Lemijs iet uz beigām vai? [retorisks jautājums]
0
This is getting a bit scary. Earlier this summer, Lemmy got a defibrillator installed in his chest to monitor his heart rate and also he revealed that he suffered from an “unspecified hematoma.” This resulted in the band cancelling the majority of their summer tour dates, but they did not cancel today’s performance at Wacken Open Air. Turns out the band barely got through half an hour of the set before it had to be stopped due to Lemmy’s health.

Blabbermouth reports there were long stretches between the songs that were played. After the penultimate song, guitarist Phil Campbell played a guitar solo and when he stopped there was an eerie silence. Lemmy was able to return for one more song and then left the stage immediately after, never to return.

Festival organizer Thomas Jensen then came out and said the Motorhead set was over and he did not know what to do or say to make it any better.

It sounds to me like Lemmy shouldn’t have even been there to begin with! Either way, the man needs rest (and probably should stay away from the sauce). I hope for everybody’s sake, and especially Lemmy’s that he takes some time to recuperate. Here are the songs Motorhead were able to play before the set was cut short:

01. I Know How To Die
02. Damage Case
03. Stay Clean
04. Metropolis
05. Over The Top
06. The Chase Is Better Than The Catch
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
Ceru, ka viss būs kārtībā. :)
0
zīmīgi dziesmu nosaukumi ...
0
bija kaut kas dzirdēts par to, ka šim ir kādas veselības prblēmas, bet šis jau nelāgi izklausās. Laikam pārāk nopietna summa par to WOA bija zem jautājuma, bet vajadzēja jau nu labāk kārtīgi atvilkt elpu. 67 tomēr ir 67.
+2
Problēmas bija gana lielas, ka tika atcelti visi atlikušie koncerti šogad. Pēdējā brīdī gan attiecībā uz Vakenu tika izdarīts izņēmums. Cik esmu iedziļinājies, viņam tā stage ir tik ļoti vajadzīga, ka no gulēšanas slimnīcā viņam arī labāk nepaliek, tīri psiholoģiski (turklāt gan jau doktori arī neļauj ierasto Jack Daniels un sarkanā Marlboro diētu piekopt). Droši vien tāpēc arī parakstījās, bet, diemžēl, spēka nepietika. Ceru tomēr, ka atgūsies un vismaz vienu tūri vel pieredzēsim.

www.youtube.com/watch?v=QeA8UNj09AA...
0
+1
Atcerēsimies Grodumu! Kamēr dzēra līdz pat diviem litriem šnabi dienā, kūpināja uz nebēdu un jākļoja riņķī, tikmēr nekas. Pārstāja dzert uz visiem laikiem, atmeta pīpēšanu, nostabilizējās ar vienu dāmu… un drīz vien nomira ar akūtu hepatītu. Piemiņas koncerti Dzintaru koncertzālē augusta beigās.
+1
Vai tad pārstāja dzert? Dāma tak intervijās vel stāstīja, ka īstā mīlestība esot, kad uz paģirām skrienot savam vīrietim pēc polša uz bodi pakaļ. Lemijs, ar nav dzirdēts, ka būtu tā pavisam ko atmetis. Varbūt tik tagad ārsti piegriezuši bik skābekli.
0
Latvijaa, Baltijaa shis ir bijis kaadreiz?
+1
Baltijā ir bijis. Tallinā. Laikam pat divreiz. 1999. gadā kopā ar Manowar un Dio.
0
Viļņā ta kar bija.
+2
Meh. Lemijs ar Keitu Ričardsu vēl ierēks par mums no skatuves, kad pēc gadiem 40 veci un pēc urīna smakojoši pamperos un ratiņkrēslos ripināsimies uz viņu koncertiem. Ja būtu no tiem mirējiem, tad būtu miruši jau laikus, kā Kurts Kobeins vai GG Allin. A šitādus debesu tēvs var saukt pie sevis kaut 2x dienā - viņiem pofig.
0
Ja būtu pofigs, diez vai instalētu sevī defibrilatoru un atceltu koncertus. Padzīvot vēl bikiņ ta gribas, kā izskatās.
+5
citējot @Slash
Visited Lemmy today; he's doing well. There's been a lot of rumors. But he's in good shape. & finishing Motörhead record now. iiii]; )'
0
Es laikam sāku saprast to katoļu dullumu — sekot līdzi pāvestu veselības stāvoklim, katram sūdam un klepus lēkmei, kas tādiem Dieva vietniekiem īsi pirms ķelles nolikšanas gadās. Kaut kas tajā hobijā ir. www.metalinjection.net/latest-news/bummer-...
0
"He thinks wine's better than Jack, but it's still got tons of sugar, you know?"

nav tas managers tas izglītotākais tipāžs, nav.
+3
tur jau ir tā lieta. dzīvot gribas. un ar dzīvot forši bieži vien (vismaz tādi hipsteri un metaļori kā mēs) saprot tieši "tusēšanu", blandīšanos apkārt, ceļošanu, dzeršanu, smēķēšanu, skaļus koncertus, iešanu gulēt vēlu (vai agri), narkotikas, utt. toties, kad aizej pie daktera, tad bieži vien viņš tev pateiks, ka, lai dzīvotu tev vajag ne tikai nelietot alkoholu, bet arī kafijas nomainīt ar zāļu tējām, klausīties nomierinošu mūziku, ievērot sabalansētu uzturu, iet gulēt desmitos un celties sešos, ievērot režīmu, utt... kas ir pretējs tam, ko tādi kā, piemēram, es vēlas ar savu dzīvi darīt.
+3
īsāk sakot, psiholoģiski - šajā gadījumā Lemijs noteikti vēlas uzstāties, jo tas jau ir tas, ar ko viņš sevi piepilda, bet ķermenis, nervu sistēma, vai kaut kas cits nevelk līdzi.
-2
Kas tad tas par āŗstu, kurš pateiks, ka nevajag lietot alkoholu. Bitch please ?!
0
Un galu galā, vai tad cilvēkam pašam nav jāapjēdz, ko drīkst un nedrīkst darīt ar savu dzīvi ? Ir bijuši neskaitāmi pierādījumi, ka cilvēks ignorē to, ko viņam saka ārsts un tā, manuprāt, tiesi ir tā dzīvošana. Ja es tik truls un nesaproti, ka vajag dot pa bremzēm un , piemēram, lietot alkoholu mazāk - nu tad uz priekšu, nolemts cilvēks. :D
+4
— Vajag klausīties nomierinošu mūziku…
— Zinu, dakter, paldies! Marduk, Behemoth, Motorhead un Slayer mani ļoti nomierina! Un pēc mošpita vispār miers un bērziņš!
+6
mSPW - es to arī visu šobrīd nedaudz no sevis saku, jo ir nopietnas problēmas ar t.s. veģetatīvo nervu sistēmu, kuras dēļ viss ķermenis gļuko, konstanti sāp galva, acis, trauksmes, pretīgas sajūtas, utt. un skaidrs, ka katram cilvēkam jau, ja šamajam patīk rokenrols, mēdz būt kaut kādas problēmas, cik nu kurš ir bijis traumēts, un cik nu kurš no dzelzs taisīts vai nē. bet tad, kad man pastāsta daži, kā tad vajadzētu dzīvot (ar visiem tiem režīmiem, utt), tad dažkārt liekas, ka labāk izciest tos veselības sliktos periodus, nekā pazaudēt rokenrola garu. jo rokenrols (klausīties smagu mūziku, apreibināties, pisties un lasīt filozofisku literatūru, brūvēt kaut kādas mākslas) arī ir dzīves spēks, neticu jēziem un krišnām, patīk viskautkas uzbudinošs, utt. a tā tev pasaka - ej strādā kaut kādu darbu 9-17x5, meditē un dzer tējas. bet tad jau beigās nafig vispār dzīvot, ja nevari darīt to, kas patīk. jo es ticu, ka ir daudz cilvēki, kuriem ļoti patīk 9-17x5 darbs un Mailijas Sairusas jaunais albums, bet es un daudzi citi tādi nav.
bet kopumā mani šis jautājums nomoka - vai labāk sekot kaut kādiem ierobežojumiem dzīvē, vari arī neklausīt nekādiem ārstiem un bliezt pa savam. man kaut kā šķiet, ka bliezt pa savam tomēr ir izrādījies jēdzīgāks variants daudzām rokzvaigznēm.

par Kobeinu - izlasīju grāmatu "Come as you are" vasarā - tur daudz kas par to, cik sapista bijusi viņa dzīve, cik daudz viņam bija visādi personības traucējumi, un kā viņam visu laiku sāpēja vēders. uz tā visa fona gan jau viņš arī nejuta to, cik mīlēts no daudziem viņš bija. viņš jau arī iemiesoja visu tās (un arī citu) paaudzes traģiskumu un rebelismu. pašnāvība bija paredzams rezultāts. Lemijs jau ir kaut kas pavisam cits, ļoti jocīgi liktos, ja šis izdarītu pašnāvību. tur ir galīgi cits genofonds un cits dzīves skats ;)
+1
prasās pēc jauna topika "rokzvaigznes un nāve"
+4
Mincīt, turies! Kā zināms, kaķiem 9 dzīvības, tā kā viss būs labi! \m/
+1
^^^ A es tevi daļēji saprotu. Man pirms gada bija veikta akūta vēdera dobuma operācija (tieši nedēļu pirms BA, kuram cītīgi gatavojos), kā rezultātā bija aptuveni tas režīms par kuru augstāk aprakstīji. Ārsts rekomendēja daudzas lietas, lai uzlabotu veselības stāvokli, kā rezultātā pilnībā nācās atteiktos no alus, kas agrāk man bija kā daudziem tēja. Nākas vien uz tējām dzīvot. Sakarā ar sīvajiem bija nedaudz iecietīgāks un neteica - ka viss, cauri ir, nē, teica, ka var, bet vēlāms ne intesīvi un ne lielos apmēros. Par pārtiku vispār labāk nerakstīšu - stingra diēta, vairāk lietu, ko nevarēju(un neieteicams atsākt ēst) ēst nekā varēju. Pirmajā brīdī bija tāds "rokenrola" zudums, bet te jau jānostāda prioritātes, kas tev ir galvenais - nenormāli iztrakoties un tad nākošajā dienā "mirt", vai arī justies veselam un atļauties reizēm nodoties rokenrolam. :)
+2
Vairs nekā nav. Ir tikai rokenrolls!!
+1
Drīzāk jums vajadzētu ieviest forumā sadaļu "Skaistums un veselība", lai trve metālisti kā vecas tantes varētu viens otram klāstīt, kas viņiem sāp, velk, spiež; pie kādiem dakteriem ir bijuši; kādas zāles dzer un smērē; kurš dakteris/dziednieks/ekstrasenss ir tas krutākais un pie kuriem labāk neiet. Pie skaistuma sadaļas varētu pieminēt dažādus kosmētiskos līdzekļus, arī tautiskos, kas noteikti tiek lietoti iekšķigi un arī ārīgi. :D
+1
^ Lemijs ar savu vecumu un slimošanu ir tagad leģitimizējis vecumu, slimošanu un nedzeršanu metālistu vidū, tā kā nedirs, ja? ;)
-1
^iztiksim bez rupjībām, ok?
+5
^par to ārstu attieksmi pret dzeršanu ienāca prātā rullītis no Likteņa ironijas. (sk.zemāk.)
Tēma jau drillēta vairākkārt.. Nu kad tad, ja ne jainībā kost un tusēt uz nebēdu, visam savs laiks. Kad nāksies piegriezt izlaidīgajam dzīvesveidam skābekli, organisms pats pateiks priekšā (ja vien tajā ieklausies un daudzmaz rūp).
Jau novēroju, kā 30gadīgi dzērāji mirst vienā brīdī, kad izbeidzas organisma resursi, bet tur ir reāli jātopī.
Bijām te 5dien iebriduši Skābenē (ar jau labā pālī) uz šotu. Lielākā daļa no tā bara, ko redzēju smuki attusēs savus gadus un liksies mierā.., bet daži gan- dara visu, lai 40 gados noliktos mūžigajā plankingā.
www.youtube.com/watch?v=Aozk6TqjBQI...
0
^^^^^ Un kas tur tik smieklīgs ? Manuprāt, tas ir apsveicami, ja cilvēks rūpējas par savu veselību, apmainās ar pieredzēm, nevis tēlo ubertrvepohuistu, kam neko nevajag, izturēs visu. O.o
0
Arvien sliktākas ziņas izskatās…

www.blabbermouth.net/news/motorhead-dall...
0
te arī video no konkrētā koncerta. pusdziesmā pārtrauca konci.
www.youtube.com/watch?v=cX7P6c0VwBQ...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas