Wacken Metal Battle 2.pusfināls 31.05.2013
+5
19:30 BURNED IN BLIZZARD - www.munidraugi.lv/burnedinblizzard/...
20:15 LEGACY ID - www.munidraugi.lv/legacyid/
21:00 MALDUGUNS - www.munidraugi.lv/malduguns/...
21:45 BLINDED MEMORY - www.munidraugi.lv/blindedmemory/...
22:30 ONCE UPON - www.munidraugi.lv/onceupon/
23:15 ESCHATOS - www.munidraugi.lv/eschatos/

00:10 GUEST

00:50 REZULTĀTU PAZIŅOŠANA

Biļetes: 2.00 Ls
Sākums: pl. 19:20
Klubs atvērts no pl. 19:00
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
Pirms vilkt uz konci uzliku BIB albi paklausīties - vai jēgu uz viņiem ierasties ... ņēmos savā nodabā (spamoju pa perimetru), te arekačekanu - labs gabals, ibitīt ! Tad seko aplauziens - tas tak jau 9-tais ... un tā 2x pēc kārtas ... tā ka nolēmu pietaupīt aknu. Dažus dzirdējušos aptaujāju: ''reāli auguši pa gadu, klausāmi mauc'', ''bija tīri OK'', ''spēlēja vislaik vienu un to pašu gabalu'' .. Nu, bija jau kur augt un ja to dara, tad lai paaug vēl kādu gadu un visus kārtīgi noblietē (es ar māku recenzijas rakstīt par to, ko neesmu vaigā klausījis, Rudaks var samam dirsu ēst :p ).

LEGACY ID - draugānos bišku paklausīju, likās kautkāds progs, bet īsti nevarēja saprast. Dzīvajā ar tāpat - ķip progresīvais sladžgrūvs. Apmēram kā Superior un Dawn sajaukums ar kautko grūvīgu, bet labu (dzžās vietā uz Pantera vilka, bet nav īsti prezīzs salīdzinājums, vobšem, Grūvus tik labi nepārzinu, lai būtu ko nāsīs iebāzt). Bet spēlēja augstākajā vokāli-instrumentālajā lōimenī, arī dziesmas bija atmiņā paliekošas un ausi nebradāja. Grūvēja ar mēru un nepārlietoja kača momentus.

MALDUGUNS - vienīgie neskaņojās pirms spēlēšanas (ja smagi nemaldos). Pirmā dziesma pasausi skanēja, bet kopumā OK, kautgan varēja būt labāk. Nu ir tā problēma, ka dzirdēti ne reizi vien, turklāt vairs nav tā pēruši, kā pirmajā reizē (nuja, KK ar Malēju un Faunu laupīja manu nevainību). Zvetēja jau labi. Dziesmas ar atpazīstamas un hītīgas. Bet no kātiem negāza. (ā, nupat izdomāju, man tomēr labāk patīk Desa, kur ir vismaz apjausma, par to, ka ''dzied'' un izdzied tekstus (daudzmaz nojaušami, vismaz)).

Pirmā no nākamajiem inkvizītoriem bija bišku labāka par Amelia the Murdurer, bet otra nebija, pofig, ka tur 1/5 Maduguns gārdzelēja.

ESCHATOS - noklāja trīs dziesmas. Lieliski. Visādos plānos. Skaņa bija perfekta. Tāpat izpildījums. Man gan visādi ensleivveidīgie neparauj tādēļ, ka klausot gabalu, tu piekrītoši māj ar galvu ''bļa, ku zajebišče, un rekače arī pizdāta'', bet tad seko nākamais tāds pats krutais un sapiņķerētais gabsis, tad trešais un tu īsti nevari pateikt, ar ko gan viņi atšķiras (ja vispār atšķiras) un īsti neiesēž atmiņā. Nav jau nekāda ABBA, bet kāpēc gan neuzražot kautko postblekproģisku un abisku vienlaicīgi ? Bet otra labāka vakara banda aiz ...
...
...
LEGACY ID

Manas prognozes, ka finālā iekļūs Legacy ID, Malduguns un Eschatos, bet Rebel Riot un NightTales nav izredžu.
0
tikt uz WOA, nav izredžu, t.i.

P.S. ja kāds nezin, kas ir SUPERIOR: www.youtube.com/watch?v=Jlz7TepebDc...
+3
fināls visu(s) saliks pa vietām.

bet nevar noliegt, ka šis otrais pusfināls bija ievērojami jaudīgāks par pirmo. Kopumā līmenis ir drīzāk priecējošs; lielu lērumu labumu mēs diez vai kādreiz gāzīsim laukā tai tirgū, bet akurāt švaki ar neesam.
0
Labāk pastāsti, kas tika finālā un kad tas būs.
+3
o jopta, tas teitan vēl nemaz nav izziņots?

jāsāk ar to, ka šoreiz sanāca situācija tāda, ka trešo vietu ar vienādu punktu skaitu dalīja 2 grupas, un attiecīgi abas tika finālā. Sak, pusstundu ilgāk jau varēs paciesties.

No šī pusfināla tālāk tātad tika (uzstāšanās secībā):

Burned in Blizzard
Legacy ID
Malduguns
Eschatos

Fināls pēc tād neliela, bet cienījama lokālfesta sāk ost.
0
zupā troļļi! bija aizdoma, ka būs grūti tieši trīs atlasīt
0
trupā zoļļi!
0
kad tad būs tas fināls?
+1
Vajadzētu būt 5. jūlijā
0
es ar tā dzirdēju
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas