Rammstein fanu lapa
-8
Nezināju, zem kuras sadaļas pievienot, taču aicinu Jūs pievienoties Rammstein Latvijas fanu lapai. Jaunākā informācija - latviski.

draugiem.lv - www.draugiem.lv/rammstein-fanu-lapa...
facebook - www.facebook.com/RammsteinLatvia/...

Veiksmi!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Ramštain man kopsummā patīk, 2001' g. Skonto hallē Mutter tūres koncis bija vnk pzdc ku kruts. Ieejas karte maksāja, kā šodien atceros- 12 Ls. Bet nu jā- īsti true metal šī banda nebūs gan :), tāpēc ar aicinājumu fanu lapai te nebūs īstā vieta.
0
es nopirku biljeti taja konci pie ieejas pa 15 Ls :D
+4
vispar jautajums -
kam tada fanu lapa vajadziga lv valoda? - tiem kuriem grupa interese un ir fani - sen jau seko lidzi jaunumiem angliski vai vaciski, jo katrs no mums te zin vismaz 1-2 sveshvalodas, tatad (manuprat) tada lapa latviski ir domata pilnigiem zabakiem, kas neprot valodas un labakaja gadijuma ir 4 klashu izglitiba?
0
^Latvijā 2001.g. vidējā mēneša alga bruto (pirms nodokļu apmaksas) bija 159 Ls. Tātad vidēji uz rokas ~ 107 Ls . Tāpēc 15 Ls par biļeti galīgi lēti nelikās. Tiesa, Rīgā algas bija lielākas un dzīve toreiz ar bija lētāka.
+3
^^tā fanu lapa manuprāt ir domāta tāda paša iemesla dēļ, kā truemetal - lai saujiņa puslīdz līdzīgi domājošu cilvēku vārītos savā sulā.
+2
^piekritīšu 2econd_Skin , cilvēkam kuram interesē varbūt ikdienā nav laika rakņāties pa forumiem un meklēt kura informācija būs patiesa (ir gadījumi bijuši kur diezgan liels murgs izplatījies no krievijas forumiem), kas tur slikts, kad jaunumi parādās kādā no soc tīkliem ko ikdienā tāpat izmanto. Tas kas uzskatīs par interesantu arī piesekos.

+1
Rammstein ir normāls industrial metal, kāpēc lai tas nebūtu 'true metal'? Jāpalasa kāda plašāka diskusija par šejienes 'true metal' jēdzienu.
+1
Savukārt par info latviski - tur mierīgi varētu nahrenizēt visus delfus un tēvēnetus, no kā tiešām arī nekāda liela ļaunuma, manuprāt, nebūtu. Bet kāpēc tad iet tādā trūmetālā? Nu, laikam tāpēc, ka mani tāpat kopumā vairāk interesē, ko par kopīgajām tēmām / grupām / ziņām domā lokālie cilvēki, nevis taizemeiši vai, nedo dies, sapuwušie rietumnieki.
+2
Musulmaņi feuer frei uztver pārāk nopietni!
+1
^ vo, beidzot Murgonis pravdu gavarit! :)
+1
Bang bang!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas