LECHERY Cēsīs, Rīgā, Liepājā 28.02-02.03
+5
New dates:
28 february - Fonoclub, Cesis
1 march - Club a nice place, Riga
2 march - Fountain Palace, Liepaja

See Ya!

Zviedru hārd'n'hevisti Lechery tur savu iepriekšējā Latvijas koncertā - 26.10.2012. iekš "A Nice Place" - doto solījumu, un atgriežas mūspusē, šoreiz jau ar trijiem koncertiem. Tā kā klasisks hevītis Latvijā ir pārstāvēts visai pašvaki, tad žanra cienītājiem iesaku šo nelaist garām; uz iepriekšējo konci aizgāju vairāk aiz neko darīt un grupu absolūti nezinot, bet biju ļoti patīkami pārsteigts par mūzikas un uzstāšanās augsto kvalitāti.

www.youtube.com/watch?v=a5E5P-WVZ6g...
www.youtube.com/watch?v=Dmsp5kmD0b0...

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
O, jauki!
+1
"Tā kā klasisks hevītis Latvijā ir pārstāvēts visai pašvaki...."

Vai maz ir tādu metāla zubžanru Latvijā, kas būtu pārstāvēts plaši?!
0
^ nu tas ar tiesa.
+1
Jā! Man līdzīgi kā Intaram, aizgāju iepriekš neko nezinot, pēc Stīva Veja konča, un arī būtībā tikai tāpēc, ka Intars piezvanīja lai uzjautātu, kur es alu dzeru. :) Koncerts tika atzīsts par gana labu esam lai T kreklu nopirktu.
0
nu desa un bleķis toch būs pārstāvets plašāk par heavy
+2
Rīgas koncī iekš "A Nice Place" kā supports spēlēs arī REBEL RIOT.
+2
0
Iet a kāds? varētu pirms tam kaut kur garšīgi iesildīties :)
0
Mans ies,dzimeni iesvinēt.Bet droši vien pa taisno uz turieni.
0
Ies ies.
+4
Cēsīs vakar skaita ziņā samērā niecīgas publikas priekšā (vai tu re! kas to būtu domājis?!) Lechery pamatīgi iespārdīja. Dzīvajā patika ļoti, kaut neesmu liels žanra fans.
+4
Taaks...
Dehead vietā spēlēja Deodium,kurus veiksmīgi nokavēju.Hvz vai kaut ko baisi zaudēju. Burned in Blizzard dzirdēju pēdējās 2,5 dziesmas, bet par to drusku škrobe tomēr. Tiesa IM kovers un Motors iespārdīja tiešām pamatīgi.
Rebel Riot spēlēja no sirds,bet nu kaut kā man viņu mūzika līdz galam nespēja iepatikties. Mana vaina droši vien. Publika gan spēja novērtēt un aktīvi dzīvoja līdzi.
Lechery vienkārši norāva jumtu. Muzons varbūt vienveidīgs,bet to kompenēja ar atdevi un emocijām. Basists vispār jestrs čalis. Pa manam varēja nospēlēt vēl kādas 2-3 dziesmas,bet salūza viena ģitāra uz pēdējo dziesmu. Kopumā manai gaumei tomēr reti labs koncerts,vairāk varētu ko tādu.
Publika arī bija tīri daudz,bet ne tā ka piebāzts kā mucā.
+1
DEODIUM izklausījās labāk, nekā iepriekšējoreiz, kad dzirdēju, bet uz beigām tāpat sāka garlaikot. Bet A Nice Place uz vietas klausoties salikās, ka šamiem vajadzētu pāriet uz industriālo metālu. Džeki, ķerieties pie Ministry un Strapping Young Lad klausīšanās! :)

BURNED IN BLIZZARD spēlēja ok, bet priekš manis tādas pārāk moderns metāls, lai es pavilktos. Bet par Iron Maiden kaverīti protams bonuspunkti manās acīs!

REBEL RIOT sanāca klausīties no aizskatuves, jo šamiem vajadzēja kādu, kas dūmmašīnas pogu šad tad paspaida. Bet man izklausījās gana kruta, spēcīgāk, kā iesildot Accept, arī jaunais basila šķiet ok. Domāju, atkal kārtīgi saspēlēsies pēc pagarākās pauzes un nākamie konči būs vēl labāki.

LECHERY, saprotams, vakara naglas. Lai gan iepriekšējoreiz piedūra vairāk, bet tur droši vien vienkārši izdzertā alus daudzuma atšķirība būs pie vainas.

Kopumā koncis noteikti ar plusa zīmi, vienīgi bija bēda, kā Tērvetes alus kaut kad pa vidam izbeidzās un tālāk nācās Koziel lakt.
+1
Tērvetes alus nebija diez ko garšīgs, arī kamēr vēl bija - pēc viena nomocīšanas tāpat pārgāju uz tumšo Kozel. Vispār visi ali bija no derdzīga līdz "nu tā, ne visai", vai tik nebūs kāda dzīvība trubās iemetusies.
0
Hz, man likās izlejamā Tērvete kā izlejamā Tērvete. Un pēc tam Koziel gaišais kā jau Koziel gaišais.
0
Es tieši pirms nākšanas uz Nice Place vienu Tērveti izdzēru Skābenē, un tūlīt pēc ierašanās paņēmu vienu tur - atšķīrās diezgan konkrēti, un ne uz labo pusi.
+3
ta jūs gājāt alu lakt vai uz Lechery :D no prakses - es sāku alum un meiteņu frizūrām piekasīties tikai tad, ja koncis ir bijis pē
+1
kāpēc gan labas koncertsajūtas vajadzētu ar sūdīgu alu maitāt ?!

Skābenē Tērvetnieks laikam tik reizi bija pašvaks, bet todien Bauska bija ļoti laba (labāka par Tērveti noteikti), bet parasti visai viduvēja, kā jau Bauska. Un pēdējo reiz (pēc Gada Balvas) tur arī Rēzeknes bija baigi lādzīgs.
+2
Gāju uz Lechery, bet neviens nebrīdināja, ka būs arī Deodium jāpārcieš :P
+1
^ tas ir ļoti nopietns arguments. Man pat skābs tērvetnieks nepalīdzētu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas