2.maijā MP COLT, MONRO u.c.
+1

Piektdien, 2. maijā Rīgā, klubā "Melnā Piektdiena" grupas COLT četru gadu jubilejas koncerts un jaunā albuma "Tu jau zini, kas būs..." prezentācija.


Viesi:

LECHERY (Heavy Metal, swe),
www.lechery.se/

MONRO (Heavy Metal),
grupamonro.lv/lv/muzika

REBEL RIOT (Heavy Metal).
www.rebelriot.com/


Biļetes no 1. aprīļa Ticketshop tīklā: www.ticketshop.lv

Biļetes iepriekšpārdošanā no 5 €, koncerta dienā būs dārgāk.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Lechery labs klausāms auto hevītis.
+1
Lechery dēļ varētu aizčāpot - iekš nice place šamie tīri labi nogrieza.
+5
Cerams, ka Monro ir rādāmi jauni gabali, citādi pirms gada, pusotra (?) redzētā programma ar 2 vecām dziesmām un čupu sūdīgi izpildītiem kaverīšiem lika vilties...
0
No organizētājiem neatkarīgu iemeslu dēļ diemžēl koncertā nespēlēs Rebel Riot. Viņu vietā uzstāsies grupa "WAKE UP"!
www.draugiem.lv/wakeupband/...
0
Tiem, kas nezina, bet bija metālbalvas pasākumā - "Wake Up!" ir tā amizantā Kiss of the Dolls ģitārista (kas dažās pēdējās dziesmās ņēmās pa skatuvi) grupa.
+3
Tas tirliņš, kurš kaulains mirla, uzkrāsotiem vaigiem, ar pusgariem matiem un kažokādas apmetni uz plikas miesas? Virina pa skatuvi apspīlētās biksēs? Es visu laiku biju pārliecināts,ka to grupu sauc «Make-Up»!
+1
Tas bij tas paganels, šoreiz uzvalciņā. Uzkrita uz nerviem jau pirms koncerta :D
+2
taaks...
par pirmo grupu grūti ko teikt - dzirdēju pēdējo pusotru dziesmu,visādā ziņā neiedvesmoja.
Pēc tam bija Monro, kas zināmā mērā pat attaisnoja cerības. Muzikāli bija ļoti ok,tikai citu vokālu un repertuāru paplašināt - puse no dziesmām bija coveri. Un "Lūgšana" Frailty noteikti sanāk labāk.
Vakar galvenais notikums toch bija Lechery - izlīda publika no kaktiem un tīri aktīvi kustējās līdzi. Zviedri paši kā vienmēr atraktīvi. Un kā vienīgos arī izsauca otrreiz. Colt uzstāšanās lielākoties tika pavadīta pīpētāvā pļāpājot ar Intaru. Uz pēdējām dziemām paskatoties, publikā bija palikušas 2 rindas meitenīšu, kas laikam atnākušas paskaīties uz colt vokālu un tas arī viss. Tā jau spēlē it kā labi, bet pietrūkst tās nianses, lai publika pavilktos. Aprunājāmies arī ar Lechery čaļiem. Intars vēl palika iedzert, es braucu mājās - pasākums beidzās īsi pirms 2:00. Šovakar laikam uz nabaklab.
+6
nu skaidrs - jāsadzer ar Intaru, kamēr šis pīpē, un ar varēšu uzskatīt, ka esmu bijis koncī
+1
Hmm, sen nebiju bijis iekš MP, bet šoreiz dēļ Monro aizvilkos, tiku kā pirmais klubā un visai neierasti bija stundu divas staigāt apkārt, kā vienīgajam ar biļeti, starp bezbiļetniekiem :) Pirmā grupa visai amizanta, bet ģitārista izgājieni apnika ja pēc otrās dziesmas, Monro - biju cerējis, ka mūzika būs kvalitatīvāka, priekšā skaļums vienkārši pārgriezts, ka vokālu visai sūdīgi dzirdēt, manot, ka Intars viltīgi slīd skaņu operatora virzienā, atzinu to par vienīgo pareizo lēmumu un ar aizdevos netālu no skaņotāja, un kā likās nemaz nebija slikts variants atk\likušo laiku pavadīt kaut cik piezemētākā skaļumā!!! Nav Monro iekšā tas, aks bija pirms gadiem, lai gan grupas dalībnieki spriežot pēc spēles ir spējīgi arī ko jaunu un visai kvalitatīvu uzcept. Pie lechery diemžēl mani izsauca uz darbu un biju spiests konci pamest, tā arī Colt nemaz nedzirdot :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas