LETA, BNS, portālu u.c. masu zombēšanas kopīpeisti 2018
+1
Zombiju apokalipse amērikā (kokakōla):
www.zerohedge.com/news/2018-02-05/sup...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Parādījies video, kā Navaļnijs cenšas, lai viņa kandidatūru piereģistrētu Krievijas prezidenta vēlēšanām:

www.youtube.com/watch?v=rR37UZ9EO-I...
0
Tātad - viņam nepietiek intelekta?
-1
+2
Bandcamp atskaite par aizvadīto gadu, kur iekšā labi linki uz izmeklētiem rakstiem par Spotify štellēm, feikiem māksliniekiem, feikām pleilistēm un lakam jau arī feiku auditoriju.

daily.bandcamp.com/2018/02/12/the-band...
+1
^ ''Growth in physical sales was led by vinyl (up 54%), CDs (up 18%), and cassettes (up 41%). ''

kāds var paskaidrot to kasešu lietu (kāda sūda pēc lai kāds gribētu pirkt ierakstu kasetē)?!
+1
^ analogais ieraksts
0
un ?

kasetes lentai parametri daudz švakāki, nekā lielajām lentām (kuras var būt pat pārākas par vinilu) un skan sūdīgāk par CD
+2
kā jau katram skaņas nesējam, pusi no baudas var lētas austiņas un nojāts pleijeris noņemt. Ja pat visādā ziņā pavāju kaseti klausās uz laba aparāta, tad lietu var drusku uzlabot.

Bleķa grupām arī 2005. - 2015.g. bija raksturīgi izlaist kasešu versijas mazās tirāžās, un tepat kaut kur Purčikā tak slēpjas absolūtās pagrīdes bleķa leibls, kas izlaiž kasetes.

Piemērs: www.discogs.com/SS-18-The-Walls-Bec...

Pagrīde: www.wolfram-prod.com
+2
мама, роди меня обратно ...
0
^^ vai nu arī dubultot baudu
+1
^^^^ neviens cd tev nespēs sniegt daudzpadsmit reižu no ruļļiem laukā ķesētas lentes unikālās skanējuma nianses
+1
pie tam, nevienam citam formātam nav iespējas dziesmas skipot ar zīmuļa palīdzību
+1
skaidrs, ka ideāls formāts mežablekam - tam ķerkstoņa tik nāk labumā - vismaz kāda baudāma skaņa
0
^ turklāt ierakstam var izmantot visparastāko magnetolu, nav jāpisās tur ar kaut kādiem celiņiem un miksēšanām
+1
Vienu Kijivas skvēru starp Golodomora memoriālu un Lesjas Ukrajinkas ielu, kur atrodas mūsu vēstniecība, vakar pārdēvējuši par Latvijas skvēru:

news.liga.net/news/capital/149035...
0
Pardon par offtopiku, bet, Dethecrator, kā tur īsti ir ar to iebraukšanu Ukrainā, bezvīzu režīms un tiešām nekādas atļaujas un papīri nav vajadzīgi, var jebkurā brīdī kad iešaujas prātā kāpt pa taisno ļotenē un tusēt kāpa kādu Poliju? Izskatās, ka Ukraina varētu būt mana sapņu zeme, ko apmaklēt ne vienreiz vien pa gadu...
+1
Jā, vienpusējs bezvīzu režīms tika ieviests jau "oranžā reformatora" Juščenko laikā (atceros, ka 2006. g., kad pirmoreiz lidoju komandējumā uz Ukrainu, jau bija spēkā bezvīzu režīms visiem ES pilsoņiem: gan tūrisma, gan biznesa pievilināšanai pietiek ar robežsarga zīmogu pasē). Tagad mēs beidzot esam atdarījuši viņiem ar to pašu kārtību: jebkurš var braukt pāri robežai privātos nolūkos līdz pat 3 mēnešiem, bet, ja grib strādāt, mācīties vai palikt ilgāk, tad gan ir jāizņem attiecīgā paveida vīza. No Rīgas uz Borispiļu lido airBaltic ar MAY www.flyuia.com un savukārt no Viļņas arī Wizzair (kas piezemējas mazajā Žuļjanu lidostā).
+1
Paldies par izsmeļošo informāciju! Ir iekrājušās 7 nedēļas atvaļinājuma, Rietumeiropu esmu atēdies, vilina mazāk rafinētās Austrumeiropešu valstis. Pietika uzmest aci UA viesnīcu cenām, lai mirklī abi ar māsu saziepētos, iespējams, pat atsevišķiem braucieniem kultūras un arhitektūras, lauku apvidu un kalnu, un kūrortu izpētei... Paldies.
+3
Saziepēties ar māsu... :>
+1
Higiēna ir pirmajā vietā.
+1
Šodien un rīt visiem jāiepērk stiprā alkohola krājumi!

www.delfi.lv/bizness/biznesa_vid...
+4
Rieb jau klausīties par šitiem biļešu parapīzdas ekspertiem. Vietējais "ļaundaris" ņem un nogāž sistēmu. Miljons pieprasījumu dienā!!! Āāāā, tūliņ noģībšu no tādiem apjomiem. Tas, ka paši ir konkrētākie DAUŅI, protams, to jau paši neredz :E Cert.lv vēl prasa talkā, axaxaxaxaxaā. Ā un galvenais uzsvērt, ka tas neesot nedraudzīgs kaimiņš. Artus, tas tu??

www.delfi.lv/news/national/polit...

Salīdzinājumam: man te uz šitā paša datoriņa, kur tm.lv, ir viena bāzīte. Es pat nepamanīju, kad pieprasījumu skaits bi uzaudzis līdz 100milj/dienā. Psc, kaut kāds. Gadiem viņi stutē savu servisu un vēl iekasē komisjokas!!
0
ja pārsimt štukas mēģina nopirkt 100 000 biļešu, tad ko ta šie gaidīja, ja ne miljonu pieprasījumu ?! Ja sistēma liek gaidīt vai iedod kurvīti, tad F5 ik pa minūtei tiek spiests uz nebēdu ...

Ar Bruķika biļetām aizpagājošgad bija līdzīgi pašā sākumā, bet tad sadakterēja gļukus un visi tika pie kārotā, nevis ''atvainojās 486 cilvēkiem, kuri samaksājuši par biļetēm, bet tās nav saņēmuši''
-2
Dienas Biznesa video:

youtu.be/EVGbMevAeDk...
+2
scukas ALTUM, atbalsta jau ta bagatos krievu zhidus no Maskavas :$
-1
Das ist eine gute gescheft!
+2
CNN par vidusšķiras krieviem, kas notinušies no Krievijas uz Rīgu dzīvot:

edition.cnn.com/2018/03/17/europe/r...
0
Madonas rajona tiesa piespriedusi 160 stundas piespiedu darba kādai sievietei, kura pērn 18.aprīlī no astoņām Madonas pilsētas kapos esošām kapavietām nozaga atraitņu stādus un iestādīja tos savā piemājas dārzā, liecina anonimizētais tiesas nolēmums.

Spriedumā norādīts, ka sieviete 2017.gada 18.aprīlī, laika posmā no plkst.16 līdz plkst.18, ar rokām izraka kopumā 74 atraitnīšu stādus, kā arī nolaupīja divus puķu podus ar atraitnītēm.

Pirmstiesas izmeklēšanas laikā sieviete liecinājusi, ka norādītajā datumā atbrauksi uz Madonas kapiem, lai apskatītu, vai tur kādā kapa vietā nav sastādītas puķes, kas nozagtas no Gulbenes pilsētas kapiem, kur esot apglabāti viņas tuvinieki. Staigājot pa kapiem, viņa esot ievērojusi, ka uz vairākiem kapiem sastādītas tādas pašas puķes, kādas bijušas uz viņas radinieku kapiem. Tad arī sievietei radusies doma šīs puķes paņemt, jo viņa nav iedomājusies, ka arī citi cilvēki varētu stādīt tādas pašas uz savu tuvinieku kapiem.

Sieviete izmeklētājiem norādījusi, ka zagšanas brīdī viņā valdījušas dusmas, jo uzskatījusi, ka visas puķes nozagtas no Gulbenes kapiem, taču pēc pāris minūtēm viņa esot sākusi nožēlot savu rīcību un apsvērusi atgriezt puķes, tomēr secinājusi, ka precīzi neatceras, no kurām kapa vietām kuras puķes paņēmusi. Pēc tam viņa esot apsvērusi puķes mest laukā vai iestādīt Gulbenes kapos, taču beigās tomēr puķu stādus aizvedusi uz savu dzīvesvietu un iestādījusi pie savas mājas.

Tiesas procesa laikā sieviete savu vainu noliedza, taču tiesas ieskatā tas, ka viņa pirmstiesas izmeklēšanas laikā sniedza precīzas liecības, liecinot arī par savu emocionālo stāvokli, norāda, ka tiesā viņas liecības izmainījušās, lai izvairītos no soda saņemšanas.

Publicēta: 01.04.2018 08:25
Kārlis Arājs, LETA
0
Atraitņu stādi :D Nez, šķirteņu un vecmeitu stādi arī ir pieejami?
0
Stādīt un naglot ir veču privilēģija.
0
Vecmīlgrāvieši, izlasot šo te, var "uzelpot" :D

www.zerohedge.com/news/2018-04-05/tra...
0
^ now that's some Epic shit
+1
Pirms gadiem 15 tak bija gadījums, kad Latvijā gribēja ievest ar dioksīnu piesārņotus kaulu miltus tipa "uz iznīcināšanu". Kuģelis iebrauca Ventspilī un turpat arī palika, jo Sarmulis neatļāva draņķību izkraut Latvijas krastā. Kaulu milti sāka maitāties un smirdēja lielāko daļu no vasaras. Neatceros, kur tas draņķis palika, bet skaidrs, ka Latvijā nav tāds uzņēmums vai vieta, kur tādu kravu varētu iznīcināt.
0
Kā nav vieta? Ber jūrā vai mežā, phe.
0
^^ nav jau vienīgā manta, kas smird Ventspilī un ko nekur citur pretī neņem
0
Virsraksts spārda: www.tvnet.lv/apollo/tava_balss/7...

Bigij, jūs tur turās, ja?!
0
Re, tagad te ir ne tikai Bumbu kalns, bet arī Brūno Bumbu kalns!
+1
www.bbc.co.uk/bbcthree/article/fd...

piektdienas izklaidei :)

"listening to death metal bands. I'd gotten into alcohol and drugs, and lost my virginity at 12"

"My look at the time was 'full Emo' "

"I drew the pentagram on everything, from my school books to my body. My friends and my girlfriend were freaked out - they all thought I'd gone too far"

"Am I really having a conversation with Satan?"

un beigās:

"If you have been affected by the issues raised in this article help and support is available here."
0
:D es tieši nupat noklausījos GOST pēdējo albumu - tam ir ļoti tematisks intro:

www.youtube.com/watch?v=-bukLGsawUs...
0
Kad nav, kur piķi grūst: metāla CD, kas pārdoti par vairāk nekā 1000 dolāriem gabalā:

vinylom.com/blog/7-Heavy-Metal-...

Vinils knapi tur līdzi... vinylom.com/blog/Some-of-the-mo...
0
A kāda starpība, CD vai vinils? Vai tad kāds viņus klausās? Es neko nesaprotu no kolekcionāru domu gaitas, bet pēc manas saprašanas tos retumus tak pērk ponta pēc, ne jau klausīties.
0
"Atgriežamies viduslaikos: Āgenskalna klīnika piedāvā gaišreģa pakalpojumus"
www.tvnet.lv/apollo/tava_balss/7...

Sākot lasīt tālāk par virsrakstu, viss uzreiz kļūst skaidrs:

"Kā portālam TVNET skaidro klīnikas vadītājs, ārsts homeopāts Edgars Mednis (...)"

Nez, alķīmijas kursus nekur nepiedāvā?
0
0
Alķīmijas kursus, iespējams, var apgūt kur notiek daļiņu paātrināšana un kodolu sintēze :>
Vienīgais - sintēze joprojām ir dārgs prieks.
0
^ vai nav tā, ka ūdeņraža bumbas vēl aizvien ir vienīgais praktiski veiktais kodolsintēzes pielietojums?
+1
Ja par praktisku uzskata tādu destruktīvu darbību kā ienaidnieka samalšanu miltos, tad - jā, ļoti praktiski.
Jo kodolsintēzes eksperimenti, lai ražotu enerģiju ar ūdeņraža izotopiem joprojām nav diezko praktiski un pozitīvu enerģijas outputu nedod.

Ā un visi smagie, tabulas pēdējie elementi, ir sintezēti. Cik tur tās praktikas no viņiem ir, to es nemācēšu teikt. Pieļauju nekādas dižās, jo tie elementi paši par sevi normālos (t.i. zemes spiediens, temperatūra) ilgi pastāvēt nevar - tur tie protoni un neitroni ir tik daudz, ka stiprie kodolspēki vairs nespēj viņus saturēt vienkopus. Dažiem vai visiem no viņiem (īsti neatminos tagad) pussabrukšanas laiks ir kaut kādas ms, ja nemaldos. Un izmantot tos praktikā kādās nebūt vielās ir faktiski nekāda.
0
^ kā ta nav pielietojums. Vīriešu zeķes no tādiem tik vien elementiem ražo.
0
Nevies ražo, bet tās mēdz pievilkties pilnas ar visādiem smagiem elementiem :>
+1
Un vispār jau kodolsintēze tak ir pilnīgi par brīvu - mēs tak tikai no tās vien barojamies, pastarpinātā variantā.
0
Protams, bet paši jau vēl tā īsti līdz galam nejēdz realizēt to procesu, t.i., sintezēt.
Kā jau ierasts - patērēt, patērēt un patērēt...
+1
Kad pienāks latviešiem tie labie laiki, ko Star Trek varoņi jau redz !
0
Nezinu, ko Startrek redz, bet tupi gaidīt spožo rītu joprojām ir stilā? :D
0
Muahahhahahaāāā - ša es ar' parādīs :D

www.delfi.lv/auto/zinas/video-va...

Vispābā pa sniegoto Rīgu slidinoties ir gadījies izprovocēt aiz muguras uz depo braucošo mikriņu līkumos padriftēt. Tiesa gan - daudz profesionālāk kā šim te neveiksminiekam :>
0
Pilns komplekts - bez tiesībām, bez tehniskās, bez octa, bet toties pālis ir.
www.delfi.lv/news/national/crimi...
0
AS "Aldaris" un mazumtirdzniecības uzņēmums "Rimi Latvia" aicina mājbrūvētājus līdz 5.jūlijam pieteikties konkursam "Mežpils prove" 2018, kuram šogad jāiesniedz līdz diviem kviešu alus veidu paraugiem, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Konkursa uzvarētājs iegūs iespēju brūvēt savu alu "Aldara" alus darītavā 9500 litru apjomā, pārdot to "Rimi" lielveikalos, kā arī 1000 eiro dāvanu karti no veikalu tīkla "Rimi".

Uzņēmumā informēja, ka konkursa finālistus un uzvarētāju 9.jūlijā noteiks ekspertu komisija, kurā piedalīsies sertificētais alus someljē Andris Rasiņš, "Rimi Latvia" kvalitātes vadītāja Māra Tamane un citi žūrijas dalībnieki.

Kompānijā informēja, ka šā gada konkursa tēma ir "Kviešu alus", tāpēc šogad konkursam līdz 5.jūlijam jāsniedz ne vairāk par diviem kviešu jeb Vācijas stila "Hefeweizen" alus veidu paraugiem. "Kviešu jeb baltais alus ir tradicionāla Vācijas alus šķirne, kura brūvēšanā izmanto vismaz 50% kviešu iesalu, kas sniedz alum gan gaišāku krāsu, gan vieglāku un baudāmāku garšu. Kviešu alus popularitāte strauji pieaug gan Latvijā, gan arī visur pasaulē," teica Rasiņš.
+1
nubļin, knapi 2 mēneši laika ...
0
O, mož būs labs kviesīts atkal.
+4
Hopkinsa raksts LA: reti labi argumentēts! Kaut visi viedokļu raksti būtu šādi...

www.la.lv/vai-tiesam-uzvaras-...
+1
Žēl, ka tas ir tikai viltus ziņu portāls... pat gribētos, lai šī būtu īsta info! :)

panorama.pub/3581-tverskaya-epar...
+1
Šitas labi iederētos pie smagajām anekdotēm, bet, kopīpeisti paliek kopīpeisti. Kārtībai jābūt :D

www.delfi.lv/news/national/crimi...

0
Pasaule iesmej par jaunu 'saucat to par sportu, deju, vai tu tā māki' :D
www.independent.co.uk/news/uk/politics/th...
+2
Izrādās, ka tajā verķī, ko stiprina gājputnam klāt, lai novērotu viņa migrācijas ceļu, iekšā ir SIM karte.

Kas notiek tad, kad poļu stārķim tā kastīte nokrīt, un kāds sudānietis atrod to SIM karti:

www.thenews.pl/1/11/Artykul/370157...
0
Ērika un Pēteris Antoni gaišreģu tirgu darbojas jau sen. Pēteris Antons sevi pozicionē kā Zilā kalna Martas zināšanu mantinieku. Gaišreģi «uz vietas nestāv» - katros kursos tiek atklātas jaunas briesmas, kas ik uz soļa apdraud cilvēkus, piemēram, no zemes paceltā santīmā var būt iekodētas dažādas nelaimes. Mati glabā negatīvus pārdzīvojumus, bet matu balināšana pietuvina nāvei. Vēl ir homunculus - ķermenis smadzenēs, psiholoģiskā indulgence, solarizācija un palmings, kas nav termini no pornogrāfijas arsenāla, bet, vienkārši izsakoties, galvas pacelšana pret sauli.

www.tvnet.lv/zinas/latvija/79534...
+2
Ar šo klientiem mums kopā jāpiedalās vēlēšanās.
+2
Tie pat nejēdz, ka pret sauli jāceļ rokas >:)
+1
Nu kur nu tādu astrālo fīču prasīt no kura katra :>
0
Kārtējais zombiju uzbrukums: www.delfi.lv/news/arzemes/foto-s...
0
^ Vienīgi Seuta ir Spānijas kolonija (jeb eksklāvs) Āfrikā.
+1
Un tad ir brīv zombīties?
0
Āfrika paliek Āfrika.
+1
Āfrika pārceļas uz Eiropu.
+2
Divi seniori aizmūk no pansionāta, lai apmeklētu metālmūzikas festivālu

www.tvnet.lv/6029470/divi-senior...
+1
Pirmo reizi 28 gados kaut kas pozitīvs par valsts aizsardzību, ir vērts lasīt :)

nra.lv/latvija/253522-biju...
0
Tas moments, kad iknedēļas vatņiku idiotismu apskatā vissakarīgākais teksts ir dzirdams no Aijo Benesa.

www.youtube.com/watch?v=xd52zpcLojU...
0
Tu reāli iztērēji 44min šim? :o
0
Visu nē, es paskatījos tikai to, kur svaigas lietas izsmietas (par Kursk traģēdijas atceri neskatījos). Citreiz gan viss raidījums ir noskatīšanās vērts.
+1
Pirmo reizi raksts no kāda Latvijas Bankas ekonomista, kurā patiesā satura procents ir vairāk nekā faktu kļūdu procents.

www.delfi.lv/news/comment/commen...
+3
Dambim 50 un intervija:
www.delfi.lv/kultura/news/music/...
0
Nopietns papildinājums vatņiku orķestrī - nu arī Rodžers Voterss :(
apollo.tvnet.lv/6143522/sasutumu-iz...
+1
Kad tie mēsli nedod!!!
www.delfi.lv/video/aculiecinieks...
+1
+1
franciska atbalsta dienests:)
+1
Nīderlandē 69 gadus vecs vīrietis vērsies tiesā ar prasību atskaitīt 20 gadus no viņa vecuma, lai uzlabotu izredzes karjerā un personīgajā dzīvē, kur pašlaik viņš saskaroties ar diskrimināciju sava vecuma dēļ.

Emīls Ratelbands tiesā sacīja, ka vēlas pārcelt savu dzimšanas datumu 20 gadus uz priekšu, uz 1969. gada 11. martu.

Ratelbands, kurš strādā par individuālo izaugsmes treneri, sacīja, ka tiek diskriminēts sava vecuma dēļ.

"Es jūtos daudz jaunāks par saviem gadiem, (..) es varu dabūt visas meitenes, ko gribu, bet ne pēc tam, kad pasaku viņām, ka man ir 69 gadi," ziņu aģentūrai AFP norādīja Ratelbands.

"Es jūtos jauns, es esmu lieliskā formā un es vēlos lai tas tiek juridiski atzīts, jo es jūtos (..) diskriminēts sava vecuma dēļ," viņš piebilda.

Ratelbands, kurš ir velti centies apturēt pensijas ieskaitīšanu viņa kontā, tiesā sacīja, ka viņa lūgums ir likumīgs un salīdzināja to ar gadījumiem, kad persona vēlas oficiāli mainīt dzimumu.

"Šodien mēs varam izvēlēties savu darbu, dzimumu, politisko un seksuālo orientāciju. Mums pat ir tiesības mainīt savu vārdu. Tad kādēļ mums nav tiesību mainīt savu vecumu?" tiesā jautāja Ratelbands.

Viņš norādīja, ka saskaņā ar ārsta atzinumu viņa bioloģiskais vecums ir 40 līdz 45 gadi.

Tiesai lēmums šajā bezprecedenta lietā jāpieņem četru nedēļu laikā.

Publicēta: 08.11.2018 15:12
LETA, AFP
+3
Jā, tas varētu būt interesanti, jo bioloģiskais vecums var vairāk/mazāk atšķirties no pases vecuma un otrādi. Tīņa vecumā parasti gribās būt vecākam, nekā īstenībā. Jādzer šnabis, jāsmēķē labi intensīvi, jāsapiš veselība un ar var pieprasīt tiesu mainīt vecumu uz vecāku D
0
Kā nākamo varētu vērsties tiesā un pieprasīt atzīt, ka man ir nevis brūnas acis, bet zaļas. Tas nekas, ka izskatās brūnas, bet es jūtos tā, it kā būtu zaļas.
0
Akāsavādāk... vēl neaizmirst tiesā pieprasīt safe space un īpašu attieksmi komplektā ar obligātu sev vēlamo rezultātu. Akāsavādāk...
0
Pēdējoreiz,kad municipāļi pastāstīja par līdzīgu gadījumu, pie vainas izrādījās smaga epilepsijas lēkme. Bet diez vai šoreiz...
www.tvnet.lv/6460531/piesaucot-d...
0
Psc ko tik viņi neņem pie sevis stažēties...
0
A kas? stažieris tak bij viens no tiem, kas raudzīja viņu aizturēt. Vai tu par to, ka pārāk švaks, ka netika viens pats galā?
0
Hehe, lasot pa diagonāli, man sanāca, ka uzbrucējs ir stažieris :D :D
0
Mazliet aizkavējies honorārs par priekšnesumu baznīcā...

www.tvnet.lv/6470714/krievija-ma...
0
Alus mājbrūvētājus aicina pieteikties konkursam "Mežpils prove 2019"
Rīga, 11.dec., LETA. Alus darītava AS "Aldaris" sadarbībā ar mazumtirdzniecības uzņēmumu "Rimi Latvia" aicina alus mājbrūvētājus pieteikties konkursam "Mežpils prove 2019", aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

Šogad konkursā mājbrūvētājiem vērtēšanai jāiesniedz beļģu tipa "Saison" alus paraugus.

Konkursa pretendenti pieteikumus dalībai konkursā un alus paraugus var iesniegt līdz 2019.gada 15.martam. Viens dalībnieks var iesniegt žūrijas izvērtēšanai ne vairāk par diviem attiecīgā alus paraugiem.

Konkursa finālistus un uzvarētāju 20.martā plāno noteikt ekspertu komisija, kurā piedalīsies Latvijā pirmais sertificētais alus someljē Andris Rasiņš, "Rimi Latvia" kvalitātes vadītāja Māra Tamane un citi žūrijas dalībnieki. Konkursa uzvarētājs iegūs iespēju brūvēt savu alu "Aldara" vēsturiskajā alus darītavā 9500 litru apmērā, pārdot to "Rimi" lielveikalos, kā arī iegūs pilnībā apmaksātu braucienu uz vienu no pasaulē labākajiem alus festivāliem "MBCC 2019" Kopenhāgenā, Dānijā.

Latvijas mājbrūvētāju konkurss "Mežpils prove" tiek rīkots piekto gadu pēc kārtas.

Pērn mājbrūvētājiem bija jāiesniedz līdz diviem kviešu alus veidu paraugiem, un par uzvarētāju tika atzīts Vents Bomis.

"Aldaris" ir Dānijas alus ražotāja "Carlsberg" grupas uzņēmums. "Carlsberg" kontrolē uzņēmumu "Baltic Beverages Holding". "Aldaris" nodarbina apmēram 200 darbinieku.

Publicēta: 11.12.2018 10:54
Arta Goba, LETA
0
0
Aizvadāmā gada apkopojums 3 minūtēs. IEsaku skatīties bez skaņas.

www.youtube.com/watch?v=V3qUdnMd_R0...
0
Lai tēma tiktu nobeigta ar īpaši labu lasāmvielu:

www.lsm.lv/raksts/dzive--stils...
0
Āāāā, ierēcu (nenormāli).

www.tvnet.lv/6683846/rigas-ielu-...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Liega (20 gadi)
MEDIEVAL (19 gadi)
Sedmenc (15 gadi)
Racējs (1 gadiņš)
Viskas