7.03.2013. Scott Kelly & The Road Home Rīgā
+2
7. martā kinoteātrī "K. Suns" (Elizabetes ielā 83/85) ar savu vienīgo koncertu Baltijas valstīs atgriežas grupas "Neurosis" līderis Skotss Kellijs (Scott Kelly), bet šoreiz ar savu grupu - "The Road Home".

Ar gandrīz simts līdzšinējiem koncertiem Eiropā grupas “Neurosis” vokālists un ģitārists Skots Kellijs ir pierādījis, ka arī viņa paša, vienatnē radītā mūzika dzīvo savu dzīvi. Nu, pirmo reizi, viņš Vecajā kontinentā ieradīsies ar “Mājupceļu” jeb “the Road Home” – savu grupu. Ar grupu, kas kopā ierakstījusi augsti vērtēto albumu “The Forgiven Ghost in Me”.

“The Road Home” ir Noa Lendiss (Noah Landis), grupas “Neurosis” taustiņinstrumentālists un Gregs Deils (Greg Dale), kurš pievienojās “Neurosis” viņu pēdējās turnejas laikā. Visi trīs kopā turpina pētīt “Lielo noslēpumu”.

2012. gada nogalē Skots Kellijs ar koncertu jau viesojās Rīgā, apliecinot, ka vārdu “dziesminieks” sevī iemieso visnepārnestākajā, vistīrākajā veidā ar šo koncertu klausītājos atgrieza ticību šādu stāstnieku-mūziķu eksistencei vismaz citviet pasaulē. Kur beidzas bezpersonīga melanholija svešā valodā, viltus garīgums, pārprasti Austrumi un amerikāņu filozofa Kafkas ietekme, pāri paliek tādas personības kā S. Kellijs. “Pavadod laiku kopā ar Skotu, ikviens atpazīs laika grebtu vīru. Viņš ir cietis un tieši tāpēc svarīgo iemācījies mīlēt vēl vairāk. Viņš ir vīrs, tēvs, dēls un brālis,” par savu paziņu reiz teicis Skota Kellija biedrs “Neurosis” kolektīva vadītajā “Neurot Recordings” Neitans Hols (Nathan Hall) no grupas “U. S. Christmas”. “Tas plūst caur viņa dziesmu tekstiem, enerģiju, viņa asinīm un sviedriem, viņa smagajām, tetovētajām rokām.”

Biļetes šeit: www.bezrindas.lv/lv/muzikas-pasakumi...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
relīze reti laba, it sevišķi pieaugošā ironija līdz vietai, kur jau kļūst par satīru — «amerikāņu filozofs Kafka» >:)

Koncertā jābūt, it sevišķi tāpēc, ka iepriekšējo reizi netiku uz Arteli.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas