Rosība NEGLECTED FIELDS nometnē!
+10
Jūtu, ka šie jaunumi ir pelnījuši atsevišķu tēmu.

Pagaidām ziņu nav daudz, vien sekojošs ieraksts fēčbukā:

"Sergey Baidikov
First rehearsal with Neglected Fields in 8 years - done! Thank you guys, that was fucking amazing! We have a shitpile of work to do this year - kopā ar Arthur Kupch un Sergey Karshev."

No tā var secināt, ka ir kādi plāni uz šo sezonu, un ka bundzinieka vietu ieņēmis Artūrs Kupčs (Urskumug u.c.).
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+5
^Urskos, SIA Radikal un visādos citādos projektos. Vot tā ir problēma Latvijā ar augstas klases buņģieriem. Daži ir.. un rotē no bandas bandā. Kupčs ir profesionāls buģieris un ar to lietu tiks galā labi, bet kkur pazūd tas personiskais vai dvēseliskais moments visā šaj aspektā. Kupču vairāk redzu djent vai metalcore bandā, bet ne Latvijas metāla klasiķu sastāvā. Ko lai dara... Žēl, kas Kārlis (reiz Neglīto un Santiku ilgadējs bungu virtuozs) mūziku pametis un hvz, ko tagad dara.
+1
Tā nav tikai Latvijas problēma, tā ir visur.
+3
Those fields have been neglected for too many years, indeed!

Lai nu kā, ja tiešām notiks kāds koncerts, tad Metālbalvā vajadzēs ieviest jaunu kategoriju — Gada Atkalapvienošanās!

Un… kas redzēja, kā Destrukts piespēlēja toreiz Sanctimony, tie varēs apliecināt — jau toreiz bija tāda sajūta, ka šim atkal ir āķis lūpā! ;)
0
Toreiz jau viņam arī pašam tika prasīts, vai nav nevelk atpakaļ, uz ko viņš gan konkrēti laikam neatbildēja, bet arī nenoliedza.
+2
Atdzīvinās, būs kā ar Hevengrej, Monro uc vecajām bandām. Pirmie konči uz urraa, pēc tam šķobīšanās - 98tajā skanēja labāk, nu i nah..
+2
nu pag, HG arī šobrīd tiek uzņemti uz urrā, tur viss ir ok. Dažu pūristu cepšanās par sastāvu ir cits jautājums. Monro varbūt ir šķidrāk, bet tur lielākā daļa problēmu atrisinātos ar normālu vokālu. Tā ka NF ir visas cerības izklausīties tikpat labi un vēl labāk kā sendienās. Man gan laikam nebūs ar ko salīdzināt, jo es metālu sāku klausīties tad, kad šamie vairs nespēlēja.
+2
tak nokačā beidzot tos pāris albumus !
+2
trīs albumus, plus demo.

...bet ziņa lieliska, IMHO.
+2
Ja kādam vēl tas nav zināms — pie Pelikāna dabonami vecie Neglīteņu diski pa lēto, plus Brute Chant arī, jo pagrabā pagājušogad atradās neaiztikti krājumi no deviņdesmitajiem. Laikam bija 2 eiro gabalā.
0
Deathcrator: moš ir arī vecie satehniķi?
0
Ierakstos tak ir dzirdēti daudz, koncertos nesanāca redzēt.
0
Dethecrator - atmet man info par pelicanu, kaut kur esmu pasējis iepriekšējos datus, kad diskus ņēmu..!!!
0
Murgon, tu pats man nesagādāji pag gad iznākušos HG diskus vēl! :D
+1
Kārlis nevis hvz ko dara, bet, cik zinu, dzīvo Anglijā un ar bungošanu vairs nenodarbojās, visas savas štelles atdeva jau pasen radagabalam Jēkabam Zemzarim.
+3
^nu bet tā arī nepateici, ko dara. Respektīvi, tās informācijas apjoms, kas tev ir- līdzvērtīgs hvz informācijas apjomam ;)
To, ka viņš ir neLatvijā, to es arī zināju.
p.s. bet ne par to jau runa, lai arī ko viņš darītu. Viņš bija profesionāls metāla bundzinieks un sev vien zināmu iemeslu dēļ pārtrauca to darīt, retinādams tā jau šķidrās pašmāju bundzinieku rindas. Skaidrs, ka aizbrauca peļņā, vai labākas dzīves meklējumos u.t.t, kā piem. Ervīns no Heaven Grey.
Ja tā mūzika ir sirds lieta un augstā līmenī, tad jocīgi, ka cilvēki to pēkšņi pārtrauc, lai arī kādi būtu iemesli.
-2
^
man šķiet, ka finansiāls rakstura iemesls ir pietiekami spēcīgs arguments, lai mūsdienās cilvēks izķširtos par prombraukšanu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas