SKYFORGER - "Senprūsija" 06.04.2015
+14
Pēdējos gadus esam strādājuši pie jauna albuma, un beidzot lielais darbs ir galā - šodien gribam atklāt albuma vāciņu, dziesmu sarakstu un izziņot albuma iznākšanas datumu: "SENPRŪSIJA" iznāks 6. aprīlī 2015 !!!

SKYFORGER vokālists Pēteris: Mūsu jaunais albūms "Senprūsija" ir veltīts senajai baltu tautai Prūšiem, kuri gadsimtu laikā ir iznīcināti kopā ar savu unikālo kultūru. Es domāju, ka mums atlikušajiem baltiem, latviešiem un lietuviešiem, ir ļoti svarīgi nepazaudēt un neaizmirst šo savu kopējās vēstures posmu, tāpēc mēs uzskatījām par svarīgu izveidot šādu albumu.

Runājot par albuma vāciņa bildi, mana doma bija parādīt, ka viss, kas palicis pāri no kādreiz varenās prūšu tautas, ir kauli (arheoloģiskajos izrakumos) un daži artefakti, viss pārējais ir zudis nebūtībā.

Albuma vāks: www.skyforger.lv/CMS/modules/ERedito...

Dziesmu saraksts:

1. Ei skīja, skīja
2. Senprūsija
3. Sudāvu jātnieki
4. Tagad vai nekad
5. Herkus Monte
6. Rāmava
7. Lepnums un spīts
8. Divi brāļi
9. Melnās buras
10. Nekas nav aizmirsts
11. Rituāls
12. Zem Lietuvas karogiem

Vairāk par albumu, un pirmā dziesma jau drīzumā!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Hell yeah!
+2
Uzreiz var redzēt, ka svētki vietējā skatuvē - visi metas tēmas taisīt :D
+2
kotaes, esjauneko - Hopkins lika :)
+1
domāju, vai nekļūdās Pēteris ar Zirgu, atteikdamies no leibliem un izdot albumu pašu spēkiem (tā sacīt independent). Intervijās skaidro savu pozīciju- no leibliem tik un tā labuma nekāda (končus, tūres neorganizē, reklāma nav, piķi nemaksā u.t.t.).
Domāju- būt kāda smagsvara leibla (kāds piem.,ir Metal Blade Recodrs) paspārnē absolūti nenāktu par ļaunu. Šādos apstākļos, pieļauju, ir lielāks svars tam albumam (tomēr statuss, plašāka pieejamība u.c ), kas tieši, netiešie sekmētu tā albuma izplatību masās.
+1
Ko viņiem deva būšana Mascot un Metal Blade paspārnē?
0
^to mēs nezinam, jo nav ar ko salīdzināt. Nav zināms, kā būtu, ja būtu bez leibliem darbojušies.
Izsaki savu viedokli.
0
Končus jau tāpat vislaik paši organizēja.

Par CD izplatīšanu nav pārliecības.
+3
Diskiem noteikti bija lielāka izplatība, bet vai tas ir kā īpaši ietekmējis to pārdošanas rādītājus, nezin. Šajos laikos jau tie, kas vispār diskus pērk, tos lielākoties pasūta internetā no distro/leibliem, vai nopērk koncī. Vai arī festā, no tiem pašiem distro/leibliem.

Pieņemu, ka nekāda cita diža labuma arī nebij.
+1
tad sanāk, ka mūsdienās šie leibli zaudē savu nepieciešamību, kā tādi.
+4
Labrīt
0
labrīt nelabrīt un tomēr lielākā daļa iecienītāko bandu atrodas kāda paspārnē.
+1
No liela MB līmeņa leibla divas jēgas: 1) gatavs izplatīšanas tīkls - tavus CD var nopirkt piem. Amerikas veikalos, 2) tavus CD recenzē Metal Hammer, Terrorizer un tamlīdzīgie. Visu pārējo nav problēmu izdarīt esot ārpus liela leibla. + tiesības uz diska dziesmām paliek pašiem.
+5
Ā, trešā jēga - tavu logotipu mēdz festivāla plakātos uzlikt nedaudz augstāk. :)
+2
No tiem leibliem tiešām bija kāda jēga tais laikos, kad nebija interneta.
+1
Gatavs izplatīšanas tīkls - starptautiskais tīmeklis.
+4
tik ļoti vienkāršot arī nevar.

Leibla esamība pie recenzijas/CD/internetā etc var ļoti daudz ko nozīmēt man kā klausītājam.

Piemēram, Profound Lore Records priekš manīm nozīmē, ka konkrētā banda būs pačotīga (vai vismaz gandrīz), jo PLR vadības muzikālā gaume ir ļoti līdzīga manējai. Līdzīgi var teikt par Debemur Morti Productions.
0
Tu jau arī pats savus promo vari žurnāliem un blogiem sūtīt - ja tev jau ir savs vārds, kā Skajiem, tad var arī norecenzēt.

Ja esi uz Napalm vai Spinefarm, kas končus organizē un pa pāris klipiem albumam uzcep, tad jau ir OK.
0
tieši tā, Skajiem jau ir Vārds un ne bez augstāk minētajiem leibliem (nav pat runa par kkādiem taustāmiem labumiem). Augstāk minētie Neonza piemēri ir mārketinga fiškas. Jūsu uzmanību lielveikalā pirmkārt pievērš preces, kuras ir izceltas, košāk noformētas, kliedzošāk noreklamētas u.t.t. Skaidrs, ka zīmoli Coca Cola, Slayer, Behemoth vai Hugo Boss vairs neprasa reklāmu, bet tomēr tiek reklamēti uz velna paraušanu.
Tas tikai mans viedoklis- domāju, patstāvīgi eksistēt grupai ir grūtāk no marketinga viedokļa.
+3
Divas reizes viņi ir uz nopietniem leibliem bijuši. Domāju, ka viņi pietiekami labi zina, ko dara.
0
Mascot itkā ir nopietns leibls, bet viņiem ir popsīga orientācija un ar Skajiem īsti nezināja, ko lai iesāk - r Paul Gilbert tūrē īsti nelaidīsi :D
0
paskatījos Mascot pašreizējo klāstu- šis tas ir metālisks: Enochian Theory, Gojira, Heathen, Pestilence, Ancient Rites, Andres Kisser, Black Label Society moš vēl kkas. Bet viss pārējais- blūzrokeri, džezs un tmldz.
Pieļauju, ka ap `99....`00 gadiem viņu orientācija bija savādāka.
0
Man ar liekas, ka toreiz viņiem sūrā gala bija vairāk.
0
tas pats Ancient Rites un Sadus vien bija - www.metal-archives.com/labels/Mascot_Recor...
+2
nejauciet ar Folter Records
+2
Ap 2007. gadu sākot, katru reizi, būdams svešā pilsētā, iestaigāju mūzikas veikalos — ap to laiku biju sācis vinilus pamazām pirkt. Tolaik, pat ja tādā, sacīsim, Roterdamas veikaliņā bija tikai 2 kastes ar metāla viniliem, tur ļoti bieži varēja Skyforger plates dabūt, kamēr Slayer vai pat vietējie Sinister nebija vis. Tā kā Folter savu darbiņu darīja labāk par vienu otru Metal Blade :)
+4
Galu galā vienmēr var vērsties pēc palīdzīgas rokas- MicRec G.Račs.
+2
Relicseed ar Slaughterhouse tā izdarīja — iedeva izlaist Račam. Vispirms Račs uztaisīja noklausīšanās pārtiju Roķenē, tad pēc gada iznāca digitālais formāts, un vēl pēc gada fiziskais disks. Plate nav līdz šim. Riktīgi labu albumu izcūkāja.
+1
^ Galu galā, kāpēc nepamēģināt vairot atpazīstamību Latvijā ?! Zelta mikrofons 2016 uzreiz būtu tikpat kā jau kabatā - kategorijā "Labākais roka/metāla ansambelis 2016"
+1
Defaultā paredzu, ka Skyforger šogad iegūs balvu :)
0
^^^^^ Folteram jau Skyforger bija flagmanis, nevis trešā kategorija.
+7
^baidos, ka SF neuzvarēs. Viņu tiešie konkurenti Brainstorm ar nesnauž un rīkojas www.delfi.lv/kultura/news/music/...
0
^ labs :D
0
^^
patiesībā tas kārtējo reizi apliecina tikai to, ka latvijas mūzikas tirgus ir gaužām mazs, ja jau iepriekš ir paredzams, kas iegūs gada balvu...
+3
Vai Tyr'am Fēru salās ir kādi nopietni konkurenti uz Zelta Metālsiļķes balvu? :)
0
^nu ja, tur gan jau ka pat svinīgo ceremmoniju netaisa, vienk nosūta konkrētajā datumā balvas pa pastu.
0
^^ Hamferð ir vienīgie, kas nāk prātā.
+3
Starp citu, Hamferð pirms pāris gadiem vinnēja WOA Metll Bettl, bet atteicās no balvas - līguma ar Nuclear Blast, paliekot uzticīgi vietējam mazajam izdevējam. Viela pārdomām, Bok.
+2
^nu grūti man spriest, neesot šajā lauciņā pašam iekšā. Acīmredzot šie džeki gribēja pailkt neatkarīgi un neļauties kkādām Nuclear Blast prasībām, noteikumiem u.t.t. Un tākā bagāts nekļūsi abos gadījumos (lielā vai mazā leiblā), tad priekškam izvēlēties čakarīgāko variantu. Acīmredzot šada motivācija.
+3
Gan jau drīzāk nukblastaram ir savi "noteikumi".
+8
Ceturtdien, 2. aprīlī, neilgi pirms mūsu jaunā albuma "Senprūsija" iznākšanas, grupa SKYFORGER aicina visus interesentus uz klubu "Melnā Piektdiena", kur mēs rīkosim vēsturisko vakaru veltītu senajai prūšu tautai.

Ar prūšu vēsturi un kultūru klātesošos iepazīstinās senās folkloras izzinātāja Inese Krūmiņa, vēsturnieki Agris Dzenis un Raitis Simsons.

Būs iespēja uz vietas satikt SKYFORGER dalībniekus, un pirmo reizi Latvijā – arī noklausīties pašu jauno albumu!

Pasākums nepiespiestā gaisotnē ar alus kausiem – domāts visiem, kuri grib uzzināt vairāk par prūšiem un mūsu jauno albumu "Senprūsija"!

Īss pasākuma plāns:

Sākums pl. 19:00
No pl. 19:00 līdz 21:00 uzstāsies vēsturnieki, šajā laikā jāievēro klusums!
Albuma noklausīšanās sāksies tikai pēc pl. 21:00

Ieeja € 1.

Kluba adrese: Brīvības gatve 193c

www.melnapiektdiena.lv

www.facebook.com/events/633855310080...
0
^ tāds promo pasākums. Varētu būt interesants.
Bet es tomēr gaidu prezentācijas lielkoncertu. Kurbads 2010.g.pavasarī iekš Sapņu fabrikas bija ļoti izdevies. Cerams, šoreiz būs tikpat zjbs.
+5
vienam no pieminētajiem vēsturniekiem, Agrim Dzenim, tikko iznākusi liela, nenormāli kruta un vērtīga lielformāta grāmata par kuršu ķoniņiem, kurā ielikti vismaz 10 gadu pētniecības materiāli:

www.historia.lv/jaunumi/kara-muzeja...

Tai grāmatai ir nejēdzīgi liels uzcenojums (Globusā viņa maksāja 56 eināri), kamēr pašizmaksa ir 25. Ja kādam no šejieniešiem interesē to darbu dabūt bez uzcenojuma, pa taisno no autora pa 25, tad ierakstat savu interesi — es pateikšu Agrim, lai viņš atved kādus eksemplārus pa ceļam. Es pats arī ņemšu pie viena.

Dzenis vispār ir totāls blekmetālists, lai gan uz koncertiem tiek reti, jo dzīvo Kandavā un ir ar maziem bērniem :)
+1
Es piesakos uz grāmatu, pie reizes savākšu tavu lolojumu un arī tos diskus par kuriem runājām un tā arī koncī neiedevi :D
+1
A man viņi nemaz nebija līdzi, nesanāca paņemt…
+1
es arī piesakos uz grāmatu, e-pastā nosūtīju savas koordinātes, ja nu kas.
+2
No 41:35 "Tagad vai nekad" www.mixcloud.com/radionaba/tum%C5%A1...
0
pirmais iespaids par jauno SF gabalu labs, pagaidām, ne vairāk. Jāpagremo ilgāk :) Tāds, kkur atsit kurbadisko skaldāmo hevīti, ātru un niknu.
Vārdusakot viss albums jāizgaršo kopumā vairākkārt, lai veidojas īstais slēdziens.
+6
No Skyforger jaunā izskata mājas lapas:

Pirmā dziesma – “Tagad vai nekad” !

SKYFORGER piedāvā pirmo dziesmu no sava jaunā albuma “Senprūsija”!

Tagad vai nekad

Dziesma stāsta par Lielo prūšu sacelšanos, kas notika no 1260. līdz 1274. gadam. Tās laikā prūšu ciltīm gandrīz izdevās pilnībā padzīt vācu Teitoņu Ordeni no savas zemes.

Tomēr pateicoties nepārtrauktam dzīvā spēka pieplūdumam no Eiropas un ar daudzu Eiropas līderu iesaistīšanos konfliktā, sacelšanās tika apspiesta un prūši atkal pakļauti Ordenim. Vairāk informācijas par šo tēmu varēs izlasīt CD bukletā.

Albumu CD formātā 6.aprīlī izdos vietējā izdevniecība “Thunderforge Records”. Vēlāk tepat paziņosim veikalus, kur to varēs iegādāties.

TAGAD VAI NEKAD

(Prūšu lielā sacelšanās 1260 – 1274)

1260. gadā pie Durbes
Tas viss sākās
No Lietuviešiem Ordeņbrāļi
Tur trūkties dabūja kā nākās

Asiņaina gaisma aust
Melni kraukļi nāvi krauc
Kakla kungus gana ciest
Viņu maz, mūsu daudz

Tikai tagad, tagad vai nekad
Prūsija atmosties!
Tikai tagad, tagad vai nekad
No ceļiem piecelies
Tikai tagad, tagad vai nekad
Laiks zobenus jozt
Tikai tagad, tagad vai nekad
Uz nāves cīņu Prūsija most

Viens par visiem, visi par vienu
Šķēpu mežs, vairogu siena
Šo uguni vairs neapdzēst
Vētru pļaus, kas vēju sēs

Atceries viņu vārdus:
Herkus Monte, Glape, Auktums
No Bārtas Dīvans un pie Kulmas
Vēl ar Ordeni cīnījās Skomants

Kā traki suņi zemi tie plēš
Gadu gadiem uz kakla mums sēž
Vairs ne pēdas neatdosim
Brīvību mēs atkarosim!

www.youtube.com/watch?v=Z9MlKLPOAnQ...

skyforger.lv/lv/2015/pirma-dzies...

+1
Pāris trīs reizes ir noklausīts, sevišķu emociju pagaidām nav. Dzīvajā likās trešīgāks.
+3
SF ir sevi laikam tomēr izsmēluši.
+2
Manuprāt nav ne vainas. Cik nu var spriest pēc vienas dziesmas, tad dūdu iztrūkums ir nācis tikai par labu kopējam skanējumam - SF ir palicis nedaudz "metāliskāks" ja salīdzina ar iepriekšējo albumu.
0
Jāpiekrīt laikam Pēterim. Skyforgeru uzplaukums, manuprāt, bija ar streļķiem, kur bija ugārs bonusā ar foršām melodiskām daļām un spēcīgiem tekstiem, kas palika atmiņā. Jācer, ka vecie krabji vēl kādu dūzi ir paslēpuši azotē, jo tagad vai nekad ir drīzāk.. nekad.
+1
kas attiecas uz albumu koncepciju un tematiku, tad izsmēluši sevi, viennozīmīgi nav. Kas attiecas par muzikālo- par agru spriest pēc vienas dziesmas.
Katrs albums līdz Kurbadam ieskaitot bija atšķirīgs- cerams Senprūsija nebūs pašatražojums. Pamatojoties tikai uz šo vienu dziesmu (kas nav objektīvi), liekas tas viss jau bijis.
0
Protams, ka komentāri jāpataupa līdz viss albums būs kārtīgi vairākkārt noklausīts. Taču tiktāl izskatās, ka varētu būt līdzīgi kā ar Kurbadu - it kā ir smalki nostrādāts, noslīpēts, bet tās īstās dzirksteles brīžiem pietrūkst.
0
man Kurbads patika
0
Man kopumā arī, bet iepriekš teiktais tāpat ir spēkā.
+2
Kurbads ir zaibis albums ja meklē tikai metālu, vikingus utt. Streļķi, Kauja pie saules utt liek manai sirdij pukstēt straujāk ne tikai metāla dēļ, bet tieši atverot vēstures dimensiju.

Pirmo reizi dzirdot šīs dziesmas pirmos akordus bija WTF - kautkādas emorock ģitāras. Bet kad noklausījos otru reizi - likās, ka pilnīgi organiski viss tur iederās. Citējot Zameti - šis gabals jau atkal liekas tāds leģētāks. Tādi kā JP rifiņi saklausāmi cauri.
+1
Mūzikas sākotnējais impulss kā no aizkapa izkāpis. Dārdošais ritms, kurš aizlien līdz kaulam un sapurina iekšas. Tik tā vien gribas mesties virpulī. Skanējums uzārda zemapziņas dziļākās dzīles uzkurinot sen aizmirstās asinis... Vēstures mēslainē izmestie stāsti ir augšāmcēlušies.

Redzēsim, kas sekos talāk...
+3
Ko pipojam?
0
^^^
Žēl, ja vēstures dimensiju spēj salūkot tikai vēsturisku notikumu "hroniskā" izklāstā. Es teiktu, ka, citējot, "vēstures dimensiju" tieši mītiskais piegājiens, Pērkoņkalvē un Kurbadā rodamais, ver daudz plašāk, nekā aprakstošais, klātesošā korespondenta stils, kāds dominē KpS un LS.
+2
...tomēr jāteic, ka dziesmas otrā daļa sper, un ar diezgan gruntīgu zābaku.
+1
Arnold, pats sākums kāreiz ir kaut kas iepriekš nebijis un tāpēc super! Tālāk jau visi Venom un pārējās zināmās Pētera simpātijas skaidrāk izpaužās.

Bet Skyforger magnus opum, manuprāt, ir "Pērkoņkalve". Kas arī loģiski, jo pēdējais albums kautcik klasiskā sastāvā (ar domu, ka tur ir Rihards) + eksperimenti ar sintiņiem, utt...

P.S. Cik atceros no "Aptiekā" dzirdētā (3 gabali), šis galīgi nebija mans favorīts, bet te tāds līdzbļaujams piedziedājums, tāpēc, loģiski, singls.
+1
Ā, aizmirsu svarīgāko pierakstīt - "Pērkoņkalve" bija pirmais albums, kur bija vislabāk sablendoti metāla un folka elementi.
+2
Es negribēju būt tas, kurš Rihardu pieminēs, bet izstiepies vai saraujies - talants uz dziesmu rakstīšanu viņam piemīt.
+1
...bet tie sprādzieni, tie ir labi ielikti.
0
Btw, ko vispār tagad dara Rihards ? Sen par viņu nekas nav dzirdēts kopš aizgāja no Skajiem...
+2
Bija gaiša doma reanimēt Nekroterror, bet galvenais šķērslis, ka Fauns uzlicis muzonam mīksto un vokalizātoru īsti nevar atrast.

Šķiet, ka vēl kāds projekts bija, bet īsti neatceros - pirms pāris gadiem par to runājām.
+1
jā, nekroterroram pat albums bija, laikam pats man devi kaut kad.
0
te vel bija ari Myspace lapa, iespejams, ka es pats vinju ari tur biju "taisijis", galigi vairs neatceros :D:D:D

myspace.com/nekroterrorband...
0
Jāievērtē citi gabali, bet pašreiz liekās, ka tāda bārdas piegarša. Katrā ziņā, jaunais albūms ir gaidīts un noteikti nesīs emocionālu lādiņu, kā visi iepriekšējie. Noteikti, šogada The Must.
+1
No drošiem avotiem tapis zināms ka šajā pasākumā www.melnapiektdiena.lv/events/02042015... jau būs iegādājami "Senprūsija" CD un krekli.
0
a "hüdiji" nebus?
+1
cerams, ka tie, kas savu mūzikas kolekciju papildina gk.interneta plašumos, kačājot gigabaitus- tomēr sagrabinās 10 ērikus un nopirks SF disku tā sacīt taustāmā veidā.
Atbalstīsim māksliniekus, jo vairāk savējos :)
0
^^Par hūdijiem nav zināms pagaidām. Tā īsti jau ar albuma vāku liekas ka hūdiji nemaz nav bijuši.
Pāris gadu atpakaļ bija ar Semigalls hūdijs, bet liekas ka mazā tirāžā, tā bilde uz vēdera bija diezgan pamaza un izskatījās ne visai.
+13
Skyforger - Rāmava / Romuve (2015)
www.youtube.com/watch?v=SfBzKoMiGi4...
+2
Tāds Bathory episkums jūtams...
+3
Caur Aizsaules vārtiem 2?

Nē nu tā jau skanējums patīkams liekas.
+2
nu jau intrigu uzdzen arvien karstāk. ļoti labs gabals- skan pārliecinoši.
0
Negaidīti aizgāja jau kādu reizi ceturto šodien.
+3
Emocionāls prūšu pēcteča stāsts par to, kā viņi jūtas mūsdienās:

www.delfi.lv/aculiecinieks/news/...
+1
Daži Dzeņa grāmatas «Kuršu ķoniņi un citi lēņavīri. Septiņsimt gadus ilga brīvības saglabāšanas pieredze» stāv pie manis, tā kā piesakās, kas te gribēja! A3 formāta grāmata cietajos vākos, uz bieza papīra, būs kādi 3 kg svarā: Latvijas vēsture, kā zināms, ir smaga būšana!
0
^ … daži eksemplāri stāv pie manis, tā tas jāsaprot.
+4
SKYFORGER jaunā albuma 'SENPRŪSIJA' prezentācijas koncerts

Piektdien, 15.maijā, Rīgā, klubā "Sapņu Fabrika" (Lāčplēša 101) ekskluzīvā koncertā latviešu pagan metal grupa SKYFORGER prezentēs savu jauno albumu "Senprūsija"!

Pasākuma īpašie viesi būs slavenākā igauņu pagan black metal grupa THARAPHITA, kuri Latvijā nav uzstājušies jau veselus 13 gadus (!); kā arī pašmāju folk metal apvienība GREEN NOVICE.

SKYFORGER invites everyone to new album "Old Prussia" Latvian release concert on 15th May in Riga, Latvia. Special guests: Tharaphita (Estonia) and Green Novice (Latvia).

„SENPRŪSIJA”

Smagās mūzikas mīļotājiem Latvijā, gan arī visā pasaulē Skyforger vārds jau sen ir labi pazīstams ar savdabīgo latviešu folkloras un heavy metal sakausējumu. Pēc 5 gadu ražīga darba grupa savus fanus šonedēļ iepriecināja ar sengaidīto jauno albumu, kuram nosaukums tika dots - "Senprūsija"!

Tas būs jau sestais grupas pilnformāta veikums, un kā parasti tas ir konceptuāli veidots - veltījums trešajai, jau sen izmirušajai Baltu tautu - prūšiem. Albumā ir iekļautas 12 dziesmas par prūšu varonīgajām brīvības cīņām pret Teitoņu Ordeni (1260 -1274), viņu tradīcijām, senajiem dieviem, dzīvi un nāvi. Albumu no 6.aprīļa izdod vietējā izdevniecība "Thunderforge Records".

Visu pagājušo gadu un šo pavasari Skyforger mērķtiecīgi strādāja studijā pie ieraksta noslīpēšanas, un Latvijā ar koncertiem pēdējo reizi uzstājās krietni pasen - pagājušajā rudenī. Īpaši par godu šim prezentācijas koncertam Skyforger plāno sagatavot arī vairākus muzikālus pārsteigumus, kurus saprotamu iemeslu dēļ vēl nevar izpaust.

Tāpēc visi ir laipni aicināti to piedzīvot paši savām acīm 15.maijā, Sapņu Fabrikā, Lāčplēša ielā 101 - pirmajā Skyforger koncertā Latvijā 2015.gadā!

Durvis atveras: 18.00
Pirmā grupa: 19.00
Koncerta beigas: ~23.00 (lai var paspēt uz pēdējiem transportiem)

BIĻEŠU INFORMĀCIJA:

Biļetes varēs iegādāties sākot no rītdienas, 8.aprīļa plkst. 12.00 internetā vietnē: www.ticketshop.lv

Pirmās 100 biļetes par īpašu / fanu cenu: € 9 !
Nākamās 300 biļetes par € 12, jeb par šo cenu pārdošanā līdz 1. maijam
Pēc tam € 15 līdz koncerta dienai
Koncerta dienā - dārgāk par € 15

RESURSI INTERNETĀ:

SKYFORGER
www.skyforger.lv/
www.facebook.com/skyforgerofficial...

THARAPHITA
www.tharaphita.ee/
www.facebook.com/Tharaphita...

GREEN NOVICE
www.facebook.com/greennovice...
0
es ta, tiri savtigos nolukos -
ja nu pekshnji bus jauna albuma "hüdijs" - ludzu man norezervet XL izmeru :D
0
vajadzētu jau būt, cik ta ilgi ar viendesigna hūdiju pastāvēs :)
+3
Un kārējo reizi izceļamies ar pasakumu organizēšanu - vienlaicīgi ir paredzēts taisīt Skyforger koncertu un MP jubileju 15. maijā. Tas nemaz nav asprātīgi. Viens vecs metaļors nevar sazināties ar otru pat tādā mazā pīļu dīķī kā šeit. :(
0
Pie kam daži no kuriem ir labākie draugi un braukā taisni šobrīd kopā pa Kaļiņingradas apgabala pierobežu.
+5
Redz, MP ir vairāki organizētāji, un daži no tiem savā starpā ne visai komunicē.
Tikko pamanīju, ka Z&L laikā MP arī viens black pasākums briest :)
+3
Nu redz, ZL (ha, laba abrevatūra sanāk ;) ) bleks, MP bleks, a blekā jau izsenis pieņemts, ka grupējas un pārgrupējas dažādās zonderkomandās, kas savstarpēji nedraudzējās. Tālāk jau naži, baznīcas, nu jūs jau paši ziniet...
0
Ir tāda lieta kā Google Docs uz Google Drive, kur var uztaisīt visi Rīgas koncertu rīkotāji vienu lielu tabulu un atzīmēties, kuros datumos kurš rīko kāda stila koncertu. Visiem būs pieejams tas fails vienlaicīgi. Bet to bleķi no MP vnk jāpāradresē uz Sēliju :)
0
^^ (nopūta) ko tu tradīcijām padarīsi - liels spēks.
+1
Šis pasākums /forum/122332-skyforger-jaun%C4%81-albuma-kurbads-prezent%C4%81cija?hl=skyforger+kurbads precīzi 5 gadus atpakaļ bija varen labs. Domāju, arī šoreiz SF neliks vilties.
Rīkot tajā dienā MP 9 g. jubilejas (būtu labāk koncentrējušies pēc gada uz apaļo 10 kārtīgam ugāram ar kādu ārzemju smagsvaru) konci gan ir viens kārtīgs votafaks :)) Arī uzliktā bezmaksas ieeja neglābs situāciju- klubs būs vnk tukšs.
Bet nu jā- izskatās, tas ir savstarpējās komunikācijas defekts.
+1
Nu labi, tā MP jubileja šoreiz ar īpaši lieliem vārdiem neizceļas
+1
^nav jau nozīmes- izceļas vai neizceļas, jo pasākums šajā datumā ir bezjēdzīgs, skaidrs, ka visi būs uz SF. Baigais prieks šīm grupām Heaven Grey, Legacy ID, Mayla, SIDECHAIN RETREAT, Stonestreet, Stagnant Project, Biomorph spēlēt 5-10 cilvēkiem :)
0
Tāds kā atvērtais mēģinājums vien sanāks :)
+4
Nedomāju ka mērķauditorija šiem abiem pasākumiem 15. maijā baigi pārklātos.
0
Poh, biļete ir nopirkta.
0
Pirmās 100 jau cauri, tagad pa 12 EUR. + vēl ticketshop komisija katrai!!! biļetei.
0
+ vēl ticketshop komisija katrai!!! biļetei.

so what? jebkurā citā biļešu kantorī ir tieši tāpat.
negribi maksāt komisiju - pērc biļeti uz vietas.
:)
0
^Tikai nevajag stāstīt ka visur tāpat - biļešu servisā 1.50 neatkarīgi no biļešu skaita.
+4
let it be.
- viens aļāks, pizģec traģēdija.
+3
Vēl varēji pateikt - nepatīk kaut kas taisi pats savu ticket servisu:)
+4
>:)
zinot dažādo servisu aizkulises un dīlus, negribas te neko gari un plaši rakstīt.
ja gribi, uzraksti uz b-servisu, kā orgs un pajautā, piem. cik procentus viņi ieturēs no pārdotajām biļetēm kopā, no tevis, kā orga:)
no patērētāja viedokļa, protams, tas eiro vai piecdesmit ir no svara, īpaši dienās, kad lidlauks ir tālu, niltalons ir dirsā dārgs, nabadzības un suicīda līmenis sit augstu vilni, labklājība palikusi priekšvēlēšanu plakātos un so weiter.
:)

+2
Šoreiz piekritīšu P3LICAN. Ja reiz tu esi nolēmis doties uz konci, tad cepties par to +/- eiriku ar kapeikām pa virsu ir diezgan muļķīgi. Būtu viņi to iekļāvuši biļetes cenā, t.i., tiketi jau no sākta gala maksātu nevis 9-12, bet 10-13 eiro, neviens i ausi neklapētu par "žīdiskajiem komisijas izspiedējiem".
0
Acīmredzot cilvēks pirka vairumā, un tālab sasutinājās par to, ka komisija katrai biļetei, nevis pirkumam kopā - tādā gadījumā sāpe sanāk lielāka.
+1
^ nu bet neba šams viens pats ies pa tām piem. 5 biletēm.
+1
Tas jau nekas, mož dirsu slaucīs. Pizness... nah orgi vispār tos sūdus izmanto?
0
lai kā to krupi žņaugtu, vienmēr un visur tiks ņemti procenti, no tā barojas vesela ķēde. Tam biļešu veikalam vien, paskat kas jāuztur- telpu īre ar komunālajiem, kanceleja, algas kasierim, grāmatvedim, šefam piķis, kurjeram u.t.t. Pērkot biļeti, mēs par to visu maksājam un uzturam šo parazītu varzu.., bet savādāk jau nebūs. Varbūt kāds iedomājas, ka no P.Kvetkovska pa taisno varētu pirkt biļetes, ko šis izdrukātu mājās. Te tik būtu jāsedz papīra un tintes izmaksas + par darbu Pēterim. Būtu krietni lētāk :D
+1
Es tikai vērsu uzmanību uz to ka komisija ir katrai biļetei nevis pirkumam kopumā. Tas arī viss. Nesaprotu kur te kāds izdomāja ka es cepos par kaut kādiem centiem.
Ne visiem ir internets vai arī ne visi to izmanto, tā sanāca ka bija jāpērk vairākas biļetes, un komisija sastādīja dažus eirikus. Mazums kādam varbūt teiksim kontā ir attiecīga summa, viņš rēķinās ka varēs paņemt tik un tik biļetes, tad šajā ticketshop gadījumā jārēķinās arī ar komisiju katrai biļetei.

+4
es gan bieži dēļ pašneprognozējamības atbalstu MP un bandu vēl lielākā apmērā pērkot visdārgāko piļeti - MP kasē !
+5
Nerakstīju šeit gadus 8 :). Par biļeten lietu varu izstāstīt to virtuvi, lai vienreiz ir skaidrs kāpēc. Ticketžops ir izveidots kā rīks orgiem, kuri nevar atļauties maksāt no 6-8.5% savas naudas biļešu izplatītājiem(pozitivusi un hipsteri, kā redzi tur nav iekšā), kuri nevar atļauties gaidīt iepriekšpaŗdošansa naudu no 10 līdz 20 dienām(neprecizēšu, kurš no lieliem darboņiem to piekopj) pēc koncerta norises. Te orgiem viss ir par 0% un dažreiz alus kasti. Biļešu paradīze internetā ņem tos pašus 7% no transakcijas summas un vēl arī no paša orga, serviss ņem 1.5 eur par transakciju,pārējo samaksā organizators. Maksājot bezskaidrā par preci bankas arī grib savu darījuma daļu, tiketžopam vajag samaksāt par klaudu, grāmatvedību, bankām, pagraba stūri, kur programēt. No tā arī veidojās komisija 7%. Kāpēc vajadzīga iepriekšpārdošana? Lai varēt prognozēt kaut cik, kas tevi sagaida koncerta dienā un protams lai nopirktu x6, penthausu, maukas un daudz alkohola!!!! Neviens nekad nebūs ideāls! 666
+1
x6 tak ir bābu auto: nra.lv/latvija/136636-kadu...
0
Tas nekas x6 > x5 a x7 nav
0
labs citāts no Intara linka:
`````Tipiskākie auto, ar ko brauc sievietes Latvijā, atšķiras no Baltijas un Eiropas situācijas. "Automobilis ir izteikts statusa un pašapliecināšanās simbols visās Baltijas valstīs, turklāt pie mums vēl arvien ir iecienīti tādi auto, kuri izteikti palīdz noslēgties vadītājam un pasažieriem no ārpasaules, it kā skatīties uz to caur biezu akvārija stiklu, turklāt vēlams - no augšas. Eiropā, kur morālās un cilvēciskās vērtības ir daudz lielākā cieņā, pēc šādas "personīgās bruņmašīnas" nav nekādas vajadzības," secina Avotiņš.``````
un tiešām- cik būts Eiropas pilsētās, no citiem dzirdēts- tur šāda džipu kulta nav. Cilvēki pārvietojas ar maz/vid gabarīta mašīnām, ne tām jaunākajām.
Pie mums- tas nekas, ka dzīvo zoļika 2istabu paneļniecē, toties braudz ar Toyota Land Cruiser vai tmldz..
+2
Dzīvokls dārgāks par landkruīzer, bet tiešām rēcīgi, kad brauc ar par dzīvokli dārgākā karietē :D
Bet x6 ir kautkāds puskropls mēsltizlenis, tāds pats pīzdauto kād nissan juke, ko arī bābas iecienījušas.
0
Senatnē tāpat kā mūsdienās — braucamais parasti bija dārgāks nekā dzīvoklis. Kārtīgs, labi audzināts un uzturēts, veselīgs zirgs noteikti bija vairāk vērts nekā koka mājele ar zemām dūmistabiņām, kādu uzcirta nedēļās trijās, kad iepriekšējā sapuva, to nokurināja sirenieki vai vienkārši Pērkonam noriebās uz tādu ūķi skatīties no augšas. Neko darīt — jūdza iepriekšminēto zirgu, brauca mežā, sagāza baļķēnus un cirta augšā jaunu ūķi. Kurmet zirglopa izaudzēšanai un izmācīšanai gadus trijus vajag, ja skaita no aplecināšanas.
+1
Ar x6 pēc bāāāāļķiiieem!!!!
0
^^ es protams nav vēsturnieks, bet man liekas ka tu kautko fleitē. Ne velti visādos senstāstos tiek minēts ka tādam kam ķirmju sagrauzta būdele arī klepers nekāds, kurpretī ar lepnu bērīti parasti dižojās saimniekgals kuram tā saimniecība parasti gana paprāva bij.
0
^^BigUgam
nav jau runa par to vai Landkrūzers dārgāks/lētāks par to dzīvokli, bet gan par kompleksiem, kas ir mūsu sabiedrībā. Liels apvidus autiņš tomēr vidēji ir dārgāks par vid.klases autiņiem, liels un iespaidīgs- netieši norāda itkā uz īpašnieka labklājības līmeni. Kkur netieša līdzība, kā 90`pašā sākumā, kad dzīvokļos sāka parādīties pirmie VHS plejeri, tas liecināja, ka dzīve iet uz augšu (vismaz tāds stereotips bija).
No praktiskā viedokļa liels apvidnieks pilsētā absolūti nav vajadzīgs- bet neies taču lakota caca pārsēsties uz kādu sīku Polo vai Getz. Nav kruta un statuss ne tas.
0
Varētu gan minēt, ka pilsētā, vismaz ar tādu ielu seguma stāvokli kā Rīgā, apvidnieks pilsētā ir priekšrocība. Ne vienu reizi vien ir nācies pār šādu aspektu aizdomāties, iejājoties kādā bedrē - ar landkruizeri nejustu.
Tiesa, nelaime atkal tāda, ka kad nu reiz tu tādam to piekari nojāj, tad esi spiests šķirties no summas, par kādu parastam vieglajam varētu vairākas reizes visu ritošo pārlasīt, tā ka no tāda viedokļa droši vien sanāk pa nullēm.

Lakotajām cacām jau ir arī visādas alternatīvas, kas nav džipi.
0
Lakota caca taču ne naudā maksājusi par to vāģi, kāpēc tai kaut kur pārsēsties?
+4
Uz naudīgākas pipeles pārsēsties >:)
0
Intaram- kad uz XC90 pārsēdīsies?
0
Mans pasūtītais CD vēl nav pienācis, bet nagi niez noklausīties jauno albumu. Varbūt, kaut kur var lejuplādēt?
0
^^ kad rocība ļaus :P Patiesībā jau es arī diži par džipiem nefanoju, bet tas varbūt tādēļ, ka nav tāda pašam bijis.
0
Ja patīk komfortabla braukšana, tad arī pilsētā džips ir kudi feināk. Vēlams ar lielām un platām riepām.
Mūsdienās kā reiz ar lepnu vāģi ne vienu nepārsteigsi, kamēr tas tiešām nav kaut kāds superkārs. Ar langkruīzeriem+mogo tak proletariāts tagad brauc :D
0
nu jā, iesākumā kautkāds dodge ram 3500 būtu gana labs :D
0
tā kā mūsdienu apvidus autiņi 90% savas dzīves pavada pilsētā uz asfalta un pa reālu bezceļu reti kad izbrauc, tie tiešām tiek taisīti pilsētai ar visiem komfortablas, mīkstas un dinamiskas braukšanas kritērijiem (X5, Q7, Tuareg, Cayenne, XC90 u.c.) un reālos dubļos ar šīm tačkām būtu neprāts doties.
Savukārt tādi eksemplāri kā Patrol, Pajero, Defender u.c. darba zirgi, tā sacīt zvejnieku un mednieku vāģi labi jūtas meža ceļos, bet uz šosejas neveikli un nav domāti ilgstošai, ērtai rikšošanai pa bāni :))
Konkrēti man patīk XC90.
p.s. tēma laikam bija par SF koncertu :D
0
Tēma ir ar kādu karieti princesītes brauks uz SF elbumprezentācij >:)
+4
es īsti nesaprotu, kāpēc te nav nekādu recenziju vtml, bet šitas ir reāli labākais Skyforger albums ever. Pēc totāla izmisuma, ko manī radīja TAGAD VAI NEKAD publiskošana, albuma noklausīšanās sēja absolūtu gandarījumu par diska nopirkšanu. Reāli tur ir black, thrash, folk. Viss, ko vajag!!! Intro ar pirmo dziesmu saiet vnk tik nereāli forši kopā, ka tas ir vāks. es pilnīgi nezinu, cik tagad izdzert..
+1
13 ali under construction
0
^neslīcini savu sajūsmu alkoholā, esi stiprāks.
+1
ko tad? bērnus pasaulē laist vai?
0
vienu gan es nesaprotu. kāpēc nevarēja taisīt albumu par latvju vēsturi joprojām. it kā neesot vairs par ko, bet nu man gan dziļas šaubas par to.
0


par kuršu ķōniņiem nākamo albumu vajag taisīt !
+1
vai ta nav leģionāri? livonija? utt?
+4
Konceptalbums «Ķoniņi» sanāktu beigās apmēram tāds:

1. Semi-Christians' Warchant
2. Lēņu grāmatās iekaltās zīmes
3. Kauja Garozas silā — skats no ordeņa rindu puses
4. Kad mestrs jāj
5. Krievukāvējs
6. Zem ordeņa karogiem
7. Kauja pie Ērģemes, kauja pie Narvas
8. Es izjāju teitoņu zemi (akustiskā folklora)
9. Nekas nav padirsts!
10. Bonusa gabals: «XVI Gadsimts: Kandavnieks P. Gnīdiņš 14 Gadus no Vietas Nav Maksājis Nodokļus, Tiek Pamatoti Pārdots Verdzībā uz Rendu»
+3
3. Sakāve Garozas silā
0
Par leģionāriem, šķiet, jau sen bija atbilde, ka nebūs. bet par periodu ~15.-18. gs. noteikti atrastos gana daudz, par ko rakstīt.
0
Atgriežoties pie tēmas par ķerrām - nav jau tikai melns vai balts, ir jau tādi apvidnieki, kas gana pieklājīgi spēj pa mēreniem bezceļiem izbraukt, un arī uz šosejas neapjūk. No pieminētajiem, man šķiet tādi varētu būt Touareg un XC90, vēl var minēt arī Range Rover. Tas pats lankruizers arī gan dubļos ir ne pārmēru tizls, un normāli arī uz lielceļa jūtas - ir braukts līdz Austrijai un atpakaļ tādā, viss bija prīmā.

Bet ko nu te daudz spriedelēt - šķiet, Tolx te būs teju vienīgais, kam par šo varētu īsta saprašana.
+3
Kauja Garozas stilā :)
0
kas,ko,kapēc? te vispār par metālu būtu jārunā :D
+1
Tāpēc par mūsdienu auto nevar te runāt, jo tie taisīti no plastmasas, nevis metāla.
+4
Land Cruiserim nav ne vainas. Bērnu ratiņi bagažniekā ielien nesaliekot, pa dubļiem ir gana braukts un pēc traktora vēl nav skriets, šoferis ar maniem gabaritiem (198 cm x 115 kg) pie stūres jutās kā uz divāna - brauc un baudi ceļu. Normāls vāģis, visiem iesaku, ne tikai glamūrām cacām. :-)
0
^padārgs tikai.... sākot ar 10 000, normālā stāvoklī.
0
Depends.... tlc90 var arī zem 7k iecelt, ja paveicās.
0
DT-75. Kabīnē ietilps jebkura izmēra braucējs, vajag tik uzkāpt pa kāpurķēdi augšā. Max ātrums lielākajā pārnesumā (senāk tautā sauktā par «uguņrobu») ir tīri patīkami pieklājīgs, bet cik tas būs, nepateikšu — kāpurniekam spidometrs ta nav. Pateicoties reversa kloķim, DT-75 arī atpakaļgaitā iet tikpat ātri (vai pēc vajadzības lēni), cik uz priekšu. Dzinēji ir veseli divi: viens — īstais, otrs — maziņš viencilindra divtaktnieks, kura vienīgais uzdevums ir pielaist lielo un kuru pašu pielaiž, aptinot bikšu siksnu ap tādu dzelzs ritenīti, kurš iekurbulē divtaktnieku, un tad rauj siksnu aiz sprādzes asi vaļā.

Pavelk šis verķis 5 dubļos iestigušus landkruīzerus reizē. Kāpurnieks ir trve cvlt, jo viscauri ir melnās metalurģijas produkts — plastmasa viņa konstrukcijā atrodama nav. Cauri mežiņam ar krūmiem, ja priekšā šķūris (lāpsta), iet cauri bez stūrēšanas — krūmi un līdz 8 cm kociņi šim nav šķērslis, tā kā stūrēt nav vispār vajadzība. Pati stūrēšana notiek ar kloķiem un pedāļiem: jāvelk uz sevi kreisais vai labais kloķis un tad jānospiež attiecīgais pedālis. DT-75 pielietojums — visplašākais, taču vispatīkamākā ir mazo objektu demontāža.
0
Kociņi līdz 12 cm diametrā pēc dažām klasifikācijām arī ir pieskaitāmi krūmiem.

Un nestāsti nu, ka tur nepavisma nekāda plastmas nav atrodama - vismaz daži vadi tak atrodas.
0
jebkas ko var nopļaut ar auto ir zāle.
0
Kloķiem ručkas ir no plastmasas :)
0
DT-75 izrādās vēl ražo mūsdienās. Intereses pēc pačekoju, kopš 2009.g. šī leģendārā kāpurnieka dizains ir šāds vgtz-traktor.ru/images/produkciya/a... , iekšā ir somu kompānijas SISU ražotais ekologiskais dzinējs. Šā vai tā- tagad noteikti tur ir daudz plastmasas >))
0
Manējais bij šitāds: onlycarspictures.com/uploads/vgtz/vgtz-d...

Bigij, kloķiem ručkām tiešām vajadzētu būt no plastmasas, bet padomju laiku kāpurniekiem ručkas lielākoties sen jau atskrūvējušās un nomukušas kur kurā. >:)
0
Jap, bija tāds niķis. Čaklākie piemontēja koka ručkas :)
0
Atgriežoties pie sākotnējās tēmas: pēc divu reižu noklausīšanās "Senprūsija" atstāj labāku iespaidu, nekā sākumā varēja domāt. šķiet, ka par Kurbadu varētu būt labāks, un stilistiski iederētos kā maķenīt niknāks, drūmāks un trešīgāks Pērkoņkalves turpinājums. "Asinslauks" pat varētu būt diezgan precīzs salīdiznājums, tikai bez dūdām. Paklausīsies vēl, ta jau varbūt uzceps arī kādu garāku peršu.
0
esmu noklausijies reizes 5-cas... un teikshu godigi, sak patikt!
viennozimigi, ierindoju 3-ja vieta aiz "saules" un "strelniekiem".
+1
Ne tikai trešīgāks, bet arī maķenīt bleķīgāks par Kurbadu ir jaunais albums sanācis.
0
sevišķi sākums. tā pirmā dziesma ir vnk nenormāli laba.
+1
sveiks, ARNEJ, kas te 9 gadus nav rakstījis! ja nemaldos, tu biji no grupas Infected, kas kaut kad 2000ajos bija tepat ielikuši gabalus, kas man (vismaz tolaik) patika. lieta tāda, ka viens foršs kroplis iznīcināja manu veco cieto disku, un nekas nav saglabājies no tiem laikiem. vai tas materiāls vēl kaut kur ir pieejams?
+3
sveiks, te būs pāris dziesmas, ko atradu pie sevis datorā: files.fm/u/itbuuqd
0
Kas tie par gadiem un no kurienes tie gabali? Divi dzirdēti ir iekš MP izlasēm laikam, a trešais?

P.S. Pincītim laba atmiņa. Ar pareizo galu laikam domā!
+2
World full of 2005 gada un pārējās divas 2006.
0
a fiziskās relīzes jums bijušas ir? Bez dalības tajās izlasēs kaut kā neatceros… vismaz man skapītī nav.
+1
Arnej, liels paldies par gabaliem! Konkrētais, ko domāju, bija tas, kas bija ielikts tepat trūmetāla ziņās, dziesma bija tikai instrumentāla, beigās bija tīras el. ģitāras solo ar nelielu echo/dīleju, garums, ja nemaldos, kaut kas ap 5 minūtēm, no ieliktajiem visvairāk atgādināja "World full of". Ja to arī atrodi, būšu priecīgs, ja ieliksi ;)
+2
Tas gabz vēl tepat uz servera mētājas :D
/audio/infected_-_world_full_of.mp3
0
Infected, cik no radio MPH intervijas atceros, ir transformējies kā Biomorph?
+2
Infected gabals bija tas, kas mani 2004.ajā ievedināja trūmetālā. Tā, šķiet, bija 5.tā MP izlase, kurā dzirdēju, un tad nu meklējo netā ko vairāk. Tā pirmo reizi attapos trūmetālā :) Bija še arī viģiki no 2004.g. Baltijas saules, kurus skatījos. Andaja un kas tur vēl ne.
0
Senprūsija patika pa lielākai daļai. Piekrītu par lielāku treša/bleka ietekmi, salīdzinot ar dažiem iepriekšējiem. Pirmie divi gabali (neskaitot intro) vispār ir divi spēcīgi spērieni, pēc tam gan ir atslābums. Daži gabali patika vairāk nekā citi, bet kopumā izklausījās kā labāks par diviem iepriekšējiem albumiem. Draivs ir labs, un tas ir būtiski.

...Tas nav kriticisms, bet es tomēr mazliet apraudu mazināto folka klātbūtni. Man tas dikti patika. Būtu ideāli, manuprāt, ja kāds Kaspar-veidīgs spēlmanis parādītos sastāvā...

Tas viss pēc vienas noklausīšanās. Tai drīzumā sekos citas.
+6
Nu tās dūdas tai "Kurbadā" bija par daudz.. Un kas par daudz, tas par skādi.
+2
Man ar liekas, ka ar dūdām Kurbadā bija perebors. Kokle kaut kā vairāk iet pie dūšas no tautiskajiem štrumiem. Tomēr tak divi albumi, neskaitot Asinslauku, bija ar lielu un ļoti lielu folka klātbūtni, nav nekādas vainas, ka tagad ir atkal mazāk.
0
A man patika sintezators Pērkoņkalvē.
+2
Tūlīt aizrunāsies līdz tam, ka Zobena Dziesmā bij par daudz kokles un ģīgas.
0
man šķiet, ka tikai kādās divās vietās bija? "Čūsku sievietē" ērģeles, un "Caur aizsaules vārtiem" fons kaut kur bija, vairāk neatceros. Tā jau viņš tur bija labi, neuzkrītoši iekombinēts.
+2
^^ Kokles un ģīgas kombinācija "Zobena dziesmā" man liekas vispār visveiksmīgākais folka štrumu kopskanējums. Šķiet, tas bija "Apkārt kalnu gāju", kam beigās tur tā smuki dzindzināja un čīgāja, ka sirdi kā šuplādi rauj laukā.
0
Laba daudz nevajag. :)
0
Bet Intaram nav taisnība par divām vietām. Mājās no darba nākot paklausījos, ir vairāk, kaut vai "Nakts debesu karakungā".
+1
Pēc 1x klausīšanās fonā, šķiet švakākais no pilnmetrāžas albumiem - tikai pēdējais gabals atmiņā palicis. Ir itkā smagāks un tresōgāks, tur kur ''Kurbads'' bija poverīgāks, bet pa lielam, tas pats vēzis. Ā, un folka štrumentu nav parastajos gabalos - īpaši uzmanību gan nepievērsu

Tagad var palasīt, kas pa 2 nedēļām sarakstīts ;)
0
Nu, ja jau BOD beidzot pateica to, tad laikam es arī saņemšos, cerībā nedabūt pa purnu. Ziedoju aptuveni pusi dienas muzikālās izvēles Skyforger jaunumiem un mēģināju klausīt tiem, kas saka, ka 5x klausoties beidzot izdzirdēs to labumu! No sākuma klausīties mēģinājumi vienkārši beidzās ar to, ka vienkārši pārslēdzos uz "Kauja pie Saules". Pēc tam pāris reizes izturēju, bet tā arī nesanāca ieklausīties, jo nepaķēra. Izklausījās pēc tā, ko sauc par metālmetālu, nu, stils - METAL - METAL, kas man laikam neiet pie sirds. Te nav nekā ne no "Kauja pie Saules" episkuma, ne arī no "Pērkoņkalve" lipīguma un fantāzijām par baznīcas dedzināšanu, fonā skanot Čūsku Sievietei. Iespējams, teksti un tematika ir labi, tajā pārāk nesanāca iedziļināties, jo tas seko "pēc tam". Tomēr muzikāli nedaudz izklausās pēc ideju trūkuma. Protams, priecē tas, ka ir labāks par Kurbadu. Bet, ja salīdzinot ar vecajiem albumiem, Kurbadam liktu 2/10, tad šeit liktu 4/10. Jebkurā gadījumā es atkal drillēju vecos albumus un jūtos priecīgs par to, tā kā tur nav ko pārmest - ir izdarīts jau vairāk nekā pietiekami.
+2
Albūmu esmu noklausījies kādas apmēram 5 reizes. Pēc intro pirmā dziesma, teikšu godīgi atkārās žoklis! Viens no albūma favorītiem! Albūmam kopumā ļoti interesants skanējums, spiediens uz thrash, bet ar savu odziņu. Tikai nepatīk tie pārlieku daudzie solo. Otrā favorīt dziesma "Herkus Monte" atgādina skanējumā kaut ko no "Latviešu strēlnieki". "Lepnums un spīts" - ļoti kečīga ar lielisku liriku. Kopumā man ļoti patīk, ir atkal kaut kas savādāks. Tāds kā visu iepriekšējo albūmu kopsavilkums. Nav ko gaidīt vēl vienu Kauju pie Saules vai Pērkoņkalvi, nebūs.
Piekrītu par Kurbadu, folkelementu bija pārāk daudz. Tie laikam tika tur spiesti iekšā lai Kasparam koncertos būtu ko darīt. Kurbadu pāris mēnešus pēc relīzes tā īsti vairs arī neesmu klausījies. Redzēsim, kā būs ar Senprūsiju.
0
Šodien vēl pāris reizes noklausījos (šoreiz bez īpašiem fona darbiem) - intro ir OK - kā jau folkintro. Otrā dziesma nekāda. Nākamā ar neķer, toties seko triecientrijnieks, kuru noslēdz dūmīgi episkā Rāmava. Tad seko švakāki gabali, kuriem gan ir pa interesantiem/labiem momentiem, tā kā vēl kāds favorīts var izkristalizēties. Ripulim labs noslēgums ar smuku instrumentāli un jau pirmajā reizē patikušo ''Zem Lietuvas karogierm''. Albums nav slikts, bet joprojām izklausās švakāks par iepriekšējiem.
+1
Dziesma "Senprūsija", kura arī laikam ir mans favorīts, stipri atgādina Manegarm - "Vargstenen".
Albums kopumā labāks par Kurbadu, bet stipri švakāks, kā pārējie.
0
Ēēēs paceļu rokas pret saaaaaulīīī!!!!
0
neko jūs nejēdzat no powerfolka ;(
0
katram savs - man šķiet, ka "Senprūsija" un "Sudāvu jātnieki" ir kārtīgi gāzēji, bet T"agad vai nekad", "Herkus Monte" - diezgan viduvēji, "Rāmava" - skanējums tīkams, bet = "Caur Aizsaules vārtiem II". "Lepnums un Spīts" ar ir labinieks, un ir jau kārtīgi pieķēris arī meideniskais "Nekas nav aizmirsts".
Liriski liekas, ka Pēteris ir no izcilības nolaidies līdz vienkārši "labi" šoreiz.
Svaigas elpas mūzikā te tiešām nav daudz, bet tas arī nav obligāti - tak ir dučiem pasulslavenu bandu, kas izdod visu laiku vienu un to pašu albumu ik pa pāris gadiem no jauna, un neviens nesūdzas.
0

Dethecrator, aizvakar, plkst. 16:01

Tūlīt aizrunāsies līdz tam, ka Zobena Dziesmā bij par daudz kokles un ģīgas

^

Albums "Kurbads" un albums "Zobena Dziesma" ir divas dažādas lietas. "Zobena Dziesma" bija tīri uz folku orientēts albums, kas man šķiet neslikts savā stilā, tad tomēr no albuma "Kurbads" centos sagaidīt vairāk niknuma, vairāk metāla ...
0
Nu tīri tehniski raugoties — «Zobena Dziesma» bij uz vinila, kurmet «Kurbads» uz CD.
+1
par lirikām nedaudz iekrita ausīs, ka dažas tēmas ja dzirdētas iepriekšējos albumos un tagad ir tāda ''deja vu'' sajūta (Pētera naids pret čūsklopiņiem, piem.), bet tas ir arī saistībā ar līdzīgo tematiku
0
Bet pa lielam "Senprūsija" ir gana spēcīgs albums, vāju dziesmu gandrīz tikpat kā nav, ja nu vienīgi "Tagad vai nekad" uz kopējā fona ar neko īpašu neizceļās.
0
^^^ Tīri tehniski raugoties, Zobena dziesma arī sākotnēji bija tikai uz CD un LP parādījās piecus gadus vēlāk - vēl ir iespējams uzcept arī Kurbadam LP versiju piecus gadus pēc pirmās versijas iznākšanas :P
0
Tāks: par Agra Dzeņa kuršu ķoniņu grāmatu. Jūtot pieprasījumu, izdevniecības bāba ieslēgusi žīdu un paaugstinājusi cenu uz 30 eināriem. Ja kāds vēl grib izzvejot šo grāmatu par šādu cenu, dod man ziņu! Pats arī ņemšu par 30 tagad, jo cita izeja jau īsti nav: tie eksemplāri, kas bija paņemti koncertā, aizdevās no manis pie interesentiem jau nākamajā dienā, pašam neviens nepalika…
-5
Cerams, ka SKYFORGER gadījumā nenotiks tā kā ar DZELZS VILKS. Kurējie 90'to sākumā rāva vaļā kārtīgu gaļu un zārkmetalu, pēc tam (priekš manis šokējoši) sāka rullēt kā A-HA vai NEW MODEL ARMY, bet tagad (kā Jauno Jāņu orķestris) jau ir bezmaz kā dainu teicēji. Lien folklorā. *Ideja nākamajam "Kalēju" albumam- dziedāt un zēģelēt par tiem baltiem, kas aizlaikos dzīvoja līdz pat tagadējai Maskavas teritorijai. Iespējamie skaņdarbi varētu būt ar nosaukumiem "Maskava ir mūsu", "Cīņa par Pleskavu", "Jaunabrenes valnis" utt. ;)
0
SF būtu gribējuši, sen jau ietu Dzelzs vilka ceļu.
oftopikā (tēmai par nemetāla hitiem) - salīdzināt DzV ar New Model Army nebūs īsti korekti. Tie ir veci britu folk-punk-rokeri, ir bijuši Rīgā 2x kkad ap 2002..03`. Te 1986.g. antiamerikānisks gabals
www.youtube.com/watch?v=es7BgsWq1_g...
0
Tagadējais folcīgais Bleķa Suns man tīri labi patika dzīvajā.
0
ekā, publona pievilināšanai pareizajā datumā der arī šāds gājiens :)
www.tvnet.lv/muzika/klubos/55483...
+3
Diemžēl šajā gadījumā arī ar piemaksu (sak 5 aliņi bārā pa free) būtu maz līdzēts.
+1
Tie kam SF neinteresē, gan jau aizvilksies.
0
Kā tas ir? Kaut kas te nelīmējas kopā.
+3
Padomā tik, tādi ļaudis ir sastopami. Ir pat tādi, kam arī Frailty neinteresē!
0
Guntars Račs klausās:
www.facebook.com/photo.php?fbid=8215...
0
^^ Nevar būt. Visiem ir ja ne jāklausās, tad vismaz jāpatīk gan Frailty, gan Skyforger, gan Rūsa un vēl leŗums. Līdzsvaram to gan nevarētu teikt par Deodium un Relicseed.
0
Un tad ir grupas, uz kuru koncertiem lielākā daļa negāja gadiem, bet tagad ir oficiāli jālej kolektīvās asaras, ka grupa vairs nepastāv.
0
Tas jau tāds zināmā mērā fetišs :D
0
Gan jau ir kāda čupiņa metālkoristu, kam tas MP piedāvājums liksies saistošāks par SF.
+1
Skyforger: Paldies par atbalstu un labajiem vārdiem, Guntar!
+1
Nezinu kā jūs, bet es iešu uz abiem!
0
Albums pieejams visur, arī Microphone Records noliktavā.

shitias iesparda :D:D:D
+1
ju, klonēsies?
0
Hahah, mazliet sajaucu. Biju domajis Forgotten Tomb koncertu.
0
gan jau pēc SF beigām vēl var paspēt uz pāris pēdējām bandām MP.
0
Bet vai vajag? :)
0
Nu aizliegts jau nav pēc šampanieša un VSOP armanjaka baudīšanas vēl sadzerties Apinīti Stipro pa virsu…
+7
pasties, nepagāja ne pieci gadi :D
www.youtube.com/watch?v=C_Hr8fx8ThE...
+1
kas leni nak, tas labi nak!
+2
pēc 2.5 nedēļu gaidīšanas disks nu ir rokā (caur ASV laikam Hopkins sūtīja, bet nu labi- labs nāk ar gaidīšanu>) )
Nu ko lai saka- kas uzskata, ka albums ir švaks, var ar savu viedokli izdarīties, kā šai populārajā bildītē s.pikabu.ru/post_img/2013/08/18...
Albums pilns ar, jāsaka, hītīgām dziesmām, vāju gabalu nav principā. Velku līdzības starp Pērkoņkalvi un Kurbadu muzikālā aspektā, bet niknums no Strēlniekiem un Kauja pie Saules.
Neiedziļinoties sīkākā analīzē- pārliecinošs veikums. 10/10.
0
ja butu nacis caur ASV - butu menesis :)
es ceru ka bus hüdiji un ari LP versija ...
ja nav kur taisit LP versiju - varu palidzet sarunat kur :)
+1
Tagad jau "Senprūsija" izgriezta reizes 15 cauri, un jā, ir. Ir. Ja Kurbads principā bija labs albums, smalki nostrādāts, bet pūka uz kumbra nevienā brīdī stāvus nesacēlās, tad jaunais to pūku uzcēla pirmajā reizē, un ceļ arī piecpadsmitajā.

Bet attiecībā uz tekstiem Pēteris ir nohaltūrējis, tas arī ir skaidri manāms.
0
Strēlnieku albumā vokāls bija pieklusināts un cik zināms, tas bija apzināti darīts (varbūt arī nē, bet man šķiet, ka kkur šadu info lasīju/dzirdēju), akcentu liekot uz muzikālo skanējumu. Tik un tā vācietis, ukrainis vai soms klausoties SF, tekstos neiedziļinās. Man radās iespaids, ka Senprūsijā vokāls arī ir itkā otrā plānā, pamats ir instrumentālajai daļai.
Laikam jāpiekrīt, ka tekstuālā ziņā albuma koncepciju par prūšiem varbūt varēja būt savādāka... vismaz mazāk iztiekot bez klišejiskiem ``asiņaina gaisma aust`` un tmldz. Bet man tas netraucē.
+2
ne ne, nekas tur nav otrā plānā ne Strēlniekos, ne Senprūsijā. Par to, vāciets ukrains, vai, atļaušos improvizēt, brazīliets tekstā neiedziļinās, nesaki vis. man savulaik metālarhīvu forumā, kāreiz no t.s. jaunās pasaules sūtīja ziņas ar lūgumiem iztulkot Zobena Dziesmas tekstus.
+1
es joprojām klausos intro un pirmo dziesmu no rītiem kādas 10 reizes.
+1
bet, ja jārunā no negatīvās puses, tad pietrūkst kopējā stāsta visam albumam kopumā. ir līdzīgi kā ar oziju osbornu tagad, ka katru dziesmu klausoties ir baigi labi, bet visu albumu pēc kārtas tikai vienu reizi noklausījos. Kurbadā dziesmas nav tik foršas, bet kopējais stāsts ir savāktāks. nez kā lai to paskaidro, bet varbūt var saprast. vai arī moš vnk slinkums lasīt tos aprakstus pirms dziesmām. ā, un galvenais jautājums - jums arī nopērkot disku nebija teksti viņām? nu, diskā iekšā. man ir tikai tie apraksti angļu val. Jo kā tad būs prezentācijā? Dievs vietā dziedāšu krievs? ak tu trakums tāds.
0
Kurbads jau ir vienīgais konceptalbums (t.i. ar sižeta līniju) Skajiem bijis, ja neskaita Asinslauka 3 dziesmas.
0
strēlnieki arī vai ta ne? man vismaz sanāca rēķinot.
0
Tur tak nav nekāda sižeta, Senprūsijā tad jau ir vairāk.
+1
Kā ta nav sižets Strēlniekos! Pilnīgi kinematogrāfisks piegājiens: redzam strēlnieku asiņainās kaujas, apjaušam notikumu vietu vēsturē, tad cilvēcisko traģēdiju, līdz pievēršamies konkrētas personības apskatam — pulkvedim Briedim. Tad no cilvēkiem — līdz leģendām!
+2
Nu tā jau mēs Cannibal Corpse albūmos pat var atrast sižetu :D
0
^ Man bija prātā variants ar Anal Cunt, bet nu šis arī der.
0
Noklausījos šodien beidzot visā garumā. Tekstiem uzmanību nepievērsu, bet muzikāli šķiet spēcīgs. Gan jau līdz koncertam vēl pāris reizes palaidīs uz riņķi un būs labi.
+2
Palasot starptautiskās recenzijas (metal observer, metal storm, metal-temple u.c. vesela čupa) neviena slikta vārda, visi vairāk vai mazāk stāvā sajūsmā.
Parasti tie albumi, kas paķer lēnām, pēc vairākkārtējas noklausīšanās- iesēžas tā gruntīgāk un ar laiku sāk patikt arvien labāk. Šis ir tas gadījums.
+2
Pāris reizes pagriezu uz riņķi, visvairāk cepī Sudāvu jātnieki ar savu kačku. Prūšu tēma un lietuviešu valodas izmantojums nedaudz rada tādu sajūtu, ka tas īsti nav priekš mums, bet priekš "braļukām", domāju, ka šisvasaras kaimiņzemes festos un končos viņus šogad uzņems izcili un vēl bišķiņ.
Tekstu ziņā nelieli dejavu no iepriekšējiem albūmiem, bet nu, tā kā tekstu autors ir viens, lirikas izteiksmes veids ir palicis nemainīgs. Pirmos divus riņķus tas likās tā mazliet dīvaini, bet, klausoties atkārtoti, vienkārši pieņemu kā valodas stila īpatnību un tas vairs netraucē. Tā vietā jaušās lielāka saikne ar vecajām dziesmām.
+2
Kur var nokačāt flac?
0
Es vakar nokačāju FLAC no CD. :)
0
Nu ta davaj
+2
+6
SKYFORGER - "Senprūsija" albuma apskats

Ir pagājuši pieci gadi, kopš iepriekšējais Skyforger albums ieraudzīja dienas gaismu, un nu viņi ir atkal klāt ar jaunu studijas ierakstu, kam nosaukumā likts „Senprūsija”. Attiecības ar vienu no lielākajām ierakstu kompānijām „Metal Blade” neizrādījās veiksmīgas, tālab grupa nodibinājusi pati savu ierkastu leiblu „Thunderforge Records”, lai izdotu jauno albumu un, iespējams, arī nākošos.

„Senprūsijas” tekstuālais saturs vēsta, protams, par senprūšiem – vienu trim lielākām baltu tautām līdzās lietuviešiem un latviešiem, un kas diemžēl pārstāja eksistēt jau pirms vairākiem gadsimtiem, atstājot vien vēstures liecības un atmiņas, un valodu, kas tiek uzskatīta par mirušu, lai arī pēdējā laikā notiek cītīgs darbs pie tās restaurācijas. Atšķirībā no „Kurbada” , jaunais albums nav konceptalbums ar sižeta līniju, kas caurauž to no sākuma līdz beigām; tomēr senprūšu tematika vieno vairumu no dziesmām (pāris no tām gan nav konkrēti par prūšiem un viņu vēsturi, tomēr var tikt attiecinātas arī uz to). Albums satur vēstījumus par prūšu sīvajām cīņām pret krustnešu iebrucējiem, ievērojamām personībām, mitoloģiju un reliģiskajiem uzskatiem, kā arī dažas filosofiskākas dziesmas par vispārējo uzspiestās kristietības ļaunumu, nāvi un iznīcību alkatības, skaudības un varaskāres dēļ. Ievads ir dziedājums prūšu valodā, un tā atgriežas uz pāris pantiņiem arī albuma vidū. Vāka noformējums ir izdevies, un lai arī pirmajā acu uzmetienā šķiet klišejisks – galu galā, kauli, galvaskausi un zobeni ir bieži redzami uz metāla albumu vākiem – tomēr lieliski atspoguļo albuma saturu, simbolizējot to, ka nekas vairāk kā pīšļi un atmiņas nav palicis no šīs, kādreiz tik plaukstošās, tautas.

Jaunā albuma ieraksts aizņēma ilgu laiku – teju divus gadus, bet tas ir atmaksājies, vismaz, ja runa ir par skaņas kvalitāti. Skaņa ir tīra, visi instrumenti skan sabalansēti un dzīvi, turklāt skanējums ir krietni smagnējs – šis varētu būt pagaidām smagākais Skyforger ieraksts. Ģitāras izklausās asi , padarot skaņu pietiekami agresīvu, bet nepadarot to izplūdušu vai neskaidru. Basģitāra, kā ierasts, ir viscaur klātesoša un lieliski dzirdama, brīžiem pat raisot asociācijas ar OverKill raksturīgo basa skanējumu. Šajā sakarā var arī pieminēt, ka thrash metal šajā albumā ir rodams lielākās devās nekā jebkad iepriekš Skyforger daiļradē, taču lielākoties tas ir kombinēts ar blekmetāliskiem tremolo rifiem. Es tomēr šo nesauktu par black/thrash; kopumā stils ir heavy, thrash, black un mazākā mērā arī citu metāla stilu sakausējums, kas ir nekļūdīgi atpazīstams kā Skyforger. Tautas instrumentu izmantošana gan šeit ir ievērojami samazināta, salīdzinot ar „ Kurbadu”, atgriežoties aptuveni tādā pašā līmenī, kā „Kauja pie Saules” un „Latviešu Strēlnieki”; kāds par šīm izmaiņām priecāsies, cits, taisni otrādi, būs neapmierināts – tas atkarīgs no tā, kuri elementi Skyforger mūzikā jums ir tuvāki.
„Senprūsija” skan kā loģisks turpinājums stila attīstības ziņā pēc „Pērkoņkalves”, par stilistiski vistuvāko laikam būtu saucams minialbums „Asinslauks” ; tas noteikti ir smagāks un metāliskāks par „Kurbadu” , bet ne tik skarbs kā pirmie divi (vai trīs, ja skaitām demo). Vairums dziesmu ietilpst iepriekš minētajā stilu sakausējumā, tomēr dažās paspīd Iron Maiden iedvesmoti „auļojošie” rifi un melodijas (visizteiktāk „Nekas nav aizmirsts”, bet arī tiuldziesmas otrajā pusē ir līdzīgs fragments); albuma vidu iezīmē lēnā un rituālistiskā „Rāmava”, kas atgādina „ Caur aizsaules vārtiem” no „Pērkoņkalves”, savukārt albumu noslēdzošās „Zem Lietuvas karogiem” pirmā puse ir simtprocentīgs bezkompromisu thrash metal, pirms pāriet uz epiloga funkciju pildošo dziedājumu lietuviski. Albuma smagākā dziesma ir „Tagad vai nekad”, ar masīvu, stampājošu ritmu un īpatnējiem atbalsojošiem rifiem. Tomēr viens no galvenajiem aluma trumpjiem atkal ir daudzveidība – ne tikai dziesmas ir krietni dažādas, bet arī katrā dziesmā ir veiksmīgi savīti dažādi stili un noskaņas, kā viens no spilgtākiem piemēriem citu starpā minama „Divi brāļi”. Netrūkst arī interesantu akcentu praktiski katrā dziesmā.

Pie albuma trūkumiem varētu minēt to, ka vietām dzirdamais liekas pārmēru pazīstams, atgādinot fragmentus no iepriekšējiem albumiem, ko gan ne vienmēr var viennozīmīgi saukt par trūkumu – ja grupa stingri turas pie sava stila, no tā mēdz būt grūti izvairīties. Arī tekstu ziņā varēja vēlēties vairāk; tā jau sarakstīts labi, tomēr dažas atskaņas jau ir dzirdētas iepriekš, dažviet ir tīri vai muļķīgas frāzes (piemēram, „izdzīvos un beigās paliks dzīvs” no „Sudāvu jātniekiem”), tādēļ teksti neaizsniedzas līdz latiņai, ko Pēteris pats ir tik augstu uzstādījis iepriekšējos darbos. Arī instrumentālais gabals „Rituāls”, lai arī nekrīt ārā no albuma skanējuma, tomēr šķiet lieks.

Taču, vērtējot visu albumu kopumā, jāteic, ka iespaids ir ļoti labs, pārspējot cerības, ko uz to liku, un ļaujot to ierindot blakus pirmajiem trim Skyforger albumiem, kas nu jau būtu saucami par pagānmetāla klasiku. Tie, kam nepatika lielais uzsvars uz tautas instrumentiem „Kurbadā”, kā arī tā vispārīgi vieglākais skanējums, būs iepriecināti par atgriešanos pie skarbākiem toņiem, taču jaunajā albumā ir pietiekami daudz melodiju un tradicionālā heavy metal iezīmju, lai būtu savs prieciņš arī „Kurbada” cienītājiem. Personīgie favorītgabali: „Senprūsija”, „Sudāvu jātnieki”, „Lepnums un Spīts”, „Nekas nav aizmirsts”.

Vērtējums: 88/100

+1
"Basģitāra, kā ierasts, ir viscaur klātesoša un lieliski dzirdama, brīžiem pat raisot asociācijas ar OverKill raksturīgo basa skanējumu"

Tāpēc jau nav nekāds brīnums, ka Zirgam (Edgaram ) Overkill ir viena no mīļākajām grupām.
+3
Pareizāk laikam būs otrādi :)
0
Šajā gadījumā mierīgi var teikt, ka basģitāra traktorē kā jau ierasts Skyforger :)
+1
Koncerta norises grafiks 15. maijā 'Sapņu Fabrikā'.

18:00 - durvis
19:00 - 19:30 Green Novice
19:50 - 20:50 Tharaphita
21:10 - 23:00 Skyforger

Biļetes šodien lētāk pēdējo dienu: goo.gl/bc0p4N
0
Cikta uz viets? Zajobs reģistrēties katrā sūda lapelē.
0
Ja nemaldos, 18 EUR bij paredzēts.
0
ir kā Intars saka
0
Nesaprotu vairs — kurš no mums sanāk žīds: serveris, kurš grib 1,05 eiro maksu par katru transakciju, vai arī es, kurš negrib viņu maksāt? :/
0
Serveris negrib, servera saimnieka priekšnieki grib.
0
Par katru pillett!! Un vēl jāreģistrējās tajā utenī. Nu tad paliek gribot. Joptv...
0
Kāds zin izstāstīt kāds alus tai fabrīk?
0
šķidrs noteikti.
Gan jau nekas izcils nebūs, bet koncerta slāpju veldzēšanai derēs.
0
Nu pagāšreiz tur bija huiņa kaut kāda + rindas pēc tās huiņas.
0
Aldara Mežpils un Bauskas būs uz šo pasācienu.
0
^^ tā bija Cēsu huiņa pa Ls2
0
Pārdošu divas biļetes uz koncertu. Biļetes cena 9 EUR. mob tel 29947639
+5
uhhh… kārtējo reizi jāatzīst: Skyforger ir vienīgā grupa, kas tagad, kad mati pie saknēm jau sirmi metas, joprojām patīk tikpat visaptveroši un neglābjami kā tad, kad vēl ūsas un bārda nebija regulāri jāapšķērē…!
+3
Pasākums bija makten jauks, bet jaunajām dziesmām vēl jāiztur laika pārbaude. Šoreiz kad senprūsijas gabali beidzās, likās ka jauns koncerts ir sācies. Bet vienalga - Skyforger tik un tā pierāda, ka ir izcilā formā.
+1
Man ar bija tāda savāda sajūta, ka acis redz to, ko pieradušas redzēt, bet ausis uztver ko citu un kopā salikt vēl nesanāk. Baigais pluss par visiem bonusiem, melnais jātnieks vispār bomba.
0
Skyforger jaunais ģitārists, tas ,kas no Green Novice, grupā iejuties labi, pat pārāk labi >) Ģitāru viņš, protams, pārvalda kā dievs, bet brīžiem radās iespaids, ka čalis jūtas diezgan zvaigžņots. Pēteris dažbrīd viņa fonā zuda kkur otrajā plānā. Katrā ziņā visi iepriekšējie SF ģitāristi uzvedās uz skatuves mazāk zīmulīgi. Nu nezinu, varbūt kļūdos. Un manuprāt- tie tehniskie, ātrie un sarežģītie ģitārsoliņi īsti neiet kopā ar tradicionālo SF.
Citādi koncis bija labs, skaņa, principā arī nelika vilties. Tautas bija padaudz, bet mazāk, nekā uz Kurbada prezentācijas konci 2010. Salīdzinot, toreizējais koncerts bija tāds, kā vērienīgāks.
+7
^Pēteris jau nu nekad nav lēkājis pa skatuvi,un tas,ka Alvis ir aktīvs un kopā ar Zirgu uzvelk publiku,jau nu nemaz nav sliktu.Uzreiz cits powers jūtams.Neko "zvaigzņotu" nesaskatu aktīvā muzicēšanā.
p.s.koncerts bija skudriņas uzdzenoss,skaņas un visādā citādā ziņā tuvs ideālam.
+1
^bet nu ņemot vērā to, kā viņš spēlē- pavisam legāli var atļauties arī `pazvaigžņot` tā sacīt.
+3
Pēteris savu publikas laiku mierīgi dabon ar pļāpāšanu starp dziesmām :D
0
drusku nepatīkami pārsteidza, ka ievads "Ei skīja, skīja" gāja finierī, kā arī tas pats motīvs uz basa instrumentālā "Rituāla" sākumā. bet tie jau sīkumi, visādi citādi bija prīmā. Ķibeles sanāca ar "Ūsiņu", sākuma Egonam giča neskanēja, pēc tam dūdu solo vietā bija klusums. Dūdas gan neskanēja, vai arī nebija dzirdamas arī iepriekšējā uznācienā. Tas Melnais jātnieks ar tāds balagāns, neesmu drošs, ka ir vajadzība pēc tāda. Izskatījās arī, ka Gizis ne sūda neredz ar to masku galvā, tāpēc tas melnais jātnieks (kurš nez kāpēc bija kājām) necik briesmīgs neizskatījās :D
0
par `Melno jātnieku` Intaram jāpiekrīt. Doma jau pati par sevi nav peļama- šokroka elementi ar lellēm un tērpiem horror stilā, tik tas izpildījums nepārliecināja.
+1
Nu,redzēt bija tiešām pasūdīgi,tāpēc nācās improvizēt un slow motion veidot:) Kritizēt jau vienmēr ir pačotna,he he,neņemot vērā,ka kko tādu pirmo reizi izdomāja....
+2
Vai ta ar GWAR nepietiek ? :D
0
Gwar vēl augt un augt :)
+2
nu līdz tavam augumam točna ir kur augt! :D
+2
Leģendārajā angāra koncī Skajiem uz skatuves divi "senie" ar zobeniem vicinājās. Nebija pārāk interesanti, cik atceros, jo vietas bija pamaz un tāpēc ticamības momenta trūka, bet tā jau vispār tādi varianti Skajiem vairāk piestāvētu, ja taisa kādu skatuves šovu.
+4
aha, un Robinsona koncertu laikos, Peteris ar zobenu penetreja "piekarinamos" gtriestus :D:D:D
+4
Šovs bez pupiem nav nekāds šovs :D
+2
Man gan tas uznāciens patika - atgādināja robotiskās Iron Maiden Edija kustības. A Iron Maiden stils jau ir kruta pēc definīcijas.

Tā grieztu izdurstīšana no Pētera puses ir viena no tām nedaudzajām lietām, kas skaidri palikusi atmiņā no "Robinsona" laikiem, hehe. Šķiet, tai koncī viņš tikai vokālēja, jo kaut kas ar giču nebija kārtībā.
+1
Vajadzētu Senprūsiju pieteikt šite, ne? www.tvnet.lv/muzika/latvija/5833...
0
Šeit var nobalsot par Skyforger (un šo to citu arī, ja ir vēlme; es piem. Eschatos "The Grand Noir" bleka kategorijā pierakstīju) "Pagan Storm" vebzīna versijā - docs.google.com/forms/d/1YJ2yUIFjEu...
0
...a ja es gribētu iegādāties Skyforger T-kreklu vai citu apģērba gabalu, vai tas vispār ir iespējams - ja neskaita rakāšanos pa ārzemju saitiem cerībā, ka tur kas atlicies?
Viņu mājas lapā nekā nav.
0
jautā Hopkinam - gan jau ir
0
Krekli protams ir. Uz festu sezonu tika izņemti no shopa. Pagaidām skyforger.lv/en/contacts/...
+2
Šitā intervija jau bija iepostēta?

www.metalstorm.net/pub/interview.php?i...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas