pētījums par metālistiem
-9
Čau visiem! Esiet tik laipni un aizpildiet, lūdzu, anketu. Būtu ļoti pateicīga par palīdzību ;) Anketa ir divās valodās.

www.zettool.lv/aptauja.php?l=1&id=...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nu kautkads kartejais sviets, pat izteikties negribu...
0
fcuk es pārtraucu pie atvērtā jautājuma, "kas ir reliģija" ? netaisos pārslogot smadzeni. vajag multiple choice atbildes
0
sviests
+4
boobs or gtfo !
0
es pat aizpildīju :p

bet tie atbilžu varianti švaki nostrādāti - neko dižu tur neizzīlēs
0
"JAUNIEŠU-METĀLISTU APTAUJA PAR VIŅU AIZRAUŠANOS AR SMAGO MŪZIKU UN ATTIEKSMI PRET RELIĢIJU."

A jaunieši līdz cik gadiem skaitās?

+2
lidz 14 ?
0
jeb līdz 12 ?
+2
pohuij -metāls!
0
Aizpildīju ar he he, bet tēma visai plaša un nekonkrēta, pilnīgi bakalauram pietiktu ar "Reliģijas ietekme Black metāla stilā - vēsturiskais fons un mūsdienu sabiedrības attieksme" :) Kaut kā tā he he
0
A kas, vai ta grūti aizpildīt? Skaidrs, ka jautājumi nav nekāda TNS kvalitatīvā aptauja vai GfK Custom Research, bet — lai tak cilvēkam tiek!
0
Nu, aizpildīt jau nav grūti. Tāpat, ja skola un mācībspēki ir kaut cik normāli, censonis tiks akadēmiski izvālēts par slikti izstrādātu aptauju.
+3
Tiku līdz piektajam jautājumam. Kādu mūzikas žanru tu klausies visbiežāk - viena atbilde iespējama. Atbildēju, ka nav konkrēta žanra un mani nahrenizēja no tālākas aizpildīšanas - neizturēju filtru. Vārdu sakot šī anketa izdarīja svētīgu darbu - es neesmu patiess metālists. Pizģec-bļe-nah, ar vārdu sakot. :(
+5
Galu galā pētījuma rezultāts būs tāds, ka truemetal.lv lietotāji nemaz neklausās metālu.
0
Jautājumus šķita nepārdomāti, tas gan. Bet ja nu ar to pietiek, lai jau. Es ar aizpildīju, nav jau žēl..
+1
^^^ Same shit. Kaut kā mazliet pat skumīgi palika, ka netiec pie kreftīgākajiem kvešeniem , jo jau tiec sūtīts dirst, nu nē , es mēģināšu vēlreiz, tīri ziņkāres labad.
-1
kurrrat, šodien, plkst. 20:55

"A jaunieši līdz cik gadiem skaitās?"

Ļoti dažādi, kā kurā gadījumā. Liekas, ka parasti vai nu līdz 25 vai līdz 30. Sportā parasti mazāk.
-1
Vo bļe.. ar otro piegājienu tiku sveikā cauri. Aber bija tā vērts, re ka vēl pie intervijas arī var tikt.
-1
Tas tā kā kaut kas baigi vilinošs?
-1
Baigi nē, bet tomēr patīkami.
-1
^ un pac vēl 10 ierakstus augstāk sludināji: «Boobs or GTFO!» :D
+1
Tāds uz pamatskolas līmeni velk.
0
Pēc komentiem biju domājis, ka būs trakāk, salīdzinoši ar citām anketam, kas te ir bijušas nebij tik traki.
+2
Katram jau ir pirmā reize, pašam gadījās, ka savlaik Universitātē anketu taisīju likās tobiš viss ir iekļauts un labāk vairs nevar, aber pie aizstāvēšanās, tā ņēma pakaļā bez ziepēm, ka ātri apguvu mākslu veidot konkrētas anketas he he...!
+3
Tāpēc jau ir tāds mītisks zvērs kā ''darba vadītājs'', kurš pabīda nenobriedušo prātu vajadzīgā virzienā. Būtu normāls vadītājs (kāds matainais lops, kurš ņem aliņu par konsultāciju piem.), anketa un viss darbs sanāktu normāls.
+3
Kaut kas līdzīgs linkā esošajām gudrībām droši vien parādīsies šīs aptaujas rezultātos! :D

woman.delfi.lv/gimene/berni/30-abs...
+1
"Drēbes noteikti vajag vārīt, lai tām izbalo krāsas. Citādi bērns pieradīs pie spilgtā un, kad izaugs, gribēs taisīt tetovējumus un pīrsingu."

Dīvaini, mana mamma drēbes vārīja, bet tāpat gribas tetovējumus, un vidusskolas laikā arī pirsingus. :D

+3
Vēl viena aptauja ar ideālu uzstādījumu! :D

www.tvnet.lv/muzika/poll_archive...
+2
Ja atzīmē , ka klausies Rap un Hip Hop, tad jau laikam pēc 5.jautājuma parādijās " Paldies par atsaucību" :D :D :D Nācās pildīt vēlreiz un melot daļēji :D :D :D
+1
nu ja ņem vērā, ka tā anketa uztaisīt vnk lai atsijātu cilvjus uz nākamo interviju, būs normāli. ja. savukārt, skuķis pamatojoties uz šiem 26-iem jautājumiem sāks lielos grafikus zīmēt pa A4 lapām - fail.
+4
Labākais jautājums tomēr šinī visā bija — «Kas ir reliģija»? Prasīt to cilvēkiem, kuriem tuvākā saskarsme ar reliģiju parasti ir — izvairīties no jehoviešu vai mormoņu sludinātājiem uz ielas… :D Tad jau varētu prasīt franciskāņu mūkiem, kas ir sekss!
+2
Tas laikam tāpēc, ka meinstrīms "metālismu" saista kopā ar sātanismu, anti- reliģiozitāti utt, neiedomājoties par to, ka daļai mataino vienkārši patīk mūzika, papildus neanalizējot reliģiskos priekšstatus
+13
Vispār jau tur pat nebija konkretizēts, par kādu reliģiju tiek runāts. Nē nu, skaidrs jau, ka domāts klišejiskais "metālistu attieksme pret kristietību" variants, bet tas ir jānorāda pētījuma anketā :) Var iebraukt auzās.

Tas tā. Jo, piemēram, ja mēs reliģiju pavisam vispārīgi definējam kā noteiktu kultūrvēsturisku elementu, simbolu, tradīciju u.c. elementu sistēmu, kas vieno tās piekritējus puslīdz vienotā pasaules uzskatā, tad es personīgi noraidu kristietisko pasaules uzskatu, bet man nav nekas pretī sistemātiski pielūgt romūziku, ar līdzīgi domājošiem regulāri godinot to īpašos kulta rituālos, kas publiski parasti tiek apzimēti ar terminu "koncerts".

Līdzīgi kā kristietībā pa lielam ir viens galvenais čuvaks Dievs ar saviem saidkikiem, bet domas par pareizu pielūgšanas veidu dalās, arī Rokmūzikā pa lielam galveno čuvaku Pisaku ar viņa brandžu Draivu, Kačku un citiem pielūdz visi, bet dara to jocīgās konfesijās. Ir "Svētās Smeldzes Dūmeri", "Astotās Dekādes Trešeri", "26 minūšu ģitāras solo liecinieki" utt.

Pret kuru no visām reliģijām man sava attieksme jāpauž šajā anketā? Ir jau piepišanās šitā visa, bet vispār, ja es būtu tavā vietā, labāk lai man piepišas metālisti forumā, nekā komisija bakalaura aizstāvēšanā. Veiksmi.
+2
Solo liecinieki <- :D :D :D

:DDD
+2
Nu jebkura gadijuma - musulmanji ari sho aptauju nevareja izpildit.
+7
Visu mēnesi nebiju tā smējies kā pie "26 minūšu ģitāras solo lieciniekiem"! :D

Es tad laikam būšu pareizbleķticīgais. Un lielākā daļa no mums kādreiz piederēja pie Blomes Vasarsvētku draudzes :)
0
HAIL SATAN 666. Your god is dead !!!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas