Lechery (swe) @ A Nice Place
+2
Latvijā atgriežas karstākā Heavy Metal apvienība no Zviedrijas - LECHERY!!!

Lechery ir Arch Enemy dalībnieka Martin Bengtsson 2004. gadā dibinātā grupa. Izdoti 2 albumi, pēdējais In Fire – 2010. gadā.

Grupa spēlē klasisku heavy metal, kāds bija ļoti populārs 80-tajos gados, grupas skanējums tiek salīdzināts ar no Vācijas nākušo metal skaņu. Salīdzinājumam tiek piesauktas tādas grupas kā Accept, Udo, Manowar, arī Scorpions.

Šajā vakarā visspēcīgāko supportu sniegs pašmāju apvienības SACRAMENTAL un BURNED IN BLIZZARD!

Pirms pusnakts īpašu pārsteigumi esam sagādājuši kopā ar Tribal Dance Studiju "Elmirashow.lv", kas sniegs eksotisku un krāšņu vēderdeju šovu pavisam savādākā interpretācijā, nekā esat jebkad redzējuši!

LECHERY (swe)

www.lechery.se/

BURNED IN BLIZZARD

www.draugiem.lv/burnedinblizzard/...

SACRAMENTAL
www.myspace.com/sacramentalband...

Ieeja no 20:00
Citadeles 2, Rīga
aniceplace.lv/
Entrance - 2ls
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
a kas pa datumu?
+1
26. oktobris.
0
Ā, taisni kad Stīvs Vejs.
+2
Tribal vēderdeju dēļ varētu aiziet :D
0
Uz šito ar kāds domā iet?
+3
gan jau ka bārmeņi
0
GUNNA BE A HOT N' HEAVY NIGHT, I SEE <3
+7
Ei tu dirst ku lapps bij. mega \m/

Sarkanmetālu noseboju, vēderdejas arī; trāpīju uz BiB - nu nekāda vaina, ja sākums vēl likās nu tā, tad pēc kavera lietas aizgāja. Kavers bij Hallowed Be Thy Name - skaļi nodomāju, ka augstu čaļi tēmē; bet bija labāk, nekā varēja domāt. Drusku problemātika jau gan bija ar to dziedāšanu, bet neņemšos tāpēc dikti nosodīt - vēlākajos pantos pielietotais variants ar diviem vokāliem uz maiņām bija gana labs risinājums. Lai nu kā, šis kavers atraisīja gan publiku, gan pašu grupu, un ar galvām māt sāka aizvien vairāki no sanākušajiem.

Un tad pēc kāda laiciņa uz skatuves salīda zviedri un sāka griezt vaļā tik labu hevīti ka taisni vai apsadierst. Nekā pārmērīgi oriģināla, tur, saprotams, nebija, bet tiešām bauda klausīties. Augstāk lasāmajā aprakstā minētie salīdzinājumi nav aplami, bet likās, ka NWOBHM tur arī var piesaukt vienlīdz lielā mērā. Bez lieka bulšita un ponta, un arī bez liekas sarkšanas vīri zāģēja kā rūdīti gateristi, un viss šiem skanēja lieliski - enerģiski un lietpratīgi, tā ka pat mani paplānie mati izlauzās plīvdancī. Bā, nu tik labs hevīts.... varētu teikt, ka ideāla iesildīšanās uz 11. novembra konci, un varētu arī varētu teikt, ka šiem tikai veiksmes ir pietrūcis būt ja ne tur, kur ir Accept, tad vismaz tur kur ir Hammerfall vai Wolf - mierīgi. Droši vien, ka, tāpat kā ar veco detuhu, zviedriem šāda līmeņa hevisti teju katrā pagastā atrodami, bet, tā kā pie mums tādu nav nemaz, tad ir ļoti atsvaidzinoši reizi pa pāris gadiem kaut ko tādu mūspusē iemanīt.

Ja kas, šie izteicās, ka martā būšot atkal ciemos - ja šitādi oldskūlisti patīk, tad iesaku nelaist garām.
0
varētu arī varētu... hahaha... atvainojos par tik tizlām kļūdām
0
Beigās izdevās pabūt gan uz Stīvu Veju, gan Lechery. Abi konči bija kruti!
0
Jā, un Intaram ir laba recenzija. Varu pievienoties gandrīz visam tur rakstītajam (izņemot par BiB, jo tos neredzēju).
0
par konci galīgi aizmirsu, bet YT skatītais zviedru klips nekādu ieinteresētību neizraisīja - laikam viena no entajām končubandām, vai arī Intaram bija pālis ;)
+2
^ es teiktu, ka taisnība abos punktos.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas