Skyforger, 16. augustā, krastmalā
+8
Oriģinālā te: www.skyforger.lv/index.php

Skyforger atkal spēlēs Rīgā, 11.novembra krastmalā, 16.augustā, Rīgas svētku programmas ietvarā. Sākums koncertam ap 18:30, bet pirms mums vēl spēlēs Metsatöll un Skylė!
Daudz laika grupām gan nav dots un mēs spēlēsim tikai 30 min. Nu labāk tā nekā nekā.
Tiekamies tad krastmalā!

www.skyforger.lv/CMS/modules/ERedito...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+9
Liela daļa rīdzinieku, kas valkā sportiskas drēbes ar oranžmelnām lentītēm būs dziļā neizpratnē par Ušakovu - tas tak ir klajš atbalsts letiņu, igauņu un leišu fašistiem! Visi tak zin, ka Rīga ir krievu pilsēta utt!!!
+2
Pagājušogad Skaji spēlēja Vērmanītī stundu, šogad krastmalā — uz pusi mazāk. Jo tuvāk vēlēšanas, jo mazāk dod spēlēt? :/

Bez tam es nesaprotu, kāda jēga saukt bandas no kaimiņvalstīm uz 30 min…
+5
hm, tad jau arī uz Bruķiku trešdaļu nav jēgas saukt
0
Taisnība varbūt ir: ja atceras, kāds ir «Karjajuht», tad varbūt arī šiem vairāk nemaz laiku nevajag…
0

"Liela daļa rīdzinieku, kas valkā sportiskas drēbes ar oranžmelnām lentītēm būs dziļā neizpratnē par Ušakovu - tas tak ir klajš atbalsts letiņu, igauņu un leišu fašistiem! Visi tak zin, ka Rīga ir krievu pilsēta utt!!! ""
^
ja jau Rīga ir krievu pilsēta, tad nez kuru var dēvēt par letiņu pilsētu? Talsus, Kuldīgu ;)?

0
Tak man to nestāsti, pastāsti visiem varenās krievu vēstures zinātājiem :D
0
^^ Sabili piemirsi :D
+1
Sabile... 50/50 ar romalem :)
Es Sabile visu Juliju pavadiju, taka zinu, kas un ka :)
+2
Skyforger jaudīgi nospēlēja. Tieši pašā saulrietā. Ņamma :-)
0
Sabile ir mana dzimtā pilsēta. Kādreiz un vēl nesen to sauca par čigānu galvaspilsētu, bet šis izteiciens vairs nav spēkā kādus 7 gadus. Attiecīgā tautība aizdevusies prom labākas dzīves meklējumos. Šodien tik pa retam no viņiem kāds ir redzams... Bet SKYFORGER vajadzētu "Vīna svētkos" (kas ir gadskārtejie šīs pilsētas svētki) šai Abavas upes krastu pilsētā koncertu nospēlēt :)
+1
Nu, ko tur daudz par to Sabili un džauriem, lai tak.

Skyle, nospēlēja tiešām sasodīti labi, jāsaka, ka arī pirmo reizi dzirdēju dzīvajā. Bet nu, folka tur teju ne maņas, kārtīgs leišu Pērkons/Menuets ar Liepājas roka rokrakstu, kā to satiktie labie cilvēki pimetināja.

Metsatoll, kā ierasti, bez emocijām. Kaut tik īsa, aptuveni 25 minūtes gara, programma ierullē labi, vismaz nespēj apnikt kā ierasti.

Debesu Kalve, nu prīmā! Dziesmu saraksts, ja nav kaut kur atmiņas zudiens/noklājiens gadījies:
Kauja pie Saules
Ķēves dēls
Virsaitis Nameisis
Velnukāvējs
Tumsā un salā
Un cik nopratu, pirmo reizi ar otro ģitāristu, jauno. Ej nu sazin kā bij' trijatā, bet skanēj' labi, neteiktu gan, ka tā otrā ģitāra tur baigi arī būtu pietrūkusi. Bet nu ampelēties un izrādīties par to skatuvi nu gan šiem diktām patikās, kas šķita brīžam absolūtie lieki, bet nu lai jau būtu. Kaut gan jāsaka, grupas bieži vien pieminētais Debesu Kalēja vārds Skyforger vietā brīžam šķita vareni aizdomīgs, vai tik uz jauno albumu nebūs atmetuši to anglisko nosaukumu (beidzot?) un sauksies tiešām par Debesu Kalvi, kas manuprāt skan vareni labi un skanīgi, pat latviešu valodas nepratējam. Bet atmetos visas peripētijas, bij' tiešām labi un spēcīgi.

Tautas pie Debesu Kalves arī bij' zolīdā daudzumā un pie skaņas pat nebij' kur piepisties. Izdevies pasākums, atskaitot Tērvetes alu, kas garšoja izcili draņķīgi, bet to jau atkal laboja Alehouse "rūgtenie" un labā kompānija pēcāk.
0
Kāpēc kalve? Nav tak Skyforge.
0
Nu kā tad, biju domājis Kalējs Kalves vietā.
+5
Spēlēja nevis Velnukāvēju, bet gan Melno jātnieku, tātad par ļauno tēlu, kaut gan ar Velnukāvēju viņam vēlāk tika pāršķelta galva.

Green Novice čalis Skajos izskatījās gana labi, turklāt ir veikta arī obligātā Debesu kalēju prasība, proti, kuplināta bārda. Vienīgi viņa ģitāru vajadzēja skaļāk, citādi Pēteris soliņu brīžos viņu tā noēda, ka ne vella nevarēja dzirdēt. Bet labi, ka beidzot ir arī otrs ģitārists, citādi trijatā tomēr trūka harmonizāciju, piemēram, Tumsā un salā ievads tagad ļoti skaisti skanēja.
0
otrs ģitārists - tas ir labi, tikai atkal nez uz cik ilgu laiku ;)
+3
No Green Novice? Pēc albuma par senprūšiem Kvetkovskim plānā albums par senajiem latgaļiem. Kāreiz lieti noderēs tīrasiņu latgalietis grupā šim mērķim. (no Preiļiem, šķiet, viņi)
Domāju, tam džekam tā ir laimīgā loze rukāt Fordžeros.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas