Nodega HD
+1
Nodega HD.
Karoče pazuda viss Lv pankroks kurš nebija pārkopēts uz cita Hd.
Moška kāds var iemest linku kur var novilkt, vai arī esmu gatavs atbrīvoties no skanošā un samaksāt par mega baitiem (par Lv Punk)
Sākot ar
Grupa (šo vajag dēļ dziesma menti maitas),
Pnd,
tanku dūre,
Inokentijs,
Endless Nameless.
utt.

Neatradu kur var nopirkt.

erebs@inbox.lv, vai 28666131
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-3
Testam: panki smird
0
Daudz kas smird, bet tieši šī pleiliste nobira, ceru ka vismaz 30% no šī foruma, ir tas muzons kas man interesē, ja ne piedod, ononē atsevišķi!

0
Par datu atgūšanu PM šim www.boot.lv/forums/index.php?/u...
Nebūs lēti.
0
Paldies.
+2
Ja kādam ir Tanku Dūre, to iepostējiet man arī! Nav dzirdēti bez maz kopš videnes laikiem, vai kkur ap to laiku :D

Un «Menti» no grupas «Grupa» albuma «Albums» arī ģeldētu!
0
Nu tak ar laiku, soli pa solim, var takš kkur netā nokačāt. Atceros, kad es papisu savu 200gb(uz tā laika kopja tie bija kādi 80% manas HD atmiņas, pietika vieta tikai morrowindam un biku porno)deepest underground blek metāla kolekciju psihoju kā negudrs. Vēl smuki biju visu sakārtojis pa valstīm utt. Svarīgāko kkur atkačāju :D
0
šādi muzona pakāšana ir daudz labāk nekā savulaik man - sakategorizēti un satagoti, sistēmā salikti foto un video faili. ā un mūzika arī bija diezgan sistematizēta. tā arī pa jaunu visas tās sistēmas nav sanācis atjaunot, daļa no foto izrādījās arī paša nolaidības dēļ citos diskos nesarakstīta.
+3
Mārplu un gan jau vel kaut ko no vajadzīgā var iešņaukt pie Dingo. vsetutonline.com/forum/index.php... Ctrl+F pēc "Музыка ПРИБАЛТИКИ", sadaļu adreses tur regulāri mainās.
0
Vari mēģināt uzrakstīt Jelgavas Balerijai: barsmcb@gmail.com (vērsties pie Jankas).
Izskaidro sāpi, gan jau, ka cilvēki spēs palīdzēt ;)
0
Savu cietni ar bildēm nometu uz zemes pāris dienas pēc prātuļošanas: "Itkā brīvs laiciņš, varētu jaunākās bildes diskos sarakstīt .. aibla, labāk filmiņu palūrēšu''

Lielākā daļa savākta, bet vēl dabūju noraustīties no tā, ka 2006-2007.gadā rakstītie DVD negribēja normāli nolasīties (turklāt divos eksemplāros bija ierakstīti). Uz darba kompja normāli aizgāja.
-2
Yeah, īsti vīri bakapus netaisa.
Labi, ka mans laptopa cietnis sākumā izrādīja miršanas pazīmes pirms nomira galīgi tā ka paspēju visu svarīgo sarakstīt citos datu nesējos.
+6
^ jā īsti vīti lej gaužas asariņas trvemetālā, sauc mammīti un prasa Bigijam palīdzību, kad šņorīte kediņai atšņorējusies
0
«… īsti vīri bakapus netaisa — […] pirms nomira galīgi, paspēju visu sarakstīt citos datu nesējos.» — a kas tad tas ir, ja ne backup? :D

Senos laikos nodedzināja tiltus aiz sevis — tagad netaisa rezerves kopijas!

Bet piekrītu, ka ir tāds fenomens, arī man gadījies: kā tu neuztaisi rezervi (bet prāto, ka vajadzētu), tā arī nedēļas laikā nobirst. Ja prāto, ka vajag rezervi, un arī uztaisi, tad viss turpina strādāt! :)
0
Nē nu ja netaisa to rezervi, tātad arī nevajag.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [2]
DestructerOfNewb
Dethecrator
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas