5. Oktobrī JUCIFER (Sludge/Drone metal) Rīgā !
+3
5. oktobrī klubā Route 66 Rīgā, svinot savas darbības 20 gadu jubileju, pirmoreiz Latvijā koncertēs sladžmetāla duets Jucifer no ASV.

Jucifer ir leģendāra amerikāņu rokgrupa, kuru 1993. gadā Džordžijas štatā, ASV, izveidoja ģitāriste un vokāliste Gazele Valentīna (Gazelle Amber Valentine) un bundzinieks Edgars Laivengūds (Edgar Livengood). Tā ir viena no pirmajām tā saucamās smagās mūzikas grupām, kura attīstījusi "spēka dueta" jeb divu dalībnieku sastāva pieeju, turklāt vairāk neparasti - neizmantojot cilpas, mūzikas paraugus vai bungu mašīnas. Viņiem raksturīgais, milzīgais ģitāras skaņas pastiprinātāju skaits un netradicionālais žanru sajaukums ir iedvesmojis mūziķu paudzes jau vairāk kā divus gadu desmitus, un kļuvis par viņu atpazīstamības zīmi.

Kopš savas dibināšanas duets Jucifer ir nerimstoši koncertējis un ierakstījis ievērojamu skaitu albumu, kas negaidīti pārsteiguši ar savu skanējumu, tam nereti neatspoguļojot muzikālo sakni, un kas laisti klajā, sadarbojoties gan ar vadošajām, gan ar neatkarīgajām mūzikas izdevniecībām.

Klausītājiem grupas koncerti zināmi ar savu rituālismu, kā arī smagnējumu un skaļumu, Jucifer mūzikā sapludinot elementus no sladžmetāla, dūmmetāla, melnmetāla, nāves metāla un trokšņu mūzikas žanriem ar gadījuma melodiskām starpspēlēm. Viņu "dzīvā skaņa" ir salīdzināta ar tādām grupām kā Celtic Frost, Melvins, Slayer, Black Sabbath, Necrophagia un Napalm Death, kā arī pašu laika biedriem Jesus Lizard, Darkthrone, Neurosis, Morbid Angel, Harvey Milk, Electric Wizard, Eyehategod un Acid King.

2013. gadā pašu mūziķu vadītās mūzikas izdevniecības Nomadic Fortres paspārnē izdots Jucifer jaunākais albums There Is No Land Beyond the Volga. Tematiskais ieraksts vēsta par Krievijas pilsētas Volgogradas vēsturi, īpaši pievēršot uzmanību Staļingradas kaujai.

Koncertvakaru ievadīs viena no spožākajām Latvijas rokgrupām - Tesa, kura galvenokārt saistīta ar eksperimentālo un postmetāla žanra mūziku. Kopš 2005. gada grupa ir ieguvusi lielu uzmanību no vietējiem klausītājiem, kā arī no pārējās Eiropas un Krievijas ar vairākiem koncertu braucieniem un dalībām festivālos.

Klubs Route 66 atrodas koncertzāles Sapņu Fabrika telpās, Lāčplēša ielā 101, Rīgā.

Koncerta sākums plkst. 23:00, ieejas maksa 3 Ls.

ulve-agency.tumblr.com/
facebook.com/ulve.agency...
twitter.com/ulve_

www.jucifer.net/
www.tesaband.lv/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
OMFG!!!!!! Jāāāāā!!!!!!
+1
a kopš kura laika Route 66 no kanālmalas uz Sakņu Fabriku pārcēlies ?
+2
man liekas ka kanālmalā viņi vismaz pusotru gadu atpakaļ aizklapējās.
+11
Šito atceros, baigais sūds tas koncis bija. Banda it kā jau forša, gandža garšīga, bet vokālu vispār nevarēja dzirdēt, tikai džnn džnn... pie Tesas gandrīz aizmigu; pienāk apsargs, saka: "vēlreiz gulēsi, lidosi ārā" pfff... samaksā naudu, atbalsti pasākumu, kur tā jau maz cilvēku, noklanies, un ķipa lidosi ārā? mhm.. Par bāru atsevišķs stāsts.. Piekāpju, čalis normāls, jau jūt, ka man garšo. Paņemu Džeku, šamais saka divītis, ko es novērtēju, atstāju to bonusu viņam čajā 50 sant., ņemot vērā, ka zinu, ka vēl trīs paņemšu. Nākamreiz pienāku, tas kkur aizņemts, apkalpo nu jau kaut kāda bārmeNE, kura laikam skaitās smuka, bet tas kompensējās iedomībā un amata zaimojošā nemakulībā visos lodziņos. Viņa ielej man džeku, un pajautā 2.50, ok, atstāju arī viņai 50 sant, nu jau aiz ziņkāres. Trešo reizi ņemu, izrādās, ka kuce izrēķinājusi, ka tagad Džeks, pēkšņi, maksā nu jau trīnīti. Nav brīnums, ka tādiem jāklapējās ciet. Būtu zinājis, labāk tos līdzekļus pietaupītu Ufomamutiem.

Bet tā jau Jucifer zaebis:

www.youtube.com/watch?v=m2NhRFYd6mg...
0
man tas krogs kanālmalā nekad nav paticis
0
Viņš jau labu laiku ir Sapņu Fabrikas telpās, ne kanālmalā.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas