24.1.14 Viļņa : ALCEST / HEXVESSEL / THE FAUNS
+2
„Alcest”, „Hexvessel” un „The Fauns” vienīgais koncerts Baltijas valstīs – Viļņā

Meteorologi prognozē aukstāko ziemu simtgadē, toties janvāra beigās Viļņu sildīs „The Shelter Tour“. No Baltijas valstīm tikai Lietuvu apmeklēs grupa „Alcest“ 24. janvārī klubā „New York“ un hipnotizēs klausītājus kopā ar psihodēliskajiem burvjiem „Hexvessel“ un sapņainiem „The Fauns“.

Galvenokārt, grupa „Alcest“ – īpaši atmosfērisks un poētisks franču projekts, pazīstams daudziem eksperimentālās mūzikas klausītājiem. Multiinstrumentālists Neige jau bērnībā radušos „ideālās garīgās pasaules“ redzējumu meistariski apvieno ar post-roka un shoegaze melanholiskajām skaņām. Tāda unikāla mūzikas forma rada daudzslāņainību un pacilātas melodijas, kuras ceļo uz trauslu un nemanāmu izplatījumu. Visas šīs spējas translē cilvēka maņu orgāniem neaptveramus un vārdos neiekļaujamus skatus. „Alcest“ – ne tikai profesionāls un progresīvs grupas nosaukums, bet arī starptautiska atzinība.

Tāpat kā „Alcest“, somu „Hexvessel“ mūzika iegremdē citā pasaulē. Savā daiļradē šis septets neticami atjautīgi pielāgo ģeniālā A. Einšteina domu – „realitāte ir tikai ilūzija“. Grupas mūzikā septiņdesmito gadu beigu angļu folklora un psihodēlija savijas ar pagānismu un okultismu. Neparasts, galvenokārt tīrs vokāls runā par pārdabisko noslēpumu, bet muzikālo maģiju dažādo neierasti instrumenti, piemēram, psalteriums vai harmonijs. Tāda kombinācija ir postoša, taču realitātes uztvere, un „Hexvessel“ daiļrade rada burvestības, kurās valda noslēpumaina, bet tajā pašā laikā izteiksmīga atmosfēra.

„Lost Love Found“ – tā savu daiļradi raksturo „The Fauns“. Šis britu kolektīvs smeļas iedvesmu dzejā, komiksos, deviņdesmito gadu indie mūzikā un daudzos citos avotos. Taču biežāk grupa tiek saukta par shoegaze pārstāvjiem neskaidra, mazliet impresionistiska vokāla, kā arī emocionālas un mērenas jaunrades dēļ, kuros traģiskums saplūst ar gaismu un eiforiju. Pēc kvinteta domām, viņu mērķis – piespiest klausītāju sadzirdēt un pārdzīvot izsūtīto ziņu. Tātad, „The Fauns“ mūzika – iet uz priekšu, taču neaizmirst par pagātni.

Ekskluzīvā uzstāšanās Baltijas valstīs notiks Viļņā, visi šie trīs kolektīvi hipnotizēs publiku „New York“ klubā 24. janvārī.

Vairāk informācijas:
alcest.altevents.net/lv_index.html...

Video:
www.youtube.com/watch?v=ADIEAW65H5o...
www.youtube.com/watch?v=85c-P9hbmBg...
www.youtube.com/watch?v=hbIofZoCX4c...
www.youtube.com/watch?v=uIf0oXB2e-I...

Vai paredzēts ragaviņalko vai kamaniņalko brauciens precizēt: estragons@inbox.lv vai
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Cik maksā?
0
Biļešu cena: 17 EUR
0
Te ir sīkāka informācija par braucienu: www.facebook.com/events/233145766866...
0
^ Kaut kā never vaļā to linku.
Vai kāds organizē braucienu? Ja ir, lūdzu kāds iepastē info.
+1
No Rīgas uz koncertu tiek organizēts brauciens ar autobusu. Koncerta pakete (koncerta biļete + ceļš turp - atpakaļ) - 35 EUR. Izbraukšana notiks plkst. 12:00. Uz Rīgu autobus izbrauc pēc koncerta. Pieteikties, kā arī saņemt citu informāciju var pa tel. +371 27086038 vai rakstot uz estragons@inbox.lv

Viss info tīrā latviešu mēlē:
alcest.altevents.net/lv_index.html...
+6
+ ja augstāk minētais tālruņa nr vai epasts klusē, pie sevis, klusām jānoskaita mātreize (bļad, bļad, suka, bļad, huļi nehuja) un jādodas uz kultūras iestādi "SkĀbene" - turpat jājautā Estragons.
-2
kāpēc tik huj un huj,kāpēc pīzda,maksts,vulva,vagīna,kaunumlūpa... nekad netiek minētas?
+4
Tas ir viens liels pīzdec, šitā visa pizdaunība. Apvikusies ar pežvesti un tad te pīzdo >:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
Lācis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas