30. augustā MP sezonas atklāšana!
+9
Piektdien, 30. augustā kluba "Melnā Piektdiena" rudens sezonas atklāšana!

Uzstāsies:

Unearthly (black/death metal, Brazīlija)
theunearthly.com/
vk.com/unearthlyofficial...

Deformity (thrash metal, ru)
www.myspace.com/DEFORMITYS...
vk.com/deformity
deformityband.ru/



un citi (informācija sekos)

Sākums 19.30, klubs atvērts no 19.00.

Ieeja Ls 3.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+4
+ Apēdājs
apedajs.bandcamp.com/

+ Begotten
www.facebook.com/BegottenLV...

+ Būs vēl
+5
0
- Begotten
+ Relentless (thrash metal, Jēkabpils)
www.draugiem.lv/relentless/...

Būs vēl

P.S. Begotten varēsiet ievētrēt piektdien, 13.sept. MP, pasākumā "Melnā Piektdiena '13".
-1
Mūžamežs būs?
+1
Pacietību, Mūžamežs būs 13. septembrī :D
0
Uzmanību - šopiektdien!

Beidzoties vasaras festivālu sezonai, koncertdzīve sāk pāriet uz klubu pasākumu formātu. Jaunās rudens/ziemas klubu sezonu šopiektdien, 30. augustā ievadīs pasākums «Melnajā Piektdienā».

Galvenie mākslinieki — «thrash/black» metālu sakausējumu spēlējošie «Unearthly» no Riodežaneiro. Četrus pilnmetrāžas albumus un vairākus EP izlaidušais Brazīlijas kvartets pēdējo gadu laikā izlauzies no Dienvidamerikas un (būdami no Brazīlijas) nebaidās no spēlēšanas dažādās salīdzinoši ekstrēmās vietās, kuras nevar ne salīdzināt ar Eiropas Savienības mūzikas tirgus relatīvo mieru. To apliecina «Unearthly» svaigākais koncertieraksts un DVD — šogad iznākušais «Baptizing the East in Blood: Live at Voronezh, Russia». Brazīļu dziesmu tēmas ir visai tipiskas viņu pārstāvētajiem žanriem: karš, ielu vardarbība, vēsturiskā un šodienas netaisnība, Antikrists utt.

Toties krievi «Deformity» spēlēs Rīgā jau otro reizi (pirmā bija pirms nepilniem diviem gadiem, kad viņi iesildīja baltkrievu smagsvarus «Gods Tower» uz šīs pašas skatuves). Neraugoties uz to, ka šī klasiskā «thrash» metāla stilā spēlējošā grupa ir kopā jau kopš 1994. gada, viņiem ir tikai viens pilnvērtīgs albums «When Tomorrow Comes», nācis pasaulē pagājušogad. Iespējams, pie vainas ir fakts, ka «Deformity» nāk no izolētā Kaļiņingradas apgabala, no kura krieviem ir grūti kā izkļūt Eiropas Savienībā sastāvošajās kaimiņzemēs, tā arī rīkot tūres pa Krievijas galveno teritoriju. Taču kaļiņingradieši būs klāt un rādīs, ko spēj teju divdesmit gadus talantu slīpējusi grupa!

(…)

Jāpiebilst, ka jau šoruden kluba “Melnā Piektdiena” apmeklētājiem būs dota iespēja klātienē skatīt zviedrijas melodic death metal pamatlicējus “Hypocrisy”, vācijas heavy metal leģendu “U.D.O.”, ungāru pagānmetālistus “Negura Bunget”, poļu prog/metal flagmaņus “Riverside”, Somijas melodic death metal grandus “Children of Bodom”, un daudz citu augsta līmeņa koncertapvienību.

Klubs atvērts no 19:00, grupas sāks pusstundu vēlāk, ieeja — trīs lati. Biļetes koncerta dienā kluba kasē.

Video: Unearthly — «Baptized in Blood» (no šogad iznākušā DVD)
www.youtube.com/watch?v=ea3QVDGnl_s...

Video: Deformity — «When Tomorrow Comes» (oficiālais video)
www.youtube.com/watch?v=kRmWUp4Qpo0...

Klubs: www.melnapiektdiena.lv/events/30082013...

-7
3 Ls - klasika - kas tas par sviestu/tradiciju?

p.s. ja izdoma mani ielaist pa 0 Ls. PM
+1
Kopš kura laika Negura Bunget ir kļuvuši par ungāriem?
0
Plett, laikam negrib lai šos par romiem notur :(
+7
^^^ Kapieti tiešām varētu laist iekšā par velti, un tautai par naudu rādīt :D
+1
^ Es gan neesmu pārliecināta, ka tauta būtu gatava par Kapieša apskati maksāt... :D
+2
Nu zini... palasot viņa komentus, man rodas vēlme šo tipāžu aplūkot.
Vai tiešām tas nav feiks, un tādi personāži mīt mums līdzās? :D
+1
Es būtu gatavs noziedot 50 saņus, lai apskatītu Kapieti!

Pie būra uzraksts: «Nebarot un nekaitināt!»
+6
"Nebarot un nevirināt!"
0
Nu tad virinam uz Brasu un tad jus visi sametat man ieejai + vel smigai vai varbut tur var ka ienest savu smigu ieksa?
+2
moš kapietis vienk. ir mākslīgi radīts dzēruma profils...?
+4
Brasas kapos pilnīgi noteikti ka var ienest savu šmigu iekšā.
-5
Par savas smigas ienesanu bij domats MP.
+6
Alus ir labs, it sevišķi garšīgais, tāpēc mēs atnācām uz kādiem 20 vakarā. Programmā bija minēts, ka pasākums sāksies pusastoņos, taču pirmā banda, kurai ir kaut kāda saistība ar mātēm, neieradās, un citas bandas arī negribēja būt pirmās, tādēļ reāli viss sākās ap pusdeviņiem...
Pirmā banda, kas uzdūšojās kāpt uz skatuves, bija Bardak no Jēkabpils. Es teikšu — nesūdīgi, pat ļoti nesūdīgi. Vokāls gan dažreiz bija pašķībs, bet s pivkom ļoti potjanet! Kā izteicās bārdainas lops — šitie ira Slayer kloni.
Otrā banda bija Diseim. Jumts bija norauts absolūti. Man gan skaņa kaut kā likās nesaprasta — te bungas par skaļu, te ģitāras baigā putrā — bet jumts tāpat norauts, un vokāls arī centās.
Apēdājs. Laikam pirmo reizi savā mūžā pie šiem kratīju pačku. Pirmās dziesmas likās ļoti garlaicīgas, jo man baigi nepatīk, kad vienu un to pašu tekstu dzied kādas 8 reizes pēc kārtas, bet pēc tam, kad gāja zāģējamies gabali. tad tik jāļauj matiem vaļu.
Ap šo laiku kondīcija jau sasniedza labu virsotni... Un uz skatuves kāpa krievi Deformity (deformētie?) — man nepatika.Garlaicīgi. Tādi kā Metallica Load albums.
Brazīļi — pie visa vainīgi deformētie, mēs tos neizturējām un aizgājām prom dzert alu.
Nezinu, cikos biju mājās, bet alus joprojām ir labs un garšīgs!
+6
Tu te cilvēks centies speciāli nokavēt pirmo grupu, a šie ņem un nemaz neierodas, rukši, un tā pat ierodies uz teorētisko otro grupu, kas tomēr ir pirmā grupa. Pisuģecs.

Lai vai kā, alu patērējot nedaudz iepriekš, sākums ar Bardak nu nepavisam nebij tas sliktākais, laikam tāpēc, ka tomēr grupa numur divi ne pirmā. Tā tāds neslikts Slayer klons, kā jau kāds te minējs (uz autortiesībām nepiesakos, protams, bet nu). Neslikts, un kā iekurinošais, labs, labs. Uz beigām gan apnicīgi, bet i labs. Ja "augs", varētu būt tiešām neslikti.

Tad bi Diseim, un jumc nost. It kā jau skaņa filtrēta caur dibenu (nav jau nekāds Cēsu nefiltrētais kā nekā), bet nu tas blieziens un spēks, nu baisi prīmā. Tā dziesma no "otrā albuma", kas vēl gaidāms, ar, lai tik pat labi noturētu par pirmā albuma materiālu, bet bij iekustinošs. Bet jebkurā gadījumā, dzīvajā Diseim per vienmēr.

Tad izdomāj, ka skrūv i pa švak, un pārgāj uz dubulto skrūv. Dzīv palik gaišāk nu toč.

Apēdājs šoreiz tiešām apēda. Nez vai tur tās skrūves vai naglas vainīgas, bet tas skanējums šoreiz tāds tumšāks un smagāks. Man tiešām patikās, jo iepriekš, cik redzēti, bij visai švaki "ēdāji". Bet ja turēs šitā, tad noteikti ies vēl skatīt un matus plivināt.

Ap šo laiku skats tāds sašķeltāks palikās. Bet nu uz skatuves kāpa Deformity no kaimiņiem. Šos kaut kā atcerējos jau no iepriekšējā koncerta kaut kad. Nu turpināja vēl garlaicīgāk kā iepriekš. Bet nu ko es no metāla vispār saprotu.

Tā kā tas ceļš no Brazīlijas tāls, tā ar nesagaidījām šos, kaut ar turpat jau šie bi, bet nu viņiem bi jābūt labiem. Vienkārši, smaguma sajūta lika vilkties tālāk, turpināt dzert citur.

Cilvēku varbūt varēj būt saujiņu vairāk, bet jebkurā gadījumā zolīds sākums metālsezonai, un tauta prasa turpinājumu!
+4
Es redzēju vēl mazāk - Diseim, Apēdājs un Deformity.

Diseim kādu laiciņu nebija manīts (vismaz ja salīdzina ar to, cik bieži gadījās redzēt vēl nesen), bet saprotams, ka sliktāki nav palikuši, taisni otrādi. Tagad vokālists, kuru laikam jau viars nepieklātos saukt par jauno, arī ir kārtīgi iejuties un gārdz kā nelabais. Tā dziesma no otrā albuma, "Coffin Nails" bija laba, vairāk spiežot uz aizkapa d(r)ūmumu, tikai tā kā garāka prasījās, ātri beidzas priekš tāda lēna un smaga gabala. Prikols ar bungu vālīti pa basu arī skan labi, un rada pietiekami labas asociācijas ar zārka aiznaglošanu. Avarbūt es neko nesaprotu un dziesma patiesībā bija par cigaretēm.

Apēdājs šoreiz laikam tik tiešām iepēra visvairāk no visām pēdējā laikā redzētām reizēm. Iespējams, ka basīgā skaņa vairāk izcēla viņu grūti kategorizējamā stila metāla aspektus, bet bija visai kustinošs priekšnesums - no redzētajām 3 bandām visiedvesmojošākais.

Deformity ilgi čammājās, kā paši teicās, esot bijušas kaut kādas tehniskās ņepoladkas (ņepalatkas?), bet tāpat pašā saķumā skanēja draņķīgi - viena ģitāra bija tikpat kā nedzirdama, viens no 2 mikrofoniem arī bija ievērojami klusāk par otru. Šīs nebūšanas gan tika novērstas, bet nekādu dizō baudījumu no viņu seta gūt neizdevās. Vokālists jau ļoti citīgi ir gatavojies Hetfīlda atdarinātāju konkursam (kaut gan pēdējā gabalā, Steppenwolf - Born to Be Wild kaverī, vairāk pēc Volbeat čaļa izklausījās), un spēlē grupa it kā normālu Metalli-trešu, bet visu sajāj praktiski neeksistējošā kompozīcija. Kaut kāds pilnīgs randoms visa seta garumā. Kaut kāds rifs, kaut kāds solo, kaut kāds hei hei breikdauns, kam nav jūtama nekāda savstarpēja saistība.

Nu ja, un tad es kompānijas pēc aizdevos prom - no internetos ievērtētā Unearthly pašreizējais veidols tik ļoti atgādināja Behemoth visos aspektos, ka nelikās liels zaudējums. Diseim un Apēdājs ieejas maksu jau bija paspējuši attaisnot.
0
nu lab, a kāds vispār uz Unearthly palika?
+1
es paliku, bet tāds sūds baigais kkā.

diseim nokavēju, apēdājs ok, sevišķi bungas - reti, kad nākas tik skaidru un precīzu skanējumu dzirdēt. kopumā forši, bet man joprojām riktīgi vēl viena giča prasās. vokāls (lai gan tāpat ir tīri foršs) nespēj visu iznest.

deformity laikā jau sākām patērēt viskiju un precēties. un tie brazīļi tiešām pretīgi. es riktīgi mēģināju kaut ko normālu tur saklausīt, bet līdz behemoth vēl tālu.
0
^ Ar ko ta (tāds sūds baigais kkā) apprecējies?
+1
un tik pasaki vēl, ka nebija.
+2
gan jau ka ar visīti aprecējies
+1
reku sola 20. martā pasākuma (gandrīz) atkārtojumu - Unearthly (Bra) + Deformity (Rus) + Heaven Gray
0
Šoreiz arī ieeja trīs lati? Es tikai par! ;)
0
Tas i 5 eiro? A cik tad liks?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas