JUCIFER (ASV) 28.09.2017
+2
28. septembrī peldošajā galerijā NOASS (AB dambī 2) Rīgā koncertu sniegs leģendārā ASV smagās ģitārmūzikas grupa Jucifer.

Jucifer ir amerikāņu rokgrupa, kuru 1993. gadā Atensā, Džordžijā dibināja radošie partneri un dzīvesbiedri - ģitāriste un vokāliste Ambera Valentaina (Gazelle Amber Valentine) un bundzinieks Edgars Livengūds (Edgar Livengood). Tā ir viena no pirmajām smagās mūzikas grupām, kura attīstījusi "spēka dueta" jeb divu dalībnieku sastāva novatorisko pieeju. Laika gaitā Jucifer mūzikā sadzīvojuši elementi no sladžmetāla, dūmmetāla, trokšņu mūzikas un dažādiem smagās mūzikas virzieniem, ar katru nākamo daiļrades periodu apliecinot šādu starp-žanru mūzikas pilnasinīgumu. Publikai grupas koncerti ir zināmi ar savu rituālismu, smagnējumu un skaļumu.

Līdzās daudzajiem ierakstiem (pēdējais no tiem joprojām ir 2014. gadā izdotais District of Dystopia) un nepagurstošajiem koncertu ceļojumiem, Valentaina un Livengūds atveidojuši paši sevi atzinību guvušā režisora Dereka Sianfransa (Derek Cianfrance) filmā Metalhead, kura vēsta par bundzinieku, kurš cieš no dzirdes zuduma un mācās klusuma nozīmi. Tās pirmizrāde plānota 2018. gadā.

Koncerts Rīgā būs Jucifer nu jau trešā viesošanās Latvijā.

Biļetes no 4. septembra nopērkamas elektronisko biļešu tirdzniecības vietā internetā - TicketShop.lv. Tikai pirmās 20 biļetes pieejamas par īpašu cenu - EUR 7. Pārdošanā stingri ierobežots skaits biļešu.

______________________

Atsauces:

Koncertvideo Jucifer Maskavā

youtu.be/818x5xSsceY...

Video Jucifer dziesmai It Can't Be Helped

youtu.be/lQmL2LYUGMA...

______________________

Koncertu rīko neatkarīgā kultūras platforma ULVE Agency.

www.jucifer.net
www.facebook.com/juciferofficial...
jucifer-official.bandcamp.com

www.facebook.com/ulvefrequencies...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vakara plāns:

20:00 - durvis -
21:00 Jucifer

Apmeklētāju ievērībai! Biļetes joprojām iepriekšpārdošanā TicketShop.lv! Tās būs pieejamas arī pie ieejas, bet nedaudz dārgāk...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
WrongTale
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas