Virtuālā kapsēta
+2
Ja nu kādrreiz kaut kur šeit tml. tēma jau bijusi, atvainojos par atgādinājumu. Pat neatceros vairs, kā šo atradu globālajā tīmeklī.

www.metal-archives.com/artist/rip...

Un, ja pareizi sapratu, tajos sarakstos atrodami arī metālmūzikai attālināti personāži, kuri kaut kad, vismaz epizodiski piedalījušies ierakstu tapšanā u.tml. Piemēram, Harijs Spanovskis.

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
"It" ir atstiepis pedaljus pirms 2 nedeljam, vot to gan nezinaju ...
0
Bļin ja skatās pie nāves cēloņiem, tad dominē sirds problēmas un vēzis. Fiksi jāiet un jāuztaisa salāti... ar majonēzi, protams.
0
bija kaut kur tēma ar nosaukumu RIP vai kaut kā tā.
0
^^ Pašnāvība, pakaroties vai nošaujoties, tur arī ir populārs nāves cēlonis.
0
Šitā bija - /forum/124397-r-i-p
0
Man šķiet, ka tas ir diezgan normāli (t.i. parasti, ne tā ka pozitīvi), ka 40-50 gadu vecumā sirds/asinsvadu kaites vai vēži sāk pieteikties. Ja šitie (vai aknu problēmas) nepiesakās (vai tiek sekmīgi izārstēti) līdz 60, tad rādās, ka ir labas šanses nodzīvot pāri 80. Neesmu gan lietpratējs, te trūmetāla doktora Boka komentārs jāgaida.
0
Tas vispār ir traki, jo 40-50 gadi jau nav nekāds vecums. Man pašam šogad četrdesmitnieks iestājas :D I
0
Nu tad pēdējais laiks sākt regulāru "tehnisko apskati" iet. Pats gan ar to grēkoju, jauns vēl jūtos savos 36... :D
0
Es ar vēl jūtos jauns un sprauns, tāpēc tehnisko neeju :D
0
Jāremontējas jau ir tikai tad, kad kaut kas nokrīt un pabraukt nevar.
0
Ja automobīlim tas nozīmē tikai ievērojami lielākus izdevumus par remontu, ja vien tā kaut kā nokrišana un pabraukt nevarēšana nerezultējas fatālā avārijā, tad ar ielaistām kaitēm var gadīties, ka dziesma jau izrādās nodziedāta.
0
Ne par to runa. Runāt jau tā var dikti, bet realitātē masa vnk brauc (vai krešo), kamēr izjūk.
0
Tā viš i, fakts.
Te laikam strādā vadīšanās pēc zelta principa - ja kauč kas strādā, tad nevajag aiztikt. Taču tas princips nav tik viennozīmīgs - Maximas jumts tak ar divus gadus normāli nostāvēja.
0
Tāds negaidīts pavērsiens tēmai - no nāves līdz pārdomām par cilvēka veselības resursu pusmūža vecumā. Manuprāt, tā nodzīvošana "pāri 80" ir tā vērta vienīgi tad, ja veselība un pašsajūta pietiekami labas tik ilgi izdodas izturēt.
0
Tāpēc jau teicu "nodzīvot", nevis "izvilkt".
+3
^ Tas no sērijas: labāk nomirt, kad gribas vēl dzīvot, nevis dzīvot tik ilgi, ka gribas jau nomirt :)
+2
Latvijā vidējais dzīves ilgums ir 72,7 gadi (67,3 vīriešiem un 77,7 sievietēm). Joprojām galvenie mirstības cēloņi 1 - sirds asinsvadu slimības (infarkti, insulti u.t.t.) 2- ļaundabīgie audzēji (Večiem plaušas, prostata, taisnā zarna, kuņģis. Sievām- krūtis, resnā un taisnā zarna, plaušas, dzemdes kakls. Bērniem- smadzenes, asins vēži). 3- t.s. ārējie nāves cēloņi (dažādas traumas, CSN, suicīdi u.t.t.). Kā redzam, vīrieši pie mums mirst relatīvi agri. Vērojama tendence miroņiem kļūt arvien jaunākiem. Vēži kļūst arvien `jaunāki`. Cēloņi tam visam zināmie, banālie- neveselīgs uzturs, vides faktori, stress, kaitīgie ieradumi, vīrusu, šūnu mutācijas u.t.t. un jprm. Kā nodzīvot ilgāk un nenolikt karoti 50 gados? Droši vien jāaiziet pie sava ģimenes ārsta ;)
+5
Es tomēr gribētu apsveikt Boku un visus citus dakterus, medicīnas personālu jebkuru, pateikt lielu PALDIES par lielisko darbu! Neraugoties uz rezistentām zarazām, vēža izplatību, tautas tieksmi uz bezjēdzīgu traumu radīšanu pašai sev (avārijas, dragreisi, darba drošības neievērošana…), alkoholismu un narkomāniju, neizbēgamām sabiedrības novecošanās kaitēm, stresa izraisītām problēmām visās malās, šarlatānismu/ekstrasensiem/astrologi... īstas medicīnas vietā, utt., utt. — vidējais dzīves ilgums kopš mūsu neatkarības atgūšanas ir pieaudzis par desmit gadiem, savukārt dzīves kvalitāte pieaugusi vairākkārt! Paldies mediķiem — tas ir viņu nenogurstošais nopelns!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
DestructerOfNewb
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas