Eiroparlamenta vēlēšanas
+8
24. maijā, sestdienā, klāt būs Eiroparlamenta vēlēšanas! Neaizmirsīsim par šo dienu, lai nebūtu pēc tam tā, ka atkal Ždanoka, Rubiks un Mirskis ir iekšā, un vēl 5 gadus Latviju pārstāv Eiroparlamentā antilatviskie spēki. Vai tādi liberālie kosmopolīti kā Kariņš, kam par valsti maza bēda.

Balsot varēs tikai tajā iecirknī, kur esi reģistrēts. Tāpēc, ja kāds plāno braukt kaut kur uz laukiem, vai arī pretēji, tad var laicīgi nomainīt iecirkni: vr-epak.pmlp.gov.lv/

Es nomainīju iecirkni uz Madonas novadu, jo vienreiz mūžā gribu nobalsot 666. iecirknī!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
par ko tad lai balso ?
+3
^^ Par iecirkņa izvēli pluss.
0
tur jau tā mūžīgā lieta ka nav par ko balsot,sūdi peld pa virsu forever.
0
kā parasti, jāizvelas mazākais no ļaunumiem.
A par iecirkņa izvēli - POZERS :D
0
Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās Eiropas Savienības (ES) pilsoņi izmantos iespēju veikt protesta balsojumu, EP ievēlot radikālus eiroskeptiskus politiskos spēkus, liecina Latvijas Ārpolitikas institūta publicētais analītiskais izvērtējums "Eiropas politiskie izaicinājumi EP vēlēšanu un Latvijas prezidentūras ES Padomē kontekstā".

Tajā norādīts, ka EP vēlēšanās salīdzinājumā ar nacionālajām vēlēšanām ir ievērojami mazāka vēlētāju aktivitāte un tās ir vairāk pakļautas protesta balsojumam. Ņemot vērā eirozonas krīzi un īstenotos taupības pasākumus, tiek prognozēts, ka EP vēlēšanās ES pilsoņi izmantos iespēju veikt protesta balsojumu, attiecīgi EP ievēlot radikālus eiroskeptiskus politiskos spēkus.

Tāpat tiek prognozēts, ka šiem spēkiem jaunajā EP sasaukumā varētu būt ap 100-160 EP deputātu vietu no 751, turklāt labējie ekstrēmisti varētu iegūt maksimāli 90 deputātu vietas, savukārt kreisajiem ekstrēmistiem tiek prognozētas aptuveni 70 vietas.
+8
Galvenais, lai Ždanoka un Rubiks vairs netiek tur ievēlēti.
0
Uz priekšu Χρυσή Αυγή !!!!
0
Vakar pētīju kandidātu sarakstu un programmas - bet nopietni, par ko lai balso?
0
Par Ždanoku, protams! :D
-2
domāju balsot par mūsu tautas jauno līderi - Ivetu Griguli !
0
krieviem ir tikai viena iespēja par ko balsot- par saskaņu. skaidrs, ka viņu pārstāvis/vi tiks. Latvieši ir sašķelti n-tajās partijās, katrs velk deķi uz savu pusi. Nav skaidrs par ko balsot, un vispār pasivitāte.. Krievi aktīvāki.
Būs vien ES parlamentā mūsu krievu interešu pārstāvji, ne latviešu.
0
Moskaļiem savā starpā nikni konkurē Saskaņieši, Mirskis, Ždanoka un Rubiks. (Nu labi, pēdējais tak īstenībā ir latvietis…) Tā kā Ždanoka, palīdzējusi okupēt Krimu, cer uz tā rēķina pārvēlēties. Vai sanāks, HVZ.

Par balsošanu esmu dzirdējis, ka nacionālisti taisās svītrot ārā Broku, bet plusus likt ne vien Zīlem, bet arī vēsturniekam Edvīnam Šnorem. Motivācija tāda: Broka ir sekmīgi uzsākusi pildīt tieslietu ministres amatu, un tik labu speciālisti nav ko sūtīt uz Strasbūru — Eiroparlamentā kā reiz viens tāds komunisma noziegumu eksperts iederētos pēc tam, kad tur sēdējuši šo noziegumu atbalstītāji Rubiks un Ždanoka.
+2
Ari palasiju kandidatu programmas. Vislabak patika "Suverenitātes" programma : isi, kodoligi un ne par ko. :-D
Salidzinot ar citam programmam, kuras pilnigi visas ir tadi pasi skaistu sauklu komplekti ne par ko, si vismaz ir daudz isaka. :-D

Pilns programmas teksts :
"Latvijas Republikas Suverenitāte ir vienīgais ceļš uz labklājību.
Par Latvijas Republikas atjaunošanu.
Par savu, nacionālo, ekonomisko, kultūras politiku un militaro neitralitāti.
Par Latvijas Republikas suverēnām tiesībām noteikt valsts iekšējos noteikumus, nodokļus, ražošanas kvotas, kultūras, ģmenes, morāles un iekšējā patēriņa produktu kvalitātes standartus"

Zajebisj, bus janobalso par siem. :-)
0
Smieklīgi,tiem kas vēl nezināja,te valda "janukoviča valdība" it visā,laipni lūgtum priecāties un balsot par kārtējiem mēsliem!
+1
^ starp citu, ļoti precīzs salīdzinājums, ja runā par ekonomiku. Janukoviča laikā Ukrainu iztukšoja, jo bija jānobēdzina miljardi Krievijā, Austrijā un Šveicē, tāpēc novājināja armiju, menteni, robežsardzi, sociālo nodrošināšanu un medicīnu. Bet no rūpniecības un lauksaimniecības tikai spieda ārā nodokļus un kukuļus.

Pie mums arī notiek tāda pati novājināšana, tikai aizbildinoties ar taupības režīmu un konsolidāciju. Bet iznākums tāds pats.

Ā, un vēl bankas jāstutē.
0
Kā tur ir ar šiem eiropensiju medniekiem? Es, piemēram, izsvītroju visus ušakovus, bet nebūs tā, ka esu nobalsojis par pašu partiju? Kā te vienās saeimas vēlēšanās tā sanāca?
+1
Tā jau sanāk gan. Tāpēc jābalso par to, par kuriem jau ir pārliecinājušies praksē, ka tie nav kkādi moskaļi :)

BTW, tajā Suverenitātes sarakstā viens mans sens čoms startē — Raimonds Puķe–Lejnieks, tāds baigais jauneklīgais ekstrēmists. No Platones pagasta nācis, tagad strādā Rīgā un īrē dzīvokli, starp citu, no Polikarpa :) Ar to Suverenitātes sarakstu ir tā, ka viņš ir laba ideja, bet… visa tā partija ir apmēram tikpat gudra, cik viņu programma… Tas īsums nav vis stila tīrības pēc, bet tāpēc, ka viņiem tiešām nav daudz, ko sacīt. Varbūt ar laiku būs.
+2
da normāli, visi grib pie resnas desas piesūkties, tur nav no svara, ir ko teikt, nav. Svarīgi ir gribēt.
+8
Jo kā gan citādi tu vari
par politiķi saukties
ja neesi ļāvis mutei savai
resno eirodesu sūkt
0
Sākusies iepriekšējā balsošana. Ceturtdien (rīt) iecirkņi darbojas no 09 līdz 12, piektdien — no 10 līdz 16. Sestdien visu dienu līdz 20.

cvk.lv/pub/public/30852.ht...

Turpat CVK lapā var noskaidrot savu iecirkni, kur katram jāiet, ja nu nav saņemts paziņojums pa pastu!
0
balsot par ko citu kā vienotību, būtu muļķīgi. paskatījos debates un kļuva skaidrs, ka totāli antiņi tur visi ir, atskaitot SC un Vienotību. nu reāli dauņu. arī VL! krutie patrioti.
0
nu es personigi uz Geiroparlamenta velesanam, godigi sakot, ta ari skatos - ka uz daunu teatri, no kura jegas nav itin nekadas, tikai visada veida klauni sacensas idiotisma. :-) pec ta ari vados sava izvele - kurs no tiem man liksies vislielakais cirvis, par to ari nobalsosu. lai jau dabun stabilu algu uz 4 gadiem par to, ka izdevas mani sasmidinat. :-)
+2
pārdodu posterus - "Cilvēks ir vissvarīgākais". 114 gab. Būs pieejami sestdien sākot no 7.00. Cena 0,99 EUR par vienu - tik lēti tāpēc, ka cilvēks ir vissvarīgākais.
0
^^ kā nav jēgas? Paska, kāda alga. Kāda pensija! Rokas nauda!
0
Jē,visu mūžu dzīvosim zem asinssūcēju skavām,bet tas mums patīk aha;)
0
pat nezinu par ko lai balso - pilna valdība ar mūsējiem tak !

tautastribunals.eu/?p=20329

Ave Satanas !
0
Vispār jau diezgan konkrēta maucība - 4dien, 5dien strādā pāris stundas un aizklapējās nah pirms darbalaika beigām. Ja nu sanāk tāda šņaga kā man, kad jāstrādā sestdienā, tad vari iet dirst ar savu balsi palēkdamies.
0
a huļi trešdien olas kasīji ?

''trešdien, 21.maijā – no pulksten 17.00 līdz 20.00''
0
A man tāds jebatorijs, ka trešdien no darba izlīdu 19:50. Un līdz "savam" iecirknim figu aizskriesi pāri visai Rīgai
0
^^^^ No vienas puses skatoties, labi, ka visas Ždanokas un Rubiki atradās Parlamentā. Vismaz šeit nepisa prātu lieki, bet citādi - iet balsot balsošanas pēc ir laika bejzēdzīga iztērēšana, un nav ko tagad sākt dirst par to, ka tas ir pilsoņa pienākums un bla bla bla. Nav jau nozīmes, ielikt(nobalsot) kādu, kas ir baigi daudz laba darījis (jo tur - parlamentā - viņš būs sīka blakts) vai kādu no tiem, kas smirdina gaisu LV politikā (tas pats, kas augstākajā variantā - sīka blakts). Vēl tērēt savu brīvo laiku, lai lasītu kaut kādas programmas ? Tas ir kāds joks ? Viņiem tur pat nebūs varas nopirsties bez atļaujas, kur nu, ko vairāk. Ja tās būtu vietējās vēlēšanas - nu ok, tas ir cits stāsts.
0
^ Pirst un smirdināt gaisu Eiroparlamenta sēžu laikā — tādus kandidātus mēs arī diez vai pat gribētu ievēlēt! :D
+1
^ Tā vismaz , iespējams, pievērstu uzmanību ! :D
0
Nu tad es jau nobalsoju, un par tiem, no kuriem nāk vislielākā — sēra smaka!

www.facebook.com/liepins.imants/post...
+5
skujruncim kā parasti ūdens slapjš, vējš auksts un jābrīnās, ka šamais bikses novelk čurājot.

Manas mātes klasesbiedrene, kas ap ceturtā bērna dzimšanu nolēma līdz ar vīru pārvākties uz Norvēģiju dzīvot/izdzīvot/strādāt, gan pirms pāris gadiem neuzskatīja par pārāk grūtu pasākumu ar vīru pamīšus sēžot pie stūres veikt nepilnus 1000 km garu braucienu ar automašīnu, lai "tuvākajā" konsulātā nodoto savu balsi valodas referendumā un attiecīgi viņiem pēc pāris desmitgadēm būtu Latvija, kur atgriezties pavadīt vecumdienas.
+1
Norvēģijā nobraukt 1000km, lai nodotu vienu balsi. Jopcik, cik tur visīši sanāktu...
+1
^^ baidos, ka, lai baudītu saulainas vecumdienas, nobraukt 1000km un iemest papīrīti, būs stipri par maz darīts. Bet nu vismaz pēc tam ir iespēja sist dūri pie krūts un kviekt, cik daudz tomēr ir izdarīts.
0
... un Norvēģijā jau necik daudz tie visīši ar tur neiznāk.
+2
murgs....žēl ka latvieši ir apmierināti ar to ko tiem atmet "likumīgie zagļi",biroja žurkām dzīvoklīts nomaksāts un kāda mašīnīte sanāk. Ave satanas!
0
Nomaksāji dzīvoklīti?
0
^^ o, jau kā Čegevara kaut kāds runā.
0
jā,man samaksāja mūsu godājamie zagļi,paldies tiem,mīlu un dievinu tos,rīt visi ejam noteikti balsot par grigulītēm sprigulītēm un dzīvosim mūžīgā kaifā kā vienmēr te!
0
^^^^^ Zini, ja tā mazliet parēķina... 4litri JW Black label sanāk. :)
0
Mēs kā kulturas aprindas pārstāvji varētu balsot arī par žagaru,kurš izlaupījis operu un tagad meklē siltu vietiņu,es domāju ka noteikti rīt jāiet jo puikam noteikti kāda pils nopirkta un nav vēl nomaksāta:) palīdzēsim!
0
Par/pret ko aģitē man tā arī nav skaidrs.
0
nav jau par ko aģitēt,nav.
0
Iveta piedod, es Tevi piekrāpu :(
0
^ nu ja, viss ir slikti.
+1
^ nē nē, viss ir labi. Fonā skan Narjahanam "Wa Ma Khufiya Kana A'atham"
+1
Man tika 662. balsotāja numurs... 662†4 ¡¡¡
+10
ļoti svarīga ziņa :D
www.apollo.lv/zinas/ridzinieks-in...
+6
heh, reiz arī ziņu rakstītājs pats ieticis ziņās :D

bet šis gāž no kātiem:
"Šis bijis vienīgais tāds gadījums, un kopumā situācija iecirknī ir mierīga, atzina Elksnīte."

Tipa - var uzelpot, ka iecirkni neokupēja asinskāru sātanistu ordas (nu ja neskaita to vienu, kurš fočējās pie iecirkņa)?
+4
"Pēc balsošanas viņš par piemiņu esot nofotografējies pie iecirkņa numura."

Nu, Dethecrator, rādi bildi!
+6
+7
Atbraucot no Doņeckas un redzot, kā tur politiku taisa ar RPG un raķetēm no helikoptera, esmu priecīgs par mūsu garlaicīgo un banāli eiropeisko demokrātiju, kur vēlēšanās lielākais notikums ir kāda metālista prikols par balsošanu 666. iecirknī.

Nākamajā reizē mums visiem vajag saorganizēt alkobusu, saģērbties kā parasti uz koncertu un aizlaist uz Lazdonu! ;)
0
nah autobusu - ar kājām, lai ir trve :D
+2
Ar kājām nedēļu būs jāiet. Vēlme būt trve, domāju, pāries jau kaut kur pie Ogres.
+6
nu? normāls nedēļnieks. nav kautkāda hipsteru huiņa ar vellopēdiem :D
0
ja trve un ar kajam, tad tikai caur Pokainu mezu ar vel vienu nedelu taja!
0
Manuprāt šitas ceļojums netiktu tālāk par Rīgas pievārti - uztaisītu kau tkur Metalstoku un nobujānītu nedēļu
+4
Ar miljons litriem alus kaut uz Pizdonu ibem!
Ps.s.s
Sist, pist un vēlreiz sist!
+2
Katoļi var kājām da Aglonai aizvikties, velnisti švakāki vai? Ja brīva laika pietiek, tad pārgājiens a āl tak galīgi nav nekas netīkams.
+2
Šosestdien, atceramies, varam balsot jebkurā iecirknī un novadā. Tas nozīmē, ka šoreiz arī citi var virināt uz Lazdonu, uz 666. iecirkni, lai nobalsotu par tumšajiem spēkiem!

Nokļūt tur ir vienkārši — no Madonas autoostas jāpaiet līdz dzelzceļam (metri 300), tur uzreiz būs pārbrauktuve, pa kuru pāri jāpāriet un jādod tieši uz priekšu, ārā no pilsētas. Pirmajā krustojumā (augšā kalnā aiz pilsētas) jānogriežas pa labi, un drīz būs arī Lazdonas šilte. Kur sākas māja, tur praktiski pirmajā sānceliņā iekšā pa labi, un varēs redzēt dzeltenu, zemu ēku, kur skola un 666. iecirknis. No pilsētas nepilna stunda ko pastaigāties, pa ceļam krūmi pietiek, kur mīzt. Ejot arī kaut kāds autobuss, bet man toreiz bija Ļeņins gaidīt.
-1
Offtopiks?
+5
Pagaidām viss izskatās arvien baisāk. Naidinieku un nodevēju leģioni drūzmējas apkārt, aizstāvju ir maz un bez vadības. Interesanti, cik vēl briesmīgāk visam ir jāpaliek, lai sāktu kaut kas mainīties uz labo pusi.
0
^ vispirms jāsaprot, kurš ir ienaidnieks, kurš nodevējs un kurš ir savējais ? Man tas nav skaidrs.
+1
No 13 sarakstiem tikai 7ais un varbūt 8ais nav pieskaitāmi pie nodevējiem un naidiniekiem.
+2
^ dīvaini mūsu domas sakrīt :). Nezinu gan par sīkpartijām neko. Vienīgais NA ir tādi "mīksti" palikuši pēdējos gados. Tikai attāli atgādina tos čaļus, kas mīnus 10 grādos kaili pret Abrenes atdošanu protestēja pie Saeimas. Atgriešanās pie radikālākām idejām mērenās devās nenāktu nemaz par sliktu. Un ja tā vajag, tad lai tie vazaņķi no 4. kojām strādā mazākuma valdībā, nevis ar mūsējo atbalstu sūdus taisa.
+2
^^^^^^ Alkobuss uz Lazdonu ? Lazdonā novēlējuši 94,9% no reģistrētajiem vēlētājiem ? Lazdonā 78,5% nobalsojuši par NA ?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas