TV
0
Juus nezinat, kur var noskatiities netaa VH1 That Metal Show raidiijumus?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
torentos var novilkt. Kvalitāte gan visai viduvēja.

thepiratebay.se/search/That%20Metal...
0
Šeit var pilnu pirmo līdz desmito sezonu. Kvalitāte arī nav tā labākā, bet skatīties var. Kur var redzēt 11. sezonu gan nav ne jausmas.

psychocydd.co.uk/torrents.php?search...
0
ja nu vienīgi Valhallā - epguides.com/ThatMetalShow/...
0
+1
Lielisks piemērs, kā iesmērēt ''ticamus'' statistikas datus par jebko, lai beigās piestādītu rēķinu par pāris miljaru zaudējumu:

''ja Latvijā kopumā varētu būt apmēram 800 tūkstoši mājsaimniecību un 3% no tām atbilstoši pētījumu kompānijas "TNS Latvia" datiem neskatās televīziju, tad potenciālā televīzijas auditorija Latvijā ir aptuveni 776 tūkstoši mājsaimniecību. MTG pašlaik ir noslēdzis līgumus ar operatoriem, kuri pārstāv aptuveni 575 tūkstošus mājsaimniecību, vēl aptuveni 100 tūkstoši mājsaimniecību skatās bezmaksas televīziju virszemes apraidē. Tādējādi, pēc MTG datiem, kopumā nelegālos televīzijas pakalpojumus varētu izmantot, kā minimums, 100 tūkstoši mājsaimniecību.''

paurbina šņukuru, pačmaukstina savu zaļo lipekli un uzražo skaitli 800. Pēc tam to padara ticamāku (776 tak izskatās mazāk izzīst no pirksta nekā 800) izmantojot kādu apmaksātu pētījumu, tad atskaita jau normālu, reāli pārbaudāmu ciparu un iegūst pavisam pilnīgi ticamu ciparu, ka ir 100 tūkstoši mājsaimniecību - nelegālās TV izmantotāju ...
0
un jautājums, vai MTG zina, cik daudzi izmanto satelīta šķīvjus un maksā nevis sūda Lattelecom vai Baltcom, bet pa taisno NTV vai citam ne-LV provaiderim ?
0
vo-vo!
+1
Man tas ir jaunums (patiesībā eksistē vairāk nekā 6 mēnešus) un izskatās, ka black arī par to nezināja... Ieinstalējot mediahint.com google chrome vai firefox paplašinājumu var tikt klāt visiem vh1.com video, arī pilnām TMS 11. sezonas un jaunās (12.) sezonas pirmajām epizodēm.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas