Nine Inch Nails 5. jūn. Arēnā Rīgā
+5
Savu Eiropas/UK tūres sadaļu nākamā gada vasarā Nine Inch Nails uzsāks Arēnā Rīga 5. jūnijā. Biļešu iepriekšpārdošana caur NIN.com sāksies pirmdien 17:00 (jāpiebilst, ka mājaslapā ielikts iepriekšpārdošanas laiks pēc mūsu laika zonas, nevis kādas no Amerikas zonām.)

Slapjais sapnis piepildīsies? :)

tour.nin.com/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-4
it kā no sākuma nopriecājos, bet tad atkal - prieks par tiem konservu bundžas koncertiem kaut kā ir zudis.
0
Stāvvietas biļetes pa 24,95ls.

www.bilesuserviss.lv/lat/zinas/nine-inch...
+3
tas NIN visu mūžu figurējis, kā tuvs alternatīvajam, metālam, pankam u.t.t Vēl no skolas laikiem atceros šos trīs burtus, ko dažs labs pamanījās uzšūt uz savas džinsenes vai uzzīmēt uz sienas. Tie NIN skaitījās ķipa savējie (tāpāt kā citi meinstrīmākie tā laika industriāļi Ministry, Godflesh u.c.).
Bet teikšu godīgi, tā arī nekad neesmu speciali klausījies vai interesējies par šiem. Industrial nekad nav īpaši aizrāvis.
Bet uz konci gan gribētos- netikai Reznoru redzēt, bet noteikti no pakšiem, ofisu birojiem izlīdīs sen neredzētas iečīkstējušas fosilijas, kuri vilks ārā no skapja veco kožaku vai aprakstīto džinsa jaku, kurai uz muguras rotāsies liels NIN :))
+4
Mugurā liels Nekustamā Īpašuma Nodoklis!
+2
NIN būs Rīgā 6. maijā - drošvien misēklis angliskā datuma pieraksta dēļ.
+3
Shut up and take my money! Jābūt!
0
Ķimerēties ar pre-sale 25.11 , vai gaidīt biļešuservisu 29.11? Kā strādā tādi pre-sale? Tās biļetes Rīgā atpazīs? Palīdziet saprast
0
Es skatīšos no ceņņika. Ja tai iepriekšpārdošanas biļetei nāks līdzi kkāds amerkāņu Ticketmaster papildus ceņņiks, tad neņems. Bet, ja tā biļete izdrukāsies no vietējā servera, tik caur NIN.com, tad būs OK.
0
Caur tour.nin.com cenas tieši tādas pašas, kā caur biļešservisu.

Nosacījumi gan pagari. Minētā NIN.com member account būšana ir bezmaksas, tas nav kāds fanu klubs ar biedru naudu:

First come, first served basis ticketing. Inventory is reserved when carted. Purchases are confirmed when check out is completed within the given check out time frame (note the countdown clock on your screen)

The pre-sale tickets available from NIN.com are non-transferable and the will call name must match the name on your NIN.com account - THERE WILL BE NO WILL CALL NAME CHANGES. Your tickets will have your name printed on them, and you must show matching valid government-issued photo ID at the venue in order to pick up your tickets. THE REGISTERED NIN.COM MEMBER PICKING UP TICKETS MUST IMMEDIATELY ENTER THE VENUE WITH THE REST OF HIS OR HER PARTY. YOU CANNOT PICK UP TICKETS UNLESS YOUR ENTIRE PARTY IS WITH YOU AND YOU CANNOT HAND YOUR TICKETS TO SOMEONE ELSE AFTER YOU HAVE PICKED THEM UP. VIOLATION OF THESE TERMS OF SALE WILL RESULT IN THE FORFEITURE OF YOUR TICKETS WITHOUT A REFUND and the revocation of all future registered member privileges directly from nin.com/Musictoday. This is to prevent scalping and to ensure that tickets go directly to fans at a reasonable price.

You may use someone else's card to purchase tickets; however, only the NIN.com account holder may collect the tickets at will call on the day of the show. Unauthorized purchases will not be honored. IMPORTANT: The tickets will be available at the venue ticket pick-up location under the NIN.com member's FIRST AND LAST NAME and NOT the name on the credit card. You cannot transfer a NIN.com ticket purchase to any other name.
-6
vāu, nezināju, ka trūmetālistiem patīk Arēna Rīga. nujā, aļāgs super, skaņa gandrīz vienmēr super, redzamība super... runāja, ka tur arī kaut kāds apmetums no griestiem krīt nost un ka tas viss projekts arī arhitektoniski ir diezgan gļukains, bet tās jau tikai tādas čiepstoņas.
0
Toties, tuvojoties reālai pirkšanai, parādās service fees. Uz koncertiem citās arēnās pat vēl lielākas:

ITEM TYPE ITEM PRICE SERVICE FEE
General Admission 35.50 EUR 7.90 EUR
Reserved 102 & 114 41.00 EUR 8.20 EUR
Reserved 103 & 113 53.00 EUR 8.65 EUR
0
Hm. Nu ja tā padomā, ir viens arguments biļešu iepirkšanai ar visām šīm servisa maksām:

DISTRIBUTION
* "Will call" tickets will be distributed at the designated NIN.com "will call" location on the day of the show only.
* Registered members who purchase through this NIN.com pre-sale AND are picking up their tickets from the designated NIN.com "will call" location will be allowed early entry with their party 15 minutes before doors open to the general public.
0
WIRED par NIN tūri un vizuālijām:

www.wired.com/underwire/2013/12/n...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas