OCEANWAKE (FIN) / CATALEPSIA 19.10.2017.
+1
Kaut kā nebija šeit parādījusies ziņa, ka Depiķī būs šāds koncerts...

Jāsaka, ka par labu izvēlei doties uz koncertu nostrādāja tas, ka kādu laiku nesanāca pa končiem pavazāties. Kataleptiķi, lai arī mūzika patīk, redzēti jau nez cik reizes, tāpēc īpašu interesi neizraisīja. Savukārt Oceanwake nosaukums neko neizteica. Protams, pirms došanās šis tas tika no viņiem paklausīts un kaut kāda informācija ievākta, tāpēc koncerta dienā tas jau gluži "melnais zirdziņš" vairs nebija. Bet nu gan par lielo vilšanos, gan prieku no koncerta apmeklējuma.

Koncerts bija izziņots feisītī ar sākumu 20:00. Depo līdz šim nebija sanācis būt. Ieradāmies laicīgi uz astoņiem nopirkām biļetes un devāmies meklēt, kur notiks uzstāšanās. Tā kā pirmajā piegājienā to neizdevās atrast, gāju prasīt bārvūmenei, kur jādodas. Izrādās, virziens bija izvēlēts pareizais, bet koncerts sākšoties tikai 21:30... Ikdienā cenšos izvairīties no ne mātes valodā izteiktiem mātes vārdiem, bet šajā brīdī tie nevilšus lauzās pār lūpām. Tajā pašā feisītī kaut kur komentāros atradu, ka kāds bija pārjautājis par koncerta sākumu, un tur bija pateikts par vēlo sākumu, bet nah man jāmeklē nez kur info, ka koncerta sākums pārcelts uz krietni vēlāku laiku.

Kompensācijai "laimīgās stundas" ietvaros saņēmu bonusā trešo rumkolu. Lai arī tas palīdzēja īsināt laiku, tā bija otra vilšanās, jo glāzēs bija sabērts tik daudz ledus, ka beigās sanāca dzert gandrīz vai tīru ūdeni... Saprotu, ka nākošajā Depo apmeklējumā rumkola netiks ņemta, lai arī kādas tur laimīgās stundas būtu....

Beidzot koncerta sākums tika sagaidīts. CATALEPSIA nospēlēja līmenī. Tā kā zālīte maza, noskaņot nav problēmu. Visu labi varēja dzirdēt. Ervīnam gan reizēm sanāca pa kādai vokālai lažai, bet tas viss pie lietas. Pēdējā ņiprā dziesma gan pa ausīm blieza.

OCEANWAKE - pētot, kas tie tādi par jūras zvēriem, atklājās, ka šie piederās pie vienas šlakas ar Ghost Brigade un Callisto, bet nepelnīti pabīdīti maliņā. Tiešām nepelnīti, jo it nemaz nav sliktāki par iepriekš minētajiem. Tajā pašā laikā nav arī kolni, katrai no šīm grupām ir savs skanējums. Oceanwake tika pieteikti kā dūmdesinieki, bet patiesībā tā ir tikai neliela piešprice viņu mūzikā (vairāk iztieikta kā pārējiem abiem, kas veido viņu unikalitāti), tomēr pamats ir post-metāls. Bet labs, baudāms post-metāls. Pat interesants. Ja nebūtu šis koncerts, tad visdrīzākais nemaz par šādu grupu neuzzinātu. Un savā ziņā labi, ka viņi nav kļuvuši populāri, jo šaubos, ka uz GB vai Callisto koncertu varētu pa piecīti tikt.

Ja būtu zinājis, ka koncerts sāksies tik vēlu, nebūtu aizvilcies. Mums, kā jau veciem ļaužiem, laicīgi gribās gulēt iet, ja nākošajā dienā uz darbu... Bet sākotnējo rūgtumiņu krietni kompensēja pati uzstāšanās. Koncerts bija lielisks, un pie reizes atklāta jauna grupa, kuras ripuļi ik pa laikam paviesosies manā atskaņotājā.

Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
`vecajiem` ļaudīm (pie kuriem, kam ģimene, darbs un vispār arvien lielāks nogurums, pieskaitīšu arī sevi ;DD) tik tiešām ir grūti un ,patiesībā, liels varoņdarbs- saņemties darba dienā, aiziet uz kautkādu tur depo, uz vēl lielāku kaut kādu tur OCEANWAKE. Un beigās pukoties par nelaikā sākumu + sūdīgu servisu ;) Jābūt tiešām smagsvara bandai (kas gan ir stipri subjektīvi), lai es saņemtos un apmeklētu bandu kādā tur pirmdienā, piemēram, (ar CROWBAR tas bija Nabaklabā), kad jau mēnešiem iepriekš izplānoju sev laiku tam.
Citādi- nuinah, pasākums drīzāk lemts tam, ka nekādas dižās emocijas neizraisīs ;)
0
DEPO mājas lapā parasti nemaz neliek sākumu - ja ieraksta, ka 20:00, tad jāpiemet stunda-divas klāt. Tas ir viens no šīs vietas sliktākajiem aspektiem, kas bieži nokauj domu aizvilkties vienam pašam. Tā jau nav problēma konča sākumu sagaidīt blakus esošajā Aussies Pub, vai kā šo tagad sauc - alus lētāks un labāks.

Bija doma aizvilkt, bet Catalepsija nav nekas neredzēts, lai gan patīk, un par somiem nebija nekādas intereses - tāpēc uznāca slinkums.

Ja nu kas, šovakar DEPO spēlēs Soundarcade. Ātrāk par 22:00 gan jau ka nav jēgas iet, ja vien nekārojas klausīt Dūma Zārka Zēnus
+2
Laiks bija feisīša eventā minēts, un arī afišas bildē, kuru feisītī manīju, laiks bija minēts 20:00. Nu neko, nākošreiz zināšu, ka tur pasākumu sākumam jāliek ~2h klāt, kas nozīmē 'nē' darbadienu končiem, ja nu vienīgi, kā boks saka, tā nebūs kāda smagsvara banda. Oceanwake mani patīkami pārsteidza. Lai arī atpazīstamības un popularitātes ziņā viņi nav nekādi smagsvari, bet bija lieliski. Protams, ja būtu zinājis, ka koncis tikai 21:30, noteiki nebūtu gājis...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas