03/11/2016 Eschatos / Das Sonntags Legion
+9
Eschatos albuma ''The Grand Noir" kasetes izdevuma prezentācija kopā ar Das Sonntags Legion. Vāgnera ielas 4 pirmajā stāvā. Vietu skaits ierobežots.

Ieeja ar ziedojumu no 19.30, skaņa 20.00.

www.facebook.com/events/704704103027...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Vai abus albumus spīdīgā ripulī arī var kaut kur dabūt? Varbūt koncertā būs iegādājami?
+1
Saskaņā ar dziesmu saturu, šitos var dabūt tikai spītīgā ripulī ;)
+1
bus jau plate ari, Amerika, tada infa vismaz interneta ir atrodama
+1
CD būs nopērkami koncertā, bet tikai The Grand Noir. Iepriekšējie, šķiet, ir izpārdoti. Vinilplatēm, starpcitu, jau preorder ir palaists: fleshvessel.bigcartel.com/product/fv02-eschat...
+1
^ Jauki, ka vismaz šis CD būs dabūjams...
+5
Sen to Rīgu daudzināju, nu to... tpu,tpu,tpu. Pareizi bija jāsaka: sen to Eschatos daudzināju, nu to Eschatos ieraudzīju.... Tā nu bija sanācis, ka izklausījis abus albumus, vēlējos arī ieraudzīt, kā tas viss izpaužās uz skatuves. Tikai randiņš mums nekādi nesaštimmēja. Tad es netiku uz konci, tad uzstāšanās tika atcelta spēlmaņu slimības dēļ. Beidzot tas svinīgais brīdis bija klāt.

Likās dīvaina vietas izvēle koncertam. Vāgners kaut kā vairāk ar klasisko mūziku tomēr saistās, bet zālītei nebija ne vainas. Nē, viena vaina sākumā tomēr bija - aukstums... Bet uz Eschatos uzstāšanos ļaudis vairāk saspiedās un bija siltāk. Pingvīni te nav pie vainas. Interesants piegājiens ar biļetēm likās - ieeja pret ziedojumiem... Solītais albums CD formātā arī nu jau ielikts plauktā.

Pasākumu iesāka Das Sonntags Legion. Biju pāris skaņas no interneta izspiedis, un bija skaidrs, ka tā nav mana tējas krūzīte (man kafija labāk garšo)... Tāda 70.g. psihodēlija modernā skanējumā. Koncertā bija klausāms, varbūt ne gluži baudāms (kā jau teicu, ne mans stils), bet bija labi. Skaņa ļoti blīva, kapājot ar trīs ģitārām. Priecēja arī bungotāja darbošanās.

Uz Eschatos zālē jau sapulcējās krietni vairāk cilvēku. Grūti spriest par kopējo daudzumu, bet priekšpusē apstākļi bija diezgan spiedīgi. Blieziens bija spēcīgs! Komunikācija ar publiku īpaši nekāda nenotika, bet arī neizjutu tās trūkumu. Kristiāna jau ir šovs pats par sevi. Sastāvu papildināja papildspēks no Pulse of Nebulae. Ak šīs ritma maiņas, pauzītes, rifiņi un soliņi! Tas sasildīja vairāk kā apkārt stāvošais pūlis un satricināja līdz dvēseles dziļumiem. Brīnišķīgi! Atliek tik cerēt, ka progresija turpināsies.

Žēl tikai, ka pirmo albumiņu nevar CD dabūt... :(
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
daemon_dawn (16 gadi)
Skuja (11 gadi)
skru (9 gadi)
Viskas