26.05.2012 Northern Chaos tour (Fortíð, Antagonist Zero) @ Dep
+2
FORTID (NOR – black metal)
Grupu kā solo projektu 2002. gadā izveidoja islandietis Einar Thorberg, viens pats viņš arī ierakstīja pirmo albumu. Vēlāk pārcēlies uz Norvēģiju solo projekts pārtapa par grupu, kurā iekļāvās viens anglis, viens zviedrs un divi norvēģi. Grupa spēlē smagu, lēni plūstošu metal, kuru kritiķiu apzīmē kā viking/ ambient black metal. Grupa izdevusi 3 albumus
www.reverbnation.com/fortid
www.facebook.com/fortid
www.myspace.com/fortidofficial...

ANTAGONIST ZERO (FIN – doom/ death/ black/ post metal)
Grupu 2010. gadā izveidoja mūziķi, kuri agrāk spēlējuši tādās somu grupās kā Adastra, Cavus, Coprolith un Lost in Tears. Šā gada martā izdots debijas albums. Melodiska, atmosfēriska, lēni plūstoša mūzika. Tiek salīdzināti ar Opeth, Cult of Luna.
www.reverbnation.com/antagonistzero...
www.facebook.com/antagonistzero...
www.myspace.com/antagonistzero...

www.klubsdepo.lv/index-lat.php?p=8&i...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Cena?
+2
A tas Antagonists tā neko. Būtu Rīgā noteikti aizkāptu
0
+SOUND MACHINERY

Nav ne jausmas par cenu - nekad Depo agrāk nebiju
+2
šovakar
+1
Ka tevi miķelis, pavisam aizmirsu par šito, jābliež mudīgi uz centru..
0
kā bija? pašam nesanāca aiziet.
0
Mums pie Depo ieejas, ap pulksten vieniem naktī pateica, ka grupas vēl nav ieradušās...
Pateicām paldies par info un aizgājām dzert uz Skābeni :D
0
labi, ka negājām
+4
Haha, nu, mīlīši.. Pasākumu tikpat labi varētu nodēvēt par "Iedzer ar Fortið", jo koncerta tā arī nebija.. Ierados ap desmitiem, domādams, ka jau dod iekšās pilnā sparā, bet skuju - tur uzzinu, ka šamie pa ceļam no CZ vēl kratās cauri Lietuvai, un ātrāk par pusnakti nebūšot.. Nu neko, līdz tam pakavēju laiku Alā, un ap to pusnakti parādījās ziņas, ka vienos viņi būšot klāt.. Mazliet pēc vieniem tiešām ieradās, bet tad bāra vīrs pateica, ka lejā viss ir ciet, skaņotājs jau paņēmis vagu, un nekādas spēlēšanas vairs nevarot būt.. Nu neko, pēc tam dzērām līdz rītam; jautri vīri tie islandieši - šķita, ka ziemeļniecisko drūmumu pa ceļam kaut kur pazaudējuši.. Kopumā gluži tīkams vakars - atlika tikai iztēloties, ka koncerts ir bijis, un tad arī pār "pēckoncerta" pasēdēšanu negūlās nekāda vilšanās un īgnuma ēna.. Paši viņi visnotaļ skuma, ka tā ir sanācis, bet šodien jau Igaunijā jābūt..

Ā, vienā brīdī tur kaut kāds kõrs spēlēja - laikam tie Sound Machinery.. Tajā brīdī pazuda jelkādas ilūzijas, ka esmu atnācis uz blek/viking metāla koncertu.. Izklausījās, ka puse visu liriku sastāv no "yes, yes, yo", un tas it nemaz nepadarīja krāniņu cietu.. Pēc tam bija diskotēka un dzīves nosvinēšana..
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
BigUgga
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas