Ķirzakcilvēki un Urantija :)
+4
Ja nu kāds nav redzējis šo LTV sižetu, tad nekavējaties ne mirkli! Sudraba ar saviem ķirazkteorijas putanisasosu draugiem spridzina ne pa jokam. Brīnumaini, ka šādai sektai 21.gs Latvijā netrūkst sekotāju! :)

www.youtube.com/watch?v=17hGzUarcjA...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Šis klips uzdzina tādu pat nostaļģiju kā pirmā puse no «Jelgavas 94». Vazāties pa visādiem ekstrasensu šarlatāniem, kuri vienu dienu tev ārstē labo aknu, otru dienu — kreiso aknu, bet uz nedēļas beigām taisa tev stratēģiju priekšvēlēšanu kampaņai — that's soooo 90ies!

Radās asociācija ar otro Matrix filmu, kur tas tēls, kam vārdā Merovings, rāda Morfejam un Trinty (ja pareizi atceros) savus privātos rīkļurāvējus: «Šie abi ir no daudz senākas un primitīvākas Matricas versijas. Es viņus paglābu no izdzēšanas un tagad uzturu šeit nepārinstalētus. Taisa viņi vairāk sūdus nekā labumu, tomēr man tas ir noderīgi.»
0
Ko tur brīnīties? Kā minemums Puse mūsu politiķu sektās iekšā līdz ausīm .... :D
+6
Būtu labi, ja šo sižetu uzķertu kāda no mūsu fantāzijas žanra rakstniecēm. Vai arī Jānis Walx. Sižets taisni piemērots: Urantijas prokrieviskie magi saiet matos ar latviskās dzīvesziņas adeptiem Pokaiņu Zikurātā. Gaismas lādiņi un enerģijas straumes šķīst pa gaisiem, kad maģiskajā kaujā saķeras abas puses, kuras abas vienlaicīgi viena otru apvaino par tumsas spēkiem un Zeta Retikuliešiem. Parastā sabiedrība no šādas enerģijas pārpilnības iet sviestā, visi staigā ar folijas cepurēm. Matainajiem no statiskās elektrības gaisos visiem frizūras tā kā Wayne Static, no briļļu rāmjiem bieži lec dzirksteles.

Apokaliptiskā cīņa tikmēr uzkurinās arvien vairāk, Urantija uzbrūk ar amuletiem no Sibīrijas mamutu ilkņiem, kamēr Pokaiņi uzlādē ezeru, paceļ gaisos un sūta apslīcināt Brīvības ielu 95. Diemžēl, kā jau kārtīgiem magiem tas vienmēr gadās, Urantija ar saviem amuletiem nobrīna nevis Pokaiņu koklētājus, bet izraisa Āfrikas cūku mēra pastiprinājumu Latgalē. Bet gaisos klīstošais ezers, kura vārdu neviens nemēģina aiz bailēm izrunāt, ierauga mazu, nobijušos meitenīti, kuru vecāki spieduši iet uz Liepājas poproka skolu, kaut gan meitēns interesējas par matemātiku un bioloģiju, grib kļūt par ārsti. Mākonis izdzird, kā skuķēns mocās, izpildot Laura Reinika dziesmu «Lai līst!», nodomā: «Nu, ja neviens nezina manu vārdu un nepiesauc mani, tad atsaukšos kaut vai uz šito gabalu!» — un apslīcina to poproka ūķi.

Meitenīte laimīga var nemocīties ar dziedāšanu, izaug par dakteri un paraksta nosūtījumus pie speciālistiem gan Urantijai, gan Pokaiņiem. Visi viņi nonāk Tvaika ielā. Un te jau stāsts beidzas ar tradicionālo: «Un tad viņi visi dzīvoja ilgi un laimīgi!»
0
hz.. līdz brīdim kad ezers pacēlas gaisā, vēl bij ok. Tālāk dzeramais beidzās? :D
+2
urīnutantija.
+2
Urīnterapija noteikti ir vislabākais veids, kā atvērt astrālo redzi!

Reku tvnet arī paņirgājušies par tēmu:

www.tvnet.lv/zinas/viedokli/5290...

-9
tā kā par NA,lai visi balsotu!
+1
+1
Uzrakstīju — www.delfi.lv/kultura/news/screen...

Oriģinālais materiāls nez kāpēc vēl nav ielikts nra.lv, tāpēc jāiztiek ar Delfu pārstāstu.
+2
Tā kā kandidēt var arī dubultpilsoņi, tad viena Latvijas un Ķirzacijas dubultpilsone piedalās gan: sv2014.cvk.lv/saraksti/cbb4fcd51a...
0
Informācijas pirmavots tagad jau principā ir šeit:

cvk.lv/pub/public/30803.ht...
0
Vēlētāju aptauja: 12.Saeimas vēlēšanās uzvarējusi valdošā koalīcija

Rīga, 4.okt., LETA. 12.Saeimas vēlēšanās sestdien ir uzvarējusi valdošā koalīcija, kurā darbojas "Vienotība", Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) un nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK), liecina informācijas aģentūras LETA sadarbībā ar "Latvijas Neatkarīgo televīziju" (LNT) un Rīgas Stradiņa universitāti (RSU) veiktā nobalsojušo vēlētāju aptauja pie iecirkņiem.

Aptaujā 23,8% savu izvēli vēlēšanās izdarījušo cilvēku atbildējuši, ka balsojuši par "Vienotību", bet par "Saskaņu" balsojis 21,6% aptaujāto.

Par ZZS savu balsi atdevuši 19,4% vēlētāju, bet par VL-TB/LNNK nobalsojuši 18,5% aptaujāto vēlētāju.

Tāpat 5% barjeru vēlēšanās varētu būt pārvarējusi Latvijas Reģionu apvienība (LRA), par kuru balsojuši 6% aptaujāto, un šovasar izveidotā partija "No sirds Latvijai" (NSL), par kuru savu balsi atdevuši 5,4% aptaujāto vēlētāju.

Šāda balsu sadalījuma gadījumā "Vienotība" Saeimā iegūtu 25 deputātu mandātus, "Saskaņa" - 23, VL-TB/LNNK un ZZS - pa 19, bet LRA un NSL - pa 7.

Pārējās partijas saskaņā ar aptaujas datiem 5% barjeru, lai iekļūtu Saeimā, nav pārvarējušas.
Par Latvijas Krievu savienību balsojuši 1,3% aptaujāto vēlētāju, par "Vienoti Latvijai" balsi atdevis 1,1%, par "Latvijas attīstībai" - 0,8%, par Jauno konservatīvo partiju - 0,7%. 1% aptaujāto norādīja, ka vēlēšanās ir piedalījušies, bet nav nobalsojuši, proti, urnā iemetuši nederīgu vēlēšanu zīmi, piemēram, tukšu aploksni, vai arī tikai reģistrējušies, bet nebalsoja.

Kopumā tika aptaujāti 6418 vēlētāji, no kuriem derīgas atbildes sniedza 5025 vēlētāji, bet neatbildēja 1393. Vidēji vairāk nekā pārējā Latvijā uz jautājumu par balsojumu neatbildēja vēlētāji Latgalē. Aptaujā pie vēlēšanu iecirkņiem intervētāji pēc nejaušības principa anonīmi iztaujāja savu izvēli vēlēšanās jau izdarījušos pilsoņus. Intervētāji strādāja pie vairāk nekā 70 iecirkņiem gan pilsētās, gan novados. Nosakot iecirkņus, pie kuriem veikt aptauju, tiek ņemts vērā ievēlamo deputātu skaits katrā vēlēšanu apgabalā, iepriekšējo vēlēšanu pieredze, aktivitātes rādītāji dažādos vēlēšanu dienas laikos un citi kritēriji. Metodoloģisko atbalstu aptaujas veikšanā sniedz tirgus un sabiedriskās domas pētījumu centrs SKDS.

Publicēta: 04.10.2014 20:00
Gunita Gailāne, LETA
0
Pārākdaudz sūdrabiņu o_O
0
kautkā rezultāti nepārsteidz.
0
Izskatās, ka būs labākais no sliktajiem rezultātiem.
0
pēc pirmajiem oficjālajiem neizskatās
0
Mjā, nebūs labākais. Rezultātu gaidīšana nervus bojā vairāk nekā japāņu šausmenes.
0
Vēl jau Vidzemē baigi daudz nav saskaitīts, tur tiem Krievijas dirslaižām mazs atbalsts.
0
Šobrīd analizējot man sanāk, ka, salīdzinot ar 11. Saeimu, lielākie vēlēšanu uzvarētāji būs ZZS (+8%), lielākie zaudētāji - Saskaņa (-5%).
0
nu.. ļaunākais no ļaunākajiem. Paši vainīgi.
0
Kurzemnieki ir sviestā sagājuši, ka par Lembi balso :(
0
acīmredzot kāds no vecajiem perdeļiem vēl māk sabraukt pa ausīm, atšķirībā no citiem šleseriem un kalvīšiem
0
Nacionālistiem jau gan arī +3%!

Kurzemnieki būtu sagājuši sviestā, ja nebalsotu par ZZS.
+3
Man joprojām kauns, ka pirms padsmit gadiem pašvaldības vēlēšanās par Zaglīgajiem Žiperiem nobalsoju - pirmais ko šie izbīdija, ka aliņu uz ielas nevar dzert un apmierināti stājās koalīcijas sakaros ar visiem pēc kārtas.
-4
Nešaubos ka rezultāti ir viltoti.
+1
^^Pašvaldībās jau tā partijas piederība bieži ir stipri nosacīta. Tādi, kam patiešām ir stingra politiskā pārliecība ir sastopami tikpat reti kā zaļās vārnas. Pārējie partijas piederību maina atkarībā no tā, kas ir pie varas Saeimā, kas daļēji ir saprotami, jo savādāk dzimtajam miestam no lielās siles nekas neatlēks. Piemēram, Rihards Eigims tagad Saeimā ir ievēlēts no naftas zemniekiem, a savulaik bija Daugavpils mērs. Manuprāt abu roku pirkstus vajadzētu, lai uzskaitītu, kādas partijās viņš ir bijis.
0
Dabīgi, jo mums pastāv viena politiskā pārliecība, neatkarīgi no partijas. 100 partija, pārliecība lielos vilcienos tā pati.
+2
^^ Es tāpēc brīnos par NA, kas ņem pretī visādus partiju staiguļus. Rībena, Kursīte, Buiķis, Latkovskis tak jenoti un sorosīti pēc savas būtības un iepriekšējās darbības. Un pat aplauziens ar Bordānu nespēj nacionālistus izmācīt…
+1
Pēc pēdējiem rezultatiem tomēr ir gandrīz labākais no sliktajiem rezultātiem. Tās drūmās prognozes, kas bija pāris dienas pirms vēlēšanām nepiepildījās un nav jāsāk gatavoties vietējam Maidanam. PAGAIDĀM.
+2
Raksts ar labu virsrakstu, var izlasīt kāds, ja gadienā nesaprot, kāpēc Saeimas vēlēšanās reizēm tie, kam vairāk procentu, dabū mazāk deputātu vietas. ritvars.wordpress.com/2014/10/06/kirzaku-...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas