Alternatīvās mūzikas koncertu sērijas „U MAD BRO?" 3. konc
0
Sestdien, 30. jūnijā klubā „Nabaklab” notiks alternatīvās mūzikas koncertu sērijas „U Mad Bro?” trešais koncerts ar grupām „Cries Rent The Air”, „Opifex” un „Helid”.

Grupa „Cries Rent The Air” izveidota 2011. gada rudenī un izpilda metalcore. Paši „Cries Rent The Air” par sevi saka, ka skanējuma pamatu meklē dažādās ārzemju grupās, bet pagaidām tas ir diezgan dažāds un nepastāvīgs, kā primāro izvirzot smagu un spēcīgu pamatu, neaizmirstot melodiju. Šis grupai būs otrais koncerts.
www.draugiem.lv/crta

„Opifex” pārstāv progressive death metal un tieši zem šāda nosaukuma grupas dalībnieki darbojas kopš 2010. gada. Koncertos tā izceļas ar video projekciju un body art izmantošanu, kas papildina grupas tēlu un padara to vēl pārliecinošāku. Aprīļa beigās „Opifex” ieguva uzvaru Latvijas „Wacken Metal Battle 2012” konkursa finālā un augustā pārstāvēs Latviju starptautiskajā konkursa finālā, kas norisināsies festivāla „Wacken Open Air 2012” ietvaros.
www.draugiem.lv/opifex

Grupa „Helid” izveidota 2005. gadā un pārstāv progressive metalcore. 2011. gada sākumā „Helid” laida klajā debijas EP mini – albumu „Chapter I: Lost Between The Lines”, kas „Latvijas Metal Mūzikas Gada Balvā 2011" tika nominēts labākā albuma kategorijā. Grupa koncertējusi dažādos klubos un festivālos visā Latvijā, 2011. gadā kopumā sniedzot pat vairāk kā 20 koncertu.
www.draugiem.lv/helid

„U Mad Bro?” iecerēts, kā sērijveida pasākums, kas ar koncertiem sniegtu ieskatu alternatīvās mūzikas aktualitātēs Latvijā vai pavisam vienkārši – šādas mūzikas cienītājiem piedāvātu iespēju to baudīt klātienē.

DJ zālē par dejām rūpēsies DJ Miks Deksnis.

Koncerta sākums 21:00, ieeja bez maksas.

www.nabaklab.lv

www.draugiem.lv/ev/18393595...

twitter.com/umadbrokoncerti...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
«Grupa „Cries Rent The Air” izveidota 2011. gada rudenī un izpilda metalcore.»

Enoug said.
+4
Pasarg die's vēl ieejas maksu prasītu :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Midgard
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas