VALPURĢU Nakts KARNEVĀLS @ Rockcafe 30.aprīlī
0
Aicinām jūs uz gadskārtējo Pavasara VALPURĢU Nakts KARNEVĀLU, 30.aprīlī (otrdien ), JO NĀKAMĀ DIENA IR BRĪVDIENA !!! Norises vieta, Latvijas 1.Rokkafejnīcā REITERNA NAMĀ, 2.stāvā , Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4 (www.rockcafe.lv). Īstajā Walpurģu svētku dienā, kad pēc seno ķeltu tradīcijām, aprīļa mēneša pēdējā dienā, pieņemts veikt auglības un dabas atdzimšanas veicināšanai veltītus rituālus, dejojot un dziedot ap ugunskuru un mēs ik katru gadu pulcējamies kādā no viesmīlīgajiem Rīgas klubiem, lai šo vakaru atzīmētu mūsdienīgās mūzikas skaņu un deju ritmos pārģērbjoties par to, kas mēs savā būtībā esam vai gribētu būt ārpus pastāvošās ikdienišķās esības robežām, tādā veidā, katrs sevī atbrīvojot savu radošo enerģiju un garu, ar to veicinot auglību un dvēseles atdzimšanu. Rīgā jau kopš 2007. gada 30.aprīļa, Radošās apvienības BLACK MASQUERADE (www.b-masquerade.lv) rīkotā karnevāla koncerta, šis datums ir kļuvis par Te jau katra gada tradīciju Tumšās kultūras pārstāvju pulcēšanās iemeslam, pošoties ne ikdienišķa paskata tērpos un maskās, lai dotos uz kādu no Rīgas alternatīvās mūzikas klubiem, kur par godu šim notikumam tiek pulcētas vienas no populārākajām Baltijas valstu Gotiskā roka grupām. Šogad, mūsu tikšanos pagodinās pašmāju lēģendārā Gothic rock apvienība no Kurzemes ārēm, grupa COLDFLAME (www.draugiem.lv/2593/), ko, iesākot koncertu, iesildīs, šī gada martā, LTV7 muzikālajā konkursā TROKSNIS4 debitējusī gotiskā rock grupa OCEANPATH (www.draugiem.lv/oceanpath ), kuras sastāvā ir gan leģendārā multimākslinieka Artūra Bērziņa gotiskā kulta industriālā projekta DIADEMA- KORONAR (www.draugiem.lv/diadema) soliste, un arī bijušais, daudziem šajās aprindas arī labi zināmās simfoniskā metāla grupas NIGHTTALES (www.facebook.com/NightTales...) soloģitārists, kas šoreiz ar visu grupu kopumā solās būt košāki un daudz, daudz ekspresīvāki, kā tas bija redzams TV raidījumā, un sola, ka visiem klātesošajiem būšot arī kāds patīkams pārsteigums un tāpēc nenokavējiet koncerta sākumu. Turklāt no kaimiņvalsts Igaunijas, pie mums viesosies pāris gadus pie mums dzīvajā neredzētie un nedzirdētie : Goth-Industrial, Dark Wave music band FORGOTTEN SUNRISE (www.forgottensunrise.com ), kas pastāv jau kopš 1992.gada un ar vairākiem pārtraukumiem un krasām mūzikas stila un sastāva maiņām ir nodzīvojuši līdz šīm dienām un vēl daudz ko ir iecerējuši tuvākājā un tālākajā laikā.
Pirmo reiz LV šī grupa pārādijās 2003. Gada novembrī kluba DEPO gotiskās un tumšās mūzikas pasākumā Discothéque Necronomicon Wave Party. Un pēc tam vēl daudzas reizes, gandrīz vai katru gadu uzstājās kādā no Rīgā rīkotajiem gotiskās mūzikas pasākumiem. Pēdējo reizi pie mums Rīgā, uz skatuves viņus varēja redzēt un dizrdēt 2010.gada novembrī, Norvēģu industriālās mūzikas projekta MORTIIS un ASV grupas COMBICHRIST koncert tūres ietvaros klubā „MELNĀ PIEKTIDENA „
Un kā pēdējie, šī koncerta „nagla”, būs pašmāju enerģiskā un nu jau arī plaši pazīstamā un daudzsološā industriālā metāla apvienība DARK NEXUS ( www.darknexus.lv ), kas iespējams, mūs priecēs arī ar kādu vērienīgu skatuves šovu. Šai mūzikas apvienībai tūlīt te jau 13.maijā apritēs 2 gadi, kopš pirmās reizes, klubā @NICE PLACE šī grupa, nedaudz citā sastāvā, ir uzstājušies uz skatuves, un ir zīmīgi, ka tieši toreiz, pirmo reiz viņiem bija tas gods uzstāties PAVASARA NAKTS KARNEVĀLĀ, kopā ar to pašu Kurzems gotiskā rock grupu COLDFLAME, kas kopš tā laika Rīgā nav dzīvajā uzstājušies, lai ar atsakusmes bija ļoti labas, un tai pat vakarā bija baudāms arī projekta DIADEMA muzikālais sniegums. Arī pagājušo Pavasara Nakts Karnevālu grupa DARK NEXUS godam atzīmēja uz nu jau aizvērtā, bet reiz mājīgā rock klubā ZIGGY skatuves.
Video no iepriekšējās DARK NEXUS uzstāšanās Latvijas 1.Rokkafejnīcā :
www.youtube.com/watch?v=aiXw8eKMUsE...
Pēc koncerta, kā jau parasti, Radošās apvienības BLACK MASQUERADE rīkotajos pasākumos, paredzēta pasākuma apmeklētāju labāko tērpu apbalvošanas izsole, kur no apmeklētāju vidus iepriekš izraudzītie un par to informētie apmeklētāji, tiek aicināti kāpt uz skatuves un pārējiem pasākuma apmeklētājiem pie skatuves ar skaļām ovācijām un aplausiem ir jāvērtē katru uz skatuves izredzēto, kam pēc pārējo paustās atzinības skaļuma un jaudas tiek noteikts balvu fonda sadalījums. Atbalsta Mūzikas veikals RANDOMS.
Pasākuma izskaņā, grupas FORGOTTEN SUNRISE vokālists Anders ar Dj vārdu 4-GOT-10 ar savas grupas kolēģi perkusionistu RAGNAR vadīs šīs nakts dejas vēlamajos elektroniskās un industriālās mūzikas ritmos. Par pasākuma laikā redzamo uz visa kluba video ekrāniem un dzirdamo mūziku 1.stāva bārā un uz ielas, kā arī 2.stāvā, grupu uzstāšanās pārtraukumos, kā jau Tas parasti šajos Tumšās kultūras pasakumos šī kluba telpās ir pieņemts, par to gādā kā ne viens cits, kā pats Mr.SINISTER, kas kā jau katru gadu ir šo un daudzu citu „BM PRODUCTION un BLACK MASQUERADE” pasākumu rīkotājs.
Ieejas biļetes varēs iegādāties pasākuma dienā kluba kasē no 20:00. Koncerta sākums 21:00Pasākumā ieeja karnevāla tērpos 4 Ls , Bez tērpa 5 Ls. Mūsu pasākumu regulārie apmeklētāji un atbalstītāji, kas jau laicīgi nolēmuši apmeklēt šo pasākuma KARNEVĀLA TĒRPOS, tas ir ievērojot „DRESS CODE: Melns / Sarkans / Violēts / Purpurs / Balts / Gothic / Dark wave / Medieval / Witchcraft / Steampunk / Victorian, varēs pāris nedēļas iepriekš pirms pasākuma pie šī koncerta mūzikas grupu dalībniekiem, iegādāties biedru dalības kartes ar iespēju tikt karnevālā ar tērpu pa 3 Ls. Turklāt ar karti ierodoties bez karnevāla tērpa, būs spiesti maksāt vēl 2 Ls kluba kasē, lai iegūtu iespēju apmeklēt šo pasākumu. Mēs pieņemam arī ziedojumus, kā arī finansiālu, materiālu vai tehnisku un pakalpojuma rakstura atbalstu jebkura mūsu gaidāmā pasākuma tapšanā. Informatīvais atbalsts no RADIO NABA un interneta vietnēm Ankh.Lv un Easyget.lv un citi, kam patīk tas, ko mēs darām. Sekojit mūsu aktivitātēm un apmeklējiet mūsu pasākumus: www.facebook.com/groups/bmproduction... UZ TIKŠANOS KARNEVĀLĀ !

PASĀKUMA PROGRAMMA:

Pavasara VALPURĢU Nakts KARNEVĀLS
Latvijas 1.Rokkafejnīca – REITERNA NAMĀ
30.aprīlī – OTRDIEN – 21:00
jo nākamā diena ir oficiālā brīvdiena !!!
Vecīgā, Mārstaļu ielā 2/4 – www.rockcafe.lv

2.STĀVĀ uz skatuves ar grupām :

21:00 - OCEANPATH – Gothic Rock
www.draugiem.lv/oceanpath

22:00 – COLDFLAME – Gothic metal
www.draugiem.lv/2593/

23:00 - FORGOTTEN SUNRISE ( EE )
Estonia – Tallinn - DEATHBEAT music style -
www.youtube.com/watch?v=mOsCMhiOSTY...
www.forgottensunrise.com/
www.draugiem.lv/forgottensunrise/...

24:00 - DARK NEXUS – industrial, Gothic metal -
Video no RockCafe: goo.gl/kzr5R
darknexus.lv
www.draugiem.lv/darknexus/...

01: 00 - Dj's : Beats From The Vault : 4-GOT-10 / RAGNAR – (Goth-industrial discoteque )
20:00 - 4:00 – Mrs. SINISTERS - video sets – ( gothic – industrial / metal - rock / ebm / folk grupu video )
1. un 2. stāva ekrānos ar skaņu arī 2.stāvā starp grupu uzstāšanos.

Karnevāla tērpu tēma / DRESS CODE:
Melns, Sarkans, Violēts, Purpurs , Balts ( Black / Red / Violet / Purple / White )
Gotisks, Viduslaiki, Raganas , Burvji, Fantāziju pasaule
( Gothic / Dark wave / Medieval / Witchcraft / Steampunk / Victorian / Fantasy )

Pēc koncerta: Labāko Tērpu konkurss !!!

pasākuma dienā kluba kasē no 20:00.
KARNEVĀLA TĒRPOS - IEEJAS MAKSA : 4 LS
IEEJAS MAKSA : 5 LS

Biedru apmeklējuma kartes ar ieeju karnevāla tērpos,
varēs iepriekš iegādāties pie šī koncerta dalības grupām pa 3 Ls.
JA ar šo dalības karti, IERODAS BEZ KARNEVĀLA TĒRPA,
lai dabūtu ieejas aproci, kluba kasē jāiegādājas vēl 2 Ls ieejas biļeti.

Pasākumu rīko :
Radošā apvienība BLACK MASQUERADE
www.facebook.com/groups/bmproduction...
www.b-masquerade.lv
sadarbībā ar SIA “EKO PASTAIGA”

Informatīvais ATBALSTS:
Ankh.lv, Easyget.lv, Radio NABA, Mūzikas veikals RANDOMS
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Rindkopas, bļe!
+3
tāds palags...
+1
Palags iespaidīgs, paties' ! Uzspiedu play Dark Nexus klipiņam.. atgādina padrūmu karaoki, kurā ģitārām ir vien vizuāla nozīme, bet vokāls un pārējie mauc kompja izdoto skaņu pavadībā. Jāatzīst, ka arī tam ir sava burvība:)
0
Žel, ka šajā forumā nevar rediģēt kļūdas un atjaunot INFO,
tāpēc piekomentēju GALĒJO PRESES RELĪZI ( bez stila un gram. kļūdām un rindkopām : )

Aicinām jūs uz gadskārtējo Pavasara VALPURĢU Nakts KARNEVĀLU, 30.aprīlī ( otrdien ), JO NĀKAMĀ DIENA IR OFICIĀLA BRĪVDIENA !!! Norises vieta - Latvijas 1.Rokkafejnīcā REITERNA NAMĀ, 2.stāvā, Rīgā, Mārstaļu ielā 2/4 (www.rockcafe.lv).
Pēc seno ķeltu tradīcijām, aprīļa mēneša pēdējā dienā, pieņemts veikt auglības un dabas atdzimšanas veicināšanai veltītus rituālus, dejojot un dziedot ap ugunskuru. Mēs katru gadu pulcējamies kādā no viesmīlīgajiem Rīgas klubiem, lai šo vakaru atzīmētu mūsdienīgās mūzikas skaņu un deju ritmos, pārģērbjoties par to, kas mēs savā būtībā esam vai gribētu būt ārpus ikdienišķās esības robežām. Tādā veidā, katrs sevī atbrīvojot savu radošo enerģiju un garu, ar to veicinot auglību un dvēseles atdzimšanu.
Rīgā, jau kopš 2007. gada 30.aprīļa, Radošās apvienības BLACK MASQUERADE (www.b-masquerade.lv) rīkotā karnevāla koncerta, šis datums ir kļuvis par katra gada tradīciju Tumšās kultūras pārstāvju pulcēšanās iemeslu, pošoties ne ikdienišķos tērpos un maskās, lai dotos uz kādu no Rīgas alternatīvās mūzikas klubiem, kur par godu šim notikumam tiek pulcētas vienas no populārākajām Baltijas valstu gotiskā roka grupām.
Šogad, mūsu tikšanos pagodinās pašmāju leģendārā Gothic rock apvienība no Kurzemes ārēm, grupa COLDFLAME (www.draugiem.lv/2593/), ko, iesākot koncertu, iesildīs, šī gada martā, LTV7 muzikālajā konkursā TROKSNIS4 debitējusī gotiskā rock grupa OCEANPATH (www.draugiem.lv/oceanpath ), kuras sastāvā ir gan leģendārā multimākslinieka Artūra Bērziņa gotiskā kulta industriālā projekta DIADEMA- KORONAR soliste, kā arī bijušais simfoniskā metāla grupas NIGHTTALES soloģitārists. OCEANPATH solās būt košāki, daudz ekspresīvāki, kā tas bija redzams TV raidījumā, kā arī visiem klātesošajiem būšot kāds patīkams pārsteigums, tādēļ nenokavējiet koncerta sākumu.
Koncerta turpinājumā, leģendārā kaimiņvalsts Igaunijas DEATHBEAT stila mūzikas grupa FORGOTTEN SUNRISE (www.forgottensunrise.com ) no Tallinas, kas 90'to gadu sākumā ir cēlusies no Doom metal žanra, un ap 21.gadsimta miju pārtapusi par industrialās un elektroniskās mūzikas žanra līdzgaitnieci, vairākkārt viesojoties arī uz Latvijas Underground stilu mūzikas pasākumu skatuvēm. Pirmo reiz Latvijā šī grupa uzstājās 2003.gada novembrī - kluba DEPO tumšās mūzikas pasākumā Discothéque Necronomicon Wave Party. Pēc tam, gandrīz katru gadu, uzstājās kādā, no Rīgā rīkotajiem, tumšās mūzikas pasākumiem. Pēdējo reizi Rīgā, uz skatuves viņus varēja redzēt un dzirdēt 2010.gada novembrī, Norvēģu industriālās mūzikas projekta MORTIIS un ASV grupas COMBICHRIST koncerttūres ietvaros, klubā „MELNĀ PIEKTIDENA „
Kā pēdējie, šī koncerta „nagla”, būs pašmāju enerģiskā, nu jau plaši pazīstamā un daudzsološā industriālā metāla apvienība DARK NEXUS ( www.darknexus.lv ), kas, iespējams, mūs priecēs, ar kādu vērienīgu skatuves šovu. Šai mūzikas apvienībai 13.maijā apritēs 2 gadi, kopš pirmās uzstāšanās reizes, klubā At NICE PLACE. Zīmīgi ir tas, ka toreiz viņiem bija tas gods uzstāties PAVASARA NAKTS KARNEVĀLĀ, kopā ar Kurzemes gotiskā rock grupu COLDFLAME, kas kopš tā laika Rīgā nav uzstājušies. Video no iepriekšējās DARK NEXUS uzstāšanās Latvijas 1.Rokkafejnīcā :
www.youtube.com/watch?v=aiXw8eKMUsE...
Pēc koncerta, paredzēta pasākuma apmeklētāju labāko tērpu apbalvošana, kur no apmeklētāju vidus, iepriekš izraudzītie un par to informētie apmeklētāji, tiek aicināti kāpt uz skatuves. Pārējiem pasākuma apmeklētājiem pie skatuves ar skaļām ovācijām un aplausiem ir jāvērtē katru uz skatuves apbalvojamo, kam pēc pārējo paustās atzinības skaļuma un jaudas tiek noteikts balvu sadalījums. Balvas no Mūzikas veikala RANDOMS. Karnevāla tērpu tēma: gotisks, viduslaiki, raganas, burvji, fantāziju pasaule.
Pēc dzīvo grupu koncerta un labāko tērpu apbalvošanas, Igauņu grupas vokālists ar saktuves vārdu FOR-GOT-TEN ieņems skatuves Dīdžeja pozīcijas ar grupas perkusionista RAGNAR atbalstu, vadot karnevāla viesus ritmiskās un galvu reibinošās dejās.
IEEJA no ASTOŅIEM vakarā KARNEVĀLA TĒRPOS 4 LATI,
BEZ TĒRPA 5 LATI. Koncerta sākums DEVIŅOS VAKARĀ !
Biedru apmeklējuma kartes ar ieeju karnevāla tērpos, varēs iegādāties iepriekšpārdošanā pie šī koncerta dalības grupām par 3Ls. JA ar šo dalības karti, IERODAS BEZ KARNEVĀLA TĒRPA, lai dabūtu ieejas aproci, kluba kasē jāiegādājas vēl 2Ls ieejas biļeti.

Pasākumu Rīko: Radošā apvienība BLACK MASQUERADE sadarbībā ar SIA “EKO PASTAIGA”. Informatīvais atbalsts: easyget.lv , ankh.lv un radio NABA .

Tiekamies „ROĶENĒ”
30.aprīlī VALPURĢU Nakts KARNEVĀLĀ !

PASĀKUMA PROGRAMMA:

21:00 - OCEANPATH – Gothic Rock - www.draugiem.lv/oceanpath
22:00 – COLDFLAME – Gothic metal - www.draugiem.lv/2593/
23:00 - FORGOTTEN SUNRISE ( EE ) Estonia – Tallinn - DEATHBEAT music style -
www.youtube.com/watch?v=mOsCMhiOSTY...
www.forgottensunrise.com/
www.draugiem.lv/forgottensunrise/...
24:00 - DARK NEXUS – industrial, Gothic metal - Video no RockCafe: goo.gl/kzr5R
www.draugiem.lv/darknexus/...
darknexus.lv

Pēc koncerta: Labāko Tērpu konkurss !!!

01:00 - Dj's : Beats From The Vault : 4-GOT-10 / RAGNAR – (Goth-industrial discoteque )
20:00 - 4:00 – Mrs. SINISTERS - video sets – ( gothic – industrial / metal - rock / ebm / folk grupu video ) 1. un 2. stāva ekrānos ar skaņu arī 2.stāvā starp grupu uzstāšanos.

Karnevāla tērpu tēma:
Gotisks, Viduslaiki, Raganas , Burvji, Fantāziju pasaule
-1
Bet RINDKOPAS Te pazūd !
Toties stila kļūdas ir izlabotas !!
Dark Nexus arī Basu spēlē un arī tas Tur nav tikai skata pēc !
Vajag nākt un dzīvajā pie viņiem ārdīties nevis tikai skatīties ...
0
^ Nevis kaut kas pazūd, bet rokas līkas! Saprati?
+2
hmmm... diez cik "galējās, patiesās un rediģētās" versijas vēl būs? :D
0
Neesmu manījis forumu, kur rindkopu zīmes strādātu - tā vietā parasti brīvu rindiņu atstāj starp rindkopām.
+2
Re?
Enter - pāriet jaunā rindā

EnterEnter - pāriet jaunā rindāpāriet jaunā rindā
+2
Ja jūties pavisam uz piedzīvojumiem kārs, vari spiest arī EnterEnterEnter.
-1
... un tiksi aplauzts ...
0
a čo, te ir "enter" limits?
0
Protams. Max 2xEnter pēc kārtas, ja pareizi atceros.
+1
pa jūdu modei tu varētu sākt tirgot papildus enter opcijas. a vosj, jaunam bēemvē sakrāsi...:D
+1
Nu nez, tas pats gana labs :P
Bet kādu šekeli varētu uz šo iešņaukt.
-3
Progresīvā kustība : )
Tā tik turpiniet ...
+1
Kāds apvainojās, ka EnterEnter ir interesantāki par pasākumu
+2
ja tu būtu sacerējis šitik garumgaru palagu, turklāt divreiz, gan jau ka ar apvainotos :D
+1
nuja, pamēģini 2x pēc kārtas to pašu sacerēt
+2
Paldies par UZMANĪBU !!!
Nav par ko apvainoties .
Te jau ir jāpriecājas, ka komentāri aug griezdamies !!

Moš kāds ar nopūlas kaut ko izlasīt !?

Skaidrāk un sakarīgāk salasāma
ši pati informācija par 30.aprīļa Valpurģu Nakts Karnevāla koncertu :
www.b-masquerade.lv
www.draugiem.lv/ev/18421601/...
www.facebook.com/events/512017015521...

Un par 'Enter' tēmu runājot:
iekopēts texts no word doc. Te pilnīgi saiet auzās ...
Gribat līkas rokas, pamēģiniet pārspēt : ]
+2
igauņu Deathbeat stila mūzikas grupa FORGOTTEN SUNRISE
tikko laiduši klajā jauno 2013 gada albūmu "CRETINISM",
www.outoflineshop.de/cretinism.html...
ko noteikti varēs arī lētāk iegādāties viņu drīzākajā
Latvijas 1.Rokkafejnīcas koncertā 30.aprīlī
Walpurģu Nakts Karnevālā !
0
Aktuālie JAUNUMI un diskusijas, kā arī atzīmējas VISI šī pasākuma gribēt nācēji, kas ir un arī nav facebook grupas "BM production" biedri : www.facebook.com/events/542695392449...
0
www.youtube.com/watch?v=tvAQEKtDoNw... Radio džingls ar info 30.aprīļa Valpurģu karnevālam: www.facebook.com/events/542695392449...
+2
Izrādās, ka vakardienas Valpurģnakts karnevāls nemaz nebija ielikts. Notika NicePlace.

OCEANPATH - sāka tik 15min vēlāk, par noteikto sākumlaiku (21:30) un nespēlēja daudz, jo Catalepsia buņģieris salauza kāju un Oceanpath šo vietā vēlreiz pasākuma beigās kāp[a uz skatuves. Pirmajā piegājienā kādi 4-5 gabali bija. Dethecratoram teicu, ka šie ir apmēram kā Nightwish, bet nāca aplauziens, jo pirmajā dziesmā šiem bija divas vokālistes un var piekrist, ka izklausījās / izskatījās nedaudz pēc Žalvarinis (pie bungām arī dāma, ar čirkainu paku). Dziedāja latviski un laikam tā bija tautasdziesmas apdare, bet savdabīga - ne gluži standarta Folkmetāla versija. Simfopowerfolks, bet ne uz Elvenkig pusi, vairāk uz Midnattstol. Pofig, izklausījās ļoti labi un jaunajai vokālistei (Madara) iespējams rīkle ir pat spēcīgāka - abas blieza tā, ka maz nelikās. Daļa no pirmā piegājiena dziesmām tika atkārtotas arī pasākuma beigās. Ar latvisko tekstu dziedāja abas dāmas (vismaz trešdaļa dziesmu), bet angliskos gabalus tikai Mora (kas arī Koronar vokalizē), dažos gabalos pierūca arī Heaven Grey / Catalepsia vokālists. Kopumā ļoti labi un cerīgi, ir vismaz kārtīgs pretendents uz gada debiju. Skaņa ar bija laba, tik pašās beigās, sākot no Pērkona kovera, putrā sagāja - vokāli tika norakti. Neskatoties uz to, noslēdžošo Nightwish ''Everdream'' noblieza zvērīgi.

APĒDĀJS - sāka precīzi sev paredzētajā laikā un pārliecinoši noblieza 45-50min. Izklausījās smagāk un metāliskāk, nekā citas reizes. Laikam arī kāda mazāk dzirdēta dziesma bija.

DARRVA - uz iepriekšējo grupu fona izskatījās čābīgi - buņģieri aizvietoja fonogramma un reiz pa reizei lažoja spēlētāji. Arī materiāls pagarlaicīgs, kā jau iepriekš biju konstatējis.

Beidzās koncis pēc 2:00. Pa starpai vēl bija iluzionista uzstāšanās. Veiklas rokas un dziļas kabatas ...
0
P.S. Tautas gan bija pamaz, kādi 50-70 kakli. Tā iet, ja Trūmetālā neizsludina :D
0
^tā arī saki, ka bija booring un ņefig bija iet :)
+1
Iluzionists bija tiešām super foršs :)

Oceanpath nekad nebiju dzirdējis, tāpēc biju ne mazumu pārsteigts. Tāds simpho power goth'n'folk ir diezgan oriģināla štelle, vismaz šādā kombinācijā. Vokālistu maiņa no dziesmas uz dziesmu dažādās kombinācijās (divas dāmas — viena dāma — džeks) ir katrā ziņā labāka ideja, nekā ja grupa cenšas izvilkt visu materiālu (šiem tas ir daudzveidīgs, kas vēl jo vairāk sarežģī vokālistiem dzīvi) ar vienu dziedātāju, kam jāprot dziedāt te klasiskais soprāns, te tautasdziesma. Citi no šīs pieejas varētu ņemt piemēru :)

Apēdājs lika visiem nākt tuvāk pie skatuves, tas ir galvenais, ko atceros. Jaunais gabals ļoti pavelk. Ģitāra ēda nost basu, betnunah. Iedzēru vēl vienu, un skaņa palika labāka :)

Darrva bungotājs bijis aizņemts citā koncertā. Tas neļāva Darrvai iegrūvot tā, kā viņi parasti to dara, un uzstāšanās līdz ar to iznāca tāda stīvāka, nekā parasti šiem izdodas. Bet uz nākamo konci buņģieris būšot atpakaļ!

Despera autentiskais aizpagājušā gadsimta cilindrs kombinācijā ar Liegas tolkīnisko tērpu padarīja viņus par vakara sabiedrības centru :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas