteiksi, sadauzīšu nahuj!»
+3
nu Prāta Vētra vismaz ir kvalitatīvs poproks, turklāt agrāk pat bija tīri sakarīgs. tad jau labāk lai pa MTv Brainstorm griežas, nevis Liene Candy vai Marie N.
+1
Prāta Vētra ir viens kārtīgs pidarroks.
0
Tā, tā - dabūju mīnusu, izskatās, ka bokam būs bijusi taisnība. :D
+4
mīnusu noteikti ielika kāds no Manowar dalībniekiem
+5
Tu saki, ka Prāta Vētra ir kārtīgs pidarroks ? Kas tad tādā gadījumā būtu Coldplay ? Piekritīšu Mincītim, ka vecie gabali daži bija tīri ok, nevajag jau te tagad mētāt ahueno ķipa trve, kas klausās 24/7 tikai īstu vīru metālu un nekad neieslēdz arī kaut ko neitrālāku. :}
0
Es jau nesaku, ka neko citu neieslēdzu, bet pidarroks paliek pidarroks, grozi kā gribi.
+1
Man, piemēram, PV riebās jau tad, kad parādījās tā dziesma par ziemu. Un ar gadiem riebjas vēl vairāk.
Ja es gribēšu kaut ko "neitrālu" ne no metāla vai skarbās industrijas, tad paklausīšos 80-90 hītus a la Duran Duran, New Order vai Mr.Mister.
0
Man nav nekādu īpašu pretenziju pret Prāta Vētru, turklāt arī neuzskatu, ka jaunākie gabali būtu sūdīgāki par vecajiem (nu ok, tāds cukurs, kā spogulīts utml. ir par traku). Dažs labs no tiem vecajiem gabaliem nav diez cik labi izturējis laika pārbaudi.

Un vispār, es darbā klausos radio 101 :P
-1
^ Hipsters! :D
+2
Man nupat ienāca prātā metāla inkvizīcija un raganu.... eee... hipsteru mednieki, kas cīnās ar... ķeceriem. :D
+3
Bet kad es vēlos kaut ko neitrālāku no metāla, tad ieslēdzu Dark Domination vai Nycticorax .
+2
Neitral black metal.
+1
Neutered black metal?
+2
Niggered black metal.
+3
Black Drummer is a Slave drummer have niggered drums set? :P
0
Domāju, ka beidzot esmu nobriedus pateikt ko, neesmu ^atklāti^ teicis.
Mani vairs nesaista skatīties kā veči svīst uz skatuves. Pupi gan. Vienmēr topā.
Nevajag mani pārprast. Madonna is past. The the new blood is shed!!! Welcome hot new chicks and bunnies!!! :-)

0
^ Bļe, es tev netīšām + ieliku :(
+1
Uhh, es te katram otram "ieliktu". Aiz cieņas ;-)
+4
Nu zinies, jūs abi viens otram varat arī ielikt, ja tā gribat, bet tādā gadījumā man tuvumā nenāciet!
-4
סיעור מוחות היא להקה טובה. אלוהים שונא מטאל אמיתי. הומואים ויהודים הבעלים של העולם

(izmantojiet google translate kaut vai)
+1
thetrve, vari atkal atslābt, es tikko izgrābu tevis sastrādātos + sūdus ar vienu -.
+2
BTW, jauna intervija ar Pēteri - www.tvnet.lv/muzika/intervijas/4...
0
watafak, ko esmu palaidis garām??!??!

Ir plānots izdot vēl kādu tīra folka albumu kā «Zobena dziesma»?

Pēteris Kvetkovskis: Ir bijuši pat piedāvājumi no ārzemju leibliem kaut ko ierakstīt, bet, tā kā Kaspars (Bārbals) grupu pametis, tad mums tāda tīra folka spēlēšana nedaudz apstājusies. Savulaik spēlējām bez dūdām, gan jau tagad arī kaut kā iztiksim.
0
Ja kāds nav pamanījis, iznācis Bathory kaveru albums, kurā Skyforger arī iespēlē The Woodwoman. Jāatzīst, kaveris diezko izdevies gan nav.
+2
Jau Sweden Rock, kas pirms vairāk kā mēneša, Kaspars nespēlēja.
+1
ai ai ai… cerams vismaz, ka šķiršanās bija draudzīga?
0
Operatīvi gan, jau galerija ielikta www.tvnet.lv/galleries/show/1216...
+1
Daudz tautas
+2
Kādas piecas reizes skurdriņas pārskrēja koncerta laikā. Šie čaļi laikam vispār nemāk haltūrēt.
Bet skaņa gan bija pasūdīga, prasījās iet tālāk no skatuves.
+13
Jau ar pirmo dziesmu "Svētais Ugunskrusts" Skaji parādīja,ka lieta būs nopietna,un tas viss beigās vainagojās ar pamatīgu pērkona negaisu,kas lika publonam padomāt,kuri tad poziķivņikā bija īstie hedlaineri.
Pavēroju publiku,kas pie galvenās skatuves bija mega lielā skaitā savākusies-negaidīti,ka gandrīz visiem rokas gaisā,applaudēja utt.Pieļauju,ka 90% no tiem pirmo reizi kko tādu vispār dzirdēja.
Organizatori klāstīja ,ka pa šiem gadiem pirmo reizi otrās dienas pirmā grupa uz galvenā steidža savāc pilnu placi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas