Linki jaunā tabā
+1
Yo! Es saprotu, ka tm.lv nav komerciāls saits, bet tas, ka linki verās pāri pašam saitam ir skumji. Atver tēmu ar n-linkiem un tad sākās šitie ninzju varianti ar labo peles taustiņu - "open in new tab". Kam tas ir izdevīgi?! Yūtūbam? Tik pat interesanti kā ar vienu aci dzert alu un maksāt nodokļus, kamēr otra acs vaktē mentus, kas no tiem nodokļiem dzimst.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Šis jau ir izrunāts. Ko darīt man, kam netīk jaunā logā doties? Jums ir podziņa atvērt jaunā logā ar cntrl+click. Man nav podziņas neatvērt jaunā logā.
+1
Es tos linkus veru vaļā ar vidējo peles pogu.
0
karoč - iedeva vidējo pirkstu requestam
+8
Nākamajā "Privātā dzīve" numurā lasiet: Latvijas metāla smagsvaru cīņa: paātrinātā dūmmetāla "Frailty" vokālists un metālistu lokā iecienītā Trūmetāla administrators Milzu Lempis parāda vidējo pirkstu nāves metāla (Malduguns) un berzošā metāla (Tabestic Enteron) vokālistam Faunam, kad tas vēlas uzlabot tm.lv funkcionalitāti un tikt pie ātrākas klikšķināšanas ārējām mājaslapām.

Bagātīgs raksts, kas skaidro konflikta rašanās iemeslus, tā attīstību, iesaistītos personāžus, izveidotās metālistu nometnes, kā arī to, kā šis konflikts ietekmēja viņu privāto ģimenes dzīvi. Vai tika nolaupīta Fauna meita? To visu lasiet nākamajā numuriņā!

Aiznākamajā numurā lasiet: vai Murgonis ielaida bēgļus? vai Šnicele nogalināja žīdus? vai Bobijs XXX joprojām ir dzīvs? PĒRCIET!
+3
Bobijs pat pārāk dzīvs ;)

Ir tak šitādi papildinājumi:
addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon...
chrome.google.com/webstore/detail/lon...

-5
Faun, neesi gejs, beidz izmantot Apple!
+1
Fauns nav gejs, luni! Tā ir, ja neesi no 12 gadu vecuma lasījis trūmetālu! Nezini kā Fauns gribētu iespļaut pīzdiņā un pamīcīt pupiņus katrai apetelīgai džusītei.
0
Fauns klausās old skūl nāves metālu, saprati!? OLD SKŪL! Tādi nepamostas vienu dienu no rīta un neizdomā, ka viņi tagad pisīs džekus un būs baigi foršie pediņi!!! :@
+2
Nu ok, ok... neesmu nekāds web guru, bet vismaz ārējiem linkien nav iespēja uzlikt šo opciju. Saprotu, ka iekšējām saitēm tas būtu kaitinoši, ja katru reizi pārslēdzot tēmu vai sadaļu, (<- vai šis komats ir vietā?) vērtos jauns tabs.
+1
man šķiet, ka komats ir lieks, bet man Latviešu valodā bija 3-5 balles. 6 bija rets sasniegums.
+1
Man beidzot 12. klasi bija 4, par blatu ar skolotāju, bet komats vietā.
+1
hm, tev laikam taisnība, bet trūkst komats pēc ''reizi'', ne ?
+1
^tā tīri intuitīvi man arī tā liekās
+1
Jā, jo "pārslēdzot tēmu vai sadaļu" ir divadabja teiciens, un tādēļ liekams komatos.
+1
ble, divdabja
+2
divdvuļdabu
0
Tikai pirms nevis pēc.
0
Nefantazē. Dibu-dabu teiciens ir jāliek komatos. Protams, ja ar to nesākas vai nebeidzas teikums.
+1
Nu ja. Pēc jau Fauns bija ielicis pats. Pirms nebija.
+1
Gudrīši, bled, karoč, es centos! Neviens neizmanto to ctrl+na na. Kurš daunis sēž trūmetālā bez dzēriena kreisajā rokā, lai spaidītu to jobano KONTROL?!! + Vēl atcerēties tādu kombeni, kuru nekur citur neizmanto. Tā dzīvē nenotiek! + Spaidīt vidējo peles taustiņu ir super gejiski. + Tu esi daunis, ja tu šito tikko izlasīji. + + +
+1
0
Sorry, bet es neveru kaut kādus hakeru linkus vaļā..
0
Kveiku vēl močī? Es uzliku OpenArena speciāli šim nolūkam, ka tu normālu kveiku nemočī, jibio..... ja gribi atrauties, iedod serveri.. 1vs1 mode ir?
+1
Nu dafai nāc iekšā, 1v1 mož ir kau kur, pamēģini pagaidām :F DEATHMATCH
0
Nu kā bi? Dirsa vēl sūra? :>
0
boti, vai ctf? 1v1 nav..
0
Q3 ir normāli dueļu serveri, bet tur jau tu zini kā būs 1v1, tāpēc negribi...
0
1v1 var pa retam, ja nav jāgaida stundām rindā, bet vispār 1v1 meh.
0
Nu, ja ir laba karte, tam dizainēta, un abi rubī fišku, tad ir zaebis. Tajā OpenArenā izstās ļoti sūdīgi spawni, un kartes super šauras. Skaņas arī kakainas. Kāpēc tu vispār to OA izvēlies no visiem kveikiem? Man kaukā liekās diezgan švaka kveika parodija. Kaut kāds koderu prikols? Čīteris?
0
Nez, kā uzliku, tā stāv. Neies jau nu tagad kaut ko meklēties, installēties un krakoties, tāpat labi.
Vispābā vislabākais komplemēnts - bļa cheater :>
0
Da labi, es spektatoju, redzēju, ka nav čīteris. Bet nu, ok, ja es mācēšu Q3 instalāciju piedāvāt priekš nūbiem noformētu, tad gan jāprotās... Tās konsoles konfigurācijas jau lielākais jebatorijs.
0
Jāgaida iedvesma ņemties un konfigurēties. Pa lielam jau konfigiem vajadzētu sapasēt, vismaz key bindings 100%, tad jau niansēs.

Man patīk kā newbi kviec: cheater cheater, hakker hakker. Hehhehe. Dirsiņas ta sāp. Nez ko tur reāli vispār var nočītot.
0
Nu, pa retam ir redzēti čuvaki, kas ar aimbotu gasē. Wallhackeri ķipa arī esot, bet nu tos kveikā grūti pamanīt, jo pēc skaņas, vai fiškas tāpat jau zini, kur aptuveni tas dalbis parādīsies. Quake Live profu sacīkstēs arī bija pāris čuvaki, ko nobanoja par kautkādu čītošanu. Visticamāk, ka kāds čukstēja ausī, vai savādāk deva signālu par taimingu uz itēmām, hvz. Peidžeris??? No manas puses tāpat tas ir joks par čīteri. Bet konfigs, jā, OA un Q3 pa lielam izstījās identiski.
0
Vēljoprojām besī tie linki jaunā tabā.... brrrrr......
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
skru
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas