Vargs atkal tiesaajas.
+2
www.delfi.lv/news/world/other/sa...

Kur taa var neiet! :D
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Luijs Kašē. Mwahahaha!
-6
Luijam neiet :(
+1
No Kristiana Vikernesa par Vargu Vikernesu, no Count Grischnack uz ko tur vēl, no cietumnieka nr. 97553 par Vargu Vikernesu atpakaļ un tagad par Luiju Kašē. Tad nav brīnums, ka nav vairs laiks taisīt labu mūziku, bet taisa elektrohuiņu.

Lai kā nebūtu konkrētajā brīdī viņa uzvārds, viņš ir sociopāts pēc rakstura. Talantīgs, bet paštaisns, bezatbildīgs, bezhumora sociopāts. Tur neko nevar darīt. Lai tik pasēž kādus mēnešus. Varbūt ierakstīs kādu klausāmu LP atkal.
0
nez nez vai ar dažiem mēnešiem pietiks lai uzceptu ko klausāmu.
+6
Izskatās jau gan, ka sūdu tur ko var pierādīt.

Kā izrādās, par Luiju Kašē oficiālos papīros viņš ir kļuvis jau 2008. gadā, ja var ticēt viņa blogā rakstītam:

In 2008 Vikernes officially changed his name to Louis Cachet: Louis after a great uncle and Cachet being the surname of his wife. He did with help of the Norwegian secret police, who advised him to do so, and also because the name “Varg Vikernes” was very impractical in Norway at the time. Vikernes experienced that solely because of the name “Varg Vikernes” he was e. g. not allowed to order plane tickets, rent cars, order train tickets, rent a room in a hotel, open up a bank account, etc., either because the person taking to him though he was joking or more often because ‘good citizens’ didn’t want life to be easy for a person falsely declared by the media to be a “self-declared Neo-Nazi”. Vikernes still uses the name Varg Vikernes in everyday life, and only uses the name Louis Cachet when he has to (i. e. for signing things, legal documents etc.).

thuleanperspective.com/2014/06/02/some-fac...
-6
par ko ta jūs man salikāt tos mīnusus, pidari? par to, ka jums dipītī pārāk daudz spalvu saaudzis? Luijs, bļe, izravēs jūs dipīšus, nesatraucieties! ar motorzāģi!
-6
oi tur bij domāts jūs' bet neielikās, šitā neskan, johaidī, ok, hail aryan, hail luijs kaše, hail plombira saldejums ar kaku glazuru
-4
Luijs ir tāds cilvēks, kuram iedos tikai šāda izskata sieviete.
www.metalsucks.net/2013/07/18/varg-vik...
+2
Tikai tāda izskata sievietes viņš arī ņems. Pieņemu gan, ka šajā foto viņa vairāk pēc sevis izskatās. blog.balder.org/?p=1616
0
^^ teica profesōrs Ašašašathz. Kh.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
edgarsrakovskis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas