Hokejs 2016
+1
Jauns gads, jauns hokejs.

Balderis dod vaļā - sportacentrs.com/hokejs/dinamo_riga/... :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
zhetons Balderim! :)
+1
...bet ir jau arī atteiksme. Ja nevar kaut dažiem lielajiem ex-Dinamo spēlētājiem iedot brīvbiļetes uz spēlēm, tostarp arī Irbem un citiem, tad nu... kantoris, maigi izsakoties, dīvains.
+3
Ko jūs te cepaties, Veidenbaums jau sen pateica par Balderi!

klab.lv/users/veidenbaums/4...
0
twitter.com/JanisCelmins/status...

Jaunais izlases treneris it kā būšot no Ziemeļamerikas. Ar Kiru gan neko nekad līdz galam nevar zināt.
+2
Ceturtdien Latvijas kausa fināls "Arēnā Rīga". Bezmaksas ieeja. Apsveru domu aizkāpt. www.lhf.lv/21012016-4_februari...
+4
Runā un baumo un pa kaktiem sačukstas, ka LV izlasei kādreiz pat būšot... galvenais treneris!

Kas un kā - tas mainās ne nedēļām, bet dienām.
0
Baumo par Tomu Kūleni.
+1
Baumo par kautko lētu un iztapīgu.
0
Baumo, ka tālāk pa 11 vietu netix/
0
No Twitter, vakar:
Šodien #Matulis: Kūlens nederot. Tagad zvanu gaida nākamais... Tas jau vairs nav cirks, bet pornogrāfija.
Es zinu, kuram zvanīs, bet kanādiešu valodu gan viņš neprot, angliski gan runā, iespējams, arī krieviski.#Matulis
+1
par ''kanādiešu valodu'' kāds smalks sarkasms ?
0
Acīmredzot mājiens ar mietu, ka nav no Kanādas.
0
Nu principā ir divi citu valodu dialekti, kas ir Kanādai specifiski - Français canadien un Canadian English. Tā ka aiz matiem pievelkot gan to, gan to var nosaukt par "kanādiešu valodu".
0
angliski runā, iespējams arī krieviski - kāds eiropietis, kas kādu laiku Krievijā strādājis? Tas zviedrs, kura kandidatūra te pavīdēja, jau ir atmests?

Ne mazāk, drīzāk vairāk satraukumam pamats ir fakts, ka daži no nominālajiem izlases vilcējiem ir aizvadījuši bēdīgu sezonu Rīgas Dinamo rindās. Zināms, PČ ir cits zvērs, un ol-pimpiskais turnīrs vēl jo vairāk, bet nu tomēr.
+1
tu to doma par dazhiem, kas palikushi pedeja liak par "balerinam" ?
0
Nu tip jā, kaut arī, kā saka, "zivs pūst no galvas", "viena pagale nedeg" utml. bet fakts ir fakts.
+1
ahaha, nu jau izceļ to, ka Daugaviņš labi nospēlējis, nevis ka RD atkal smagi pakāsuši :D
sportacentrs.com/hokejs/30012016-dau...
+1
Diezgan loģiski. Daugaviņš šogad no latviešiem ir labākais. Bārtulim vēl neslikti iet Tālajos Austrumos un Masaļskim reizēm. Viņam gan komanda galīgi švaka. Dinamo šosezon kā bute cieši turas pie grunts. Kučvaļsku daudz interesantāk skatīties nekā viņus.
0
tb, drīz Sportacentrs.com rakstīs — «Šosezon Dinamo spēlē negaidīti stabili: viņi ir stabili pēdējie»?
+1
Nu labi, nevajag ar' pārspīlēt - RD nevar palikt pēdējie ne stabili, ne nestabili. Pat (absolūti teorētiskas) izredzes uz pleiofu saglabājas. Lai gan reāli viņi šo iespēju pakāsa, IMHO, aptuveni decembrī.
Patlaban gan komanda vienkārši velk laiku - vēl 5 (?) spēles kauna un sezona būs galā. Bet tā nu ir - tāds BAČa sastāvs vien ir. Pāris špīleri, kas arī nolaiduši rokas, jo, cik var pūlēties, ja rezultāta nav.

Nujā, bet ko var gribēt, ja nekādu tālāku mērķu nav un nevar būt. Cik naudiņas krievi atmet, tik ir - un gadu no gada jādomā, vai būs/nebūs. Ja arī kāds nospēlē labi, tā aiziet pēc lielāka piķa. Ja lieliska sezona, uz naudīgu komandu, ja vienkārši laba - uz Minskas Dinamo :)
Taisnība arī tiem, kas domā, ka nav iekšējās konkurenes - vienīgi uz ceturto maiņu :) Tas kaut kur zemapziņā nosēžas - ilgtermiņā tad dē plēst īsti negribas.
0
Tiem, kas seko NHL peripētijām līdzi, Džonam Skotam divi goli un "kautiņš" All Star spēlē :) sports.vice.com/en_us/highlight/unt...

Pirms tam bija arī SC raksts par tēmu - sportacentrs.com/hokejs/nhl/29012016...
0
Un beigās Skots arī MVP - sportacentrs.com/hokejs/nhl/01022016... :)
0
Tas bija tass džeks, kurš bija guvis vienu punktu sezonā un tika iebalsots pa latviešu modei?
0
Tas pats. Interesantākais, ka uz zvaigžņu spēles brīdi viņš bija aizmainīts uz citu komandu, kura savukārt viņu nosūtīja uz fārmklubu. Tā ka viņš pašlaik vairāk spēlē AHL nevis NHL.
0
Riktīgi labs stāstiņš :)
+2
Kūlenis nebūs. Un arī zviedrs ne. Īstais būs viens no šīvakara spēles skatītājiem.

sportacentrs.com/hokejs/latvijas_izl...
0
Jā, tiem, kas Arēnā, jāsēž ar operas binokli un jāveras uz ložām (aptuveni jau zināms, ka Lipmans sēž ne tai pusē, kur kameras)
0
gan jau TV6 pacentisies viesu lozhu panjemt kadra, ka parasti :)
0
^^^ Viens no skatītājiem?! Tipa - kāds no līdzjutējiem tiks izlozēts kā pretendents uz vakanto trenera vietu?
+1
«Ikviens latvietis zina trīs lietas: kā pareizi jāaudzina bērnus, kā pareizi jātrenē hokeja komanda, un kā vadīt veselības aprūpi valstī.» (Pēteris Apinis)
0
^ 3 lietas: asaras, dziesmas un alus :))
+1
+1
...šeit atceramies Lipmana stāstīto par viņa bērnības sapni - kļūt par klaunu (bet, khm, ģimene bija pret)
+1
Viss ir loģiski - Bresņevam jau sākumā piedāvāja, bet šis paprasīja nekošer ciparu. Kad nu neviens labāks neatradās, tad cipars arī sāka likties košerīgāks.
0
tikko Lipmans pa LTV7 pateica ka bus Beresnjevs...
no comments
+2
Njā, Kiras personā pasaule ir zaudējusi talantīgu šovmeni. Kaut kur lasīju, ka savulaik viņš kādā intervijā esot teicis, ka jaunībā esot vēlējies apgūt klauna profesiju, bet vecāki šo izvēli neesot atbalstījuši.
+5
Pirms mēneša kā reiz nejauši redzēju Lipmana komēdijas šovu.

Tirdzniecības un Rūpniecības kameras apspriežu telpā (kas nav liela) pilns ar cilvēkiem, citi pat kājās stāv. Kamēr viens jau uzstājas, ienāk Lipmans — smaida kā Saulīte, lai arī ģīmis, protams, grumbains un krāterains kā Mēness virsma. Šis apsēžas krēslā, kuru atbrīvo kāds jaunāks dalībnieks, un sāk ar nagiem precīzi sist pa metāla kafijas kannu tik izvērstu ritmu, ka Portnojs par tādu nekaunētos. Pēc pāris minūtēm visiem tas apnicis, un kāds paņem to kannu, lai it kā ielietu sev kafiju, bet pēc tam noliek tā patālāk no Lipmana.

Šis turpina bungot — tagad pa galdu. Sagaidījis brīdi, kad runātājs sāk saukt skaitļus, kuros visiem jāiedziļinās, Lipmans sāk šņaukt degunu tādā mamuta skaļumā. Pēc tam šim no kabatas kaut kas izkrīt un ripo pa grīdu, jams purpinādams locās. Tad sāk rūkdams sačukstēties ar V. Rantiņu no Mašīnbūves asociācijas.

Veiksmīgi novērsis visiem uzmanību no runātāja, Lipmans sāk runāt pats. Ceturtajā teikumā viņš jau ir uzvilcies kā Znaroks pirms pagarinājuma, auro tā, ka siekalas šķīst. Teiktā aptuvens saturs — viss ir slikti, tikai Lipmans viens pats zina, kā viss pareizi jādara Latvijas rūpniecībā. Kad Lipmans izbļāvies, viņš nemaz negaida jautājumus, lēnām piestutējas kājās un iziet no telpas ārā. Visi uzelpo. Aizveroties durvīm aiz Lipmana, gaitenī atskan viņa šķendēšanās, kas atkal pāraug bļaušanā. Dzirdams, ka viņa rūkšana kursē pa LTRK gaiteni no ārdurvīm līdz ēkas dziļumam, un atpakaļ.

Tad durvis atkal atveras — Lipmans tipa aizmirsis mēteli uz pakaramā. Ienāk iekšā un atsāk taurēt par rūpniecību, ģīmis drūms kā Strelkovam. Lēni, lēni paņem metēli, velk divas minūtes, jo primāri taču ir bļaustīties un bārstīt apvainojumus bez faktiem. Kārtējo reizi atsaucas uz savu māsīcu, kura kaut kad senāk esot bijusi Čikāgas domes priekšsēdētāja.

Es sēdēju pie pašām durvīm un labi redzēju: brīdī, kad Lipmans vēra durvis un nāca pēc stratēģiski «aizmirstā» mēteļa, viņš bija jautri sapriecājies pats par savu priekšnesumu apspriedē un šķendēšanos gaitenī — nebiju iedomājies, ka ar Lipmana ģīmi tik plati vispār iespējams smaidīt. Bet, tikko viņš bija pa durvīm iekšā, tā uzreiz truenīvel mīmika līdz ar sakāmo. Žēl, ka neradās iespēja pārmīt ar viņu kādu vārdu personiski — šis beidzot notinās, pasākums turpinājās…
0
Foršs hoķis vakar bija, arī skatītāji padaudz (puse no arēnas pirmā stāva, kādi trīs tūkstoši noteikti varētu būt). Vienīgi Kurbads, maita, pamanījās no 3-0 pakāst 3-4. sportacentrs.com/hokejs/05022016-lat...

Toties pirmo reizi mūžā sēdēju metru no Aleksandra Macijevska un Rodrigo Laviņa (atnākot pirmā perioda vidū vienīgās brīvās vietas bija aiz Kurbada spēlētāju soliņa). :)
+1
Skatījos arī to spēli (Kurbads pret Mogo) - vismaz bija hokejs, nevis algas atslidošana Savicka bodītes stilā. Pozitīvi, ka arī cilvēku nebija maz (nu, ņemot vērā to, ka uz Latvijas čempja spēlēm hokejā vispār iet kaut kādas dažas saujiņas pašu cietserdīgāko fanu).
+1
cietsērīgāko ? :)
0
LK finālspēles video apskats no SS. www.youtube.com/watch?v=aJVVbQV8_f4...
+1
^^^^^ es identiskā šovā ar Lipmana dalību piedalījos 2. februārī :) lasot Tavu tekstu radās deja vu sajūta
0
Rekā Aģentam izgājis... sportacentrs.com/hokejs/latvijas_izl...
0
Ko čuvaks brīnās par apmetieniem, ja reiz šim uzvārdā Kūlenis!
0
Bet tikmēr Latvijas čempī lauž kaulus - sportacentrs.com/hokejs/08022016-rie...
+1
Lipmans ir nekļūdīgs un sūdzēs žurnālistu tiesā par pusmiljonu - sportacentrs.com/hokejs/latvijas_izl...
+2
Minētajam Strausam (kurš pats jaunībā bija starptautiska līmeņa akadēmiskais airētājs) ir asa mēle. Atceros, kā šis senāk rakstīja par Balderi, kad tas bija kļuvis par funkcionāru: «Balderis no hokeja mūsdienās zina tikai to, cikos viņa vadītajā Sporta Pilī atveras un aizveras lupatu tirgus!» Bet Strauss vienmēr, ja kādu aizticis, tad tikai par tēmu un tad, kad citādi nevar — līdzīgi, kā Armands Puče un citi profesionāli apskatnieki dara.

Lipmanam iesāpēsies deguns, kad viņš redzēs, kāda valsts nodeva jāmaksā par pusļema prasības iesniegšanu tiesā!
+1
Beresņevs: "es esmu ļoti uztraucies, tapec atvainojiet, es bušu runat pa krieviski."

Pahars, redz, varēja iemācīties latviski runāt, bet šitie vecie mūdži principa pēc nemācīsies.
+1
Pahars ir puslietuvietis pusukrainis, ne sovaku krievs, turklāt gana daudz nodzīvojis Anglijā, gan jau tas ko spēlē...
0
Haha, bet nu nē, kuram krata "Rīgas Cirka" slēgšana, ja mums ir Lipmans - sportacentrs.com/hokejs/latvijas_izl...
0
Un vispār tas Lipmans tak ir tas pats Limburgers no animācijas filmas "Motorpeles no Marsa", bez variantiem!
0
ā, es domāju, ka šitas video bija jau iepriekšējā tevis liktā saitē. Nē nu aktieris labs, nav vārdam vietas.
0
Lipmans kakā kakā, Lipmans kakā... www.tvnet.lv/online_tv/56399-ino...
0
Gan Beresņevs, gan, piemēram, Tambijevs ir dzirdēti runājam latviski. Tiesa, abi intervijās parasti runā krieviski.
Savukārt Starkovs tā arī nerunāja latviski. Madonietis būdams.
0
Pilnīgas muļķības. Pat oficiālās prese konferencēs viņš mēģināja to darīt. Tāpat arī intervijās. Neteiksim, ka baigi labi sanāca, bet censties viņš centās.

sportacentrs.com/futbols/latvijas_iz...
0
"dzirdēti runājam latviski"

vairāk kā "tu pimpa"? :D
+1
Japāna šodien sasita Ukrainu un spēlēs pret mums OS kvalifikācijā. Citos izšķirošajos mačos Itālija pārspēja Lielbritāniju un Polija un Ungāriju. sportacentrs.com/hokejs/latvijas_izl...

Bet tikām, lai ar tālāk netika, vēsturisks panākums Igaunijai, pirmo reizi pa padsmit gadiem sasita Lietuvu. twitter.com/IIHFHockey/status/6...
+2
Vaiders par Beresņeva valodu - www.lsm.lv/lv/raksts/arpus-ete...
+1
Vismaz sezonas nobeigumā pamodās - kaut arī pret komandām, kas dē neplēsa.
-1
Par izlasi tak fanosim, ko?
0
Nāksies jau laikam.
0
nu, tik sērīgi, ka, tipa, "a ko darīt? a nekas cits neatliek" :)

Beresņevs tak jau pieprasīja vairāk pozitīvisma!
Jeb šis nav tas portāls, kur pozitīvu pieprasīt? :D
+2
Man tā kā pajāt, ko Beresņevs pieprasa, man viņa pavēlēm nav jāklausa ;)

Gan jau ka atkārtosies apmēram tas pats scenārijs, kas citus gadus. Varam jau paspēlēties ar prognozēm:

Zviedrija - Latvija 5:1
Latvija - Čehija 2:3 (OT)
Latvija - Krievija 2:4
Šveice - Latvija 2:0
Dānija - Latvija 1:3
Kazahstāna - Latvija 1:4
Latvija - Norvēģija 2:4

Kaut gan var gadīties pagrūst arī Kazahstānai vai Dānijai. Bet vismaz viena uzvara būs, vismaz tam es ticu :)
0
Drusku optimistiska tā aina zīmējas. Es, protams, ceru uz vismaz vienu punkteli pirmajās trijās spēlēs (un bez 0:8 sagrāvēm!), bet pēdējās trijās spēlēs viegli neies, īpaši pret kazahu (!) pirmo maiņu.
Var gadīties parastais variants - savāra sū un tad varonīgi strebj. Strebj, strebj, suni izstrebj, bet aste neizstrebjas :D
0
Zinu, ir drusku optimistiski. Bet lielākam pesimismam kā citreiz arī sevišķa iemesla nav.
+1
Nu ko kristāla bumbas speciālisti. Here you are !

Zviedrija - Latvija 5:0
Latvija - Čehija 2:4
Latvija - Krievija 0:5
Šveice - Latvija 2:1
Dānija - Latvija 1:2
Kazahstāna - Latvija 3:2
Latvija - Norvēģija 1:0
0
^^^ baidos, ka kazahu maiņai Boids-Bočenskis-Dovzs mēs nespēsim likt pretīm neko. Trīs bankas viņi toč iemetīs. Ja vēl Krasnoslobodcevs ar saviem zobiem nobaidīs mūsu aizsardzību, tad būs pavisam švaki.
+1
nu es domaju ta - ciparus nav jegas rakstit, mes uzvaresim 2 speles, un viena vai divas bus ar overtaimiem ...
neesmu ne optimists, ne pesimists, bet ar sakostiem zobiem, kautkada veida elite noturesimies ari shogad.
0
Man arī ar tiem cipariem nevedas - vienmēr kļūdos. Un visumā piekrītu - kaut kā elitē noturēsimies, pāris uzvaras būs, un visticamāk, abas pret skandināviem :)
0
Izskatās, ka pagaidām mums visiem samērā līdzīgas prognozes.
+2
Kauguru maximā pirms nedēļām divām grozījās Kirova kungs un nejauši dzirdēju garāmejot viņa sarunu ar kādu, kurā viņš mierināja - ka nebušot jau tik traki, galvenais lai neizkrīt no elites.
+1
Mana kristālbumba - lielākie fani būs lielākajā pālī
0
to jau redzes, cik ta shogad uz krievzemi aizbrauca - bet - pirmo gadu kautka nekur nelasiju / neredzeju par organizeshanos, iepriekshejos gadus viss nets bija pilns ar "fanu braucieniem" :)
0
Pirmais periods, neskatoties uz rezultātu, nebija nemaz tik sūdīgs, cik nu ar pusaci redzēju.
0
^ aha, bet kautkā mūsējie ilgi iesila kamēr zviedri sākumā izskatijās krietni pārāki
0
viss normali, pie 0:3 bus iesilushi un proves sakt spelet :D
0
Nu re, tak izdevās punktiņu aizķert. Galviņš beigās nolažoja, bet nu neko darīt, arī šāds rezultāts ir labāks, nekā gaidīts.
0
nu tas ir labi, var sanakt ta, ka shis 1 punkts bus ljoti svarigs pedejas 3 speles.
malachi, pari dirsai neparleca un ar seju uz ledas neguleja :)
0
Varēja būt sliktāk. Stipri sliktāk. 3. perioda sākumā jau sāku cerēt, ka varbūt, varbūt aizķersies.
Jā, Galva nolaida podu, bet... kam negadās. Man (šeit, uz dīvāna sēžot) likās, ka viņš spēlēja labi visu spēli. Tagad to visi būs aizmirsuši.
Un jā - kā tad varēja izskriet divi zviedri? Ko darīja otrs aizsargs?
0
Jā, otrs arī bija jau par tālu aizskrējis. Kā speciālisti studijā sprieda - abi centās izdarīt vairāk, nekā situācija prasa (...un apdirsās).
0
nu punkts ir un paliek punkts, cerams ka ne vienīgais >:) Čehi izskatijās lieliski, vienīgā cerība ka rīt varbūt ierubīs pusslodzi
0
Par prognozēm. Pirms Zviedrijas spēles totalizatorā uzliku +3,5 handikapu uz Latviju, uzvarēju. Uz rītdienas spēli pret Čehiju uzliku +2,5 handikapu. Abos gadījumos koeficients starp 1,5 un 2,00. Par Krievijas spēli domāšu svētdien (lai gan nu tak skaidrs uz ko ik katris klusībā cer). Tātad, pagaidām esmu piesardzīgi optimistisks (pret Zviedriju šoreiz ļaunākais, kas nāca prātā, bija 2:5 zaudējums).
+1
P.S. Spēka rangā Latviju jau salīdzina ar Lesteru. :)
0
jajaja - pec vienas speles tas speku tops ir kautkads realais fufelis, vispar ta ideja, rakstit kautko par katru komandu, pat kad vel 1/2 nav spelejushas, ir reals absurds!
0
Tieši tā. Tas vēl ir jautājums, cik ļoti zviedri bija noskaņojušies konkrētajai spēlei. Jo tādām izlasēm īstais turnīrs sākas tikai ar pleijofiem.
Atceramies, ka 1982.ajā gadā PČ futbolā Itālija knapi izkļuva no grupas, bet vēlāk paņēma kausu. Kuru vairs tagad interesē, ka toreiz debitantei Kamerūnai vajadzēja iesist vienus vārtus vairāk un Itālijai būtu, čau Rasma.
Pēc 4-5 mačiem kaut ko var fantazēt par spēka rangiem.
+3
Vai tad kāds tos spēka rangus vispār nopietni uztver? Es uz tiem skatos tīri no izklaidējoša viedokļa (dēļ komentāriem katrai komandai), neatkarīgi no tā, kurā vietā tiekam prognozēti. :)
0
aplaisi kazahu kanadieshiem ...
pisec kadi brinumi tur beigas grupa var sanakt
0
Šitik līdzīgus rezultātus kādā grupā grūti atcerēties. Protams, top 3 vietas droši vien ir skaidrs, un jāsitas par ceturto vietu. Čempis tā reāli mums sākas tikai ar šodienu.
Ja labāk būtu spēlēts 2. un 3. periods ar krieviem, neteiktu vispār neko. Tā jau mums divi punkti no grandiem paņemti.
+1
shovakar tad ari redzesim, kur vezhi ziemo :)
0
Šveicei jaui arī faktiski pēdējā iespēja, tā ka sišanās būs konkrēta.
+2
Un tā LV izlase katru gadu cīnās par svarīgāko - palikšanu A grupā.
+1
Nu, jūs jau šo bildīti, domājams, zināt...
pbs.twimg.com/media/CiL5QHdWUAAHh...

patlaban esam punktā starp 0 un 7 :)
0
Nu matemātikji, sarosās
0
Zviedri tikām masē kazādiešus
0
Tikmēr zviedri plosa kazahus. 3-1 pēc 1. perioda, bet pēc momentiem godīgāk būtu bijis 5-0, kazahiem vienīgais gols vairākumā pašās perioda beigās pēc strīdīga noraidījuma.
0
Tapeec arii ir otraa perioda viduu 6-1
+1
Tas moments, kad Latvijas izlases fani vairāk apspriež nevis Latvijas — Šveices maču, bet Zviedrijas un Kazahstānas…
0
Nu es visas mūsu apakšgrupas spēles cenšos skatīties un apspriest, kazahi ir mūsu aiznākamie pretinieki sestdien.
+3
Latvijas Šveices spēli vislabāk raksturo šis fragments, kas Redītā ir iemests ar nosaukumu "Latvian goalie almost decapitates team doctor during IIHF worlds" gfycat.com/BlackandwhiteTotalA...
0
Zviedri izdomāja atpūsties: 6-3
0
Jā, spēle paliek interesantāka. :)
+2
Jāuzvar tikai visas nākamās spēles pret citiem pastarīšiem pamatlaikā un varam tikt tālāk ...
-1
^ Aprēķins pareizs, bet šāda shēmošana vienmēr izrādās esam beigu sākums…
0
shema bus tada, ka pedeja spele izshirsies vai mes paliekam elite (gadijuma, ka kautkas tur vinne un kaut kas zaude ar vajadzigu rezultatu) :D:D:D
0
Jau tā šīgada izlase ir viena no čābīgākajām, kas bijusi, bet bez Miķeļa skats uz dzīvi paliek pavisam sērīgs

sportacentrs.com/hokejs/latvijas_izl...
0
Izskatās, ka norvēģi ne tikai neatņems punktus čehiem, bet arī krietni pabojās savu gūto/zaudēto vartu attiecību, kam arī var beigās izrādīties nozīme - šobrīd pret čehiem jau bezcerīgais 0:7.
+1
Toties spēlē RUS-DEN arī trešajā periodā saglabāsies intriga - krievi sabliezīs divciparu skaitli, vai nē ...

Pagaidām mans scenārijs saglabā aktualitāti
0
10:1
0
Vai pareizi saprotu, ka no A grupas izkritīs tās komandas, kuras paliks pēdējā vietā Maskavas un Sanktpēterburgas apakšgrupās?
0
Nē. Ja otrā apakšgrupā pēdējā būs Vācija vai Francija, tad izkritīs priekšpēdējā, jo Vācijā un Francijā nākamgad būs pasaules čempis.
0
Ja otrā apakšgrupā pēdējās divas vietas ieņems Vācija un Francija (kas gan nenotiks, tur tad jānotiek brīnumiem), tad izkritīs divas pēdējās no mūsu apakšgrupas.

P.S. "A grupa", "B grupa", "C grupa" nepastāv jau 15 gadus, kopš 2001. gada ir Elites divīzija, I divīzija, II divīzija, III divīzija.
0
Precīzāk Elites divīzija, I divīzijas A grupa, I divīzijas B grupa, II divīzija utt.
+1
Tās divīzijas grupās sadalīja kaut kad vēlāk. Bet, jā, tieši dēļ tās I divīzijas A un B grupām, tas jēdziens "A grupa", runājot par Eliti, paliek pavisam kreiss. Mēs vairs nevaram "neizkrist no A grupas", mēs varam "izkrist uz A grupu". :)
0
galvenais - neizkrist. Pofig, kur ;)
+2
Nekāda traģēdija jau arī nenotiktu, ja uz vienu gadu izkristu. Daži nolaistos no mākoņiem. Nav īsti racionāla pamata, ka hokejā esam tik augstu, cik esam. Par to jau pirms gada rakstīju. kristaps.blogiem.lv/2015/05/2478-latvij...
+1
Racionālais pamatojums, ka par ungāriem un vēl dažiem tomēr esam labāki. Pa mākoņiem staigāt jau sen nebija nekāda pamata - kopš pirmo reizi nācās par palikšanu augstākajā grupā kapāt
0
Ungāru hokeja saimniecību neesmu rūpīgāk analizējis. Varbūt kaut kad pieķeršos.
0
Drīzāk nav racionāla pamatojuma, kāpēc, teiksim, poļi ar visiem saviem nepilniem 40 miljoniem iedzīvotāju ir hokejā tik švaki, ja viņiem visapkārt ir elites divīzijas valstis (vai arī, Ukrainas gadījumā - kas ik pa laikam tajā tiek)
+1
Domāju, ka primārais ir tradīcijas. Neatceros, kad poļiem vispār bijis spēcīgs hokejs. Varbūt kaut kad sešdesmitajos vai septiņdesmitajos. Polijā futbols ir Nr.1, ļoti spēcīgs ir vīriešu volejbols (esošie pasaules čempioni), arī basis gan vīriešu, gan sieviešu ir pietiekami augstā līmenī. Visu jau nevar gribēt arī ar 40 miljoniem.
Daudz neizprotamāka ir situācija, kad valstij ir bijuši panākumi sendienās un it kā ir tradīcijas, bet līmenis mūsdienās ir bēdīgs. Piemēram, tā pati Ungārija 50.ajos, 60.ajos un 70.o gadu sākumā futbolā bija pasaules lielvalsts, bet pašlaik tās līmenis ir nedaudz augstāks kā Latvijai un galvenā zvaigzne spēlē Turcijas klubā.
+1
Svarīgs nav iedzīvotāju skaits, bet cik nodarbojas ar hokeju, kāds vietējais čempionāts, utt... Lai gan, protams, nav tik viennozīmīgi arī, jā. Tikai pēc tādas statistikas Kanādai būtu jādauza Krievija bez variantiem.

Hokejā ir kāda valsts, kas agrāk bija pirmā Eiropā, bet tagad spēlē I divīzijas B grupā. Tā ir Lielbritānija - pirmie pasaules čempioni (1936), kas nebija Kanāda vai ASV. Viņi gan toreiz nedaudz šmaucās un izlasē salika savas kolonijas Kanādas spēlētājus. :)

Par ungāru futbolu vari aprunāties ar mūsu draugu Akošu, viņš laikam uz "Zobens un Lemess" šogad plāno. Viņš ir ne tikai Latvijas un metāla fans, bet arī futbola fans, īpaši "Ferencvaros". Noteikti zinās sīkāk pastāstīt, kas nav kārtībā Ungārijas futbola saimniecībā. Attiecībā uz klubu viņš pēdējos gadus lamā treneri. :)
0
izrādās, ka Austrijai ir divas bronzas - 1931. un 1947.
0
Pēdējo bullīti dānis smuki ielika.
0
Nu jau izredzes iekļūt ceturtdaļfinālā pat lielākas ir dāņiem, jo, atšķirībā no šveiciešiem, kuru iespējas turnīra atlikumā savākt nulli punktus ir ļoti reālas, viņiem vēl ir cerības uz punktiem spēlē pret kazahiem. Ja uzvarēs tos pamatlaikā, Latvija pat teorētiski nevarēs tikt PČ astotniekā.
0
^^ vismaz meistariem zaudējām ;)
0
^^Es pirms šī čempionāta par nekādu ceturtdaļfinālu vispār nesapņoju. Objektīvi tā nav mūsu vieta. Tiem pašiem dāņiem pirmā maiņa spēlē NHL, turklāt spēlē būtiskas lomas savās komandās, atšķirībā no pāris mūsējiem, kas arī šajā līgā ir pierakstīti. Jāņem vērā, ka dāņiem vēl neatbrauca Anaheimas "Ducks" pamatvārtsargs, kas būtu būtisks pastiprinājums. Pārējie spēlētāji jau viņiem ir apmēram mūsējo līmenī, bet līderi ir tādi, kādu mums nav. Un nereti tieši līderi arī izšķir spēli, kā tas šoreiz bullīšos arī notika.
0
Moš labāk lai papiš. Ka nav kazai piena, ta nav. Zb jau dzert.
0
pff, Latvijas izlase savā elementā - kapā ar potenciāli stiprākām komandām un mokās ar potenciāli vājākām - un tā jau 20 gadus. Ko citu jūs gaidījāt ?! Gan jau skapās kazahus 5:0, Norvēģus 4:1 un vēl 1/4 iekļūs :D
0
Blade - ko pipo? - es ari gribu! :)
+1
Profilaktiski varbūt arī vajadzētu izkrist no elites - būtu iemesls (diezgan nopietns) izmest Lipmanu no stūrmaņa posteņa un ielikt kādu, kurš saprot spēli.

Bet par to pulvera izšaušanu - es šito arī nekad neesmu sapratis - izliek visu uz kaut kādiem "skaistiem zaudējumiem" un tad ņemamajiem zaudē tā, ka maz neliekas. Kur loģika?
+1
Maģāri pašlaik masē buļbašus ar 4:2. Vai nu ungāri tomēr bišku māk ripu pa ledu dzenāt vai nu baltkrievi savu hokeja saimniecību ir nolaiduši līdz galīgam kliņķim. Spēli neskatos, grūti spriest.
+1
speli skatos - vnk ungari grib vairak :)
+4
Māris Bičevskis nodrošina vēlvienu gadu piselēšanos pa elites divīziju
+1
Arī par to prieks. Nevar jau gribēt neiespējamo. Pa dienu es skatījos futbola maču "Werder" - "Eintracht". Mačs par palikšanu Bundeslīgā. Ja Werder pakāstu, viņi izkristu uz otro Bundeslīgu. Jāpiezīmē, ka Werder 2004.ajā gadā bija Bundesligas čempioni, bet 2009.ajā gadā ieguva Vācijas kausu. Ir bijuši arī senāki panākumi. Stadions bija pilns un, kad Werder spēlētājs 5 minūtas pirms mača beigām iesita golu, kas nodrošināja palikšanu Bundeslīgā pat bez pārspēlēm ar 2.ās Bundeslīgas trešo komandu, viss stadions spiedza tā it kā atkal ar aliņu pildītais čempionu kauss būtu izcīnīts.
Ja esi līdzjutējs, tad pēc idejas jāfano par komandu neatkarīgi no tās snieguma.
0
^ "Ja esi līdzjutējs, tad pēc idejas jāfano par komandu neatkarīgi no tās snieguma."
Jā, tik dzerot aiz priekiem, aknas bojājas mazāk.
0
^ sak, izkristu uz pirmo divīziju, būtu lielākas izredzes ieraut par pirmās vietas izcīnīšanu? :D
0
^ protams. viss sāls ir iekš veselīga dzīvesveida :D
btw, tā saprotu ka dāņi savu uzdevumu ir izpildījuši. šovakar atliek tik šveicei izpildīt savējo un tad tāds sīkums kā letiņiem jāsakapā norge :D tad kira varēs lielīgi glaudīt savu kartupeli.
0
Šveicei ir jāzaudē gan zviedriem, gan čehiem, bet dāņiem arī jāpagrūž Kanukistānai tikai tad Norges sakapāšana dos iemeslu glaudīt kartupeli :D Drusku par daudz nosacījumu, lai visi izpildītos.
0
Es iedomājos to skatu: Lipmans pēc mūsējo uzvaras izvelk maisu ar kartupeļiem un sāk šos pa vienam glaudīt…
0
Domāts gan bij deguns, kurš atgādina īstu lauku kartupeli
0
eu, kas šodien ar hoķi notiek - Friči ieliek ASV un Dāņi pendeļos ieliek Čehiem, bet Šveice - Sviedriem pakāš tikai pendelēs ...

Tagad, lai tiktu 1/4 vajag lai Šveice zaudē pamatlaikā Čehijai, bet Dānija - Kazahiem.
0
Ja Šveices zāģis pret Čehiju ir visai ticams, tad Dānijas zāģim Kanādstānai gan ir visai pagrūti noticēt ...
0
Kazādiešiem ta zaudēt nav vairs ko, tā ka var but visādi
0
Interesanta situācija ir otrajā grupā - ja slovāki kaut kā saņemas un savstarpējā spēlē pamatlaikā samizo ASV, jeņķi paliek ārpus astotnieka.
+1
Amerikāņiem šogad ir pusjauniešu komanda. Nebūtu brīnums, ja viņi paliktu ārpus astotnieka. Tiesa no slovākiem arī nekas prātīgs nav. Ja mūsējie spēlētu tajā grupā, sapnis par ceturtdaļfinālu būtu daudz reālāks, jo, izņemot Kanādu un Somiju, pārējās komandas tur ir ņemamas.
+1
Kā prakse rādīja, mūsu grupā Krievija ir vienīgā neņemamā...
-1
Nu es neteikšu, ka tā Krievija bija pavisam neņemama, šances mums savstarpējā spēlē bija. Mazāk podus aizsardzībā vajadzēja gāzt un 5 pret 3 iekšā mest. Neņemamas bija spēles n-gadus atpakaļ, kur jau pēc pirmā perioda bija skaidrs, ka nekā nebūs.
0
eh, bija jauki pasapņot, bet Dāņus no astotnieka var atturēt tikai Šveices uzvara pār Čehiju pamatlaikā - vai arī aša vēl pāris kazādiešu naturalizācija un 0:3 trešajā periodā ;)
+2
viss godīgi. Mūsējiem jāmācās pašiem ripu stumdīt vārtos nevis cerēt ka citi viņu vietā papisīs lai tik tiktu vietu augstāk.
0
Mums nevajag, lai dāņus attur no astotnieka, labāk lai Šveice zaudē Čehijai pamatlaikā, tad varam šamos apsteigt un cīnīties par 9. vietu PČ kopvērtējumā. Atcerēsimies, ka vismaz 10. vieta bija LHF dotais uzdevums pirms čempionāta.
0
Un, cik spēles skatītas, Dānija noteikti to šogad ir pelnījusi vairāk nekā Šveice.
0
rīt Baltkrieviem un Kazādiešiem izšķirošās spēles par palikšanu elitē
0
Kazādieši pēdējo spēli nospēlēja šodien, bet teorētiskas iespējas palikt elitē viņi zaudēja līdz ar zaudējumu pamatlaikā Latvijai. Rīt izšķirsies tikai, kas kritīs laukā no otras grupas - Ungārija vai Baltkrievija.
+1
Kaut kā gribētos redzēt Baltkrieviju izkrītam - tur būtu interesanti redzēt, kas notiks ar visiem integrētajiem Lalandiem, Pletiem un Lingletiem, kuri tur, šķiet, nav integrēti tāpēc, ka gribēja dzīvot Baķkas karaļvalstī ... :)
0
nezināju, ka pie baķkas veseli 4 naturāļi, bet sen nav neviena šo spēle skatīta. Tas pats variants Kazādiešiem ;)

^^ pareizi, kautko saputroju
+3
"Kiras anekdotes" jeb "Kas cits suņam asti cels", 137. sērija.
sportacentrs.com/hokejs/latvijas_izl...
0
Čehija - Šveice 5:4, ASV - Slovākija 2:2 pamatlaikā. Tātad, jebkurā gadījumā šodien pret Norvēģiju ir cīņa par 9. vietu turnīrā un iespēju vismaz apsteigt Šveici mūsu grupā un arī netieši Slovākiju otrā grupā.
0
Slovākija uzvar 3:2 papildlaikā. Tātad, cik tur saprotu, ja pareizi sarēķināju, uzvarot Norvēģiju pamatlaikā mums būs 9. vieta, pie visiem citiem iznākumiem - 11. vai 12. vieta, atkarībā no Baltkrievijas - Francijas spēles iznākuma.
0
Slovāki 2:3 uzvarēja, bet tas tā

Vakarā labas spēles vēl gaidāmas: RUS:SWE kapās par to, kurš pret Vāciju spēlēs, bet CAN:FIN - kuram tiks saldajā Dānija ;)
0
^^ Kas sanāk gadījumā, ja Šveicei, Latvijai, Slovākijai un Francijai ir pa 8 punktiem katrai? Skaidrs, ka Šveicei priekšā būt nevaram (zaudējuma savstarpējā mačā dēļ), bet vai var būt priekšā gan Slovākijai, gan Francijai? Vai arī vienas apkšgrupas 6. vieta nevar čempionāta kopvērtējumā būt augstāk par otrās apkšgrupas 5. vietu, neatkarīgi no punktu skaita?
0
Nevar. Iz www.iihfworlds2016.com/en/information/... :

The final ranking will follow the following procedure:
1. Higher position in the group,
2. Higher number of points,
3. Better goal difference,
4. Higher number of goals scored for,
5. Better seeding number.

Tātad - vieta apakšgrupā ir primārais rādītājs.
0
Ehh, nu švaki. Nebiju pat līdz galam izrēķinājis visus variantus. Paliekam 13. vietā, apsteidzot Baltkrieviju uz vārtu attiecību.
+2
nu re, ar paredzamu papisienu čempis beidzies
-1
šķiet, ka pietrūka motivācijas - aizsardzība bija švakākā no čempī skatītajām un uzbrukums .... 13 vārti 7 spēlēs - mazāk (11 un 12) ir Francijai un Ungārijai.

Bet kopumā spēle bija labāka, nekā gaidīts - gandrīz visas spēles nokapāju un tikai divās īsti nebija cerību uzvarēt
0
Šī būtu bijusi tā otrā? Es neskatījos, tik laiku pa laikam atsvaidzināju teksta tiešraidi.
0
jā, ne otrajā, ne tešajā periodā neizskatījās, ka grib un var
0
Es teikšu tāpat kā pēc spēles pret Dāniju - pašos pamatos pietrūka meistarības. Veiksme var palīdzēt, bet tomēr tik liels tukšiem vārtiem aizmestu garām metienu procents izšķirošos brīžos būt nedrīkst.
0
0
^ … kauns par Lipmanu?

Bet nu cepuri nost Kirovam par gudru interviju — jau sākumā šis saslavē Mildronātu, bet ne tā primitīvi («Labs,labs preparāts!»), bet gan gudri — raksturodams to padarīšanu it kā caur sportista skatapunktu. Kad preparāts noreklamēts, tad var izmuldēties arī par citām lietām. Būs jāņem piemērs :D
0
^ jā jā, sevišķi teksti par to ka ja tas un tas būtu lietojis mildromnātu, dzīvotu kaut simt gadu... jā... sevis slavināšanas trūkumu viņam galīgi nevar pārmest
0
Par Latvijas - Norvēģijas spēli: nesaprotu, kālab netika dota iespēja piedalīties spēlē tiem Latvijas izlases spēlētājiem, kuri iepriekšējās spēlēs netika uz laukuma vispār. Šis kā reiz bija tas gadījums, kad varēja atļauties spēlēt dajebkādā sastāvā.

Par 1/4 fināliem - ja to iznākumi veidosies tā, ka 1/2 finālā spēlēs Somija pret Krieviju, tad ir pietiekami lielas izredzes, ka šogad Krievija varētu palikt bez medaļām.

0
1/4 pārus jau vakar noskaidroja:

CZE - USA
FIN - DEN
RUS - GER
CAN - SWE

1/2, ja nenotiks brīnumi, būs FIN - RUS
0
Par #LATvsNOR - nu it kā jau nevarēja tā vieglprātīgi izturēties pret to spēli, jo tur izšķīrās, vai izlase izpilda vai neizpilda Lipmana (LHF) doto uzdevumu. Beigās gan tāpat nesanāca.

Par čempi - jau pirms turnīra teicu, ka vinnēs Somija, palieku pie šiem vārdiem. Krievija vakar sasitot zviedrus izcīnīja sev vietu četriniekā (jo 1/4 finālā pretim Vācija, nevis Kanāda), augstāk netiks. Fināls, visticamāk, būs Somija pret Kanādu (ok, Čehija var kādu brīnumu nostrādāt). :)
0
Gan jau atkal nekas neiznāks, kā loģiski varētu prognozēt.
0
Nu ja viss vienmēr sportā sanāktu, kā es prognozēju, es jau sen būtu miljonārs. :)
+1
Kira ārdās :D
youtu.be/Ez7Hy8Ayoyo...
0
vakar ar Intaru tieši par šo runājām - nu nepiš nevienam Kiras uzdevums. Hokejistiem noteikti.

Un būtu jauki, ja Friči uztaisītu ''na Maskvu'' :)
+3
man jau tas nezin kapec vienmer ir bijis no bernibas, vienalga kura sporta veida - lai uzver jebkursh cits, tikai ne PSRS (nu tagad krievi) :)
+1
Bersnevs butu jatlaiz , jo 13. vieta, pagajusa gada ta izdarija ar belavski, Belavskis pielava kludu aizbraucot no Zviedrijas, vins no visu laiku labaajiem arzmniekiem Zviedrija bija 5. vai 7. vieta, neatceros kura istai, un tas ir SASNIEGUMS!!!!
Lai Latvija kaut ka smainotos, Latvijai bija jaizkrit. Iedoamajaties Lv ara in Ginamkas spele garaina kausa finala?
Kas speletu izlase.... vel jo projam taitai nav sajegas par hokeju un vispar
KHL pufelis, politisks projekts, lai dabutu labakos speletajus un krievus, kas kovaluks, visi sadirsas ar nhl, sadirsas ar khl ... anyway lai dabutu ir jamaksa 3. 4. reizes varak, ka speletaja vertiba
Tie ka sir celojusi zina ka Turcija ir labak dzivot ka Meytalurgija, Kangiytka, Colabinska utt , Krievija ir cuhna, visi speletaji saka, mes nirdzam par latgali , bet ta ir paradise salidzinajunma
Maris Anmdersons reiz dirsa kad speletajs aizgaja iz Italiju, Italu liga ir labak, paskatiaties Francija ka attistas
Liepaja vai Kurbads tada vieta ka Norvegiha, danija, buti nevis augstakaja lia bet zemak, Francija knapi kultos, Kontinantalais kaus ir pieradijums
Pat Lukaseno ir gudraks , reiz kritizena Minskas Dinamo, kur Ir Baltkrievija tagad?
Austrumneiropa shokejliga bija labaka , visamaz, bet kam e srakstu tupihiem? taita nesapratis, parmainas nebus
Nevajag cinities ar Swe, Cz, Rus vini tik akstijas, vajag spelet koncetreties pret vajakajiem un uzdevuma jabut saglabat vietu

Berenevs lauka, godigums pret Belavski

Olimpiskas speles domaju ies secen .-... bet ceru ka ne
+2
Nu re, čehi tiešām brīnumu nostrādāja - papisa bullīšos jeņķiem.
0
diez vai to par brīnumu var saukt - Čehi tik pret Norvēģiem guva pārliecinošu uzvaru un ar jeņķiem vienmēr jārēķinās
0
tas principā bija adresēts šim te komentāram /forum/124401-hokejs-2016#comment267245 , kur Neonz pieļa'va variantu, ka čehi varētu tikt finālā.
+1
un es teiktu, ka 3:0 pret krieviem arī ir pārliecinoša uzvara
0
Kanādieši nupat pārspēja čempja rekordu (ko laikam pret Latviju Norvēgīja uzstādīja) - vārtus guva ar 11s starplaiku. Tur jau viss skaidrs - 4:0 pēc 2p.
0
Es tikai pieļāvu, neteicu, ka tā būs. :) Citādi viss pēc plāna - Somija finālā saliks Kanādu.
+1
Kā vienā kanālā teica "nu, nekas, arī bronza ir medaļas!" :D

Somi parādīja, ka Ziemas karš nebija nejaušība.
+2
Es saku, ka bronzu dabūs ASV. :)
0
Es saku, ka krievi dabūs pa kaklu!
0
Krievi saka - 5:1 pēc otrā perioda ... vismaz kāds latvietis ar tiks pie medāļa
0
^ tipa Garijs Vitoļins?
0
Jā, nu šodien manas hokeja prognozes aizgāja šķērsām, tikai Latvijas futbola kausa iznākumu pareizi noprognozēju.
0
Viss bij negodīgi un kanādai pirmos vārtus nebij jāskaita. Vot taa
-1
Viss bij negodīgi un kanādai pirmos vārtus nebij jāskaita. Vot taa
0
No skatītajām spēlēm liekas, ka šajā čempī pie tiesnešu darbībām nevar īpaši piesieties. Par ripas turēšanu rokā gan ir baigi piekasīgi.
0
Bulanovs nebija, tapec tiesashana nebija interesanta :D:D:D
0
Jerabeks ar nebija uzdevuma augstumos :D
0
Khm, nu... pamest izlasi nepilnu nedēļu pirms tik svarīgām spēlēm...
Cerībā, ka tas satricinās Lipmana krēslu? Sašūpos iesmakušo dīķīti... ?

Vienalga. Manuprāt, nav OK. Pat bezatbildīgi.
0
Tfu, nu. Es, protams, par Beresņeva aiziešanu no izlases trenera amata.
0
Khmmm....nu... un cik ilgi tu būtu gatavs strādāt nesaņemot algu?
0
Vienu nedēļu ilgāk, es pieņemu, tomēr varēja...
Tāds demonstratīvs demaršs sanāk. "Tu man nemaksā algu, es uzmetu izlasi tieši pirms olimpiskās kvalifikācijas." Ja izlase izgāzīsies (t.i., nebūs 1. vietā), visiem būs lieliskas otmazkas - izņemot varbūt pašiem spēlētājiem.
0
aha, pastrādā vēl drusciņ, kvalificēsimies olipijādei, varbūt samaksās, neiekļūs - nesamaksās... misteram kartupelim (lipmanam, jo deguns atgādina eko kartupeli) vienmēr būs kautkādas atrunas lai tik nebūtu jāatrauj kāds cents no ķeseles.
+1
ha ha,kā jau tas bija gaidāms - viss ir muļķības :D

www.tvnet.lv/sports/hokejs/62288...
+2
:D

"Tiesa, Lipmans nenoliedza, ka par jūniju Beresņevam 10 000 eiro nav samaksāti [...] LHF prezidents gan nesamaksāto atalgojumu pamatoja ar to, ka grāmatvede bijusi atvaļinājumā."

un jau nākamājā rindkopā:

""Beresņevam katru mēnesi bija alga 10 000 eiro, bet pasaules čempionāts beidzās maijā. Kāpēc man būtu jāmaksā par jūniju, kad viņš nestrādā?» izteicās Lipmans."
0
Mani šitie haji par tām naudām ar Lipmanu vienmēr smīdina - viņi tur normālus līgumus nenoslēdz, kur viss paredzēts, par ko ir un par ko nav jāmaksā?
0
Ha - sportacentrs.com/vienos_vartos/tekst...

Tur priekšā paywall, bet Beresņeva iesnieguma galvenais punkts ir lūgums atbrīvot no darba saskaņā ar Darba likuma 100. panta 5. punktu, bet tālāk min, ka "neizmaksā man darba algu līgumā noteiktajā apmērā un laikā".

Darba likums - likumi.lv/doc.php?id=26019...
0
SC beidzot sakarīgs komentārs:
Patiesību sakot, Beresņevs Lipmanam izdarīja pakalpojumu, aizejot pirms turnīra. Tagad Lipmans neatkarīgi no rezultāta - izlase tiek uz OS vai netiek sevi var padarīt par varoni.
Ja izlase tiek uz OS - viņš būs varonis, jo redz, viņš jau sen zinājis, ka Beresņevu nevajag ņemt par treneri, un jau sen vajadzējis atlaist, bet redz, tikai LHF valde bijusi ļoti labsirdīga. Bet viņš, varonis, jau sen zinājis, ka Vasiljevs ir labāks par viņu. Ja izlase netiek.. Tad vainīgais ir Beresņevs, jo aizgāja pirms tik svarīga turnīra.
0
A kāda starpība? Ja Beresņevs būtu palicis, Lipmans varētu teikt visu to pašu, tikai otrādi.
0
^^ es tieshi par to pashu padomaju :D:D:D
0
Lipmans tāpat pateiks kaut ko trešo un ceturto, pie kam vienlaicīgi, un izteikuma sākums būs pretrunā ar vidu un beigām.
+1
Ja kaut kas izdodas, tad tas ir Lipmana nopelns, ja neizdodas - trenera vaina.
+4
«Kad ta žīdi ir jutušies kaut jel pie kā vainīgi?» /Dr. Otto Dirlevangers/
0
No Twitter - Jānis Matulis šorīt atzina, ka gribējis Kirovam Lipmanam iesist ar krēslu.. "mazliet"! youtu.be/6m4sEGzECtE...
+1
OMFG 8:1 O_o

Laikam tomēr Austrijas atrašanās I divīzijā nav nejaušība. Šķiet gan, ka kāda puse no goliem bija tīri uz vārtsarga sirdsapziņas.
0
Nu shoreiz bija ta reta reize, ka reali krita ieksha, un tas labi - domaju ka dos lielaku parliecibu.
0
Galvenais uzdevums vēl aizvien paliek neapdirsties pret vāciem.
0
bļāviens, pavisam aizmirsu par spēli ...

''Kā novēroja Sportacentrs.com Latvijas un Dānijas hokeja izlašu pārbaudes spēlē, "Arēna Rīga" tribīnēs daži skatītāji neilgi pēc spēles sākuma izkāra baltu plakātu, uz kura bija vārdi "Lipman atkāpies". Nav šaubu, ka šis aicinājums vērsts LHF ilggadējā prezidenta Kirova Lipmana virzienā.

(..)

Lai nu kā, taču pieminēto līdzjutēju aicinājums ilgi tribīnēs nebija saskatāms. Jau pēc nepilnas pusminūtes pie viņiem pienāca apsardzes darbinieki. Plakāts, kurš šķietami nesaturēja ne lamuvārdus, ne rasistiskus saukļus, ne citus tiešus un personīgus apvainojumus, tika novākts, bet līdzjutēji pagaidām nezināmu iemeslu dēļ tika izvadīti no tribīnēm pieminēto apsardzes darbinieku pavadībā. Raksta publicēšanas brīdī viņi savās vietās vēl nebija atgriezušies.''

sportacentrs.com/solis_pa_kreisi/300...
0
Es tikai SC teksta tiešraidei sekoju, patika termins "letāls metiens". :)

"Pie ripas tiek Džeriņš, kuram uzmanību nepievērš neviens pretinieks, un tas ļauj centra uzbrucējam nonākt aci pret aci ar vārtsargu, izdarot letālu metienu tuvajā devītniekā tieši zem pārliktņa!"
+1
Letāls austriešu godam ;)
0
Tas jau vēl bija tikai otrais, godam letāls droši vien bija kāds 4-5.
+2
ja otrais, tad sanāk uzvaras vārti
0
Minimums it kā izpildīts, bet ne bez pūlēm. Ar šādu spēli pret fričiem būs švaki, par olimpiādi nemaz nerunājot.
0
Un Džeriņš, maita, nospēra Dārziņa golu beigās :D
0
A kā sanāk, mums friči obligāti jāvinnē, lai tiktu uz Spēlēm?
+1
Nubet protams - kā gan citādi, ja abiem šobrīd ir pa 2 uzvarām pamatlaikā? Der arī uzvara pagarinājumā vai bullīšos, bet jāvinnē ir.
+1
varbūt labi ka sanāca pamocīties (lielākā daļa noraidījumu pret Japānu bija pilnīgi lieki), nevis uz vienas slidas apslidot, citādi vislaik aizmirst, ka IIHF rangs izskatās šādi:

09 Belarus 2820
10 Germany 2815
11 Norway 2765
12 Latvia 2730
13 Denmark 2700
14 France 2655
15 Slovenia 2530
0
Nocīnījās jau godam, bet nu neko. Lipmans tagad varēs teikt: "Es tak teicu, ka nav nekur rakstīts, ka Latvijai katru reizi olimpiādē jāspēlē".

Vismaz citos sportos šī diena latviešiem veiksmīga - bīčā, rallijkrosā, un arī dāmu tenisā nu mums būs jauna vecā pirmā rakete.
+1
Njā, nokapāja pat necerēti labi un kvalitatīvi - tikpat labi varēja būt 3:2 mūsu labā. Pēdējās pāris minūtes tik čābīgi sanāca.

Vienīgais latviskais mierinājums - Baltkrievi atkal uzkāpa uz Slovēņu grābekļa un bullīšos papisa ;)
+1
Vai dienīnās - kartupelis ir kritis, lai dzīvo rācenis!

www.tvnet.lv/sports/hokejs/62909...
+1
hihi - es sekoju lidzi jau no pasha rita, viss kas notika bija reala komedija, it sevishkji Lipmanja frazes, ik pa bridim
bet tas ka Cukmens pie kresla tika - pisec!
0
no vilka muka ...
0
Tas moments, kad hokeja federācijai jāizvēlas starp Lipmanu un Kalvīti. HOKEJA FEDERĀCIJAI.
+2
Nu, ņemot vērā, ka vismaz ir kritis no krēsla tur pielipušais Lipmans, tagad vajadzētu būt vieglāk gāzt nākamo, ja kaut kas nepatīk vai neiet kā plānots, ne?

Es gan tā drusku cerīgāk skatos uz to, ka mainījusies ir arī visa valde, kas, šķiet, pa lielam ir arī fona darba darītāji (vai tomēr nav?), nevis objektīvā caurejotāji. Un, lai arī kāds būtu cūkdelfīns un trekno gadu pravietis Kalvītis, vismaz manuprāt, tā tīri subjektīvi, viņš varbūt nebūs tāda kalibra nekaunīgs dirsējs un uzmetējs kā vecais žīds, kas iesākumam JAU būtu daudz.

Tiesa, pirmā reakcija uzzinot, ka Kalvītis kļuva par LHF prezidentu, galvā tīri latviski izskanēja "nu bļeģ, tiešām? -_- ..."
+1
^ Kirovs Pielipmans :D
+1
19 gadus jaunais NHL drafta pirmais numurs Auston Matthews debijas spēlē gūst 4 vārtus, uzstādot NHL rekordu:

www.youtube.com/watch?v=tpWZoVXJZj0...
0
Rekur SC par viņu raksts - sportacentrs.com/hokejs/nhl/13102016...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas