Slayer - veci perdeļi kam smiltis birst
+2
nu aiziet !
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+9
slotu un šaufeli studijā :D
+3
Priekš tiem jau drīz Slayer raiderī būs ierakstīts: zemessmēlējs aiz skatuves — 1 gab., lai tiktu galā ar tām kāpām, kas no jamiem birst!
0
nekad īpaši šī grupa nav saistījusi.
-2
"a kurš tad ietu uz kautkādas sagrabējušu onku X-grupas konci ?" - nu pag, uz Slayer pieļauju , ka iet 3 cilvēku kategorijas: 1) gribu redzēt Slayer dzīvajā; 2)Gribu dzirdēt un ārdīties pie Slayer dzīvajā; 3) pohuj, metāls. Nu tad, ja jau X-grupā būs tie paši vecie perdeļi, tad principā jau var iemest ķeksi - es redzēju Slayer večus, taču, ja gribas tomēr arī izbaudīt dzīvo jaudu, atmosfēru, nu tad diez vai Slayer to vairs spēj radīt un tad tiešām - nafig uz to iet. :)
+8
Man kaut kā šķiet, ka Slayer joprojām ir viena no retajām blicēm, kas var sataisīt kārtīgu, mežonīgu mošu.
0
Par tiem vecajiem perdeļiem, kuriem smiltis birst - tas pats attiecināms uz vairumu metāla grupu, kuru skatuves stāžs ir tuvu pie vai pāri 30 gadiem. Protams, ir arī izņēmumi.
+4
Ja kāda no letiņu tresītāju grupām ierakstītu tādu gabalu kā "Implode", vairums bļautu, cik tas ir ohujenna, un ka jābrauc skatīties, kā šie nākamgad iekš Bloodstock močīs...
Ek, ja kāds spētu iedarbināt konveijeru, kurš katru gadu-divus saražo "Angel Of Death" vai "South Of Heaven" līmeņa šedevrus... Laikam jau nav tik viegli tas izdarāms, pat ar visu vairāku dekāžu pieredzes bagāžu.
31. maijā būs arī iespēja palūkot Slayer vienā koncī ar Iron Maiden. Tad arī redzēs, kur šiem kas birst.
Vai arī labāk atdot biļetes naudu par kādu jaudīgu, atmosfērisku post-black projektu? :)
Vismaz man izvēle ir skaidra.
+3
nez, forša grupa, man diezgan labi patīk :)
+3
starp citu - prieks par Iron Maiden, kuriem šķiet nekas nebirst :)
+3
Ļoti priecājos, ka pirms gadiem — cik sanāk? Pieciem, sešiem? — atdevu tobrīd pēdējo naudu, lai aizbrauktu uz Slayer koncertu. Toreiz močīja nejēgā, un Hannemans ar Lombardo arī nebija nobiruši. Tas bija spēks!
+3
Piekrītu BigUgga par to mošu. Vienu reizi nācās izbaudīt. Knapi pēc tam kājas pavilkt varēju, bet pēcgarša lieliska.

Un, tā kā Slayer tomēr viena no pirmajām metāla blicēm, ko sāku klausīties (pat atceros, ka tas bija no tēva CD kolekcijas izmakšķerētais Decade of Aggression live dubultnieks), tad Sleijerim aizvien būs īpaša vieta manā sirdī.
+1
^ It kā vēl daudzas citas grupas nespētu radīt mošu. :)
+4
Stulbs topiks , mūžīgā tēma kam patīk māte, kam meita kam vsp kleita. Jā pēdejie ripuļi jau atmiņā diezko nav palikuši , taču South of Heaven, Seasons in the Abyss un Reign in Blood ir šedevri.
Arī jūsu tagadējie favorīti kādreiz būs sagrabējuši onkas ,un visādi perdeļi ceps tikpat stulbus topikus.
+1
Tikai pastāv liela iespēja, ka pašreizējie favorīti sapratīs "enough is enough" un pārtrauks darbību. No otras puses, ja es būtu Kerija "Burger" Kinga vietā, pieļauju, ka turpinātu smelt krējumiņu no fanboyiem. Lai vai tiktu daļa no tiem 7% ko grupa saņem - tomēr solīds kāposts.
0
Nē nu kā,ir tā ka agrāk metālgrupas bija saskaitāmas uz pirkstiem,tad likās o-super gan tāda gan šitāda...bet tagad kad ir tik liela izvēle,tad vecās bandas nobāl vai tiek klausītas atmiņu ietekmē,cik kruta tad bija utt...protams ka ļoti profesionālas grupas tad bija,jo tad nespēlēja tādi kā tagad,kuram tik nauda un trinkšķināt prot tam grupa uzreiz..bet nu vecās grupas vismaz man nevelk vairs,laiks pagājis un āmen.
+1
^^ Nu, tieši tādu perdeļu dēļ kā Slayer un līdzīgu, termins - "tagadējie favorīti" neko vairs nenozīmē , ir termins - "lieliskie albji", bet noteikti ne grupas. Kaut vai tas pats Coroner, izlaida tiešām spārdošus, kvalitatīvus albjus un tad, kad bija skaidrs, ka sāks sūds tecēt ārā nevis simfonijas, viss, beidza ākstīties. Paskat, grupa pēdējo albi 93` izlaida. Citi sūdzās par to, ka nav jauni izlaisti, bet no otras puses, nafig sākt sūdu kalt, ja var palikt pie tā, kas ir un tad vienmēr visi atcerēsies, ka šajā gadījumā Coroner zbis kapāja, nevis - jā, viņi bija nāves enģeļi, taču mazliet saņemot kāpostu, palika pa... :)
+2
''Nē nu kā,ir tā ka agrāk metālgrupas bija saskaitāmas uz pirkstiem''

kad tad bija uz pirkstiem saskaitāmas ? pilns ar grupām bija arī 1985.gadā, tik bez neta par tām maz kas zināja un bez čamdāmiem CD daudzas palika demo stadijā (kas dažām šobrīd ļnetraucē pārizdot-izdot veco materiālu un atkalapvienoties, kā HELL piem.)
+1
nu parastam ierindas pilsonim bija zināmas tik ac/dc,metallica,sepultura,slayer,kis... un citas šitāda veida grupas...pagrīde bija nezināma un paliks nezināma.
+1
^ nu tev varbūt…

Astoņdesmito gadu matu metāls konkrēti riebjas un riebās arī toreiz (cik nu maz viņš tika kādreiz nejauši uzdzirdēts), tāpēc ir vienmēr liels atklājums, kad no kapa rokas ārā grupas ar nosaukumiem Hell, Satan un kādas vēl ne, kuras — izrādās! — tomēr ir spēlējušas riktīgu mūziku! Varbūt uz tādiem arī būs jāpārmetas, ja Slayer zaudēs asumu.

Slikta zīme ir tā, ka jauno albumu Slayer producēšot kāds cits, nevis Riks Rubins. Tas cilvēks vienmēr māk atraisīt godīguma vārstuli visiem, ar ko viņš strādā — jau kopš astoņdesmito vidus, kad Rubins pa dienu sēdēja studijā ar Slayer, bet vakarā laida bītus un skrāpēja plates Beastie Boys šovā…
+1
^^ no kurienes tev tik greizs priekšstats, nez?
0
"Slikta zīme ir tā, ka jauno albumu Slayer producēšot kāds cits, nevis Riks Rubins"
^
Bet varbūt ka arī otrādāk - tā ir jāuztver kā laba zīme! Ja tā globāli ņem, tad kopš 1998 gada Slayer & Rubins neko prātīgu nav izlaiduši.
+1
Kopš 1990. gada :)
+1
Kopš 1988. gada :)
+3
1990

''siena, šodien, plkst. 01:22

nu parastam ierindas pilsonim bija zināmas tik ac/dc,metallica,sepultura,slayer,kis... un citas šitāda veida grupas...pagrīde bija nezināma un paliks nezināma.''

Parasts ierindas pilsonis neko nezina par Metāla bandām izņemot AC/DC un Metallica arī šobrīd. ASV iedzīvotājs Kiss arī varētu zināt. Stipri šaubos, ka mana mamma zina, kas ir Slayer un Sepultura :D
+4
Nu mans fāters, kuram šogad palika 71, zin, kas ir Metallica, taču nelaiķe ome zināja, kas ir Cannibal Corpse...
+2
^ es savējam kā reiz uz 72. dzimšanas dienu uzdāvināju Gorerotted plati >:)
+7
Un viņš tad ņēma to gramofōnu, noslaucīja putekli, uzkurbulēja un lomīja paku?
+2
Gramafons viņam ir Technics ražojuma, pastūzis ir Philips, deviņdesmitnieces — Sony. Kā saproti, paku kratīja visa māja…
+2
Jāsaka, ka forši tad tev tie vecāki. Atceros vienu tusu vidusskolas laikos, kad pie čoma(protams, vecāki bija prom) aizstiepām kādas kastes 4-5 alu un vienu diennakti pa riņķi griezām vecos thrash albjus. Ierodoties čoma fāterim, nu, tā seja bija jāredz, cik ļoti viņam patik tas thrash. Kā reiz tieši "Angel of Death" ieskanējās. Pāris teikumi tipisku kristiešu izpildījumā un ballīte beidzās. :(
+1
4-5kastes videnē tur dzērāju pietiek, lai senci sadalītu un saliktu pa tukšajām alus kastēm.
+1
Nu neinteresē manējam sencim smagā mūzika, tāpēc jau arī dāvināju tādu plati :) Šis pēdējos 10 gados iegrimis Viduslaiku un Renesanses mūzikā, dzenā riņķī pa arhīviem visādus vecus nošu rakstus un mēģina saprast, kas tur domāts bijis. Vienreiz pat uz Pēterburgu bija aizspēries pavandīties pa makulatūru. Jāatzīst, man iepatikās Galileja seniora (tēvs astronomam Galileo) kompozīcijas, kuras spēlējamas uz lautas. Uz ģitāras arī var, ja noskaņojas — kādu brīsniņu vēlāk pirmais metodiski ģitārmūziku sāka sacerēt J. S. Bahs, ja neskaita no tiem laikiem izdzīvojušās hotas un citus spāņu mūzikas vecos paraugus. Bet citādā ziņā sencis man tāds pats pensionārs kā Toms Arājs.
+2
^^ Tad jau jāslēdz būtu Autopsy. :D
+2
Mož Bloodbath? :D
0
Decapitated jau arī varētu uzmest. Tie paši Cannibal Corpse gan jau kādam arī ietu iekšā >:)
0
Tas pats Gorerotted ar der.
0
Būtu labāk sencim Haggard dāvinājis - moš pat noklausītos:D
0
^^ pēc mēneša jā
+4
Nafig viņiem tas Exodus ģitārists?! :)
youtu.be/VznAYy5yL2A...
+1
Ieraugot šitādus izteikumus, kkā arvien vairāk sāk uzmākties bažas par jauno albumu…

King: "Some of these songs are classics already"

www.blabbermouth.net/news/slayers-kerry-...
0
Nu kā tad bez most superduper hardwork fullofhits elbum everwhenever
+4
Ko nu tur bažīties, skaidrs jau, ka nekas prātīgs nebūs. Kings viens pats nekāds songraiteris nav, un, cik saprotu, Holts te neko vairāk par pāris soliņiem nav sarakstījis.

"That song is Riff City. Just when you think you've heard them all, another one pops up!"

Tulkojums: "Kad tev šķiet, ka šajā dziesmā vairāk par diviem riffiem nebūs, pēkšņi tomēr parādās arī trešais!"
+1
... kurš izklausās, kā no Angel of Death izvilkts
+1
Labprāt izbrauktu pa tādu apli he he :
www.metalinjection.net/latest-news/polish-...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas