Skaņa ir ok - piestāv. Bet pie spēlētprasmes gan būtu krietni jāpiestrādā. It īpaši bundziniekam. Ritms baigi staigā un breikos aiziet pilnīgs ārprāts.
^eu, nu sulīgs gan..kas to būtu domājis. Tiešām pat ļoti neslikts. Vēl jo vērtīgāku to padara, ka tas ir Darkthrone, un 1991`. Vecās vērtības, kas ar laiku tik labākas paliek, kā konjaks.
Cik sapratu (no virspusējas pārskriešanas netā), death metal vairs nav gribējuši turpināt, jo uz to brīdi tas bija pārprodukcijā. Toties dzima jauns virziens- bleks :)
— Mēs savulaik, deviņdesmito sākumā, bijām sajūsmā par Darkthrone pirmo albumu, klausījāmies daudz! Kārtīgs desinieks!
— Jā, un tad, kad dabūjām savos nagos otro, kur jau bleķis parādās, tad mēs ilgi klausījāmies to lo-fi un spļaudījāmies: tāda laba grupa likās parādījusies — tad kas šitā pa huiņu?!
/Zirgs un Peķka — protams, citēts aptuveni, pēc atmiņas/
vienkārši vecajā blekmetālā, kas ir orientēts uz augšām, es bieži vien nejūtu obligātu vajadzību pēc primitīvām basa partijām. bet, jāatzīst, ka es tiešām esmu īsts augšiņu fans.
nu, vienkārši, daudzās grupās tas basists ir, jo tā vienkārši ir pieņemts klasiskajā (normālajā) komplektā - bungas, ģitāras, vokāls, basģitāra. ir grupas, kurās basģitārai ir vadošā loma, daudzos postpankos, utt. bet, ja basists vienkārši spēlē tos 010101010003, turklāt mūzikā, kurai nekāda 'skaņas masa' nav vajadzīga, tad tik pat labi viņš tur, manuprāt, varētu arī nebūt. bet nu, ja jau nav bez tā 'normālas' skaņas, tad nav :)