Skaņas kvalitāte
+1
Ahoi , trūmetālisti.

Notirgoju videni un vēl dažus štruntus un tiku beidzot pie jauna kompīša. Viss būtu ideāli, ja skaņa reizēm neliktu vilties. Par to arī gribētu noskaidrot kaut ko sīkāk.

Proti, kad bija staķiks, skaņa bija baudāma (nekas neliecināja, ka kaut kas čarksts utml.) , saslēdzu es kompi ar lielo mūzikas centru un viss bija ok. Tagad es laptopam audio ieejā pieslēdzu to pašu vadu(nezinu precīzu nosaukumu, bet mūzikas centrā štepojas klāt red un white spraudņi), nu un tā skaņa reizēm liekas, ka iebremzē. Šobrīd ieslēdzu Primordial pēdējo ripuli un jau pirmajā dziesmā, kur kačka aiziet, augstās skaņas šķiet, ka līp kopā kamolā un neskan izsteiksmīgi. Pačekoju everestā, uzrāda, ka ir Realtek HD karte, tieši tāda pati, kā bija staķikam. Draiverus visus esmu salicis, bet skaņa tik un tā reizēm liek aizdomāties, ka nu kaut kas nav kārtībā.

Palasīju netā, ka dažiem laptopiem esot kaut kādi iebūvētie kompresori, lai skaļruņus nepiš, kā arī , ka slēdzot skaļruņus caur USB portu, esot kvalitāte labāka.

Tad nu nezinu, vai samierināties, ka reizēm iegļuko skaņa vai arī varbūt kādam ir bijusi saskarsme ar līdzīgu problēmu un ir kādi ieteikumi ?

OS: win7 home premium,
laptops- samsung rc520.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tā skaņa visur ir tāda dīvaina - gan jūtūbi skatoties, gan filmās, gan spēlītēs?
-5
Nu vadiem ir ļoti liela nozīme pats par to esmu pārliecinājies .Paskaties Monster Cable viņiem ir gan audio gan kompju dažādi vadi.Dārgi ir bet ko darīt.
0
^^ Nē, tur jau tā lieta, ka tā skaņa sāk nedaudz kropļoties pie momentiem, kad ir piesātināta "skaņa". Izokšķarēju cauri no a-z settingos un atklāju kaut kādu Sound Alive sūdu, kas kaut kādu savu pisto EQ piepisis klāt, atvienoju, šķiet, ka skaņa vairs nelago, bet nu dīvaini, iepriekš propertijos tādu sound alive figņu nemanīju.

Vadiem, protams, ir nozīme, ekrāni utt. , šoreiz gan vads ir tas pats. :)
+1
Man ari kadreiz Riga bija ta broblema, kad kompis bija pie "majas kinozales" pieslegts.
Visu laiku stradaja oki, un tad viena reize sakas kautkas nesaprotams - pie visa vainigs ari bija kautkads mistisks EQ, kas pekshnji par sevi bija devis zinat, - vinju vnk vajag disablet un viss bus oki.
+1
Skaties vai pie audio settingiem nav ieslēgti visādi 3D, hui-D un tamldz (d)efekti. Tipo tur kur tray barā ir audio skaļrunis, tur var tik pie dažādām opcijām.
+3
Tieši visādi mistiskie enhanceri, alaiveri un citi sūdi arī ir tie, kas dod līdzīgus gļukus.

13mariz - parastam mājas lietotājam, kurš vēlas savus mp3 paklausīties, pieslēdzot pie kāda jaudīgāka skaļruņa, diži jau nu nekas nemainīsies, vai tas ir parasts vai monster kābelis. Krutiem vadiem ir jēga tad, ja tev abos galos ir ūberkrutas ierīces, citādāk tas tāds recaro-sēdeklis-žigulī variants vien ir.
-1
Nu principā piekrītu.Un tomēr varbūt ar maximā pirktiem vadiem tomēr nevajadzētu konektēties.Laptops arī ir normāls.
+1
Ir, ir. Toč tie sūdi enhanceri, (d)efekti saslēgušies bija. Uzreiz cita diršana, citādi primordial skanēja kā uz kaut kādiem 128kbps vietām, kutinot ausis.
0
Nu re - problema atrisinata :)
+1
šitā par savu resīveri savlaik izbesījos - ķip viss OK, skan zb, bet pie kādiem sprādzieniem, salūtiem utt. kautkā tizli skan .... tad piefiksēju, ka kakains ''nakts režīms'' uzliciens, kurš skaņu negriež pie noteikta līmeņa ;)

savlaik sekoju līdz audio-video tehnikas jaunumiem un tur reizēm čaļi ierēca, ka vadsm ar ko savieno pleijeri ar citu aparatūru ir dārgāks par to pleijeri :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
undead666
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas